|
|
#1921 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Pomyślę
Cytat:
Umiem, ugotuję sobie kanapkę Ale mi zawsze bardziej smakuje jak ktoś inny zrobi |
|
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Polly ja wybrałabym gejszę lub sex. Podabasz mi się też w pedofilu i nowicjacie ale chyba są za duże.
|
|
|
|
#1923 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
no i smak, ale ze smakiem to wiadomo, nigdy się nie da skopiować kogoś..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1924 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
u mnie po zastosowaniu kompletu powyższych wychodzi właśnie takie zimne ruziowe
|
|
|
|
|
#1925 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ja też nie wiem, u mojej mamy tak samo wychodzi ruziowe w kierunku łososia, widocznie geny botwinkowe mam po mamie a nie po babci
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1926 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mnie sie 3 podoba ino troche za wielkie w cycu...i sie usilnie zastanawiam co z tym zrobic ![]() Cytat:
pedofil jest zdecydowanie za mały....przeciez nawet widac jak sie materiał w dupny smalec wbija dzielac go na kawałki ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- a fogle to nikt dyplomatycznie sie nie wypowiedział na temat moich nuk ![]()
|
|
|
#1927 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27536809]ale to nie dziś, bo jutro mam na 6:00 do pracy Ale Ty pić nie musisz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Ale mnie te dni ostatnio dołują, nic się nie zmienia i ogólny bezsens... siedzę na dupie przed kompem i tyle
|
|||
|
|
|
#1928 |
|
Wpisz tu zomzing
|
mnie sie podobają
i buty tyż zresztom to szafa jezd, coby pytać o sukien , a oceniać nogi? byś pytała o nogi, to by był recenz nuk
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1931 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() obuwie nie podlega ocenie, bo to obuw codzienny w ktorym wybiegłam na zakup
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pedofil za mały? Ja bym powiedziała że dół jest ok, co najwyżej góra trochę odstaje...Co Ty chcesz od swoich nóg? To co widać jest ok |
|
|
|
|
#1933 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
zdane?
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-06-15 o 20:51 |
||
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, ja odpadam z konkurencji- bo zaczynam świrować- u mnie ponad 54 i strasznie mnie wkurzył twój wynik...
Więc powodzenia Cytat:
To jest pradawna łotewska firma, Intriga to nazwa bodaj pierwszego zapachu, reszta, z tego, co pamiętam, miała tylko numerki. I dziś rano się zmobilizowałam i zaprowadziłam Gucia do klubiku ![]() Kiedy wróciłam, Gucio miał już stempel z hipopotamem odbity na rączce i nie chciał mi dać "rysunku", bo wkładał go do kserokopiarki- żeby odbić ![]() I w ogóle dzień byłby piękny, gdyby nie to, że bajeczną spódnicę zgarnęła mi jedna obrzydliwa różowa blondyna, ktorej zlosliwie z oczu patrzyło
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
coś z serii:
Jestem fanką prawdziwych, staromodnych wampirów i jestem z tego dumna wybrałam ulubione kadry (i już nie bendeu więcej spamować, bo skończyli pomysły i materiały )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-15 o 20:56 |
|
|
|
#1936 |
|
never say no to panda
|
weźcie mnie ✂✂✂✂a trzymajcie, bo zaraz chuopu łeb ukręcę...
poszedł biegać, wrócił, po drodze wdepnął w gówno najpierw chciał mi to czyścić nad wanną, to pogoniłam na balkon mówię "czekaj, zaraz ci coś przyniosę do zeskrobania nadmiaru z podeszwy", poszłam do kuchni, a ta łajza zeskrobał gówno o krawędź poręczy balkonowej noż ✂✂✂✂a żesz mać! czy mój chuop ma genetycznie zaprogramowane niemyślenie i dopierdalanie mi dodatkowej roboty? *edit - a i tak się zaparł, że wykąpie te buty w wannie... przy czym cholernie się obruszył, jak mu kazałam wymyć wannę już "po" teraz siedzi naburmuszony przed kompem, a but schnie z gówna na balkonie, czekając na kąpiel
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-06-15 o 21:01 |
|
|
|
#1937 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
ad 2. właśnie próbki mi pasowały, teraz coś nie ale chyba to moja wina mam straszny wysyp i jeszcze uczulenie po ostatnim farbowaniu i jeszcze coś mi się na powiece robi nie mam koncepcji na nowy kolor i fryzurę a w sobotę już idę... niech tylko ten fryzjer będzie kreatywny i najlepiej niezbyt przystojny ![]() Polly kiedy ogłosisz zwycięską kieckę??
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1939 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no ba! a Twoje typy gdzie? bo nie ficeu?
|
|
#1940 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja się dopiero uczę
dzisiaj było 7h jutro planuję więcej a egzamin we wtorek Cytat:
gratuluję Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
Wypiłem 2 desperadosy u znajomych
i nawet lekko mnie przykręcily
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1943 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
kurcze nie mogłam skupić się na sukienkach bo mnie dorysowane gadżety rozpraszały
![]() ale skoro sama chciałaś mój typ nr 1 czyli 3 kolorowa w reszcie wyglądasz jakoś tak smutno aaa i do niej kapelusik i szpile
|
#1944 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
a jakie buty planujesz
masz już może, czy dopiero zamierzasz szukać Cytat:
, a ten kapelusik to serio myślisz , bo nie wiem, czy Polly czasu wystarczy na szukanie/dobieranie
|
|
|
#1946 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() ale uwaga - w TK maxx były ostatnio takie fikuśne toczki jak noszą angielskie damy. Coś za 80 zeta, moje dziecko mierzyło i mieliśmy ubaw. Polly by zrobiła furorę na ślubie takim toczkiem
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja żartowałam, że na wesele założę swój gotycki z woalką, byłaby sensacja
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłem 2 tosty z salami+ser+ananas:rolleye s:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2011-06-15 o 21:33 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.

To chyba jasne, że o alkoholu do użytku wewnętrznego

u mnie po zastosowaniu kompletu powyższych wychodzi właśnie takie zimne ruziowe

Pedofil za mały? Ja bym powiedziała że dół jest ok, co najwyżej góra trochę odstaje...