Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-15, 22:21   #2101
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013

Cytat:
Napisane przez bestla Pokaż wiadomość
A tak po za tym to patrzcie jaka sukienke upolowalam w lumpie
Bardzo ładna kiecka

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Mam te moje sukienki Jasna wcale nie jest biala tylko taka kremowa, w niej juz na jednym weselu bylam, a ta druga fajna jest bo ma taki retro kroj robiona na lata 20. Ktora wybrac?
Ta pierwsza ładniejsza

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Ja też nie chce aby na moim ślubie pojawiła się jakaś dziewczyna w białej sukience. Dla mnie to jest nietakt. Niech tylko ktoś sprubuje się tak ubrać

U mojej przyjaciółki pojawiła się dziewczyna w białej sukni. Nie było widać, która z nich jest panną młodą. Tym bardziej, że PM nie miała welona, tylko kwiatek.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 22:33   #2102
guu
Raczkowanie

To zrozumiałe by goście w białych sukniach przychodziły.
Jest tyle kolorów, tyle sukien, sukienek - przecież✂da się✂coś z tego wybrać by nie wyskoczyć w bieli na nie swój ślub : )
Z tym czarnym to tak się✂w moich rejonach się praktykuje. Szkoda, dobrze mi w czerni.
Stary 2011-06-15, 22:41   #2103
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Cytat:
Mam te moje sukienki Jasna wcale nie jest biala tylko taka kremowa, w niej juz na jednym weselu bylam, a ta druga fajna jest bo ma taki retro kroj robiona na lata 20. Ktora wybrac?
To w stylu retro
NAUGHTYxANGEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 23:26   #2104
justynka1989
Raczkowanie

Już nie będzie zamawiania terminu i rezerwowania czegokolwiek bez zaręczyn................ Bo właśnie dziś mój już NARZECZONY poprosił mnie bym została jego żoną! a akurat planowaliśmy ślub na 15 czerwca 2013 więc za równe 2 latka
justynka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 00:34   #2105
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynka1989 Pokaż wiadomość
Już nie będzie zamawiania terminu i rezerwowania czegokolwiek bez zaręczyn................ Bo właśnie dziś mój już NARZECZONY poprosił mnie bym została jego żoną! a akurat planowaliśmy ślub na 15 czerwca 2013 więc za równe 2 latka
Gratuluję

No w końcu sprawiedliwości stało się zadość i mamy spokój

ja spędziłam miły wieczór z TŻtem a teraz idę spać
Dobranoc
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 05:38   #2106
szalona2013
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość

andzia ja kupiłam TŻ bruno banani czarny jak dla mnie to super pachnie płaciłam niecałe 30 euro.
Mój TŻ też tego używa.
szalona2013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 05:50   #2107
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Dziewczynki, nie nadrabiam.
Wpadłam tylko prosić o trzymanie jutro kciuków o godzinie 14, bo wtedy wchodzę na ustny egzamin do mojego promotora.

Cholernie się boję, bo wiem, że stres może wszystko zepsuć...

Gramtyka jest okropna!!

widziałyście to: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4423

?
Trzymam

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Ale mam do nadrabiania znowu
Przed chwilką wróciłam do domu.. Jestem mega zmęczona, ale na szczęście mam już prawie wszystkie wpisy.. Od razu dziękuję za kciuki bo mam 5 z egzaminu

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Hahaha... nie rozumiem jak nasi faceci mogą z nami być skoro nawiedzone jesteśmy?? Jak myślicie??

Dziewczynki tort pycha;D a uśmiech D. bezcenny hihi

a kciuki bedę 3mac
Super że tort się udał

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
A tak w ogóle kobiety poluję na prezent dla Tż na urodziny. Celuję w ładny zapach i trwały. Może być drogi... ale rzućcie jakieś typy, bo póki co nic mi ładnie nie pachniało
Uwielbiam Hugo Bossa Silver aż mi kolana miękną jak go czuje

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
A to ja się z wami czymś podzielę... Uznacie, że jestem okropna, ale...

