|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D
Cytat:
![]() ruszę, w piątek wracam do TŻta i koniecznie muszę go gdzieś wyciągnąć ![]() Cytat:
Cytat:
Z jednej strony piszesz, że dobrze CI samej i że stałaś się obojętna, z drugiej- chyba bardzo poszukujesz chłopaka Nie wiem czy jest sens pakować się w znajomość, która już raz Cię rozczarowała Cytat:
|
||||
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy będzie chciał
Siedział pod gabinetem cały posrany. Zobaczymy jeszcze
|
|
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, należa mi się dzisiaj laysy i piwo?
Należą,prawda?:PWczoraj położyłam się po północy,a przed 5:00 wstałam zakuwać. Więc dzisiaj chyba zrobię wieczór chrupkowo-piwno-gazetowy i padnę spać o 22:00 |
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dodatek miałam krwawienie międzymiesiączkowe, co potęgowało mój stres i ból brzucha, a mój facet do mnie "Aga, nie płacz, bo ktoś pomyśli, że w ciąży jesteś" Oberwało mu się ![]() Ale też zauważyłam, że dziewczyny często chodzą ze swoimi facetami do ginekologa... Nawet po recepty na pigułki Obstawiam jednak, że mój facio będzie chciał się przespać. Ale wiecie co, trochę mi wstyd będzie iść po stosunku do gin, bo to zauważy Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-06-15 o 18:53 |
|
|
|
|
#756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rany, ale sobie dzisiaj przez to siedzenie w domu postów nastukam ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
Ja kiedyś poszłam do nowego lekarza i siedziałąm u niego godzinę, rewelacyjny facet, super się z nim rozmawiało Ale jak wyszłam mój chłopak miał przerażoną minę, bo bał się, że coś mi się dzieje i dlatego tyle tam siedzęFaktycznie, ja ze swoim czasem nawet po pigułki chodzę. Ale sam chce, nudziłoby się mu w samochodzie Jak czytam to co sama piszę, to spędzamy ze sobą stanowczo za dużo czasu
|
||
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha
|
|
|
|
#758 |
|
Zadomowienie
|
a gdzie mozna dostac takie dobre musli i jakiej firmy?
|
|
#759 |
|
Rozeznanie
|
W sklepie spożywczym... ale w niektórych sklepach nie ma. Jest to musli nestle w kartoniku. Orzechowe lub kapuczino pycha
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
W Biedronce ono jest nawet
|
|
|
|
#761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- w biedronce są też coś w stylu płatków fitness z jogurtem
|
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam trochę inne spojrzenie na to
![]() co do gina, to wolę chodzic sama :P faceci się zawsze taaaak boją :P hihi nie jadlam jeszcze tych musli, bo strasznie duzo cukru maja. Najlepiej jest kupic mleczko, platki owsiane (takie zwykle) dodac trochę owocow i mmmm co do slodzikow to sie wlasnie zastanawiam jak to z nimi jest, bo niby maja malo kalorii, ale slyszalam w tv ze tluszczu duzo- tak jak wszystkie produkty light. Nie wiem na jakiej zasadzie to dziala. Jak na razie ograniczam cukier i zamiennie stosuje slodzik ![]() a co do wyrazania siebie ubraniami to ja chyba nie stosuje tej opcji. Ubieram sie kobieco i elegancko, wszystko zalezy od nastroju.
|
#763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
raczej nie![]() znacie, macie może jakiś sposób na pohamowanie apetytu? może jakieś suplementy diety? ale takie które by mi nie zaszkodziły Edytowane przez sensualangel Czas edycji: 2011-06-15 o 20:34 |
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie działa na jakieś zasadzie, że się w tłuszcz na bioderkach zamienia, tak słyszałam
Ja biorę therm line 2, ale to raczej nie ogranicza apetytu. Mi to pozwala po prostu więcej spalic jak cwiczę, mam więcej energii.
|
#765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
A na mnie TLII nie działało w ogóle,zero energii :/
Ludzie jak mi błogo z myślą,że to już koniec edukacji, przynajmniej na pewien czas ![]() Ale mniej błogo bo czas zacząć poważnie żyć,tak jakby na swój rachunek ... Aj tak myślę,że może dopóki nie dostane dyplomu to poszukałabym pracy jako przedstawiciel farmaceutyczny Tylko pewnie takiego szczyla jak ja nie będa chcieli :PDzisiaj dieta zawieszona, mega paka laysów paprykowych&cola
|
|
|
|
#767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi TL2 dużo daje, chudnę w dużo szybszym tempie (nawet nie chodzi o wagę tylko o wymiary, z boczków szybciej spada), ale trzeba cwiczyc, bo inaczej nie działa. Cytat:
Zjadłam przed chwilą pomidory, cebulę z koperkiem polane 3 łyżkami maślanki, posolone, popieprzone mmmmmmmmm pycha a kalorii mało
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Ci zazdroszczę końca edukacji
|
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez Ci zazdroszcze konca edukacji!
jeszcze rok i bede po licencjacie heh no ale pozniej magisterka
|
#770 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam takich przypadków u siebie nie zaobserwowałam. Już któryś raz je biorę i nic mi się nie dzieje. To chyba od organizmu zależy ?
|
#772 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc aniołki
|
#774 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Bez sensu, po co wszyscy śpią kiedy ja nie śpię
|
|
|
|
#776 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry!!!
a więc tak zaczynam walke z wagą 55,5 kg przy wzroście 160 cm. cel? hmm 53 kg - 52 kg. sądze że to taka optymalna waga, no chyba że uda mi sie wiecej od 2 dni MŻ i ograniczam wszytskie pokusy do minimum jakiego moge dać rade ![]() za 2 tyg może dorzuce jakiś ruch bo jak narazie jeszcze egzaminy mam a wiadomo że jak ma się w głowie egz. to nic nie idzie...
|
|
#777 |
|
Rozeznanie
|
Dżem dobry!
U was też tak pochmurno? ehh nie idzie się opalić ![]() Ja kiedyś brałam TL II i nie byłam zadowolona. Schudłam może 3-4 kg ale raczej własnymi wyrzeczeniami itd. Nie odczułam też żebym miała większego kopa za to odczułam braki w portwelu Dziewczyny odkryłam dzisiaj nowe pyszne musli W każdym spożywczaku powinno być, u mnie w wiejskim ABC były akurat Nazywają się "VITAFIT" ale te tropikalne i to nie są te zwykłe musli z płatkami owsianymi (tych nie lubie) tylko takie że te płatki są posklejane w takie jakby kuleczki :P pyszneee
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() 1. Zgadnijcie kto jest największym gałganem na świecie i zrobił sobie coś dziwnego z paznokciami? Mam ropę na CZTERECH paznokciach, czuję się jak kaleka :| Ktoś tu pisał o problemie z paznokciem, co robić w przypadku pojawienia się ropy?;/ (cztery brzmi tragicznie, tak na prawdę źle wygląda tylko jeden, te 3 pozostałe mają się lightowo )2. Pomysł na super prezent dla TŻa na urodziny.? Jak zwykle mam problem ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- TL II też brałam i dla mnie to straszna padaka ![]() A piszecie o tym musli, ale to przecież jedna wielka mega kaloria
|
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
a ja sie miałam własnie pytać jak wy jecie te musli, z j. naturalnym??
a tu koleżanka pisze że to jedna wielka kaloria, i co ja mam teraz zjeśc na II śn.?
|
|
#780 |
|
Zadomowienie
|
HEEEEY!
![]() BŚ ja też nie mam nic do domówek ale lubię tańczyć (moje domówki to zazwyczaj imprezy rodzinne z mamą i jej rodzeństwem ![]() Aniabaniaa najpierw trzeba to wymoczyć w szarym mydle i posmarować maścią antybakteryjną. U mnie w zeszłym roku przy dłoni co rusz zbierała się ropa - wtedy pomógł mi zwykły spirytus salicylowy. A z prezentem to ciężko mi doradzić, ja ostatnio kupiłam karnet na basem i siłownię swoją drogą ja muszę wymyślić prezent od córki na dzień ojca.... ![]() Heh... Co do ginekologa to TŻ chodził ze mną jak byłam w ciąży To racja, widok zatroskanych tatuśków przed gabinetem jest zniewalający![]() A TŻ? Yyyy.... Tak jak mówiłam staram się podchodzić do wszystkiego mniej emocjonalnie, nie zachwycać się każdą "mega" zmianą i póki co jest ok. Odzyskałam tą "radość życiową" i czuje się zdecydowanie lapiej. Kocham się w niego wtulić i słuchać bicia jego serca ![]() A w ten weekend chyba będzie pracował (gdzieś dodatkowo), więc na imprezę raczej nie pójdę.... No i mój szwagier...
Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2011-06-16 o 09:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

ale się wytańczę 
moja przyjaciolka powiedziala, ze sie zakochalam, ale JAAAAA? nie mozliwe, ja sie nie umiem zaangazowac a teraz bym umiala? Z kolei moj brat powiedzial, ze to nie zauroczenie tylko zakochanie. Eeee to mozliwe?
Należą,prawda?:P
Jak czytam to co sama piszę, to spędzamy ze sobą stanowczo za dużo czasu

raczej nie

BLOGUJĘ