DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V - razem zrzuciłyśmy już ponad 250 kg! - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-15, 07:58   #3301
thisriveriswild
Rozeznanie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
bo większość Polek nosi złe staniki ja też całe życie 75A, jak przytyłam 75 B, a tu się okazało, że powinnam 70C. po diecie jeszcze raz sprawdzę i pójdę gdzieś gdzie mają brafitterkę żeby mi porządny stanik dobrała

u mnie nadal wzrost już 2 tygodnie się utrzymuje... eh, dziś P to może coś zleci, jeśli to woda była;P

zaraz lecę na praktykę, więc papa
ale te staniki drogie sa strasznie, wiec troche szkoda, poza tym po diecie to nic mi nie zostanie z biustu wiec problem z glowy
thisriveriswild jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 09:30   #3302
Aatena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
bo większość Polek nosi złe staniki ja też całe życie 75A, jak przytyłam 75 B, a tu się okazało, że powinnam 70C. po diecie jeszcze raz sprawdzę i pójdę gdzieś gdzie mają brafitterkę żeby mi porządny stanik dobrała

u mnie nadal wzrost już 2 tygodnie się utrzymuje... eh, dziś P to może coś zleci, jeśli to woda była;P

zaraz lecę na praktykę, więc papa
Anita, Tchnienie dobrze mówi. A nie wierzę, bo skoro ja przy 80kg (no, dziś 79,3) noszę obwód 75, a niektórych firm nawet 70, to Ty przy 55kg masz zapewne mniejszy obwód. Ale oczywiście mogę się mylić, bo to zależy od figury.

Tchnienie, a wzrost to potraktujmy tak:

Cytat:
Napisane przez thisriveriswild Pokaż wiadomość
ale te staniki drogie sa strasznie, wiec troche szkoda, poza tym po diecie to nic mi nie zostanie z biustu wiec problem z glowy
Staniki są drogie, ale wydaje mi się, że najczęściej spotykane wielkości miseczek to A - D i takie70B, 75B czy 70C można znaleźć i tańsze. Gorzej dziewczynom, które mają większe literki lub mniejsze cyferki, np 75J czy 65AA.

Dziś zrobiłam badania. Jutro okaże się, co z moją kreatyniną
Aatena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 09:31   #3303
kalae
Rozeznanie

a ja się bardzo ciesze z pomniejszenia mojego biustu, wkońcu bez problemu zakładam staniki które zaczeły być za małe ostatnio

nawet weszlam w moj ulubiony nawet pokaze jaki http://www.e-lady.pl/files/image/522...T_B24_eior.jpg

a co do tych stanikow to ja tez nie wierzylam, az mierzylam kolezanke ktora kupila stanik 75A i byl ciasny ze musiala rozchodzic, i faktycznie pod biustem ma tak ze niektore 75 beda dobre
a jest chuda.

Edytowane przez kalae
Czas edycji: 2011-06-15 o 09:34
kalae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 10:25   #3304
anita9005
Rozeznanie

Pod biustem mam 76 dokładnie taką dziwną budowę mam ;p

Cytat:
Napisane przez Aatena Pokaż wiadomość
Anita, Tchnienie dobrze mówi. A nie wierzę, bo skoro ja przy 80kg (no, dziś 79,3) noszę obwód 75, a niektórych firm nawet 70, to Ty przy 55kg masz zapewne mniejszy obwód. Ale oczywiście mogę się mylić, bo to zależy od figury.

Tchnienie, a wzrost to potraktujmy tak:

Staniki są drogie, ale wydaje mi się, że najczęściej spotykane wielkości miseczek to A - D i takie70B, 75B czy 70C można znaleźć i tańsze. Gorzej dziewczynom, które mają większe literki lub mniejsze cyferki, np 75J czy 65AA.

Dziś zrobiłam badania. Jutro okaże się, co z moją kreatyniną
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 10:45   #3305
Aatena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anita9005 Pokaż wiadomość
Pod biustem mam 76 dokładnie taką dziwną budowę mam ;p
Ja przy normalnym mierzeniu pod biustem mam ok.85-86. Do dobrania stanika trzeba zmierzyć maksymalnie ścisło na wydechu i wtedy wychodzi mi ok. 78-79cm, czyli nie powinnam kupować obwodu większego niż 75.