Przyjście na mój ślub w białej sukience uznam za nietakt. A jeśli ta sukienka... będzie długa, nie ważne czy strojna bo delikatne suknie ślubne w greckim stylu też są... ale jeśli będzie długa. To poinformuję gościa, że albo idzie się przebrać, albo nie jest mile widziany.

Sama planuję delikatną zwiewną suknię, jeśli ktoś mi się w czymś takim pojawi to nie popiszę się kulturą i wyproszę. No, ale jak ktoś się nie popisał inteligencją to nie moja wina.
To ja też jestem okropna u mojej kuzynki jej chrzestna założyła biała suknię do ziemi i wszyscy patrzyli na nią jak na kretynkę, ale miesiąc później też założyła białą na wesele... niektórzy są niereformowalni
A ja u brata byłam w czarnej, jak widziałyście ale pytałam brata i bratową czy im to nie przeszkadza, bo zakochałam się w tej sukni a nie było innego koloru

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
hej laski to znowu ja widzę działoo się duuużo

u mnie zresztą też TŻ idzie jutro pierwszy dzień do pracy(na budowę) byle tylko mu się nic nie stało i jakoś to było... no i byle go nowi koledzy nie zmienili, bo szczerze? załatwiłam mu tą robotę, ale teraz mam jakiegoś cykora czuję, że teraz jakoś będę go miała mniej, bo będzie ciągle zmęczony i od razu się zmieni między nami, bo zazwyczaj tak jest, że wtedy jest inaczej
Da sobie radę przez pierwsze dni, jak nie ma tam znajomych to mogą mu dać w kość, takie wiesz inicjacyjne zagrywki (sama brałam w takich udział ) ale to nic strasznego, zwykła zabawa, chyba, że trafi na jakichś typków nic się nie martw

Cytat:
Gratulacje!!

Dzień dobry
Ach jak przyjemnie....
Miałam coś napisać i zapomniałam...
AAAA 800 dni do ślubu... mogłoby szybciej to mijać...
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-16, 06:15   #2108
dastin
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie zresztą też TŻ idzie jutro pierwszy dzień do pracy(na budowę) byle tylko mu się nic nie stało i jakoś to było... no i byle go nowi koledzy nie zmienili, bo szczerze? załatwiłam mu tą robotę, ale teraz mam jakiegoś cykora czuję, że teraz jakoś będę go miała mniej, bo będzie ciągle zmęczony i od razu się zmieni między nami, bo zazwyczaj tak jest, że wtedy jest inaczej
Wiesz, na pewno w jakimś stopniu będziecie się mniej widywać i więcej będzie zmęczony ale jeśli dobrze się zorganizujecie to nie wpłynie to na Wasz związek Będzie dobrzeA jak z jego ręką?
Cytat:
Gratuluję

Hej dziewczyny Ponuro dzisiaj u mnie i jeżeli chodzi o pogodę i o humor. Bardzo proszę dzisiaj o trzymanie kciuków aby wszystko było dobrze Jak się wszystko wyjaśni to napiszę o co chodzi. To będzie stresujący dzień

Aaaaa a do mojego ślubu tylko 814 dni
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 06:52   #2109
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

Nie martw się. Ja miałam te same obawy jak TŻ szedł do pracy na kopalni zmęczenie? przywyknie. TŻ w zasadzie przez 1 tydzień przyjeżdżał padnięty tak, że na nic nie miał siły. Teraz się unormowało Zmienić też się nie zmienił - mimo iż niektórzy koledzy na kopalni na pewno są dość specyficzni

Ja się już nie uczę. O 14 egzamin, więc już się niczego więcej nie douczę. Mam nadzieję, że ten jeden raz będę mieć szczęście do pytań, do losowania

Póki co się relaksuje. Choć już czuję ten nieprzyjemny ścisk w żołądku...

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 07:10   #2110
bestla
Rozeznanie

Czesc dziewczyny,

Dastin u mnie tez jakos tak smutno dzis, napewno bedziemy trzymaly kciuki zeby wszytsko sie udalo.

Malinka9191 nie martw sie wszystko bedzie dobrze. Napewno TŻ sie nie zmieni chyba, że na lepsze pamietaj ze praca uszlachetnia Moj TŻ tez pracuje na budowie prawie rok juz, ma naprawde fajne wrunki ale we wrzesniu z koncem praktyk chce odejsc, ale moj to ewenement przez ten rok jest zmeczony i caly czas narzeka ze musi na 7 wstac - ot artysta Twoj napewno da sobie rade
bestla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 07:19   #2111
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratulacje

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 07:25   #2112
amdzia8
Rozeznanie

GG do amdzia8

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość

Uwielbiam Hugo Bossa Silver aż mi kolana miękną jak go czuje
To zapach mojego Tż kocham... I potwierdza się, bo kobitki u Tż w sklepie cały czas chwalą jego perfumy, mówi, że wie, że ładne bo narzeczona mu wybrała A co do zapachów - z takich tanich psikaczy AXE czekoladowy... szkoda tylko, że nie jest jakiś trwały

07.09.2013

http://s6.suwaczek.com/200606082341.png
amdzia8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 08:14   #2113
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje Cieszymy się razem z Tobą

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Ponuro dzisiaj u mnie i jeżeli chodzi o pogodę i o humor. Bardzo proszę dzisiaj o trzymanie kciuków aby wszystko było dobrze Jak się wszystko wyjaśni to napiszę o co chodzi. To będzie stresujący dzień

Trzymam kciuki Nie wiem za co, ale trzymam

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Ja się już nie uczę. O 14 egzamin, więc już się niczego więcej nie douczę. Mam nadzieję, że ten jeden raz będę mieć szczęście do pytań, do losowania

Póki co się relaksuje. Choć już czuję ten nieprzyjemny ścisk w żołądku...
Ja mam "dopiero" jutro o 16:30 egzamin, a już mnie skręca w żołądku... Jak ja tego nie lubię !

Cytat:
Malinka9191 nie martw sie wszystko bedzie dobrze. Napewno TŻ sie nie zmieni chyba, że na lepsze pamietaj ze praca uszlachetnia Moj TŻ tez pracuje na budowie prawie rok juz, ma naprawde fajne wrunki ale we wrzesniu z koncem praktyk chce odejsc, ale moj to ewenement przez ten rok jest zmeczony i caly czas narzeka ze musi na 7 wstac - ot artysta Twoj napewno da sobie rade
Właśnie, Malinko, nie wariuj Tż da sobie radę i wszystko będzie ok Nie wiem czy to Ty, ale chyba wspominałaś, że Tż chce wyjechać za granicę. Więc popatrz na to z tej strony, pracując tutaj nie wyjedzie. A przynajmniej narazie. Więc mimo zmęczenia pracą, będziesz go miała więcej, niż gdyby był za granicą Uszy do góry

Nadrobiłam wieczorne rozmowy, jeszcze sobie zobaczę te z wątku o oszczędzaniu Co tam naskrobałyście

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 08:16   #2114
201609062115
Konto usunięte

Cytat:

Trzymam
będzie dobrze

A właśnie! Przypomniałam sobie - nagle po prawie 23 latach skapnęłam się, że nie mam zielonych oczu, tylko niebiesko zielone z przewagą niebieskiego zdolna jestem, co?

Edytowane przez 201609062115
Czas edycji: 2011-06-16 o 08:18
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 09:00   #2115
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Zdecydowanie pierwsza
Stary 2011-06-16, 09:01   #2116
19monisia89
Zakorzenienie

heeeeej
widzę, że wczoraj było ostrrrro w końcu spokój

jak ktoś chce... to wczoraj nasmażyłam naleśników z 1,5l mleka chętnie się podzielę

dobra, czas się wziąć za jakąś robotę ;P

i kciuki trzymam

04.01.2014r.

19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 09:04   #2117
mia8544
Zakorzenienie

hej laseczki
wczoraj sie cały dzien uczyłam, dziś wchodze na forum a tu takie rzeczy :P nadrabiałam was prawie godzine znowu mnie impreza ominęła

dastin daj znać czy Ci się wszystko udało

ne piszcie za dużo
uciekam sie uczyć, jutro ten dzień zagłady

a do naszego wyimaginowanego ślubu zostało 765 dni
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 09:09   #2118
aga512152
Rozeznanie

Witam Was!
Widzę że "nawiedzone " wygrały... cieszę się niezmiernie,że nie będzie już syfu...
Justynagratuluję zaręczyn
Malinkanie martw się, z czasem znajdziecie czas na wszystko, a Tż przyzwyczai się do pracy, to będziecie umieli zorganizować sobie czas tak aby go spędzać tylko ze Sobą.
Dastinwszystko co ma się udać na pewno się uda 3mam kciuki
bestlamnie również podoba się ta pierwsza
co do perfum mój TŻ używa cerruti 1881 te koperkowe??? tzn kolor butelki.
a co do axa czekoladowego oooo tak !! tylko mogłby zapach dłużej trzymać...
Stary 2011-06-16, 09:25   #2119
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amdzia8 Pokaż wiadomość
To zapach mojego Tż kocham... I potwierdza się, bo kobitki u Tż w sklepie cały czas chwalą jego perfumy, mówi, że wie, że ładne bo narzeczona mu wybrała A co do zapachów - z takich tanich psikaczy AXE czekoladowy... szkoda tylko, że nie jest jakiś trwały
Tak... Hugo Boss jestKojarzy mi się z początkami bycia z Tż-tem bo jak chodziliśmy na randki to zawsze był tym wypachniony:rolleye s:Polecam jeszcze Davidoff, właśnie mój go używa i jest bardzo trwałyZ tych droższych to Diesel
Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Trzymam
będzie dobrze

A właśnie! Przypomniałam sobie - nagle po prawie 23 latach skapnęłam się, że nie mam zielonych oczu, tylko niebiesko zielone z przewagą niebieskiego zdolna jestem, co?
zdolna jesteś

Dziękuję dziewczyny za trzymanie kciuków. Jeszcze nic nie wiem. A chodzi o dwie rzeczy. Pierwsza to taka, że byłam dzisiaj kolejny raz z moją psinką u weterynarza, żeby pobrali jej krew bo ciągle czekamy na tą operację i jak będą złe wyniki to dalej będziemy musieli czekać. A nam się wydaje, że ten weterynarz tylko chce od nas kasę kroićOperację mogliby jej zrobić już dawno bo sunia czuje się już dobrze ale oni ciągle dają jej jakieś antybiotyki, zastrzyki + do tego karma która do tanich nie należyWszystko liczy się z kosztami i kupę kasy poszło już na to a my dalej nie wiemy nic konkretnie. Tera czekamy na telefon od niego i powie jaki ten wynik jest. Jeśli będzie dobry to operacja jeśli nie to dalej antybiotykiTo już jest naprawdę męczące.

A druga rzecz to z moją siostrą coś się dzieje. Lekarz podejrzewa woreczek żółciowy

Wszystko się ostatnio u mnie walijakieś fatum...Dobrze, że chociaż z Tż-tem się pogodziłam
Stary 2011-06-16, 09:31   #2120
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje!

