|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł następnego wątku | |||
| Maty, grzechotki, gryzaczki uwielbiają nasze dzieciaczki |
|
7 | 17,07% |
| Maty, grzechotki i smaczne gryzaczki uwielbiają nasze dzieciaczki |
|
0 | 0% |
| Nasze dzieciaczki siadają, na wakacje spacerówki czekają |
|
1 | 2,44% |
| Wreszcie mamy pełnie lata, nasze bobasy ciekawe świata |
|
6 | 14,63% |
| Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy |
|
27 | 65,85% |
| Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011
dzien doberek
![]() u nas pogoda fajna wiec zaraz mykamy na spacerek dziewczyny jeszcze jedno pytanie odnosnie odciagnietego mleka.czy jak np sciagne je do butelki i potem wrzuce do zamrazalnika to czy po rozmrozeniu moge je przelac do innej butelki? Wiem ze durne te moje pytania ale nie chcialabym zeby Michalkowi cos bylo jak zle cos zrobie
|
|
|
|
#2762 |
|
Zadomowienie
|
Mateuszek sprzed kilku dni
|
|
|
|
#2763 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak tak zaspana, ze złapie, pociagnie pare razy i po jedzeniu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w tym roku planowaliśmy Kretę czarna ślicznie wyglądacie jesteś w moim typie
|
|||
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wypełniałam jakąś ankietę z niebieskiego pudełka i teraz mi przychodzą informacje na maila i rabaty, a teraz te rzeczy z hippa
|
#2765 |
|
Zadomowienie
|
iza bardzo nam sie podobalo
ja sie logowala na stronce hippa
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
byliśmy i na Rodos i na Krecie, wszędzie nam się podobało, ale porównując to Rodos nie dorasta Krecie do pięt Kreta jest bajkowa chciałabym tam pojechać jeszcze raz ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
ale na razie nic nie dostałam ![]() zalogowałam sie na stronie hippa
|
|
#2767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2768 |
|
Rozeznanie
|
czarna ale z Was laseczki
aga hehe buźka w marchewce słodki widok Co do łyżeczki to nam przyszła żółta a słoiczek jabłkowymegi ale Mateuszek już duży i jaki przystojny ![]() iza ja to jestem miłośnikiem wysp greckich Ale taki wypad jest teraz niemożliwy za gorąco dla takiego malucha
|
|
|
|
#2769 |
|
Zadomowienie
|
dziękujemy
Ja uwielbiam Rodos !!!! |
|
|
|
#2770 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hello
ale naskrobałyscie przez wieczór ja wczoraj wypiłam karmi i jakos przypływu mleka nie zauważyłam-chyba jestem jakas inna ![]() dzis jeszcze spróbuje ![]() dzis robie kolejne podejscie z butlą, bo wczoraj to była komedia co Leniuta odstawiała Wasze maluchy odrazu załapały ?? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() póki co mam avent my chcemy jechać też nad morze, jakos w lipcu, ale tez nie wiem jak sie zabierzemy ![]() wózek jedzie obowiązkowo przecież, a to juz prawie cały bagażnik ![]() troche przeglądałam ofert, ale ostatnio jakos to zaniechałam ![]() musze sie wziąć za poszukiwania, bo w końcu nigdzie nie pojedziemy |
||||
|
|
|
#2771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2772 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry,
prawie nam się dziś udało - Krzyś przespał 5 godzin po karmieniu! od 22 do 3 w nocy ja to bym strasznie chciała chociaż nad polskie morze pojechać, tak dawno nad morzem nie byłam... ale jedziemy w końcu na Mazury większą grupą z dzieciakami - mam nadzieję, że nie oszaleję bo to takie starsze dzieciaczki, większość roczniaków i jedna czterolatka, same dziewczyny poza tym! Krzyś właściwie nie ma żadnego kolegiteż się zastanawiamy w związku z tym nad łóżeczkiem turystycznym - może któraś z Was ma i poleca jakieś? na allegro rozstrzał od 120 zł do 300, nazwy firm poza babyono nic mi nie mówią ![]() Cytat:
po Wawie to się kompletnie samochodem nie opłaca jeździć, ale przydaje się na dalsze wyjazdy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
lew taki:http://allegro.pl/lamaze-logan-the-l...656193782.html i tę dużą matę edukacyjną ![]() nad słoniem się zastanawiałam, kusi, nie doczytałam, że melodie można układać ![]() wiedziałyście, że w Lamaze jest też hipopotam baletnica? ![]() laseczkaa, fajny piesek ![]() Cytat:
ale przystojniak! ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- iweczka, z butelką to myśmy nic specjalnego nie robili, po prostu podaliśmy, za pierwszym razem nie załapał, po tygodniu druga próba i zjadł... aja, współczuję tego kolana... Montii, trzymaj się! |
|||||
|
|
|
#2773 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1634995430 kupilismy przed narodzinami malej..... i sama jezdze pomimo ze po drugiej stronie kierownica to swietnie sie jedzi,przedtem mielismy sporo mniejsze i tez bylo ok. ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
A ja to bym chciala i nad morze i na mazury... echhhhhhhhh Ja myslalam leciec do hiszpani ale jednak dzieciak za maly....pewnie za rok sobie odbijemy,teraz moze pojedziemy zobaczyc dziadkow,czyli na wakacje do Polki ....hihihih Jupiiiiiiiiiiiiiiii
Edytowane przez trzyrazyi Czas edycji: 2011-06-15 o 10:35 |
||
|
|
|
#2774 | ||||
|
Zakorzenienie
|
My spalysmy do 8. Od 21.30 do 4.15 i od 4.40 do 8
. O 6 wzielam mala do lozka![]() Cytat:
Ale cudny chlopczyk ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, ale jak wyjezdzamy to sprzedamy i w Hiszpani chyba kupimy Renault Megane.nikita to jest taki krem, mozesz go kupic normalnie z polki w asdzie. posmarowalam mala tylko raz ale nic jej nie bylo. http://www.simple.co.uk/products/sim...-75ml-213.aspx
Puedes ser nada para el mundo pero para alquien puedes ser el mundo entero ![]() Edytowane przez tajka88 Czas edycji: 2011-06-15 o 10:41 |
||||
|
|
|
#2775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2776 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki sliczne te wsze dzieciaczki
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle, ze mozecie do Hiszpani poleciec my lecimy;p
|
|
#2778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kiedy wy spicie?? jak tyle piszecie
Cytat:
Cytat:
może dlatego, że sama jestem duża a chciałabym taki http://allegro.pl/toyota-rav-4-alu-g...649130597.html widziało, widziało slicznie wyglądacie chyba smakowało ![]() Jaki duży ![]() Cytat:
![]() No to z kolanem przełożone do jutra, idę do znajomego ortopedy. Mama mówi, ze to może być płyn w kolanie Edytowane przez aja1 Czas edycji: 2011-06-15 o 10:50 |
|||
|
|
|
#2779 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
piękny piesek ![]() jaki z niego facet elegancki Cytat:
Widać progres w spaniu, jeszcze trochę i będzie super Na dalsze wyjazdy przydałby się samochód, to fakt Musimy się powoli jakoś ustawiać na te spotkanie na Polach, bo potem się porozjeżdżacie i będzie ciężko czarna- nie zacytowało mi, ale ślicznie wyglądacie razem
|
|
#2780 |
|
Rozeznanie
|
tajka jakbym miała tam mieszkać to inna sprawa bo wiadomo, że dziecko się w końcu przyzwyczai a jak my na tydzień planujemy jechać to zdecydowanie wolę mniej tropikalne miejsce
kasia mi ogólnie powiedziała jakbyśmy nad jakieś morze planowali jechać nie mówiła czy nasze czy za granicą. Będę musiała na następnej wizycie na początku lipca z nią o tym pogadać Edytowane przez patrycja_22 Czas edycji: 2011-06-15 o 10:56 |
|
|
|
#2781 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja prawo jazdy zdawalam w Polsce...i najpierw mielismy peugeota 2000...a potem wlasnie toyote i kazdym sie fajnie jezdzilo,tylko na poczatku wiadomo kierownica gdzie indziej to pierwszy raz mialam stresa ale potem juz super ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
byloby to tylko umordowanie dla nas i dla dziecka....a nie zaden odpoczynek,mysle ze jak rok skonczy to wtedy nie widze problemu
|
|
#2782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... sklamalabymD: jak nie maialam prawka to na wsi na okolo domu heh---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze tak gadacie o tych samochodach ... my mieliśmy w tym roku zmienić samochód, ale teraz jak jest mała to ciągle jakieś koszty wyskakują dodatkowe : no i jakoś odkąd ona jest na świecie to nie mam ochoty się zadłużać, ostatnio zauważyłam że bardziej oszczędna się stałam i nie kupuję za dużo zbędnych rzeczy itp ![]() i mam nadzieję, że będę taka rozsądna nadal ![]() a co do samochodu o też byśmy chcieli coś dużego, fajna ta Toyota trzyrazyi
|
|
#2784 |
|
Rozeznanie
|
aaa dziewczyny, którym przyszła już paczka z hippa to nie wiem czy zauważyłyście ale w środku są kupony rabatowe 20% na produkty hipp w rossmannie i oprócz tego jest kupon, który upoważnia do odbioru drugiej paczki hipp w rossmannie
Właśnie się wybieram
|
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2786 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i się obudził, a teraz gada do emanuella![]() Twój to ślicznie przesypia nocki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a mazury to też fajny wypad Wam się szykuje![]() Cytat:
jak ja lubię duże samochody Cytat:
![]() toyotka też fajna a z tym kolanem, to może nie będzie tak źle idę małemu dać jeść bo się drze
|
||||||||
|
|
|
#2787 |
|
Zadomowienie
|
prunelle , ja kupiłam łóżeczko turystyczne z miesiąc temu, włąśnie baby ono , a dokładnie z krówką
musiasz wziać pod uwagę ze trzeba do tego koupic materac, bo tam dziecko nie ma na czym lezec, jest tylko dykta- co oni nazywaja materacemoj nam tez sie marzy zmiana samochodu, mamy na razie 2, stare juz, ale jakby je sprzedac to i tak trzeba dolozyc, a jeszcze kredyt na miesszkaniee z 10 lat nam zostal ![]() aja1 a byłaś na usg kolan, albo na rtg???moze cos ci wyjdzie? a my dziś kończymy 3 miesiące!!!!!! i z tej okazji musimy iść do lekarza żartuje musze isc na kontrole bo odlepilam plaster z przepukliny, na brzuszku, ale jeszcze małpa wyłaźi i musze zapytac co dalej robic.
|
#2788 |
|
Zadomowienie
|
tra zaloguj sie na stronie HIPPa ja tak zrobilam i dostalam
|
#2789 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny gdzie wy się zalogowałyście na stronie hippa ja nie umiem znaleźć...
![]() Cytat:
Cytat:
no to na chrzciny nie zdążę cały czas się zastanawiam czy na lato jest mi to aż tak strasznie potrzebne bo ja na wsi mieszkam... na zakupy specjalnie z nim nie jeździmy a jak już to w foteliku...no my kapiemy tak ok 20... nie da się później bo marudzi straaasznie... płacze już się chyba przyzwyczaił że kąpanko o tej i jak nie ma to bu a jak go wsadzamy do wanny to się cieszy potem po butli zasypia sobie czasem się kręci ale tylko parę razy podchodzę dac smoka albo pogłaskac i tyle, do 21 śpi a my mamy czas na odetchnięcie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
wiesz co wzięłam go o 23 zrobiłam butlę 120 ml i... za chiny się nie dał obudzić gadaliśmy do niego podnosiliśmy jak do odbicia łaskotaliśmy przebrałam go i...nic spał jak zabity... co najlepsze spał do 4 jak nigdy poddałam się nic nie mogłam zrobić zjadł o tej 4 i spał do 7 to jeszcze nie tak źle ale padłam normalnie z niego...ale super jakie ma fajne skarpetki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do kolana rtg boję się troszkę robić jak karmię ![]() zobaczymy co lekarz jutro powie. idę ok,. 18. tak poza kolejką |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

nie opowiadaj bzdur!

Pediatra nam polecała jakbyśmy właśnie planowali nad morze jechać.