|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
|
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i gejsze kup, wynaszasz
|
|
|
#2013 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o takom torepke!
http://www.zeberka.pl/art.php?id=3329
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
Morticia
kurde, późno, nie wyśpię się goopia goopia ale jush prawie dochodzeu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-15 o 23:15 |
|
|
|
#2015 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie ruszyłabym palcem tylko foch by był dopóki nie byłoby czyste (i nie śmierdzące - to jest trudniejsze ) Cytat:
ja byłam w szoku jak córka mojej kuzynki w wieku ok 16 lat się na taką zrobiła (bo przeca dopiero niemowlęciem była ) Cytat:
![]() edit, dobra, już powiedziałaś odwołuję śfinkę cześć Madziku ![]() Byłam dziś na miejskim party z okazji wizyty komisji ESK 2016 fajnie było, rozdawali słoneczniki i grały zespoły niszowe i piwo też było Będę hodować słonecznika teraz, zapewne zdechnie za tydzień bo ja nie umiem niczego hodować, ale spróbuję
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-06-15 o 23:12 |
||||
|
|
|
#2016 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jak sie chodzi do krafcowej?
mam jej powiedziec tu centymenr zaszyc tam 2, czy przyodziac sie a ona sama obczai co i jak? w dodatku mam tylko 1 zakład pod rękom...jak sie okaze ze tam tylko zamki wszywajo albo co to bedzie poraszka
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Niszowa, c'nie?![]() Cześć Ewuś ![]() Idę spać. Ostatnio mam problemy z zasypianiem.Jak już usnę, to rano wstać nie mogę, jestem nieprzytomna. Ale zasnąć..... To jest sztuka. I tak już kolejny dzień. Czuję się przez to zmęczona i przygnębiona. Ughhh.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2018 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie ma co cedzić,nie pisałam ostatnio
I jakos dziwnie mi,że tylko Ty zauważyłaś moje smęty No cóż ![]() Jakby co to odezwę się komórkowo,bo chyba zrobię przerwę barową ucz się
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-06-15 o 23:19 |
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego, co pamiętam jak kiecę szyłam, to przymnierzałam ciujch na mniejscu, a babka szpilkami se wbijała i znaczyła gdzie ile zwęzić itp.
|
|
#2020 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ukręć mu, ukręć ![]() Myślałem sobie o Tobie przed wejściem tutaj, gdym siedział... powiedzmy, że w ustronnym miejscu siedziałem ![]() Cytat:
Cytat:
Byłem sprawdzić, faktycznie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki, ale tylko zepsułbym Wam remontowy nastrój
|
||||||
|
|
|
#2021 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martwiaj się będę się uczyć, obiecuję załapałam ciąg, teraz pójdzie już nawet się zastanawiam czy czegoś dalej, z rozpędu nie wziąć język może
|
|
|
#2023 |
|
BAN stały
|
Zapomniałem pomachać do Madzika i Róży
|
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
cheba właśnie włączyła ![]() eeee mam dziki na podwórku , pies szału dostaje , w końcu myśliwski jest
|
|
#2025 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w takich wypadkach (choć nie pamiętam, żebym kiedyś miała wstać o 6.30) od razu planuję sobie drzemkę w ciągu dnia, i nawet, jak tego nie zrealizuję, to jakoś jest lżej Witam, o dostojna ![]() Cytat:
Ja też tak miałam- przez ponad 2 tygodnie- 2.5-3h zanim zasnęłam... Ale minęło- czego i Tobie życzę Cytat:
wiecie, umówiłam się z babką od tych fuksjowych butów pikowanych w łuskę na obejrzenie i przymierzenie no, ciekawe, ciekawe... I jeszcze mam nietypowe zlecenie- namalować wg wskazówek herb miejscowości Grobice Nowe- ma być popiersie golden retrivera, labradora i rudy kot, z tyłu las i płotek na pierwszym planie- i nawet niezła cena Chyba te kupy, co w nie kiedyś powchodziłam dają wyniki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
![]() branoc
|
#2027 | ||
|
BAN stały
|
Zaproś Łinterrę do siebie, to Jej się od razu humor poprawi
![]() Nie ma to, jak kazać komuś kogoś zaprosić Cytat:
![]() Cytat:
![]() No proszę!
|
||
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
nie inaczej- bo w najważniejszym domostwie Grobic są takie właśnie zwierzaki
![]() a ja jeszcze do niedawna byłam wszak malarką zwierząt ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- I w ogóle czuję się luksusowo- bo kupiłam taką elektryczną polereczkę do paznokci- wiertareczkę z tarczkami ściernymi Miałam kiedyś taką, ale Gucio najpierw zepsuł, a potem schował
|
#2029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() urocze ![]() co to? ![]() Cytat:
na moje urodziny ![]() ad2. no co Ty a jak Twój piesek?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę nadrabiać - w miedzyczasie miłych snóf wszystkiem a i chętnie obejrzę kiecę pollinistyczna torebka Brytyjska bardzo pod moją bluzkę pasująca - ale nie mozna popaść w przesadę ![]() i Polly - no co sie starchasz ze Ci córka sie przeistoczy - przeca Ci sie tak ta laska podobałą ( nie będę ściemniać - przeistoczy sie ino hyżo - nawet powiem Ci gdzie to nastąpi i kiedy, ( granica bęłdu 1 rok, słownie jeden) w wynalazku zwanym "gimnazjum" przerobiłąm na setkach córek, cudzych, ja w przeciwieństwie do ich matek miałam wgląd w ich gg ) ale nie strachaj - to naturalne przeca nei chcesz mieć wiecznie misióf na tapecie i dobrych wróżek - chcesz żeby poszła w twe ślady - kupowanie pierwszej pieszczochy i takie tam - to nie musi być "złe"
|
|
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
no się wkufiłam
![]() w sobotę!!! o 10!!! rano!!! mam nalot architektów , no kufa, pierwszy projekt był b. dobry, ino małe poprawki tylko, ale zdolniacha co obmiary robił i wykonał koncepcję już nie pracuje w tej pracowni i reszta nie kuma o co chodzi i na pomiary przyjeżdzają
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy ZAWSZE coś śmiertelnie ważnego wyskakuje jak Filip z konopii i to jeszcze taki niefart pomogłabym z syfem - ale czy musi być błysk? przeca to ino pomiar - moze sie uda nie stracic czasu zbyt wiele - ile im zajmuje takie coś?( mierzenie) |
|
|
|
|
#2033 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie no spoko...ja nie mam nic przeciwko...tylko ze ta laska serio wyglądała na 17-18 lat ....a nie jak poprzebierana małolata....mnie przeraza to ze ta młodziez jakos tak wczesniej dojrzewa czy co? ![]() gimnazjum to zuo ..dawniej czuowiek dopiero w ogólniaku sie z prawdziwym swiatem zapoznawał ![]() z innej beczki niech ktos mi powie: czy mozna sprayem przemalowac torebke? taka sztywna kopertówke?
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz to szef, kolega nasz przyjeżdza, ze żoną, bo ona wnętrza może będzie robić i wiadomo kafka, herbatka/pomiar/ustalenia/syf/moja nauka szlag, goopi remont
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam 5 stron, ale padam na pysk i jutro napiszę co chciałam...
Ju, na pw też kazanie dla Polly ![]() Dobranoc
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
ja myslę że On Wam chce powiedzieć że " uuuuu ale syyyyyf "
![]() Cytat:
weź no jednak to wytrop tzn niech dochtór wytropi, bywa ze niedotelnie ot takie tyś wysoka krew se nienadążyła z dotelnieniem musku ale moze tez i przy tabsach tak bywać żelazo i potas tylko wtedy jak zbadasz poziom nic mnie to nie dziwi - fogle co wszscy z tym smrodem - tzn hmm, tak moze komuś nie ten teges ale jak podchodziłam do niego kiedyś to serio jak pies do jeża - o bosze co to będzie, co to będzie - a było ciekawie... nie odrzuciło mnie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-16 o 01:12 |
|
|
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obyś przeżyła to bezboleśnie Betty- nie spotkasz Wojtka- wybył do Lublina, nie miał ani chwili czasu, bo chciał zdążyć zobaczyć się z bratem, który wyjeżdżał ![]() No trudno... I ja też idę na fajki i spadam- pa, pa! ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Ech, jeszcze zajrzę po fajkach na chwilę- żal odchodzić, w końcu jutro nie wstaję, a co niektórzy dopiero przyszli
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam w tvn jak dla mnie wariat ![]() kolorowych
|
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie pewnie można sprejem tylko czy to nie wyjdzie szitowo ?
|
|
|
|
|
#2040 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
znamznam.... i wrózenie z moczu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

bo tyle kostowała, ale kupiłam tę z zamkiem
...i usrało mi sie zeby do niej miec kopertówke z brytyjska flagą 

odwołuję śfinkę