|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
|
|
|
|
#3482 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
pisać podglądaczki pisać![]() ja zapłaciłam tak jak Justynka 29 zł ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Torby no tak,Vienne i Batycka a ile biżu zerżniętej widziałam,w Aparcie identyczny pierścionek jak z zestawu Eldorado np,albo kolczyki Gabriellaa ja wklejam zdjecie pękacza złotego,tragiczny nie jest,ale wolę jednak wyraźniejsze pęknięcia jak w Isadorze
|
||||
|
|
|
#3483 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do lakierów:
Ja: Kochanie, Kochanie, pomalowałam paznokcie na zielono, podoba Ci się? On: No ale przecież Ty nie masz żadnego zielonego lakieru, ostatnio kupowaliśmy miętowy.
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i mam nowy telefon ... już zaczęli do mnie wydzwaniać z sieci w sprawieprzedłużenia umowy, czego strasznie nie lubię, więc poszłam do salonu i wszystko załatwiłam więc dużo na pierwszy rzut oka nie zmieniłam, ale jednak telefonik fajny, ale nie wiem, jak się zmienia dźwięk sms'a ale wzięłam taki abonament, że mój mąż w życiu tego nie przegada i nie wykorzysta tego 1gb transferu ... stwierdziłam, że póki ja mam lepszy telefon, a gorszą taryfę, to jak będę chciała coś sobie ściągnąć to będziemy karty przekłądać... najpierw zaproponowałam mu zamianę numerów (mamy jednej po drugim ), ale "świnia" się nie zgodził ![]() teraz tylko muszę odtworzyć moje kontakty, bo one zostały w zalanej komórce
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3486 |
|
Wtajemniczenie
|
Najśmieszniejsze jest to, że do niedawna wszystko było albo jasne, albo ciemne, albo czerwone i nie chciał słuchać, że coś może być różowe, tylko było czerwone
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj pierwszy raz robiłam sobie paznokietki malując na wodzie - eh 2 godziny zeszło
Powiem tak trzeba się mega nauczyć to robić i dojść do wprawy. Aczkolwiek ładnie to wygląda , będę to jeszcze praktykować Wczoraj cały dzień musiałam łazić w szpilkach bo mieliśmy wizytacje głownego dyrektora Carrefura z Francji , i dzisiaj mam takie bąble na stopach że umieram z bólu dodatkowo ząb mnie boli , spać iść nie mogę bo po męża trzeba jechać , i normalnie chce mi się wyć i generalnie nie wiem dlaczego ![]() Chce urlopu i jechać już na tą Majorkę
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-15 o 21:19 |
|
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
ie g
Cytat:
A stóp do wody z solą Pochwal się efektami
|
|
|
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
może jutro , dobrze ?
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
|
|
#3491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3492 |
|
|
do samej chłodnej wody włóż stópki
|
|
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
sorki perełki że się wam tutaj tak uwewnętrzniam ale mam dzisiaj tak chamsko paskudny dzień że szok .
Może jestem zwtczajnie zmęczona - nie mam siły pomału chodzić do pracy na 16 h wbrew pozorom jest to dużo godzin i strasznie męczące kiedy trzeba być wiecznie na posterunku i do tego zawsze dyspozycyjna , później już nawet niechce się z ludźmi rozmawiać u mnie to musi byc podstawa . Nie mam czasu aby się porządnie wyspać , a nawet gdy go mam to trzeba coś zrobić . Już dzisiaj nawet mnie to wnerwia ze mój mąż musi byc taki wygodny i nie może się autobusem do domu karnąć , tylko musze ja jechać zamiast już dawno spać a o 4,30 pobudka , on tego nie rozumie bo pracuje po 8 h co dwa dni . Jak juz potem słysze że jest wiecznie zmęczony to mnie krew zalewa . Czasem bym chciala na chwile aby nikt nic do mnie nie mówil i nic nie chciał . Jestem już dzisiaj w takim stanie że mam ochote sama jechać na te wakacje bez nikogo . Dzisiaj doszłam do wniosku ze wole zarabiać mniej , mieć mniej kasy ale wiekszy lajt fizyczny i psychiczny . Powiem wiecej dostalam propozycje pracy w konkurencyjnej firmie też ochrona ale byłabym zwykłym ochroniarzem z licencją , czyli 6-8 h sobie podreptam po centrum handlowym i do domu bez spinania się . I to jest chyba jakaś myśl aby nie zwariować .
|
#3495 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dwa telefony prywatny i służbowy , myślisz który najczęściej musze odebrać ?
|
|
#3497 | |
|
|
Cytat:
moja obecna praca jest nudna i nie rozwijająca,ale coś trzeba wybrać...
|
|
|
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2011-06-15 o 21:54 |
|
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Nie , my jesteśmy z tego samego rocznika .
|
#3501 | ||
|
|
Cytat:
zależy jakie ktoś ma wymagania,do czego jest przyzwyczajony...ja od zawsze nie zarabiam wiele i na wiele rzeczy mnie nie stać i nigdy nie będzie,ale moze to i lepiej,nie przewróci mi się w głowie Cytat:
ile Twój jest starszy?
|
||
|
|
|
#3502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o niee, aż musiałam sprawdzić ![]() Sarunieczka ![]() i coś jeszcze miałam... a i również się pochwalę mam nokie 5530 i jestem nawet zadowolona, właśnie z allegro lecą do mnie nowe folijki ps idealnie może nie jest ale dopiero się `uczę` go używać. I przepraszam za końcówki, ale to było jakoś już po 3-4 dniach (kolorowe), a i tak wiem, każdy inaczej spiłowany, ale ostatnio miały jakieś odpały i zadzierały się po trochu.
Edytowane przez pattku Czas edycji: 2011-06-15 o 22:04 |
|
|
|
|
#3503 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A u Ciebie?
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mam od małego ale to do czasu kiedy rodzice mi kase dawali na wszystko co chciałam , teraz kiedy musze utrzymać się sama doceniam wartość pieniądza i nie jest tak kolorowo jak się wydawało . Nic dziubki moje kochane jade jeszcze na Tesco uff dobrze że jest całodobowy - trzeba jakieś zakupki zrobić kupie sobie tą czekoladę z orzechami na poprawę nastroju no i jakiś czekoladowy balsam do ciała Buziaki słodkie
|
|
#3505 |
|
|
dobrze,Pattku
śliczne pazurki ![]() 11
|
|
|
|
#3506 |
|
Wtajemniczenie
|
My też pasujemy do siebie tak, że nigdy nie sądziłam, że dwoje ludzi może do siebie aż tak pasować ale jednak pewne rzeczy są u nas nie do przeskoczenia. Chociażby właśnie kwestia wyjścia na jakąś imprezę. On jak już mnie puści gdzieś samą, to przyjeżdza po mnie o 12 jak surowy tatuś. A jak pójdzie ze mną, to tak marudzi, że głośno, że gorąco, ostatnio wymyślił sobie, że ludzie śmierdzą. I też wychodzimy o 12
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszesz że masz propozycję z innej firmy- a rozważasz ją dlaczego? tylko przez godziny pracy? bo może da się porozmawiać u Ciebie w firmie... |
|
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bo tak się zastanawiam, ale czy to nie jest tak że aż tyle pracujemy bo jesteśmy po prostu za ambitne?
Ja mam tak że czasami padam na pysk, nie mam na nic siły ale mam tak wielką satysfakcję z tego co zrobiłam że rekompensuje mi wszystko- niestety jestem tez takim człowiekiem że nie potrafię robić coś na pół gwizdka i zapierniczam i zarabiam... I zawsze sobie powtarzam że tylko sobie zawdzięczam to co mam, jakoś nigdy nie potrafiłam usiąść na laurach i trzymać się jakieś firmy wiedząc że gdzieś indziej będzie mi finansowo lepiej- może głupi mam to myślenia ale się go trzymam |
|
|
|
#3510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to za żółty lakier... ???---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

mój też ale jak dałam na wierzch odżywkę nabłyszczającą to wygląda jak czarny 

Powiem tak trzeba się mega nauczyć to robić i dojść do wprawy.
dodatkowo ząb mnie boli , spać iść nie mogę bo po męża trzeba jechać , i normalnie chce mi się wyć i generalnie nie wiem dlaczego 

Tak mam od małego ale to do czasu kiedy rodzice mi kase dawali na wszystko co chciałam , teraz kiedy musze utrzymać się sama doceniam wartość pieniądza i nie jest tak kolorowo jak się wydawało .