Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-15, 17:10   #3541
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Dziwnie z tymi kremami... ale jak ja pracowałam na kasie to kazali nam wszystko otwierać i byli też podstawieni klienci, którzy mieli za zadanie przejść przez kasę i kupić w innym opakowaniu inny produkt

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 17:20   #3542
Hawwa87
Zakorzenienie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Co do przedślubnego latania - mam wrażenie, że co najmniej połowy z tego, co mi zostało, nie ogarnę Niby jeszcze trochę czasu jest, ale jakoś tak nie wydaje mi się, że już tak blisko i dlatego wszystko odkładam na później...

I przerażają mnie trochę moje buty, boję się, że nie będę umiała w nich tańczyć ani chodzić

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 17:24   #3543
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Dziwnie z tymi kremami... ale jak ja pracowałam na kasie to kazali nam wszystko otwierać i byli też podstawieni klienci, którzy mieli za zadanie przejść przez kasę i kupić w innym opakowaniu inny produkt
aaa może to o to chodziło? bo on coś mówił do tej starszej babki (nie kasjerki), że "widziałem, ze coś pani szepnęła kasjerce, tak nie powinno być". To może to był taki właśnie fałszywy klient?
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 17:43   #3544
majasn
Zakorzenienie

hej

Frezi, ale ja Ci zazdroszczę
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 17:47   #3545
Hawwa87
Zakorzenienie

Sanrioo, a co u Ciebie?

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2011-06-15, 17:56   #3546
Anuszka89
Rozeznanie

Wróciłam - obiad upolowany

Hawwa na pewno wszystko ogarniesz Dużo rzeczy jeszcze masz do załatwienia? A co do butów to spróbuj je rozchodzić w domu, ubieraj jak najczęściej i się przyzwyczaisz
Anuszka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 18:03   #3547
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Sanrioo, a co u Ciebie?
Hawwa aktualnie jestem bezrobotna i szukam pracy zwolniłam się z poprzedniej bo nie chcieli mi dać nikogo do pomocy i umowy nie miałam, a jak już chcieli mi dac umowę to wsteczną do połowy czerwca podczas gdy ja już im powiedziałam że będę szukała czegoś innego. taki mały cyrk.. miałam zapalenie korzonków i musiałam iśc na L4 a nie było jak wypisać bo nie miałam umowy i w końcu się wkurzyłam i poszłam stamtąd teraz szukam już 1,5 miesiąca i wszędzie roi się od telemerketingu.. chcieli mnie przyjąć do sklepu prima moda ale byłam na dniu próbnym i odrazu podziękowałam. jakaś masakra jeden wielki mobbing i syf a nie sklep.

oprócz poszukiwania pracy staram się zamknąć sesje został jeden egzamin, jeden mi przepiszą z jednego nie mam wyników. zobaczymy. mam dużo pisania na uczelnie. w domu po staremu jak znajde prace to planuje coś wynająć z inna dziewczyną na pół.

jeśli chodzi o ślubowanie i zaręczanie to chyba mi przeszło po ostatnim intensywnym czasie doszłam do wniosku że nie będę czekała na zaręczyny i z wyprowadzaniem się tylko się zajme sobą, szukaniem pracy, sesją i przetrawniem bo i tak nic nie wskóram ciągłymi rozmowami...

cieszę się że Twój ślub już blisko wchodząc tu miałam nadzieje że naj będzie zaręczona i med
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 18:31   #3548
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Gratuluję!!!!
Ty jesteś zdolna i żadne kciuki nie są Ci potrzebne
Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
GRATULACJĘ
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość

gratuluję
Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Capri gratuluje !
Cytat:
Napisane przez Anuszka89 Pokaż wiadomość
Hej

Capri gratuluję 4 Widzisz jaka zdolna jesteś
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
No! Was trzeba pogonić trochę i już sobie przypominacie o biednej Capri!

Carmi, ja mam ostatnio jazdy na takie mega skromne i proste sukienki, więc mi się nie podoba Ale zapytaj mnie za miesiąc -dwa to pewnie mi się spodoa znowu

Ilsa, śniłaś mi się!
Stary 2011-06-15, 18:35   #3549
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
hej

Frezi, ale ja Ci zazdroszczę
ślubu?? czy przygotowań??

bo jak przygotowań to nie ma czego

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
No! Was trzeba pogonić trochę i już sobie przypominacie o biednej Capri!

jeśli o mnie chodzi to masz medal wymuszaczki

pięknie się u nas uczysz

teraz trzeba przełożyć to na TŻta
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 18:39   #3550
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:

pięknie się u nas uczysz

Stary 2011-06-15, 18:47   #3551
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam - obiad upolowany

Hawwa na pewno wszystko ogarniesz Dużo rzeczy jeszcze masz do załatwienia? A co do butów to spróbuj je rozchodzić w domu, ubieraj jak najczęściej i się przyzwyczaisz
No jeszcze trochę mam do załatwienia... Makijażystka, fryzjer, bukiet dla mnie i dla świadkowych, winietki, cały czas nie mamy czym jechać , nie mamy transportu dla gości... I jeszcze parę innych rzeczy

Co do butów - wiem, że powinnam w nich chodzić, ale kusi mnie, żeby je oddać, bo chyba są dla mnie za wysokie... Ale chyba już za późno na oddawanie...

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
Hawwa aktualnie jestem bezrobotna i szukam pracy zwolniłam się z poprzedniej bo nie chcieli mi dać nikogo do pomocy i umowy nie miałam, a jak już chcieli mi dac umowę to wsteczną do połowy czerwca podczas gdy ja już im powiedziałam że będę szukała czegoś innego. taki mały cyrk.. miałam zapalenie korzonków i musiałam iśc na L4 a nie było jak wypisać bo nie miałam umowy i w końcu się wkurzyłam i poszłam stamtąd teraz szukam już 1,5 miesiąca i wszędzie roi się od telemerketingu.. chcieli mnie przyjąć do sklepu prima moda ale byłam na dniu próbnym i odrazu podziękowałam. jakaś masakra jeden wielki mobbing i syf a nie sklep.

oprócz poszukiwania pracy staram się zamknąć sesje został jeden egzamin, jeden mi przepiszą z jednego nie mam wyników. zobaczymy. mam dużo pisania na uczelnie. w domu po staremu jak znajde prace to planuje coś wynająć z inna dziewczyną na pół.

jeśli chodzi o ślubowanie i zaręczanie to chyba mi przeszło po ostatnim intensywnym czasie doszłam do wniosku że nie będę czekała na zaręczyny i z wyprowadzaniem się tylko się zajme sobą, szukaniem pracy, sesją i przetrawniem bo i tak nic nie wskóram ciągłymi rozmowami...

cieszę się że Twój ślub już blisko wchodząc tu miałam nadzieje że naj będzie zaręczona i med
Cieszę się, że mimo problemów z Twojego postu bije optymizm W końcu się wszystko poukłada, znajdzie się praca, mieszkanie i zaręczyny też nadejdą

Co do telemarketingu - moja kuzynka szuka pracy u mnie w mieście i też odezwali się do niej tylko stamtąd. Chodzi na szkolenie i jak będą chcieli ją przyjąć, to się zgodzi, bo w końcu za coś trzeba żyć...

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2011-06-15, 19:03   #3552
majasn
Zakorzenienie

Frezi, aktualnie wszystkiego: i ślubu i przygotowań
Sanrioo, niestety teraz na rynku pracy jeśli nie jesteś programistą, informatykiem, adminem to jest masakra..niczego sensownego nie ma, a jeśli jest to milion chętnych na to stanowisko..

aż się boję co to będzie ze mną w październiku
Stary 2011-06-15, 19:08   #3553
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ilsa, śniłaś mi się!
a Ty dostałaś mi 4 ! jak się śniłam ?

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 19:09   #3554
justyna_dt
Zakorzenienie

Z tymi nożyczkami to mnie powaliło
sanrioo, miło Cię widzieć! nawet ostatnio myślałam o Tobie

Migrena dopiero puszcza - po trzech różnych tabletkach, w tym coffecorn i ketonal masakra... Jeszcze takiego ataku nie miałam.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 19:10   #3555
elle elle
Rozeznanie

Cytat:
nie nadrobiłam i chyba już nie nadrobię

właśnie mija prawie 19 godzin jak jestem na nogach....

nie mam jeszcze zrobionych paznokci (dopiero je dzisiaj zaczęłam)

muszę też zrobić paznokcie u stóp...

mam wrażenie, że na wszystko brakuje mi czasu

i głowa mi pęka i piję meliskę

dobranoc kochane - pamiętam o Was cały czas! tyko teraz najzwyczajniej nie wyrabiam

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

aha! i jutro depilacja boję się
Witam
Mi też na wszystko brakuję czasu, i czuje się taka zmęczona

Wymiana kosmetyczna

Klik!
Wybieram grupę Color!

elle elle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 19:14   #3556
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
A zaręczyny po jakim czasie były?
Po niecałych dwóch latach
Cytat:
Napisane przez Juliszka Pokaż wiadomość
Witam. Mam 25 (yyy prawie 26) lat i chciałabym wyjść za mąż. Po wielu latach wzlotów i upadków poznałam naprawdę najfajniejszego faceta i bardzo, bardzo mi z nim dobrze. Zdecydowanie chcę pierścionka i ślubu

Bardzo, bardzo mnie już skręca, więc do Was dołączę Jako wyczekująca z małym stażem łudzę się, że może w moje urodziny... Ostatnio bąknął coś, że nie ma okazji... Nie wiem skąd mam mu lepszą okazję wyczarować niż każdy dzień ze mną spędzony
Cześć
Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zwłaszcza Gwizdak i Med, albo i inne, bo może wiecie... Mam pytanie... Już od kilku lat (może dwóch) latem strasznie puchną mi nogi, najbardziej w okolicach kostek i stopy. Początkowo myślałam, że to przez upał, więc nie zwracałam tak uwagi. Ale wczoraj, tak sobie leżę wieczorem z TŻ-em, patrzę, a moje nogi jak u starszych ludzi napuchnięte tak, że kostek nie widać... I nie wiem od czego to. Bo co innego gdybym ledwo co wyciągnęła z butów, a cały dzień na obcasch w pracy jestem, ale to było już wieczorem po kilku godzinach leżenia... Ostatnio pisałam Wam, że robiłam te badania krwi i tam było na niewydolność żylną i tętniczą, ale wyszło wszystko OK. I teraz się zastanawiam, czy czasem nie pójść z tym do lekarza, bo aż się boję co będzie na starość, skoro już teraz mam tak opuchnięte nogi jak moja babcia... Gdzie szukac przyczyny? Wiem, że może to być też związane z tabletkami anty, bo zatrzymują wodę w organizmie, ale żeby aż tak?
Wydaje mi się, że powinnaś zbadać nerki

Nadrobiłam całe dwa dni
Nie ogarniam
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 19:21   #3557
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość

To tak samo jak z malowaniem paznokci - jak komus malujesz to idzie migiem, a sobie malujac - zwlaszcza prawa reke - to i z godzine potrafi zejsc. A co dopiero zelowe czy tez akrylowe pazurki
serio malujesz sobie paznokcie godzinę? schnięcie to długo zajmuje ale samo malowanie?
Cytat:
no wstyd się przyznać ale nie miałam głowy do wizażu i pisania. jeśli chodzi o rzecz najważniejszą - nie jestem zaręczona już mi to wszytsko jedno chyba...
nie brzmi to optymistycznie...

ciągle mi się chce spać. w nocy śpę 8 godzin a jeszcze popołudniu sobie urządzam 2 godzinne drzemki od paru dni

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Po niecałych dwóch latach

Cześć

Wydaje mi się, że powinnaś zbadać nerki

Nadrobiłam całe dwa dni
Nie ogarniam
po nadrobieniu powinnaś ogarniać jak tam w pracy?
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 19:22   #3558
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
po nadrobieniu powinnaś ogarniać jak tam w pracy?
Wątek ogarniam, nie ogarniam za to całej reszty
W pracy świetnie jak na razie
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 19:35   #3559
kasia0912
Zakorzenienie

Witam.
nie widziałam się dziś z TŻ musiał zostać 1.5 h dłużej w pracy i pojechał do domu.
przyszła moja komoda i dywan

i kurde moja szkoła mnie dobija!! wakacyjnych praktyk miało być 520 h a teraz są zapisy na praktyki i wychodzi 260 h. Więc ja już nie wiem co jest oficjalne, a co nie.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 20:12   #3560
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
Sanrioo, niestety teraz na rynku pracy jeśli nie jesteś programistą, informatykiem, adminem to jest masakra..niczego sensownego nie ma, a jeśli jest to milion chętnych na to stanowisko..

aż się boję co to będzie ze mną w październiku
tylko ten telemarketing jest paskudny... albo wciskanie ludziom szkoleń za 500zł albo jakieś inne badziewia, pościele i inne takie toż to masakra jawnie... jeszcze jakby to jakieś fajne coś było można iść ale wciskanie ludziom kitu i eskimoson lodu... nie wiem jak długo bym to wytrzymała.

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
sanrioo, miło Cię widzieć! nawet ostatnio myślałam o Tobie

Migrena dopiero puszcza - po trzech różnych tabletkach, w tym coffecorn i ketonal masakra... Jeszcze takiego ataku nie miałam.
współczuje migreny.. miło że ktoś tu o mnie myśli

Cytat:

nie brzmi to optymistycznie...
noo chyba mi się optymizm w tej sprawie wyczerpał... zresztą nie wiem przecież ja mam 21 lat może jestem za młoda już mi się znudziło marudzenie i oglądanie sukienek, włącznie z przymierzaniem tańszych używanych co mi się podobały a chciałam kupić po konsultacji z TŻ żeby kasy nie wydawać. Odłożyłam sobie na sukienke, przymierzyłam chyba z 10 i w żadnej nie wyglądałam dobrze, więc spasowałam i z kasy na sukienke zapłaciłam sobie szkołe gdyż mama postanowiła nie dawać mi kasy ...

a są jakieś nowe narzeczone z tzw "starej" zazdrośnicowej ekipy?
Stary 2011-06-15, 20:36   #3561
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
tylko ten telemarketing jest paskudny... albo wciskanie ludziom szkoleń za 500zł albo jakieś inne badziewia, pościele i inne takie toż to masakra jawnie... jeszcze jakby to jakieś fajne coś było można iść ale wciskanie ludziom kitu i eskimoson lodu... nie wiem jak długo bym to wytrzymała.

współczuje migreny.. miło że ktoś tu o mnie myśli

noo chyba mi się optymizm w tej sprawie wyczerpał... zresztą nie wiem przecież ja mam 21 lat może jestem za młoda już mi się znudziło marudzenie i oglądanie sukienek, włącznie z przymierzaniem tańszych używanych co mi się podobały a chciałam kupić po konsultacji z TŻ żeby kasy nie wydawać. Odłożyłam sobie na sukienke, przymierzyłam chyba z 10 i w żadnej nie wyglądałam dobrze, więc spasowałam i z kasy na sukienke zapłaciłam sobie szkołe gdyż mama postanowiła nie dawać mi kasy ...

a są jakieś nowe narzeczone z tzw "starej" zazdrośnicowej ekipy?
a co tż mówi? nie chce jeszcze, czy chce ale nie działa?

ostatnia była aniołek i od lutego żadnych nowych zaręczonych
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 20:44   #3562
kasia0912
Zakorzenienie

no niech któryś się oświadczy bo tak być nie może.

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-06-15, 20:50   #3563
najfajniejsza
Zakorzenienie

cześć
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 20:51   #3564
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
ślubu?? czy przygotowań??

bo jak przygotowań to nie ma czego

pięknie się u nas uczysz

ja Ci najbardziej zazdroszczę pierwszej wspaniałej podróży już jako Małżeństwo
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 20:53   #3565
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

naj myślałam o Tobie ciepło

co do moich zaręczyn.. hm TŻ może i chce ale nic nie robi a mi się już znudziło rozmawianie o tym bo i tak to nic nie da więc się poddałam. Czasem się zastanawiam czy chce... żartem mówi że jak ja nazbieram swoją połowe na ślub to wtedy bo on juz biera i nic nie kupuje z wypłat swoich
Stary 2011-06-15, 21:08   #3566
_Maya_
Zakorzenienie

jest mi źleeeee M. mnie zaraził a teraz ja cierpie...moja wielkoduszność i głupota wygrała z rozumem i poszłam do pracy zamiast do lekarza...teraz mam za swoje i siedzę do 22:00 bo nie zwolnię sie u nikogo jak pracują tylko 2 osoby(w tym ja...) ale głupia jestem!

idę rano do lekarza i wracam do domu pod kołderkę...
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 21:15   #3567
kasia0912
Zakorzenienie

nie zaliczyłam zaopatrzenia czeka mnie wrzesień heh. byle tylko to.

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-06-15, 21:24   #3568
Zwies
Zakorzenienie

A tak w temacie zaręczyn:
http://www.joemonster.org/art/17295/...we_oswiadczyny

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 21:46   #3569
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
kurcze, doła złapałam
Stary 2011-06-15, 21:47   #3570
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość

A ja dopiero wszystko nadrobiłam po weekendowej nieobecności
Ale na weselu było super, nawet nie wiedziałam że mam taką fajną rodzinkę
fajnie,że dobrze się bawilaś

Cytat:
Czuje się olana bo nikt pewnie nie trzymał kciuków ale i tak zdałam na 4!!!
gratuluję

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
jak Wam się podoba taka suknia:
ładna

Cytat:

Ja wróciłam od prodziekana, powiedział, że jutro będzie rozmawiał z dziekanem i postarają się zrobić tak żeby była poprawka, więc mam jeszcze nadzieję, że wszystko będzie dobrze. W poniedziałek mamy się dowiedzieć jaka jest decyzja.
oby wszystko się udało

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
nie zaliczyłam zaopatrzenia czeka mnie wrzesień heh. byle tylko to.
przykro mi

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości