|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - cz. X
Moja dzisiejsza sytuacja z kuponem zniżkowym na kosmetyki do opalania SunOzon. Wybrałam mleczko i z kuponem udałam się do kasy. Pani kasjerka 3 razy skanowała kod i niestety nie 'wchodził'. Próbowała ręcznie i też bez rezultatu. Mówię więc do niej, że skoro kod nie działa to wezmę ten kosmetyk bez zniżki z kuponu - mleczko i tak jest w promocji i 6,99 zł to w sumie nie jest jakiś wielki wydatek
Ale pani kasjerka powiedziała, że poprosi zaraz kierowniczkę i może ona coś poradzi na ten kod. Pani kierowniczka pojawiła się w mgnieniu oka i powiedziała, że kod nie działa ponieważ mleczko, które wzięłam jest w starym opakowaniu/w starej szafie graficznej i dlatego nie nabija się zniżka. Przyniosła z zaplecza kosmetyk w nowym opakowaniu, zeskanowała kod, mój kupon i tak oto stałam się posiadaczką mleczka SunOzon w nowej szacie graficznej, za które zapłaciłam 5,59 zł W tym wszystkim szkoda tylko, że na półce wystawiony był cały rządek starych opakowań... ![]() Mleczko w starym opakowaniu, które najpierw wzięłam i na które na nie 'wchodziła' zniżka wyglądało tak https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...a-ochrona.html - ja mam innym filtr. Te w nowym opakowaniu wygląda tak: http://www.rossnet.pl/Produkt/Sunozo...a-200-ml,99205 ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Aaa, i dziękuję za pomoc miłej pani kasjerce
Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2011-06-15 o 15:23 |
|
|
|
#812 |
|
Konto usunięte
|
fajnie, ze pomogła.
|
|
|
|
#813 |
|
Konto usunięte
|
Umbra przez ten filmik i ja się nakręciłam, jeszcze jak powiedziała że super pachną owocami to ahhh. Trzeba wyczekiwać kiedy się pojawią bo są stosunkowo tanie wg. podanej ceny przez 3laverzdeep.
|
|
|
|
#814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#815 |
|
Konto usunięte
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;2752987 4]Umbra przez ten filmik i ja się nakręciłam, jeszcze jak powiedziała że super pachną owocami to ahhh. Trzeba wyczekiwać kiedy się pojawią bo są stosunkowo tanie wg. podanej ceny przez 3laverzdeep.[/QUOTE]
no właśnie, zwykłe Color Sensational pachną po prostu szminkowo. a takie owocki to ah. off: fajny blog, Twoje porównanie na zdjęciu ostatecznie przekonało mnie do avonowej kredki żelowej. Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2011-06-15 o 15:14 |
|
|
|
#816 |
|
Rozeznanie
|
Po kredkach z Avonu często łzawią oczy niestety
Edytowane przez Aldona12034 Czas edycji: 2011-06-15 o 15:45 |
|
|
|
#817 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was serdecznie, czy w rossmannie dostanę ten szampon koloryzujący:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...or.html&next=1 |
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
Aldona, jak pójdziesz "na pewniaka-cwaniaka", to będą musieli sprawdzić, czy to nie u nich
(zawsze z towarem- wygranymi dostają spis nagrodzonych)
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#820 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Zapytałam się także czy ktoś inny może odebrać nagrodę- może, potrzebne jest pisemne upoważnienie
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;27511993]Chętnie ale nie ma sensu, bo jeszcze P. się wkurzy na mnie.
Ale wiecie co tak sobie myślę. Powinni publikować odpowiedzi uczestników konkursów. Chociaż te najlepsze[/QUOTE] całkowicie popieram...!! Wartoby do nich napisać z taką propozycją |
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Moje wygrane zawsze były z zaplecza (nie wydają ich ze swojego towaru, tylko osobno przychodziło jako wygrana). Nie wiem, czy ktoś miał inaczej.
Cytat:
Gdybym wiedziała, że są tacy zdolni pójść na ustępstwa, częściej brałabym udział..
|
|
|
#824 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#825 |
|
Raczkowanie
|
naprawdę żadna nie ma kodu na nożyczki i szampon ???
|
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
#827 |
|
Raczkowanie
|
Możliwe ale i tak wydaje mi sie że sie powtarzają.
Rzeczywiście się powtarzają ale jest tam np. taka osoba co ma identyczne imię i nazwisko co ja, tylko inny login. Na pierwszy rzut oka wydaje się, że ta sama osoba a tu o_O
|
#828 |
|
Wtajemniczenie
|
ewcia poziomcia
moze jakas fotka z kredka na oczku ?
|
#829 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Np. Upoważniam... do odbioru nagrody Astor Perfect Stay Lip Tint i podpis obu osób, czy coś jeszcze?
|
|
#830 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny!!! Odpisali mi z rossmanna wklejam odp:
"Szanowna Pani, Uprzejmie informujemy, iż Lista Laureatów konkursu została opublikowana na stronie http://www.rossnet.pl/Konkursy.aspx Najmocniej przepraszamy za opóźnienie, które nastąpiło z przyczyn technicznych. Państwa uwagi są dla nas bardzo ważne, niemniej zapewniamy o naszej uczciwości w wyłanianiu laureatów w konkursach na Rossnet.pl. W przypadku zdublowania na liście imienia i nazwiska laureata (jedynie w przypadku, kiedy posiadane przez nas dane pozwalają określić, że jest to ta sama osoba), otrzyma on jedną nagrodę." |
|
|
|
#831 |
|
Raczkowanie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;27509112]Nie no niezły pomysł. Może jeszcze na młodszą siostrę założę, skoro nawet niepełnoletnia sąsiadka moja wygrała.
Wkurzyłam się nie ma co. Ja też nie wygrałam, ale wygrałam w poprzednim konkursie. Czy mogłabyś zapytać się tej sąsiadki jak odbierze nagrodę? Bo ja też nie mam jeszcze 18 lat...Z góry dzięki;]
|
#832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. w formularzu wygranej mają Twój pesel, ale skoro wygrałaś (tak, jak wygrał facet w konkursie tuszowym) to wszystko się może zdarzyć
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;2753321 1]Dziewczyny!!! Odpisali mi z rossmanna wklejam odp:
"Szanowna Pani, Uprzejmie informujemy, iż Lista Laureatów konkursu została opublikowana na stronie http://www.rossnet.pl/Konkursy.aspx Najmocniej przepraszamy za opóźnienie, które nastąpiło z przyczyn technicznych. Państwa uwagi są dla nas bardzo ważne, niemniej zapewniamy o naszej uczciwości w wyłanianiu laureatów w konkursach na Rossnet.pl. W przypadku zdublowania na liście imienia i nazwiska laureata (jedynie w przypadku, kiedy posiadane przez nas dane pozwalają określić, że jest to ta sama osoba), otrzyma on jedną nagrodę."[/QUOTE] Ale na to miejsce innej osoby już nie dadzą=/ wkurza mnie to ![]() Ja dziś skromniutko w Ross: Odżywka do włosów brązowych Accent CND (4zł z kawałkiem) i oczywiście Skarb czerwcowy
|
#834 |
|
Konto usunięte
|
Ale oni nie skumali o co mi chodziło :/ Nie pisałam im że się nazwiska powtarzają przecież to że ktoś wygra i tusz i pomadkę to mi nie przeszkadza zupełnie ale to że wygrywają faceci to jak dla mnie lekkie przegięcie. Skoro to konkurs gdzie do wygrania są damskie rzeczy to powinny brać w nim udział tylko kobiety.
|
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;2753347 1]Ale oni nie skumali o co mi chodziło :/ Nie pisałam im że się nazwiska powtarzają przecież to że ktoś wygra i tusz i pomadkę to mi nie przeszkadza zupełnie ale to że wygrywają faceci to jak dla mnie lekkie przegięcie. Skoro to konkurs gdzie do wygrania są damskie rzeczy to powinny brać w nim udział tylko kobiety.[/QUOTE]
Tobie chociaż odpisali...
|
#836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#837 |
|
Konto usunięte
|
A w ogóle jestem zła bo nie zaczaiłam że te nożyczki były na kodach ehhhhh. Skończyłam z fryzjerem bo wolę sama sobie podciąć grzywkę niż mam chodzić obciąć 1cm i wracać -5cm.
|
|
|
|
#838 |
|
Raczkowanie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;2753376 8]A w ogóle jestem zła bo nie zaczaiłam że te nożyczki były na kodach ehhhhh. Skończyłam z fryzjerem bo wolę sama sobie podciąć grzywkę niż mam chodzić obciąć 1cm i wracać -5cm.[/QUOTE]
Też staram się sama podcinać końcówki i grzywkę. Dopiero jak chcę coś innego to idę do fryzjera.
|
#839 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Upoważnienie powinno zawierać dane (imię, nazwisko, warto także nr dowodu) osoby upoważnianej i upoważniającej oraz informację, czego upoważnienie dotyczy- dokładnie: np. odbioru nagrody w konkursie (podać pełną nazwę konkursu) + data, podpisy np. Upoważniam Kasię Kowalską legitymującą się dowodem itd
|
|
#840 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

Ale pani kasjerka powiedziała, że poprosi zaraz kierowniczkę i może ona coś poradzi na ten kod. Pani kierowniczka pojawiła się w mgnieniu oka i powiedziała, że kod nie działa ponieważ mleczko, które wzięłam jest w starym opakowaniu/w starej szafie graficznej i dlatego nie nabija się zniżka. Przyniosła z zaplecza kosmetyk w nowym opakowaniu, zeskanowała kod, mój kupon i tak oto stałam się posiadaczką mleczka SunOzon w nowej szacie graficznej, za które zapłaciłam 5,59 zł
W tym wszystkim szkoda tylko, że na półce wystawiony był cały rządek starych opakowań...