A tak w ogóle to cześć
Dopiero co wstałam, śpioch ze mnie
I teraz jestem mega głodna, ale nie, Aga woli wejść na wizaż zamiast zrobić sobie śniadanie..

dastin trzymaj sie kochana a z tym weterynarzem to nie chcecie isć do jakiegoś innego? Bo pamiętam jak mi koleżanka opowiadała jak jej pies miał raka, że chodzili do jakiegoś weta, który tylko kasę ciągnął od nich a psa nie leczył.. wciskał ciągle jakąś ściemę.. Potem poszli do drugiego i dopiero ten wziął się za leczenie. I piesek wyzdrowiał..
Więc moze dobrze by było pójść na konsultacje do kogoś innego?

FlightlessBird powodzenia na egzaminie

Co do zapachów ja też uwielbiam Hugo Bossa!
Stary 2011-06-16, 09:41   #2121
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsza to taka, że byłam dzisiaj kolejny raz z moją psinką u weterynarza, żeby pobrali jej krew bo ciągle czekamy na tą operację i jak będą złe wyniki to dalej będziemy musieli czekać. A nam się wydaje, że ten weterynarz tylko chce od nas kasę kroićOperację mogliby jej zrobić już dawno bo sunia czuje się już dobrze ale oni ciągle dają jej jakieś antybiotyki, zastrzyki + do tego karma która do tanich nie należyWszystko liczy się z kosztami i kupę kasy poszło już na to a my dalej nie wiemy nic konkretnie. Tera czekamy na telefon od niego i powie jaki ten wynik jest. Jeśli będzie dobry to operacja jeśli nie to dalej antybiotykiTo już jest naprawdę męczące.
Cytat:
dastin trzymaj sie kochana a z tym weterynarzem to nie chcecie isć do jakiegoś innego? Bo pamiętam jak mi koleżanka opowiadała jak jej pies miał raka, że chodzili do jakiegoś weta, który tylko kasę ciągnął od nich a psa nie leczył.. wciskał ciągle jakąś ściemę.. Potem poszli do drugiego i dopiero ten wziął się za leczenie. I piesek wyzdrowiał..
Rok temu z psem Tż też było źle. Nic nie jadł, ślina mu z pyska ciekła, ciągle wył, tracił sierść... Nie pamiętam już co zdiagnozował weterynarz, ale Tż codziennie jeździł z nim na jakieś zastrzyki.. I nic. W końcu pojechał do innej babki. Ta tylko otworzyła pysk i już wiedziała, że to coś z przełykiem. Nie jadł, bo nie mógł połykać. Ślina mu z pyska ciekła, bo bolało przy połykaniu. Automatycznie jak nie jadł i nie pił to był osłabiony, dlatego sierść tracił.
Było z nim już naprawdę źle... Tż był przekonany, że już z tego nie wyjdzie. A teraz jest wszystko ok Także radzę iść do innego weterynarza, chociaż na konsultację tylko

Leon
Stary 2011-06-16, 09:59   #2122
dahna1990
Zakorzenienie

Witam
Tak mi się spać chce że nie pamiętam co miałam napisać
Stary 2011-06-16, 10:00   #2123
aga512152
Rozeznanie

Dastin ja też bym poszła tak na wszelki wypadek do innego weterynarza.. Może akurat będzie miał dla Ciebie lepsze informacje.. A jak wiadomo w każdej dziedzinie znajdą się"hieny"które chcą żerować na ludzkich uczuciach. Dla tego ja bym sprawdziłą.
agunineczka ja to kompa wzięłam do kuchni i śniadanie robiłam z laptopem na stole
z racji że Wy zawsze doradzicie to,

tak z innej beczki przeglądałam zdjęcia swoje jak miałam jasne włosy i teraz doszłam do wniosku że chcę znów jasny brąz , i tu moje pytanie do Was :
czy któraś z Was rozjaśniała może włosy (ja tego nigdy nie robiłam i nawet nie wiem jak się do tego zabrać fryzjer czy cóś???) dodam że mam trochę zniszczone włosy od prostowania i ... farbowania. jak któraś coś wie to proszę o radę będę wdzięczna
Stary 2011-06-16, 10:02   #2124
Linaewen
Zakorzenienie

Ja tylko blond pasemka robiłam, to czasu aż mi fryzjerka nie przepaliła włosów na platynę "bo pani chce białe, prawda?". Myślałam, że ją tam zadźgam jej nożyczkami :/

Aga, ja się tak nieśmiale z DJami przypominam...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 10:04   #2125
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje!

A tak w ogóle to cześć
Dopiero co wstałam, śpioch ze mnie
I teraz jestem mega głodna, ale nie, Aga woli wejść na wizaż zamiast zrobić sobie śniadanie..

FlightlessBird powodzenia na egzaminie

Co do zapachów ja też uwielbiam Hugo Bossa!
Ja też jeszcze nie jadłam śniadania i siedzę na wizażu

Co do weterynarza już to proponowałam rodzicom ale mama uważa, że kolejny będzie robił wszystko od nowa i też będzie kroić. Moich rodziców po prostu nie stać na to, żeby co drugi dzień płacić 70 zł wetowi
Stary 2011-06-16, 10:05   #2126
aga512152
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Ja tylko blond pasemka robiłam, to czasu aż mi fryzjerka nie przepaliła włosów na platynę "bo pani chce białe, prawda?". Myślałam, że ją tam zadźgam jej nożyczkami :/

Aga, ja się tak nieśmiale z DJami przypominam...
oooOoo dobrze, że mi przypomniałaś momencik wezmę TŻ notes i już Tobie wyślę
Stary 2011-06-16, 10:06   #2127
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
Dastin ja też bym poszła tak na wszelki wypadek do innego weterynarza.. Może akurat będzie miał dla Ciebie lepsze informacje.. A jak wiadomo w każdej dziedzinie znajdą się"hieny"które chcą żerować na ludzkich uczuciach. Dla tego ja bym sprawdziłą.
agunineczka ja to kompa wzięłam do kuchni i śniadanie robiłam z laptopem na stole
z racji że Wy zawsze doradzicie to,

tak z innej beczki przeglądałam zdjęcia swoje jak miałam jasne włosy i teraz doszłam do wniosku że chcę znów jasny brąz , i tu moje pytanie do Was :
czy któraś z Was rozjaśniała może włosy (ja tego nigdy nie robiłam i nawet nie wiem jak się do tego zabrać fryzjer czy cóś???) dodam że mam trochę zniszczone włosy od prostowania i ... farbowania. jak któraś coś wie to proszę o radę będę wdzięczna
Jak rozjaśniać to tylko z fryzjerem, samemu lepiej nie kombinować. Ja miałam pasemka robione i za pierwszym razem byłam u fryzjera, zrobiła mi śliczne, a za drugim razem robiła mi znajoma koleżanki i wyszły żółte
Stary 2011-06-16, 10:08   #2128
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też jeszcze nie jadłam śniadania i siedzę na wizażu

Co do weterynarza już to proponowałam rodzicom ale mama uważa, że kolejny będzie robił wszystko od nowa i też będzie kroić. Moich rodziców po prostu nie stać na to, żeby co drugi dzień płacić 70 zł wetowi
Ja się zbieram od godziny na śniadanie
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 10:11   #2129
dahna1990
Zakorzenienie

Mój pies też bywał u weterynarza i pamiętam jakie to koszty
Kiedyś nagle zaczęło ropieć mu oko, w ogóle nie mógł go otworzyć. No więc do weterynarza i okazało się ze kawał trawy weszło mu pod oko Musiał być pod narkozą i mu to oko wywracali na druga stronę i wyjęli tą trawę, ale do tej pory nie mogę pojąć jak mu to tam wlazło
Stary 2011-06-16, 10:13   #2130
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
Tylko i wyłącznie z fryzjerem Ja mam aktualnie tylko refleksy rozjaśniaczem, na reszcie delikatna farba. Nie dałabym nawet zaufanej koleżance robić niczego na mojej głowie rozjaśniaczem ...

Leon
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości