|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ekskluzywny klub Stojące nad grobem-wstęp powyżęj 25lat
dobra,ale tylko trochę
wyśle telepatycznie
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko równo proszę, tzn do lewego trochę mniej
Podobno większość kobitek ma taką samą asymetrię, to zabawne
|
|
|
#3543 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dopiero w dobrze dobranym cyckonoszu tę asymetrię zauważyłam
u mnie jest minimalna ale jest
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co ciekawe, ex tego przez 6lat nie zauważył
|
|
|
|
#3545 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
" i to i owo, i tu i tam i tu i tam... ![]() ![]() Slicznie wygladasz. Badymka ![]() tylko nie kus jak EwaDziwczyny moze jeszcze asymetrie na Bozence opiszcie? (chichoczacy diabolek)
I'm looking for a husband... ![]() Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje, szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje Edytowane przez dzinek Czas edycji: 2011-06-13 o 22:59 |
|||
|
|
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale cholercia na Pusi nie posiadam równiuchna jest
|
|
|
|
#3547 |
|
Wtajemniczenie
|
suwmiarka ktos CI mierzyl?
![]() sama tak dokladnie nie dasz rady
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
na mojsze starcze oko jest gites majonez![]() już byś tam zaraz mierzyć chciała
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry w pochmurny poranek
![]() he he co za zbieg okoliczności.. Wy rozmawiacie o cyckach,a ja dzisiaj rano przyglądałam się moim (prawy mniejszy) ![]() Ostatnio bardzo dużo śpię, wczoraj położyłam się po 21 i rano o 6 nie miałam sił podnieść tyłka z materaca (nie podejrzewać, ze ktoś ze mną spał i leżał na koszulce - po pierwsze śpię sama , po drugie śpię soute )olla - gdybyśmy wszystkie mieszkały w okolicy to już zaczęłabym załatwiać wszystkie formalności żeby otworzyć knajpkę/kawiarenkę, jak zwał tak zwał - ważne żebym robiła to co kocham. Miłego dnia - u mnie będzie ![]() mandra - brawa za zrzucone kilogramy |
|
|
|
|
#3550 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem nieprzytomna i w ogóle jakoś nie łapię o czym mowa...
Z nd na pn prawie nie spałam tak mnie stawy zapiziały, żeby sytuacja nie powtórzyła się tej nocy to kpiłam i wypiłam piwo... to teraz zapizia mnie głowa. Zdecydowanie powinnam przerzucić się całkowicie na soki i wodę z cytryną. Co do cycuchów ja mam sporą różnice i mimo, że małe to nawet jak się w dłonie weźmie to czuć. Ale mi to nie przeszkadza. A jakby komuś przeszkadzało to niech sobie szuka równej kobity, powodzenia. Idę na słonko, miłego dnia Wam mimo wsio
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Mww, to mieścisz się w standardzie lewej obfitości
![]() Spanie nago mnie nie kręci wcale Najgorzej jest, gdy mocno się schudnie i z piersi zostają jakieś niemrawe rodzynki. Tzn jedna - rodzynka, a druga - morela Tego się nie da nie zauważyć w stroju kąpielowym ![]() Chyba właśnie wypełnienie stanika jest tym, co mnie powstrzymuje przed mocniejszym zbiciem wagi
|
|
|
#3552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co TY Kocie? w butach spisz?Badymka nawzajem
|
|
|
#3553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zachmurzyło się.I robale gryzą jak przed deszczem czyli intensywniej. Dawno nie było Evy, plastikowej Biedronkii Dzinka Staruchy, odezwać się no chyba,że się wakacjujecie.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||
|
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
to ja nie wiem, jak Ty się ludziom na oczy pokazujesz, jak dla Ciebie buty to całe ubranie, Ty kocie.Jasne, że śpię w futerku Cytat:
Dzinek Cię wyprzedził
|
|
|
|
#3555 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobity
![]() Cytowałam z rańca ale mi jakiś błąd wykazywało... to teraz w ramach protestu nie będę... U mnie się zbiera na deszcz... no i dobrze... przynajmniej jest w miarę czym oddychać... Ale mnie na tą zmianę pogody zmula... aż mi głowa opada... Mandra - gratuluję zrzucenia wagi - ale nie musisz zwalać więcej, zeby "wyglądać, jak człowiek" - zawsze wygladasz, jak człowiek - chyba, że dla siebie chcesz jeszcze trochę stracić Kasza - strasznie długo nie ma u Was tej windy... to trochę niepoważne, szczególnie, ze na wyższych piętrach też pewnie mieszkają starsi ludzie, albo młodsi z małymi dziecmi ![]() Co do biustu... wczoraj - z czystej ciekawości - przymierzyłam staniki sprzed ciąży... zawsze uchodziłam za osobę z "no ty to masz..." ale teraz te stare biustonosze są o... połowę za małe Jak mi się trochę rozmiar unormuje, to muszę zrobić zakupy w Milenie... Idę podyszeć w ogródku... Acha... jakbym zapomniała... to - jakby co od czwartku lub piątku - przez kilka dni nie będę miała komputera, więc mnie nie będzie wirtualnie
