|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2761 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna
Proszę
![]() - szampon Yes to carrots - JMO szampon Wieczorny pierwiosnek - JMO odżywka Shine on - szminka Chanel - próbki ![]() zapomniałam dać jeszcze odżywkę z Alterry, ale to gdzieś upchnę następnym razem. Edytowane przez akaidoku Czas edycji: 2011-06-15 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i która szminka? jaki ma składzik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2763 |
Zadomowienie
|
A mam jeszcze jedno pytanie. Kupowałyście te kremy AO w tej promocji związanej z krótkim terminem ważności? Bo sie zastanawiam czy to sie opłaca
|
![]() ![]() |
![]() |
#2764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2765 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kto jeszcze pomoże? ![]()
![]() |
#2766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2767 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Soph, bardzo dziekuje za info o balsamie - w takim razie chyba go kupię! Odrobina alkoholu jeszcze nikomu nie zaszkodziła ![]()
![]() |
#2768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2769 |
Raczkowanie
|
Chanel Rouge Coco Shine o odcieniu Romance : D
Uwielbiam ją. Jest różowa, nie jest nienaturalna na moich ustach, więc mogę ją łączyć z wyraźniejszym makijażem oczu, robi ładny kolorek, nie błyszczy się tak strasznie, jak wszystkie szminki obecnie : > Szczerze, nie mam pojęcia, jaki jest skład. Trudno jest znaleźć skład szminek. W tym przypadku kierowałam się bardziej zaufaniem do firmy ![]() Wrażenia będę opisywać na bieżąco, po wypróbowaniu tamtych kosmetyków : D Też się cieszę ![]() Edytowane przez akaidoku Czas edycji: 2011-06-15 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2770 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2771 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2772 |
Kici kici miau miau
|
zamowilam sobie ten micel Born to bio - jednak ten Living Nature zaczal . smierdziec
![]() paczka juz nadana jestem go bardzo ciekawa |
![]() ![]() |
![]() |
#2773 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2774 |
Zakorzenienie
|
Jeśli ma byc bez spłukiwania i leciutka, nie obciążać włosów, to ja mam logonę w sprayu ułatwiającą rozczesywania (możesz obejrzec w moim albumie)
#2775 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2776 |
Wtajemniczenie
|
To nie do mnie, ale ja też mam. Kupowałam na ebayu, bo jest taniej niż w Sephorze (w Posce można kupić tylko w Sephorze).
A teraz widze, że na allegro też jest ![]()
#2777 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zakupy piękne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To akurat jest w formie kuli, są też kostki perfumowane. Wszystkie maja intensywne, piekne zapachy (no może poza ałunowym, chociaż teraz jest jakas nowa wersja dawnego ałunowego - dawne było tylko z ałunem i prawie bezwonne, obecne ma jeszcze dodatek curcumy więc nie wiem). Tego ze zdjęcia jeszcze nie używałam - stanęło w kolejce ![]() ![]() Do higieny intymnej świetne było to ałunowe - ono obecnie zostało wzbogacone curcumą, ale nie wydaje mi się, zeby przez to jego działanie uległo pogorszeniu. Ałun do higieny intymnej, zwłaszcza w ciepłe dni, to było moje objawienie! Kostki perfumowane sa malutkie, ale zarąbiście nawilżają i te zapachy ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() A tak powaznie to kupiłam mu ponieważ ma problemy z cerą, tłuta, często jakies ropniaczki i takie tam. Olej, zgodnie z opisem miał cuda działać! Coś w tym jest, skoro ostatnio w pracy koleżanka go zapytała co robi, że ma taką ładną cere ostatnio ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2779 |
Rozeznanie
|
słuchajcie mam prosbe.
