|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3692 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie laseczki
![]() Przeżyłam! i było super ![]() Nie obyło się bez problemów, bo zrobili mi nie takie bukiety dla mam jak chciałam (zaznaczałam, że bez gerber a zrobili oczywiście z gerberami) mój bukiet i kwiaty do włosów były zrobione z nie świerzych kwiatków więc pojechałam z awanturą i kazałam zrobić nowe, przynajmniej te do włosów bo ślubnego pewnie by nie zdążyły a już byłam spóźniona do fryzjera. Wpadłam jak burza do fryzjera i pośliznęłam się na kafelkach rozwalając palec u nogi o metalowy próg (ścięłam sobie część opuszka ). Krew kapała jak... Wszystkie fryzjerki zaczęły koło mnie skakać a ja myślałam tylko czy mogę sobie zemdleć czy lepiej nie bo nie zdąża mnie uczesać i pomalować...Aaaah, będzie co wspominać ![]() Wczoraj byliśmy na zdjęciach- mamy sesję m.in na polu maków, na placu zabaw... aaaa jak dostanę zdjęcia to wkleję i same zobaczycie. Z pogodą nam się fuksło, bo popadało ale jak mięliśmy wyjeżdżać z domu to wyszło słońce i tak już było do końca sesji. Nad wodą podpłynęły do nas kaczuszki a jak podjechaliśmy na następny plan to akurat przejeżdżała dziewczyna na koniu więc ją dorwaliśmy i z koniem też mamy ![]() Fotograf powiedział, że mięliśmy tak superowe wesele, że niczego nie musimy wywalać i da nam cały materiał jaki nakręcili A ksiądz walnął takie kazanie że połowa gości się popłakała... Jednym słowem- było suuuuper!!!! ![]() ![]() |
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na całe szczęscie wszystko dobrze się skończyło ! Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ![]() Dziewczyny dobijcie mnie proszę...Już nie widzę na oczy od tego komputera |
|
|
|
|
#3694 | ||
|
Zakorzenienie
|
nurek, gratuluję pracy!
Cieszę się razem z Tobą Cytat:
Ależ cudowna wiadomość! Choć czuję w kościach, że będzie Leosia ![]() Cytat:
). Pamiętaj jednak, że to Wasza zasługa - dobra organizacja to podstawa! Chciałabym za 1,5 miesiąca też Wam napisać, że było cudownie ![]() A ja aktualnie praktykuję królika. Tzn. wyglądam jak królik, bo mieliśmy z TŻ oczyszczającą rozmowę. Daaawno tyle nie płakałam... Ale muszę przyznać, że jakoś tak mi lżej
|
|
#3695 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dużo zdrówka dla WasCytat:
![]() no to teraz czekamy na foty
|
||
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Anoola, super weselicho udane. A na fotki czekam z niecierpliwością
![]() Nuruś - gratuluję pracy ![]() Hania - Aaby - czasem takie oczyszczenie jest najlepszym rozwiązaniem na ten natłok rozterek ![]() Zrobiłam sałatkę na jutro do obiadu. Robię jeszcze jedną typowo kolacyjną. Tż będzie miał co jeść bo gdy jest w domu to od chodziny 18tej zaczyna się "zjadłbym coś" a co? "no właśnie nie wiem" A później ja muszę myśleć na co on ma ochotę ![]() Wgl Tż przytył Dziś byłam po część zakupów z listy. Nie pytajcie ile wydałam w "markecie dla biedaków" ![]() Zostało nam dobranie stolika bo nawet nie ma się gdzie kawy napić przed tv i desperacko poszukuję badyli lub innych wiecheci do mojego wazonu
|
#3697 | ||||
|
Zakorzenienie
|
my po spacerku i zakupach . Kupilam 3 bokserki i spodenki dzinsowe
Cytat:
Cytat:
super ![]() za durne studiaCytat:
![]() ja to zazwyczaj spac ide zanim panie wymachuja rekami gdzie dzrwi itp i kak masek uzywac i budze sie na pol godz przed i cukierek i jest git . Jedno ucho conajwyzej cierpi . A jak do Francji latamy to nawet nie spie bo godzinka szybko leci potem juz podchodzi do ladowania Cytat:
super mam nadzieje ze niedlugo pochwalisz sie fotkami |
||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3698 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a ja się ucze i ucze i z nudów bym coś poszła zjeść |
|||
|
|
|
#3699 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Haaaaa ![]() ![]() |
|
|
|
|
#3700 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli mieści się do małego koszyka to dla mnie garstka
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
o to u was macie male koszyki w sklepie dla biedakow? ja prawie w kazdym co bylam nawet 3 czy 4 lata temu dranie polikwidowali male koszyki
|
|
|
|
#3703 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby-mam nadzieję że zły okres u Ciebie szybko minie
Nadia- kurcze duża ta naklejka ![]() Hania-gratulacje Anoola- wszystkiego dobrego na nowej drodze życia Lili- buty granatowe ![]() witam ![]() ja dzisiaj jak zwykle poszłam po 6 do rodziców, była dzisiaj lekarka u mamy i jest wszystko ok tzn osłuchała mamę i sprawdziła brzuch, wypisała dwa żele do ust i dziąseł w ogóle przyszło pismo z NFZ dotyczące skargi którą pisaliśmy na ZOL i napisali że mama nadaje się do leczenia domowego i że zostaliśmy niby przeszkoleni jak się mamą zajmować ![]() wróciłam przed 20 do domu i w końcu wzięłam się za siebie, zafarbowałam włosy, zrobiłam peeling, pomalowałam paznokcie, wyregulowałam brwi i poleżałam trochę w wannie
|
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
anastazja oni sa niepowazni
|
|
|
|
#3706 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
GRATULUJĘ ! ![]() Cieszę się Waszym Szczęściem Odpoczywaj ile możesz ![]() Na ile miesięcy masz umowę stażową ? |
|
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie są
W pobliskich również
|
#3708 |
|
Wtajemniczenie
|
Nuruś - piszę coś tam staram się codziennie wstawić jeden tekst ale o ile pisanie jeszcze jakoś mi idzie, to mam to okraszać zdjęciami z darmowej stronki, a znalezienie odpowiedniego (tzw. w temacie...) zajmuje mi 2 x więcej czasu niż napisanie tekstu
a zleceń szukam jeszcze jak by dobrze poszło, to jeszcze coś czasem będę robić, dla znajomego ale na razie muszę się poduczyć pewnych rzeczy no i czekać ![]() i gratuluję pracy Marcia nie załamuj się Haniu gratuluję!!!! ![]() Anoola - czekam na zdjęcia i gratulacje najserdeczniejsze Aaby słoneczko moje zobaczysz że będzie lepiej byłam na rowerach z P. w lesie - jak pachnie jagodami, poziomkami i grzybami.... ale dobre były i chyba jutro do południa pojadę sama, bo po południu idziemy na ryby teraz muszę trochę odleżeć to obżarstwo ![]() do jutra dziewczynki
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
wogole dzieki dziewczyny za dobre zyczenia i kciuki dla tz-a
|
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ się u Was dzieje, SPD!
Haniu, gratuluję - tak wlaśnie myślałam jakiś czas temu (a może dzień) że coś podejrzanego napisałaś i że CHYbA.... Gratuluję ![]() ![]() Anoola - Tobie również gratuluję wejścia na nową drogę życia a ja prawie niema... (( dziecko z pierwszej ławki prosiłam o uciszenie klasy "EJ PANI MOWI ŻEBYSCIE BYLI CICHO!!" dzieciaczki w 2 klasie prawie mi plakały jak powiedziałam, że to nasza ostatnia wspólna lekcja... ja zresztą też ;(((((
|
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Ja tylko chciałam napisać, że czytam Was w miarę możliwości w notatniku mam zacytowane posty tylko odpisać nie mam kiedy Więc proszę Wybaczcie bo aż dzisiaj mi się śniłyście Kashmirka, Ijaa, Nadia, Anastazja, Aaby, cholerka i jeszcze jakieś SPD były ale nie pamiętam. Rano jak chciałam odpisać z pracy więcej pamiętałam I mnie w tym śnie opieprzałyście, że się nie udzielam i w ogóle Ale z braku czasu nie odpisałam a przez cały dzień sen uleciał.Niech ktoś wydłuży chociaż dobę do 48 godzin chociażby na tydzień bo klęknę, nawet nie mam kiedy sprzątać. A padam jedynie dziś wysprzątałam łazienkę ale też nie całą bo prysznic ominęłam. Obiad kolacja i proszę mamy 22. A gdzie wykąpać się i cala reszta wieczornych obowiązków Jeszcze też wpadł na genialny pomysł i wczoraj go zrealizował Dobrze, że jakieś oszczędności mamy bo nasza wypłata poszła na klimę ![]() wcale nie powiem, żeby mi się to uśmiechało i była z tego powodu szczęśliwa ja myślałam, że tż żartuje z tą klimą. No więc byle do 10 lipca Idę się kapać. Miłej nocki kochane SPD
|
|
|
|
#3712 |
|
Zadomowienie
|
Aaby na pewno będzie super, zobaczysz
Haniuś gratulacje kochana!!! ![]() ![]() ![]() Dziękuję za życzenia Buziaki laseczki. Zmykam do małża
|
|
|
|
#3713 |
|
Zadomowienie
|
Witam kochane
Nie było mnie kilka dni gdyz pojechałam z Julcią do rodziców. Z TŻ wszystko dobrze ale chcieliśmy salon pomalować więc żeby nas nie truć TŻ zawiózł nas do dziadków. Było cudownie aż nie chciałam wracać. Odpoczęłam, opaliłam sie i nabrałam sił ![]() Teraz lecę do łóżeczka Dobranoc Jutro was nadrobie ale Haniulka gratuluje
31.01.2009 Julia 28.05.2013 Antoś Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2011-06-15 o 22:51 |
|
|
|
#3714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Idę odpoczywać. Do jutra SPD
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
ufff skończyłam nadrabiać, wykąpałam się, posprzątałam w kuchni, nakarmiłam zwierzątka, rozwiesiłam pranie jeszcze tylko wyjść z psem i można iść spać niestety nie mam już siły odpisać.
Jeśli jutro za dużo nie naprodukujecie to może mi się uda być już na bieżąco ![]() Słodkich snów Kochane |
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje dziekuje wam wszystkim
Cieszymy sie strasznie, chociaz tz wczoraj zmizerniał Martita staż mam na rok- do maja 2012. Nie wiem jak to jest w przypadku ciązy, dziś wszystkim w pracy powiem, chociaz sie troche boje ![]() ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- ps czy wy tez nie mozecie wchodzić na subskrypcje? ![]() aaaah i Anooola gratulacje czekamy na zdjęcia !
|
|
|
|
#3718 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() Kochana a Twój Tż pomaga Ci w domowych obowiązkach czy raczej nie bardzo? i z tą klimą to trochę przegiął, że nie zapytał Cię o zdanie, pieniądze wspólne, ale decyzja jego ![]() Hania jeszcze raz gratuluję ![]() Anoola cieszę się, że ten wyjątkowy dzień się Wam udał, gratuluję i czekam na fotorelację!
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-06-16 o 07:56 |
|
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
No Oliwka, jeśli sny spełniają się na odwrót to pewnie Kashmirka Cię nie opierniczy - to pewnie będę ja
Dziś mam w planach zakuopce z tżtem (co będę dźwigała ciężary ), mycie okien, pranie firanek, pranie pościeli, pranie naszych ciuchów. Później szybki obiad i nauka do obrony. Wieczorem pewnie prasowanie, zmiana pościeli i wieszanie firanek. Zastanawiam się nad tym stolikiem...chyba zrobię fotki sofy i ściany i będę prosiła o radę ![]()
|
#3720 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Gratuluję raz jeszcze ![]() Cytat:
![]() Sialalala, sialalalal Sylwia dobry humor ma.. Dotarłam do pracy z lekkim opóźnieniem, bo się cholercia na targu zagapiłam na ciuchy. ![]() Dorwałam co chciałam - dużoooooo bokserek dla TŻ. Mają w jednym miejscu świetne i tylko tam kupuję. ![]() Poza tym kupiłam krótkie spodenki dla siebie - bawełniane w kratkę, lekkie, wakacyjne. Już przymierzałam - bardzoooooo fajne. Zwłaszcza za takie pieniądze - 12 zł. Aż koleżanka w te pędy sie zebrała i tez pobiegła kupić dla siebie i córki. ![]() Oczywiście warzyw znów nakupiłam - wyglądałam jakbym chciała pułk wojska nakarmić. A to tylko dla mnie i TŻa - myślę, że w 3 dni zjemy. ![]() Wieczorem wybieramy się do kina na Piratów. Nie specjalnie skaczę z radości, ale.. dam radę. Obiecałam TŻowi, więc z nim ide. ![]() Ogłosić też chciałam wszem i wobec, że UWAGA! Jestem wężem! I zrzucam skórę. Z twarzy. ![]() Masakra co się dzieje z nią! Dosłownie płatkami, plamkami i wszystkim czym można mi schodzi warstwa wierzchnia. Powód - leczenie brody. Jest duuuuuuuuuuża poprawa, super duża nawet bym powiedziała, więc po prostu muszę to przetrzymać. Jutro idę do dermatolożki, to może coś poradzi - nie wiem może jakieś nawilżanie od wewnątrz i jakiś porządny krem (te co mam nie dają rady). Pracy mam sporo więc trzeba się brać, ale nie narzekam jednak - szybciej 16 nastanie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

). Krew kapała jak... Wszystkie fryzjerki zaczęły koło mnie skakać a ja myślałam tylko czy mogę sobie zemdleć czy lepiej nie bo nie zdąża mnie uczesać i pomalować...
Cieszę się razem z Tobą 
). Pamiętaj jednak, że to Wasza zasługa - dobra organizacja to podstawa! 

(( dziecko z pierwszej ławki prosiłam o uciszenie klasy "EJ PANI MOWI ŻEBYSCIE BYLI CICHO!!"
wcale nie powiem, żeby mi się to uśmiechało i była z tego powodu szczęśliwa ja myślałam, że tż żartuje z tą klimą. No więc byle do 10 lipca 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)