|
|
#3556 |
|
Wtajemniczenie
|
zaraz się rozpłynę,mam nadzieję,że będzie lało
latam dziś cały dzień bo ruch niesamowity a ludzie maja dziwne pomysły i na każdą najmniejszą rzecz chcą faktury ![]() chyba mam jakiś niedobór cukru,bo bardzo mi się chce czegoś słodkiego do picia np.zimnej coli, muszę wysłać kogoś do sklepu
|
|
#3557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszka dużo starszych, choćby jedna z moich nauczycielek. Dzieci też są. Nic nie poradzimy ![]() Biust zawsze będziesz mogła zarzucić na wózek z dzieckiem A później na taczkę i jedziemy ![]() Co do zaznaczonego - taaaaaaaaaa, nie będę miała komputera.. Pewnie chcesz ukradkiem urodzić, tak, żebyśmy nic nie wiedziały nie kombinuj Cytat:
) w lodówce. Idę chlupnąć ![]() Grzejcie się tam w tej Polsce, tu chwilę pokapało, ale ogólnie wciąż jest sympatycznie ).W Rzymie podobno ciągle jest duszno i gorąco; jak to dobrze, że Napletek jest nad morzem, mamy chociaż jakąś cyrkulację powietrza (która później pewnie zostanie wyłączona i przez całe lato nie będzie wiało )
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2011-06-14 o 17:37 |
||
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Rany julek jak mi się chce do Krakowa...i w góry...i taka mnie jakaś tęsknota ogarnęła...za czymś takim nieuchwytnym...taka pustka...nie wiem jak to opisać nawet....nostalgia wymieszana z takim hmmm brakiem poczucia, że wszystko jest na miejscu, jakby coś naprawdę mojego było gdzieś tam hen....a trudno mi zdecydować się na jakieś kroki drastyczne...
|
|
|
#3559 |
|
Zadomowienie
|
No Kasza... rozpykałaś mnie
Planuję urodzić cichaczem To nie była kwestia emotek... pokazywała się informacja, ze to problem ze strony Wizażu... Myślałam, ze znowu coś kombinują ![]() Ales mnie pocieszyła z tą taczką pod biust... Mam taką jedną ciotkę... Oby to nie były geny A tak w ogóle - to jestem trochę zaniepokojona, bo wg ostatnich wyników krwi - miałam obniżony poziom żelaza. Brałam tabletki ale w sobotę mi się skończyły - wczoraj chciałam kupić ale mi to na śmierć z głowy wyleciało... a dzisiaj mam na języku taki gruby nalot i w ogole jakiś taki ten język szczypiący jest... nie wiem, czy to nie powód - ten niedobór... tym bardziej, że jestem mocno senna ostatnio... Może - mimo suplementacji - to żelazo mi spada na łeb na szyję... Muszę jutro z rańca jechać do miasta i kupić jakieś tablety... Chyba idę zaraz luli...
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
ha! a u mnie popadało (niezbyt mocno), ale powietrze cudownie pachnie i troche się ochłodziło
![]() właśnie kiszę ogórki muszę poszperać trochę w przepisach i znaleźć jakiś recept na obiad z okazji Dnia Ojca... z ciastem nie mam problemu - tata uwielbia jabłecznik więc dostanie szarlotkę w kształcie tortu, zajada się eklerami więc córcia mu je zrobi ![]() Kurczak - ja też ostatnio jestem ciągle zmęczona, mogłabym non stop spać Edytowane przez mww Czas edycji: 2011-06-14 o 20:18 |
|
|
|
|
#3561 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam Was nadrabiać, ale nie dam rady...
Znowu zaliczyłam lot nurkowy ze schodów głową w dól. Tak na prawdę nie wiem dlaczego, zrobiłam krok, a potem pamiętam, że próbowałam się złapać barierki i .. parter. Czuję się jak mocno zbity kotlet schabowy. Już mam siniaki na żebrach, ręce, biodrze, kolanie, kostce i kości ogonowej.. W dodatku spadając sama kopnęłam się w tyłek, co normalnie jest niewykonalne. Nic nie złamałam, ani nie skręciłam, ale na końcu trasy trochę przywaliłam głową w podłogę i boli.. dobrze że przytomnie zawsze padając wyciągam łapy przed siebie to trochę zamortyzowałam... Poskarżyłam się i teraz pójdę popłakać i spać..
|
|
|
#3562 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ta i jeszcze mi powiedz ze jak idziesz do fryzjera i mowisz zeby Cie ogolil, to on Cie rozbiera. ![]() A feceta wlosy na klacie to za koszule mu robia? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ech koniecznie Ci musimy zorganizowac jakiegos samca ktory dostarczy taka lepka substancje ktora poskleja Twoje popekane na schodach serducho badz 4 litery
I'm looking for a husband... ![]() Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje, szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje Edytowane przez dzinek Czas edycji: 2011-06-14 o 22:47 |
|||||
|
|
|
|
#3563 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja też sie wyżalę,a co...chciałam jechać dziś do W-wy na spotkanie z jednym z moich ulubionych pisarzy G.Martinem,bo akurat jest w Polsce i oczywiście praca nie pozwoliła mi na to miałam nadzieję na jutro i też pupa,chce mi się wyć i jestem strasznie zawiedziona
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() głupie schody koniecznie Ci trzeba kogoś z super glue Seph yhhh co za robota...a takie L4 może hyhyhy na starość np![]() A mnie dopiero prąd oddali ...a nie wiem nawet dlaczego zabrali....Dzięki dziewczyny...już lepiej... ![]() a góry hmmm... tak jakoś nostalgicznie nastrajają chyba od zawsze...takie sentymenty...może związane z niewłaściwą osobą, ale są... Dzinek, zboczeńcu stary! wiedziałam
Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2011-06-15 o 00:48 |
|
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Badymka - współczuję! Tym bardziej, że ostatnio też mam ze schodami na pieńku
![]() Sephi - współczuję również, niech decydenci z Twojej pracy dostaną silnej biegunki Agusia, przyznaj się, chciałabyś jechać do Malli
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
badymka - dziecko drogie, uważaj na siebie
(wszędzie chodziłby z nią i w razie "W" łapałby tą biedną istotkę)Spaaaaaaaaaaaaaać mi się chcę jeszcze jakaś dziwina przeddeszczowa pogoda
|
|
|
|
|
#3567 |
|
Zadomowienie
|
Oj Badymka... jakieś problemy z koordynacją...? No to ładnie zarobiłaś bidulo... Poleż i poodpoczywaj (nie sprzątaj!!!) - to cud, że się nie połamałaś...
A poczytałam o tym moim jęzorze -ale oczywiście są różne informacje - od grzybicy po poczatki raka No ale biorąc pod uwagę mój stan - i patrząc realnie - to faktycznie pasuje mi niedobór żelaza - no i efekty specjalne przy refluksie (tym bardziej, że pojawiło się pęknięcie na tym moim ozorze...). Refluksu - co prawda nigdy nie miałam - za to słaby żoładek - a teraz przy sporym ucisku - odczuwam irytującą kwaśność lub zgagę... Po prostu muszę powalczyć z tym żelazem... A już byłam gotowa robić wymaz... Seph... współczuję... szkoda, że człowiek musi rezygnować z kultury na rzecz niekiedy nudnej pracy... Może będzie jeszcze okazja... Matko... jakie ja głupie sny dzisiaj znowu miałam... śniła mi sią wizyta u gina, którego zjechałam, bo był opryskliwy... I metrowe wafelki czekoladowe
|
|
#3568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#3569 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Uważaj na głowę, bo Ci się mogła wstrząsnąć i nie zmieszać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
O tak, fujarka musi być mydełkowa! Cytat:
![]() A wafelki to pewnie śniły się Kurczątku
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-06-15 o 10:32 |
|||||
|
|
|
|
#3570 |
|
Wtajemniczenie
|
Przytulam wszystkie
dzięki za troskę. Żyję, choć wyglądam jakby mnie ktoś mocno pobił. Nic gorszego sobie nie zrobiłam bo ja od zawsze się przewracałam w najmniej dogodnych momentach, plus to że 2 razy uczyłam się chodzić i wtedy też się przewracałam, no i już mam wprawę z tym jak się przewracać żeby zminimalizować uszkodzenia ciała. Byłabym dobrym kaskaderem. Towarzystwa i łapania nie potrzebuję bo wiem z doświadczenia, że ludzie na moje wywrotki reagują paniką.. Jak mój nauczyciel z LO będący kiedyś świadkiem takiej wywrotki, kiedy aż wszyscy w koło zamarli jak chlasnęłam o podłogę, a potem się otrzepałam wstałam i poszłam.. Długo mnie prześladował pytaniami czy na pewno nic mi nie jest. Ja po wywrotkach zazwyczaj jestem jak martini Bonda No i do tego lekko upokorzona w zależności od ilości świadków zdarzenia. Sephi nie fajnie tak czegoś chcieć i nie móc ja na szczęście nauczyłam się już chcieć tylko rzeczy w miarę osiągalnych, choć i to nie zawsze.Lecę podawać obiad. 3mcie się dzielnie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

wyśle telepatycznie

u mnie jest minimalna ale jest 

, po drugie śpię soute

co TY Kocie? w butach spisz?

nie kombinuj 

wiedziałam