|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Cytat:
Grunt to trafić na dobrego lekarza. Pamiętam szkolnego dentystę, brrr. Można było się skutecznie zrazić do leczenia zębów. Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie poszły tylko dwie pełnowymiarówki i chyba na tym się skończy.
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam mało zakupów, ale w ostatnich dniach kupiłam kilka rzeczy no i kliknęłam 2 szampony na All. Tym sposobem mam już 5 szt. zakupów. No ale to nawet niewiele. Mam nadzieję, ze nie nakupię znów dużo. Z avonu zamawiam w pt i mam sobie wziąć złoty balsam- ale dostanę też za 1 zł każdy z programu motywacyjnego mus do ciała lawenda i jaśmin no i olejek do twarzy. Oba już mam w zapasach, no ale za tą cenę żal nie brać, podejrzewam, ze uda sie sprzedać lub wymienić. Poza tym teraz kuszą mnie zakupy ciuchowe.
dziś znów (po raz trzeci
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-06-14 o 11:16 |
|
|
|
#2913 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
tak przegadam ta ulotke z SP
![]() w sumie moglabym wizac odzywke biosilk 350 + szampon 150 za 30zł (lubie tą na objętość) no i widziałam że capivit na włosy jest za 10zł 2 opakowania... moze tez bym wziela a z kuponow na mailu nic ciekawego nie mialam, po zaologowaniu na stronce troche lepiej: tez mam kupony na szampon lub maske waxa za 11 zlale bede twarda, nie kupie
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Lubicie sluchac muzyki na sluchawkach? Ja uwielbiam, szczegolnie na takich megawielgasnych, zakrywajacych cale ucho
Poniewaz moje stare juz sie przetarly i podarly, wiec podarowalam sobie nowe, o takie: Nie moge sie doczekac, az pan listonosz mi je przyniesie
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Łasiczko, świetne słuchawki! ja też lubię słuchać, a już nie mogę żyć bez mp3 jak jadę na uczelnię (godzinna podróż + dojście)- z muzyczką jest o wiele przyjemniej!
A mi dziś kurier przywiózł szampony
|
#2916 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() dawno mni tu nie było... nawet nie wiem czy jeszcze mnie pamietacie ale naskrobalyscie ![]() pochwale sie mam ślicznego synusia i ma juz ponad 2 miesiace
|
|
#2917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Świetnie Wam idzie - brawo ![]() U mnie 0 zużyć i 1 zakup . Czeka mnie jeszcze wybór jakiegoś mleczka z filtrem z myślą o lipcowym urlopie ![]() Właśnie, zapomniałam się pochwalić: zaklepaliśmy już sobie z TŻ kwaterę na tygodniowy pobyt w Chłapowie, a potem i tak posiedzę jeszcze u niego, bo kilka dni po powrocie mam wizytę u dermatologa w jego mieście . Będzie mnie chłop miał dość po takim czasie |
||
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Nynko
za zaproszenia (na pewno jesteście szczęśliwi i za dentystę! dobrze, że trafiła się miła osoba, nie będzie Cię dodatkowo jeszcze stresować (mój brat do tej co ja ostatnio chodziłam poszedł i był już chyba z 6 razy, bo kanałowe i odbudowa itd itp), fajna kobita, ale długo zawsze trzyma ![]() a ja kupiłam kolejny niezmiernie potrzebny lakier ale niestety już nie będę nawet próbować wykorzenić tego nałogu, po prostu tak musi być...każdy ma jakiegoś bzika ![]() skończyłam też kilka rzeczy (wyrzuciłam bazę artdeco, bo zrobiła się okropna, ale miałam ją ponad rok i zużyłam pół słoiczka) poszło parę pełnowymiarówek, puder prasowany - muszę kupićale zakupów za dużo ![]() kristelko gratulują maluszka a jak odwyk idzie?
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-14 o 17:56 |
|
|
|
#2919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zgadzam się, każdy ma jakiegoś bzika. Z tym, ze ja mam kilka... Też chyba muszę wywaliś bazę artdeco- też zużyłam ok.połowy albo trochę więcej. szkoda mi, bo była droga, ale stwardniała, ze nie da sie rozsmarować. Od tego rozcierania silnego rozciągnę sobie skórę... pochwalę się, że prawie skończyłam pisać pracę. Zostało jeszcze tylko zakończenie!
|
|
#2920 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Ale w domu wolę słuchać muzyki z głośników.
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cranberry Chic Virtual nie mam niczego podobnego )...och! (jeszcze nie miałam całego mani z nią, ale jest cudna, tylko podobno przebarwia )a bazę wyrzuć, nie ma co się z nią męczyć teraz myślę nad Catrice, albo UD ale Catrice tańsza (tylko 5 razy mniejsza )zastanawiam się, czy sobie nie kupić jeszcze kilku cieni z Miyo, spotkałyście się z tą firmą? mam na razie jesten i jest niesamowicie dobry a kosztuje 5zł , a mało mam kolorowych zazdroszczę wszystkim, którzy napisali już prace
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-14 o 18:22 |
|
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
luskap super ze juz konczysz pisanie pracy...faktycznie szybko ci to poszlo, jestes pracowita
![]() nynko a mnie czeka w czwartek dentysta... kristelka gratuluje synka i zagladaj tu czesciej
|
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Mali, looknęlam kolorki lakierów- bardzo soczyste- śliczne! Ile masz już lakierów?
Cytat:
|
|
#2924 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
gratulacje!!!
ja mam lumene i bardzo polecam (nie ma mowy o wysychaniu, bo jest w tubeczce)
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesiu
ale ja znalazłam ud na ebayu w tubce ![]() podoba mi się zestaw 2 cienie i baza 11 ml w tubce ale to 130 zł z przesyłką
|
|
#2926 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I tak trzymać! W sumie też chyba będę dzielna i nie skorzystam z tych kuponów w SP. ![]() P.S. Wiedz, że coś się dzieje. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wiecie tak się jakoś nakręciłam, że czerwiec będzie wreszcie udanym miesiącem po tych ostatnich porażkach, że nawet nic mnie nie kusi. Podobnie jak Gani będę pewnie tylko kupować jakiś filtr na wyjazd.
|
|
#2927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż zdjęcia synka ![]() Cytat:
![]() szkoda że ja nie mogę na co dzień malować paznokci bo też bym szalała z lakierami
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam w klubie o mojej pracy. Może zacznę od sierpnia. Co myślicie?
zużyłam krem do rąk Avon z minerałami Morza Martwego a dziś umówiłam się z koleżanką na rower
|
#2929 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nie odzywałam się kilka dni, bo praktycznie 24h/dobę byłam z TŻ-em i świata poza nami nie było
![]() Dziś pisałam matematykę finansową i chyba dobrze mi poszło, czuję że zdam. Wyniki mają być dziś albo pojutrze (ale sądzę, że pojutrze). Także jeszcze proszę o kciukasy Z tamtego kolosa wcześniejszego jeszcze nie mam wyniku, do niedzieli mają być.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, a niedawno kupiłam mu żel do mycia twarzy i krem nawilżający i mu się spodobało Balsam do ciała też mu kiedyś dałam, ale się wystał tak, że etykieta pożółkła Cytat:
Cytat:
Ale mam jeszcze w zapasie bazę Mary Kay, poza tym ostatnio kupiłam Duraline i muszę wypróbować. ArtDeco jakoś szczególnie mnie nie zachwyciła ![]() za zużycie pudru.Cytat:
Też myślałam nad bazą UD, ale to może kiedyś ![]() Nie wiecie może, kiedy będą wyniki niedawnego konkursu, gdzie można było sobie wybrać prezent? Bo nigdzie nie mogę znaleźć do wyboru był zestaw Organique, Bobbi Brown i coś tam jeszcze...
|
||||||||
|
|
|
#2930 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#2931 |
|
Zadomowienie
|
Do Gdyni na Openera.
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pierwszy czerwcowy zakup - zamówiłam na BU tonik z kwasem PHA.
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero ![]() podziwiam Cię!
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-15 o 23:35 |
|
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę w książkach, nie wychodzę z domu. Skuteczna metoda.
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie tak
na mnie najelpiej działa niewchodzenie na wizaż i blogi, ale to niestety niewykonalne
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-16 o 00:10 |
|
|
|
#2936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś miałam zapasy w jednej szafce, teraz mam wypchane dwie i jak je otwieram to naprawdę czuję, że nie chcę nic nowego, dopóki nie zużyję sporej części. Czerwiec - póki co zakupów brak.
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pielęgnacja w normie ![]() postanowiłam zadbać o włosy, teraz pewnie ta kategoria się rozrośnie
|
|
|
#2938 |
|
BAN stały
|
Ja się staram nic nie kupować, ale jest ciężko, ciągle mam na oś ochotę..
dziś kupiłam maskę do włosów. Teraz postaram się unikać drogerii..cięzko jest. |
|
|
|
#2939 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
A ja kupiłam pięknego Bell Glam Wear. Marzą mi się jeszcze lakiery z tej owocowej serii Joko.
|
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

przyszłam się Wam pochwalić że powoli z TŻ rozdajemy już zaproszenia
co do odwyku to nic nie kupiłam a kilka upartych końcówek nie chce się zużyć
Grunt to trafić na dobrego lekarza. Pamiętam szkolnego dentystę, brrr. Można było się skutecznie zrazić do leczenia zębów.
a będą następne
mam 6 pełnowymiarówek na razie i 1 maskę 20ml 

. Czeka mnie jeszcze wybór jakiegoś mleczka z filtrem z myślą o lipcowym urlopie 

)...och! (jeszcze nie miałam całego mani z nią, ale jest cudna, tylko podobno przebarwia
)
)

Podobnie jak Gani będę pewnie tylko kupować jakiś filtr na wyjazd.
a najgorsze jest to, że do tej pory jadłam bez problemów a teraz mam katar, prawie nic nie widzę a w ustach jedna wielka rana
Ale mam jeszcze w zapasie bazę Mary Kay, poza tym ostatnio kupiłam Duraline i muszę wypróbować. ArtDeco jakoś szczególnie mnie nie zachwyciła
do wyboru był zestaw Organique, Bobbi Brown i coś tam jeszcze...