|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
lullaOjjjj... przytulam
|
|
|
|
#3872 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
ojjjj....Moze kawka ze mną Lulla? O co poszło?
|
|
|
|
#3873 |
|
Rozeznanie
|
Idę sobie
mała właśnie mnie pod cyckami skopała gdzie ona tam się tak wysoko znalazła i co to było??? która część ciałka, bo tak "ostro" jeszcze nie miałam |
|
|
|
#3874 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej mamuśki
Cytat:
Cytat:
pewnie bardzo się stęskniliście![]() Cytat:
![]() Cytat:
biedactwoCytat:
także nie ma już marudzenia, że nie kopie![]() ![]() A ja wyprałam, muszę powiesić, choć pogoda nie pewna, a muszę wyjść na miasto. Trudno najwyżej pranie zmoknie To zmykam dziewczynki pozałatwiać kilka spraw na mieście, może wstąpię do lumpka i wyszperam coś do małego![]() A po południu wizyta usg 4D już się nie mogę doczekać ![]() Miłego dzionka
|
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Bo faceci niczego nie rozumieja
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Lu biedactwo mam nadzieje ze humorek bedzie za nidługo lepszy a męzusiowi lanie sie nalezy ja tez chce kawe z wami ![]() Kasiu ja licze i lekarze przynajmniej moi od ostatniej@ i zawsze mam tak samo ![]() a ja wczoraj do 2 książke czytałam hehe -szalona ale nei mogłam sie oderwac ![]() Pestuś moja kuzynka i kolezanka mają te ekrany i nic im nei stuka puka ani nic i sa zadowolone,co do samych rolet tez bym nie chciała-kiedys nie chvciałam firan ani nic ale jednak jak na tym oknie cos wisi to jednak jest przytulniej
|
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej me dziecię sie rusza bardzo mocno, swoja droga to ciekawe bo teraz mi bardzo czesto faluje brzuch, czy to przez to ze ma juz za malo miejsca czy to jeszcze za wczesnie? zawsze sie tak uaktywnia jak sie zdenerwuje, mam nadz ze nic mu nie bedzie przez te moje nastroje
|
|
#3878 | |
|
Rozeznanie
|
Lulla ale to normalne przecie
Cytat:
a tez nie wiem co to ma stukac bo u kolezanki nic nie słyszałam a okna nie raz miała otwarte.... Wyprobujemy zobaczymy ) A teraz mysle http://www.meblodom.com.pl/meble-laz...alog-75,0.html te czy te? http://www.sklepmeblowy-online.pl/me...5sc6plk9e6aog0 Kupuję tylko długi słupek i szafke ze zlewem.... |
|
|
|
|
#3879 |
|
Rozeznanie
|
proszę bardzo
|
|
|
|
#3880 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
te pierwsze mi się podobają (te klamki ) i te drugie też, obie propozycje trendy i ładne, więc nie wiem które
|
|
|
|
|
#3881 | |
|
Zadomowienie
|
witajcie
acelinaka zaczynasz z grubej rury, już torba do szpitala ![]() Cytat:
natka fajne te pytania miałaś ![]() co do sterylizatora butelek wydaje mi się, że bez niego można się obejść, ja myślałam że mam dużo miejsca a tu nagle ciasno mi się zaczyna robić |
|
|
|
|
#3882 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jade do ciebie
|
|
|
|
|
#3884 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szybko sie pogodzicie i zeby jak najmniej tych dni hormonalnych byłoCytat:
mąż niech ci powie u mnie zawsze on daje ostateczna decyzje jak mu tylko pokazuje z czego ma wybrac![]() no chyba ze sam jestem zdecydowana na cos to mówie "podoba ci sie? to kupujemy"
|
|
|
#3885 |
|
Rozeznanie
|
Ale wiecie co
zmartwiłam się troszku mężul mnie wciąż wypytuje czy urosłam to weszłam na wagę i co widzę prawie kilogram w dół wzięłam też synka, bo zawsze obu nas ważę i jego waga taka sama jak półtora tyg. temu. Nie dość, że aż 1,700 przytyłam, to jeszcze teraz prawie kilogram schudłam (dokładnie 800gram) A ja jem wcale nie mało... czasem nawet ze słodyczami zaszaleję jak mam ochotę to ile ja mam w końcu ŻREĆ??? nie chcę chudnąć... wyniki miałam wszystkie dobre to co ze mną nie tak???
|
|
|
|
#3886 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja zauważyłam że ostatnio mojego dzieca nie czuję ale widać np jak delikatnie kopie, tż wczoraj się przytulił i mówił że kopie a ja nie czułam więc może być też tak i u Ciebie Chociaż ja wolałam te mocne i konkretne kopniaki Dzisiaj będę licytować jeden zestaw ubranek który mi się podoba więc trzymajcie za mnie kciuki ![]() I brzuszek mi w oczach rośnie jak na drożdżach z dnia na dzień inaczej wygląda, już się zrobił okrągły na bokach
|
||
|
|
|
#3887 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na te wyniki długo się nie czeka to pewnie do piątku będą. Zazdroszczę trochę pokoiku dla małej![]() Cytat:
![]() Co do liczenia to dobrze ci wyszło Cytat:
Ale bym zjadła naleśnika z dżemem, albo racuchy albo cokolwiek co teraz niedozwolone I trochę się obawiam, bo na wadze tylko +0,5kg w 3 tygodnie i sama nie wiem czy to wina diety czy po prostu mam takie skłonności
|
|||
|
|
|
#3888 | |
|
Rozeznanie
|
Zapraszam
Ile km masz do Wrocławia albo Legnicy???![]() Cytat:
A dzis by wypadało zamówic..........
|
|
|
|
|
#3889 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3890 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale kciuki mogę trzymać
|
|
|
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Może jakieś podrażnienie to było albo coś.Za licytację
|
|
|
|
|
#3892 |
|
Rozeznanie
|
Aa2 co za książka?
Ja to bym sie cieszyła gdybym jadła i nie tyła.... Jakos mi sie to nie udaje i kilogramy ostatnio rosną..... |
|
|
|
#3893 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Natalko ja na diecie nie jestem a chudnę więc może taki nasz urok??? w ciąży z synkiem na tym etapie miałam +5kg, teraz miałam +1,700 no i teraz jeszcze -800gram Każda ciąża niby inna... ale ja mam ogromniaste skłonności do tycia, więc tego nie rozumiem... boję się że to źle na niunie wpłynie...
|
|
|
|
|
#3894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do Wrocławia około 200 kilometrów niecałe kiedys jak jechaliśmy z męzem do siorki to zajeło nam to gdzies 1,5 godziny![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
)
|
||
|
|
|
#3895 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wez mnie ze soba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No wezcie mnie ze soba ![]() To moze zrobie ankiete co?
|
|
|
#3896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale całkiem możliwe -chyba zaczne zwracac na to uwage he hemoje wybieranie książki wyglada tak ze czytam streszczenie i jak mi sie podoba to biore
|
|
|
|
|
#3898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czego maluszek będzie potrzebował to z "Ciebie weźmie" Ale dziwi mnie to i tak, bo ja nigdy szczupła nie byłam i mam skłonności do tycia. Znam taką jedną "menelówę"... z imienia i opowieści, która piła, ćpała, paliła no i nie tyła, bo nawet nie miała zbytnio co jeść a dzieciątko wszystko z niej wyciągnęło, urodziło się zdrowe i ona teraz szczupła jest jak nigdy w życiu, więc się pocieszam, że i mojej malutkiej niczego nie zabraknie, ale różnie to w życiu bywa... jedne dzieci nie chcą i rodzą zdrowe maluszki, inne chuchają dmuchają, dbają... i bywa różnie. Nie będę na wagę wchodziła i zacznę żreć więcej!
|
|
|
|
|
#3899 |
|
Zadomowienie
|
Kasia super, że mąż przyjeżdża
![]() Lulla ja wczoraj miałam dzień szalejących hormonów, na szczęście jak się dziś obudziłam to jest znacznie lepiej, oby tobie też się poprawiło
|
|
|
|
#3900 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
))...szczypiorek to nie jestem i nigdy nie byłam....mam nadzieje ze po urodzeniu bede ) Tz mnie zapisze na aerobic- powiedział ze dla mojego dobra, abym wyrwała sie z domu, ale cos mu nie wierze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

a dzisiejszy dzien jest do doopy, jeszcze sie poklocilam z TŻ, ryczec mi sie chce, chyba mam dzien z gatunku hormonalnych
gdzie ona tam się tak wysoko znalazła i co to było??? która część ciałka, bo tak "ostro" jeszcze nie miałam
także nie było tak strasznie

) i te drugie też, obie propozycje trendy i ładne, więc nie wiem które 

z samego rana też nie ale teraz już sobie bryka delikatnie