Kalae, ponętny ten stanik
A koleżanka może miała za małą miseczkę?
Aatena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 12:05   #3306
kalae
Rozeznanie

dobry miala ten stanik, i pod i w, niemniej chodzi mi o to ze dawniej tez myslalam ze szczupla osoba nie moze miec po 75 a okazuje sie ze moze, nie wiem jak to wam wytlumaczyc. Ja, przykladowo jestem grubsza niz ta moja kolezanka, ale mamy tak samo pod biustem tzn dla niej sa 70 i 75 tak jak dla mnie, roznimy sie miseczka. Myślę, ze wiele zależy od budowy ciała, ta moja kolezanka ma bardziej chlopieca budowe ciala nie ma takiego wciecia w talii, w kazdym razie centymetr pokazal mi cos takiego czego sie nie spodziewalam bylam przekonana ze jak dla niej to 60/65 bedzie dobre, a tu sie okazalo ze 70/75 tak jak dla mnie.

Oczywiście wszystko zalezy od stanika i z jakiego materialu jest zrobiony obwod, bo jeden jest rozciagliwy ze 65 mi jest za luźne, a drugi taki ze 75 pasuje zabrac.

Edytowane przez kalae
Czas edycji: 2011-06-15 o 12:07
Stary 2011-06-15, 12:10   #3307
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kalae Pokaż wiadomość
a ja się bardzo ciesze z pomniejszenia mojego biustu, wkońcu bez problemu zakładam staniki które zaczeły być za małe ostatnio

nawet weszlam w moj ulubiony nawet pokaze jaki http://www.e-lady.pl/files/image/522...T_B24_eior.jpg

a co do tych stanikow to ja tez nie wierzylam, az mierzylam kolezanke ktora kupila stanik 75A i byl ciasny ze musiala rozchodzic, i faktycznie pod biustem ma tak ze niektore 75 beda dobre
a jest chuda.
Ale cudeńko Sam seks...
Ja to na razie kupiłam sobie 4 staniki na targu,bo nie wiem,czy cycki jeszcze polecą,czy nie Wolę poczekać z tymi "lepszymi"

Kg na plusie ciągle się utrzymują... Ale nie dziwię się,że miałam wzrost,bo jako,że już niedługo przechodzę na III fazę to chcę troszkę przyzwyczaić organizm,czyli w pracy piję wodę s sokami rozpuszczalnymi (malinowy,imbirowy),sięga m bo "zwykłe" napoje,nie tylko te light itp. Drobne zmiany,żeby potem nagle nie utyć...Chociaż głównym powodem jest pewnie praca...Jem dwa posiłki dziennie z czego jeden o 15,a drugi o 3 w nocy... Ale tak to jest kiedy ma się 4 nocki z rzędu...Tam biorę sobie zawsze kanapkę,ale to i tak na szybko muszę jeść (jeśli w ogóle),bo taki ruch...

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Co do staników,to ja przed dietą nosiłam 80C,z czego w szczytowej wadze (największej) byly wszystkie już trochę przymałe A teraz zeszłam do 75B,a przy strojach kąpielowych 38 (zależy jaki sklep),kiedyś 42 pasowało
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-15, 12:11   #3308
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

hej. Chyba mocno trzymałyście kciuki

1 etap przeszłam jest nas 10 więc mam 9 rywalek

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 12:11   #3309
kalae
Rozeznanie

natomiast inna mojakolezanka nammientnie nosi 75B, co prawda juz jej tłumaczyłam x razy ale ona woli kupic stanik za 10zl w tym romiarze niz np 65D (tak przykladowo) za zlotych 50. Raz jej nawet jak mi pokazywala stanik to jej sciaglam obwod na obcisly oczywiscie biust jej wyplynal i sama uznala ze tak sie lepiej czuje, ale i tak kupuje te 75B

a abstrachujac od tego ze 75B wszyscy nosza, to jestz apewne garstka osob z tym rozmiarem ktore maja taki rozmiar

a jak jej powiedzialam ze powinna nosic 65D albo 60E to sie przerazila ze napewno nie ma takiej duzej miseczki, ale taki jest poglad ze wielkosc to literka a nie calosc.

Edytowane przez kalae
Czas edycji: 2011-06-15 o 12:23
Stary 2011-06-15, 12:15   #3310
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość

Zdolniacha nasza
Stary 2011-06-15, 12:21   #3311
kalae
Rozeznanie

pandzia to super

bo w publicznej to zazwyczaj z polecenia sie dostaje prace

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-15, 12:49   #3312
anita9005
Rozeznanie

kurcze ale mam dziś doła dowiedziałam się ,że nie zaliczyłam koła i poprawa w piątek. Mam wrażenie ,że nie dam rady. Jeszcze jak na złość gość mnie na zerówce złapał dziś pff ,że wszyscy ściągali a akurat mnie musiał złapać ale to nie powiem przez moją nie uwagę trochę. Tak czy inaczej mam mega doła , macie jakiś sposób na poprawę nastroju?
Stary 2011-06-15, 13:05   #3313
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
kurcze ale mam dziś doła dowiedziałam się ,że nie zaliczyłam koła i poprawa w piątek. Mam wrażenie ,że nie dam rady. Jeszcze jak na złość gość mnie na zerówce złapał dziś pff ,że wszyscy ściągali a akurat mnie musiał złapać ale to nie powiem przez moją nie uwagę trochę. Tak czy inaczej mam mega doła , macie jakiś sposób na poprawę nastroju?
Na pewno poprawisz Nie ma się co załamywać,więcej powtórzysz sobie
A teraz się zrelaksuj,zrób sobie coś słodkiego,albo jakiś ulubiony obiadek i obejrzyj dobry film Na mnie to zawsze działa
Stary 2011-06-15, 13:11   #3314
anita9005
Rozeznanie

kochana chyba tak zrobię , wiesz mi się wydaje że to dla mnie nie do ogarnięcia. Strasznie się boję ,że mnie stres ogarnie itp ,że nie trafie na zestaw taki jak bym umiała itp. Najlepsze jest to ,że zaliczył chłopak który się nie uczył bo udało mu się z pendriva zadania zgrać i akurat trafił na te jakie miał rozwiązane wcześniej farciarz ... jak ja bym tak chciała.
Stary 2011-06-15, 13:22   #3315
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
kochana chyba tak zrobię , wiesz mi się wydaje że to dla mnie nie do ogarnięcia. Strasznie się boję ,że mnie stres ogarnie itp ,że nie trafie na zestaw taki jak bym umiała itp. Najlepsze jest to ,że zaliczył chłopak który się nie uczył bo udało mu się z pendriva zadania zgrać i akurat trafił na te jakie miał rozwiązane wcześniej farciarz ... jak ja bym tak chciała.
Nie mysl tak . Przecież Ty to wszystko umiesz Stres juz masz za sobą,bo już raz podeszlas do egzaminu Teraz tylko przyjsc w piatek,roztrzaskac zadania i miec z glowy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-15, 13:27   #3316
anita9005
Rozeznanie

a masz może do polecenia jakiś film który mogła bym sobie obejrzeć przez internet?

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Na pewno poprawisz Nie ma się co załamywać,więcej powtórzysz sobie
A teraz się zrelaksuj,zrób sobie coś słodkiego,albo jakiś ulubiony obiadek i obejrzyj dobry film Na mnie to zawsze działa

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Oj , kochana chciała bym to umieć , niestety ale umiałam ale część sporo mam jeszcze do douczenia.

Cytat:
Nie mysl tak . Przecież Ty to wszystko umiesz Stres juz masz za sobą,bo już raz podeszlas do egzaminu Teraz tylko przyjsc w piatek,roztrzaskac zadania i miec z glowy
Stary 2011-06-15, 13:30   #3317
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
a masz może do polecenia jakiś film który mogła bym sobie obejrzeć przez internet?
Hm...To zależy jakie filmy lubisz Z komedii oglądałam ostatnio Kac Vegas 1 (2 jest teraz w kinach i nie mozna, pojsc,bo wszystkie miejsca zajęte-więc film dobry) "Komedia Romantyczna" - parodie wszystkich komedii,coś a'la "Straszny film" tylko to były parodie z horrorów. I na razie nic innego nie przychodzi mi do głowy..Ja raczej preferuję thrillery,dramaty,horrory itp,a to na doła raczej nie jest dobre
Stary 2011-06-15, 13:52   #3318
kalae
Rozeznanie

a jaki film w kinie polecacie?
myslalam o
- kod nieśmiertelności
- uwikłanie
- tożsamość
- melancholia
Stary 2011-06-15, 13:53   #3319
thisriveriswild
Rozeznanie

Cytat:
mi tez sie wszystko wali w tym tyg bylam dzisiaj na zerowce z prawa i byla banalna a ja oczywiscie wszystko pomylilam jutro mam egzamin z zarzadzania i mam ochote sie zakopac w koldre i nie wychodzicccc
thisriveriswild jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-15, 13:53   #3320
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Dzień doberek
W pracy dziś lipaaaa
Ale poszłam na zakupy i kupiłam sobie buciki
W drodze powrotnej jakaś cizia mi wyjechała BMW i byśmy się zderzyły z jej winy co nie zmienia faktu,że aż mi ciśnienie skoczyło jak mi wyskoczyła z tą furą, nie wiem gdzie ona się gapiła ale napewno nie na ulicę
Na chodniku walnęłam nogą w wystającą kostkę i pękł mi paznokieć po skosie po całości, boli jak cholera! oderwał się.... teraz myślę co tu zrobić, bo nie wygląda to dobrze, to jeszcze duży paluch
Chyba spróbuje żelem nadlać i na jakiś ciemny kolor machnąć to może nie będzie widać
Ale booli

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 13:58   #3321
kalae
Rozeznanie

no nie wiem, ja bym mu zelu nie dawala, ani lakieru, niech sie odbudowuje powoli
a jak boli to do zimnej wody

bo on moze schodzic jak tak bardzo sie uderzylas i boli mocno.
Stary 2011-06-15, 14:29   #3322
mroziq
Zadomowienie

Alee dzisiaj pechowy dzień Mam nadzieję,że u mnie w pracy nie będzie chociaż żadnych ekscesów .Znowu czekają mnie 4 noce z rzędu,ale dzisiaj środa to może długo nie będą siedzieć ludzie... I oby szef znowu na mnie nie krzyczał...
Stary 2011-06-15, 14:44   #3323
anita9005
Rozeznanie

kochana dasz radę , poucz się dziś na spokojnie zarzadzania da się nauczyć może akurat proste pytania da?

Cytat:
mi tez sie wszystko wali w tym tyg bylam dzisiaj na zerowce z prawa i byla banalna a ja oczywiscie wszystko pomylilam jutro mam egzamin z zarzadzania i mam ochote sie zakopac w koldre i nie wychodzicccc

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

spokojnie u większości pechowo to może u Ciebie bedzie ok dla równowagi

Cytat:
Alee dzisiaj pechowy dzień Mam nadzieję,że u mnie w pracy nie będzie chociaż żadnych ekscesów .Znowu czekają mnie 4 noce z rzędu,ale dzisiaj środa to może długo nie będą siedzieć ludzie... I oby szef znowu na mnie nie krzyczał...
Stary 2011-06-15, 19:30   #3324
popolka
BAN stały

Cytat:
oo tak te DOBRE staniki siegaja nawet 200zł
suszyłam tż o nie głowe cały czas, ale obiecał że kupi mi
czemu takiej fajnej oferty nie ma we wro http://fezi.pl/warszawa/deal/profesj...llami-showroom

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość

aa nie mówiłam

gratujacje
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 19:36   #3325
Agus140188
Rozeznanie

hejoooo!!! Chudziny moje!!!
Sesja chyba wygoniła chyba wszystkie Dukanki z forum
Mam wyniki z poniedziałkowego egz z psychologii- dostałam 5 jeszcze dwa przede mną więc jakieś zdrowaśki chyba by się przydały, oprócz kciuków.
Pandzia jeszcze tylko 2 etapy i masz tę pracę
Paati w końcu znasz sie na sprawach kosmetycznych, ale może lepiej poczekać aż paznokieć sam odrośnie?? Jejku zerwany paznokietek podobno boli niemiłosiernie zatem trzymaj się nam dzielnie
Anitko9005 podobno pozytywne myślenie to już połowa sukcesu. Przeciez zdolna z Ciebie kobietka, dasz radę i już!!!
Mroziq mam nadzieję, że podniosą Ci stawkę niedługo bo 4 nocki pod rząd- idzie się wykończyć i to za taką sumę toz to śmiech na sali i wyzysk normalnie

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Dziewczynki dzis jadłam soczewicę, pierwszy raz od tak dawna kocham III fazę tylko martwi mnie czy aby na pewno dobrze wszystko robię, wczoraj miałam ucztę, a dzis dzień skrobiowy- mam nadzieję, że nie ma różnicy czy te dwa dni są po sobie czy nie. Znalazłam też super przepis na placuszki z kaszy manny, na III fazę- wypróbuję w następny dzień skrobiowy. Jutro dzień białkowy, nie wiem czy nie będzie ciężko przestawić się znów na same białka przez caly dzień jak na razie melduję ze trzymam się zasad III fazy bez większych problemów, ale myślę sobie ,że po jakiś 2- 3 tygodniach jej stosowania wskoczę z powrotem na II;D
Stary 2011-06-15, 19:40   #3326
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Mam wyniki z poniedziałkowego egz z psychologii- dostałam 5
gratki
Stary 2011-06-15, 19:46   #3327
anita9005
Rozeznanie

dokładnie tak jak tu koleżanka mowi mi kiedyś tak schodził nie wyobrażam sobie żelu na nim jeszcze

Cytat:
Napisane przez kalae Pokaż wiadomość
no nie wiem, ja bym mu zelu nie dawala, ani lakieru, niech sie odbudowuje powoli
a jak boli to do zimnej wody

bo on moze schodzic jak tak bardzo sie uderzylas i boli mocno.