przyszedł mi dzis krem dr.scheller http://allegro.pl/dr-scheller-krem-p...654148086.html data waznosci taka Z4110802 czy dobrze odczytauje ze wazny do sierpnia?kurcze przeciez nie ma szans w 1 m-c zuzyc 50 ml kremu ![]()
![]() |
#2780 |
Raczkowanie
|
kakulinka, tak jak kotwilka pisała, w sephorze
![]() dzięki wszystkim : D Właśnie umyłam włosy yes to carrots i jestem ciekawa, jak się sprawuje. Jutro komers, przez to całe zamieszanie. edzia, nie znam się na datach ważności, ale trudno to inaczej odczytać. Ale poszukaj jeszcze, czy w innym miejscu nie ma jakiejś daty ważności, może to jest tylko numer serii (chociaż to chyba zazwyczaj jedno i to samo)? Może to przez kupowanie na allegro, w sklepie byłby dłuższy termin. Edytowane przez akaidoku Czas edycji: 2011-06-15 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2781 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Ja mam właśnie chrapkę na sandałowe. Lubię orientalne zapachy. Dziś przyszedł olejek z Biolandera tak więc moja droga szykuj się na wizytę niedługo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny bardzo, ale to bardzo dziękuję za te trzymanie kciuków i w ogóle! Nie wiem jak wam dziękować. ![]() ![]()
Treningi 2016: 117/100 2017: 71/100 Edytowane przez SekretnyWachlarz Czas edycji: 2011-06-15 o 20:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wydajności, to mam wrażenie, że w przypadku kul nie jest najgorzej. Sandałowe leży pod prysznicem już dłuższy czas, około miesiąca i jest go jeszcze z 1/4 gdzies? Przewaznie używa go TŻ, ale ja też czasami podbieram ![]() Jeśli lubisz orient to zapach Ci się spodoba ![]()
![]() |
#2784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny ponawiam moje pytanie z drugiego wątku. Kurde dziewczyny jaką pastę do zębów mi polecacie aby dobrze myła, była miętowa, a jednocześnie dbała o dziąsła z którymi mam problem no i była naturalna. Ta naturalna, o której jakiś czas temu gadaliśmy ma wersję dla zębów wrażliwych, ale niestety z SLS. I jeszcze mam problem z cerą, znowu wygląda tragicznie, a ostatnio tak ją chwaliłam. Nie wiem już co mam robić. Powyciskałam pryszcze, pryszcze zamieniły się w rany, rany zdrapałam i mam albo rany albo już blizny. Olejek z drzewa herbacianego wprawdzie spływa te blizny, ale bardzo mało (nie tyle ile bym sobie życzyła). Co mogłybyście mi polecić? Bardzo na Was liczę Dziewczęta. ![]() I trzecia prośba. Może znacie sposób aby nie babrać przy twarzy? Tak naprawdę myślę, że ja nie tyle mam już trądzik zwyczajny, co trądzik z zadrapania. ![]()
Treningi 2016: 117/100 2017: 71/100 Edytowane przez SekretnyWachlarz Czas edycji: 2011-06-15 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja juz zaczynam trzymać!!! zrobię tylko malutką przerwe na umycie i bede trzymac aż dasz znać, że mam przestać!! Kopniak na szczęście ![]()
![]() |
#2786 |
Kici kici miau miau
|
jasne ze zdam relacje.
poza tym dziewczyny polecam mydla Tuli do mycia wlosow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zastanawiam się jeszcze. poszukam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2788 | ||||
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=caameroon;27529764]
No to witamy w klubie! ![]() ![]() ![]() Oby więcej było takich mądrych mam ![]() To są biedne istotki z małymi rozumkami.. więc najlepiej im podsuwać to co trzeba i już ![]() No właśnie Anula ![]() ![]() ![]() [QUOTE] hahaha a żebyś wiedziała - i to sie tyczy wszystkiego i odwyku, facetów i Anuli ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja uwielbiam dzieci, do nich mam mega cierpliwość, ale do dorosłych to nie bardzo... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2789 | |
Zakorzenienie
|
A co do kuszenia Dziewczyny to niedługo wreszcie ja będę mogła kusić, bo jadę jeszcze teraz w czerwcu do Niemiec i zajrzę do DM i kupię sobie Alverde, a co.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() http://logona.pl/sklep-online/kosmet...292887009.html Cena regularna jak widać bardzo wysoka.
![]() ![]() |
![]() |
#2790 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I warto sobie kupić aloes w doniczce, co jakiś czas ucinaj kawałek i środek wcieraj w twarz. Jeśli chodzi o maści, z tym, że to już nie naturalne, tylko chemiczne, to Duac na noc. Używałam wielu rzeczy, ale ten się najlepiej sprawdził. Nadal mam lekki trądzik, ale zazwyczaj już tylko przed okresem albo wtedy, kiedy jestem bardzo zestresowana^^ U mnie jeszcze dojrzewanie robi robotę. Z babraniem też miałam problem. Dobrze jest posmarować się tłustym kremem, a jak nie, trzeba się po prostu oduczyć dotykania twarzy. Mi się udaje z coraz większym sukcesem ![]() I nie wszystkie pryszcze warto przyciskać. Najpierw posmaruj je np. olejkiem herbacianym czy czymś wysuszającym. Te, które się spłycą, lepiej zostawić, inne najlepiej załatwić od razu. Aa, i jeszcze nie myj twarzy zbyt często. Rano, po południu i wieczorem wystarczy, bo wyjałowisz sobie cerę i zacznie produkować więcej łoju. Edytowane przez akaidoku Czas edycji: 2011-06-15 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.