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Gratuluje 5ki no mam nadzieję ,że dam rade dziś idę na balety odreagować a jutro planuje się grzecznie uczyć.

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
hejoooo!!! Chudziny moje!!!
Sesja chyba wygoniła chyba wszystkie Dukanki z forum
Mam wyniki z poniedziałkowego egz z psychologii- dostałam 5 jeszcze dwa przede mną więc jakieś zdrowaśki chyba by się przydały, oprócz kciuków.
Pandzia jeszcze tylko 2 etapy i masz tę pracę
Paati w końcu znasz sie na sprawach kosmetycznych, ale może lepiej poczekać aż paznokieć sam odrośnie?? Jejku zerwany paznokietek podobno boli niemiłosiernie zatem trzymaj się nam dzielnie
Anitko9005 podobno pozytywne myślenie to już połowa sukcesu. Przeciez zdolna z Ciebie kobietka, dasz radę i już!!!
Mroziq mam nadzieję, że podniosą Ci stawkę niedługo bo 4 nocki pod rząd- idzie się wykończyć i to za taką sumę toz to śmiech na sali i wyzysk normalnie

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Dziewczynki dzis jadłam soczewicę, pierwszy raz od tak dawna kocham III fazę tylko martwi mnie czy aby na pewno dobrze wszystko robię, wczoraj miałam ucztę, a dzis dzień skrobiowy- mam nadzieję, że nie ma różnicy czy te dwa dni są po sobie czy nie. Znalazłam też super przepis na placuszki z kaszy manny, na III fazę- wypróbuję w następny dzień skrobiowy. Jutro dzień białkowy, nie wiem czy nie będzie ciężko przestawić się znów na same białka przez caly dzień jak na razie melduję ze trzymam się zasad III fazy bez większych problemów, ale myślę sobie ,że po jakiś 2- 3 tygodniach jej stosowania wskoczę z powrotem na II;D
Stary 2011-06-15, 19:58   #3328
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Zreperowałam paznokieć.
Nadlałam żelem aby uzupełnić ubytek który się urwał, paznokieć nie zejdzie bo to co pękło odpadło od razu..
Oczywiście niemiłosiernie piekło utwardzając się w lampie.
Musiałam pożegnać się z frenchem bo niestety widać wszystko pomimo użycia kamuflażu, teraz jak dałam ciemniejszy lakier wszystko ok wygląda i musze czekać aż odrośnie bez potrzeby ukrywania stopek . Teraz boli lekko gdy chodze ale sądze że do jutra minie
Wciągnęłam kolacyjkę, jutro mam na druga zmiane wiec się w końcu wyśpię

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 20:04   #3329
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

dobry wieczór chudziny!!

u mnie dziś był mega super spadek -0,8 więc juz -23.5kg za mną mogę powiedzieć, że jestem z siebie dumna!!

ale ogólnie ciężki dzień w pracy, jak wszystkie ostatnio..

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 20:09   #3330
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

a ja cały czas myślę, kiedy przejść na III fazę;P chciałam 1ego, żeby tak równo. ale 2 mam panieński, no i ten 1 i tak nie różniłby się od normalnego PW, a boję się zaszaleć pierwszy raz po pół roku na panieńskim, bo boję się, że mój układ pokarmowy się zdziwi i wyląduję w wc na cały wieczór:P jednak ciężko mi tak nagle przerwać:P myślałam, że jak zobaczę 58 na wadze, może?... albo 57 (ale raczej w dwa tygodnie to niemożliwe:P)
no i się waham co zrobić..:P bo wiem, że celu i tak nie osiągnę, ale nie o to chodzi, bo będę ćwiczyć i liczyć na to, że na III też spada
no ale chcę, tak sobie obiecałam, że w pierwszy dzień III fazy zrobię cudną ucztę. prosiłam ojca TŻta żeby przywiózł mi zza granicy strasznie drogie brzoskwiniowe piwo, które jest ambrozją i nie ma nic pyszniejszego na świecie i pół roku temu obiecałam sobie, że jak przetrwam to je wypije. więc na ucztę planuję wypad do pizza hut, bo uwielbiam i właśnie to piwko. no ale dzień przed panieńskim tak nie zrobię:P i tak się waham.... i myślę o tym cały czas, a dziś TŻ wsadził moje piwko do lodówki "jakbym wieczorem stwierdziła, że czas na III"

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości