|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III
Hej,
znów mam zaległości. Postaram się nadrobić jutro w pracy :
|
#812 |
|
Zadomowienie
|
sanderek, Almariel, ja na razie zakupiłam dziś kwas foliowy (Folik), bo tak odwlekam i odwlekam i mam zamiar łykać od dziś, bo do ślubu już mało czasu zostało
Ale mojemu K. się nie przyznaję jeszcze, żeby się nie poczuł zbyt pewnie A jakieś dodatkowe witaminki sobie kupię już po konsultacji z lekarzem ![]() lasoa, fajne te serduszka, podobają mi się w połączeniu z dekoracją małymi bukiecikami, jest na którymś zdjęciu. Bo same, bez żadnych ozdóbek tak troszkę smutno wyglądają jak dla mnie Tzn na naszym samochodzie wyglądałyby smutno, nie wiem jak na Waszym ![]() Karenw, fajny pomysł tylko zadbałabym, aby wróżby były pomyślne, żeby nikomu nie popsuć humoru- czasem ludzie wierzą w takie rzeczy ![]() paula, podejrzewam, że mam już to paskudztwo, ale nie zaszkodzi sprawdzić i ewentualnie być czujną pod tym względem, bo może akurat nie złapałam tego. Ale ze względu na niebezpieczeństwo zarażenia w czasie ciąży mam zamiar przebadać koty i oczywiście unikać kontaktu z nimi (ale będzie ciężko, bo strasznie są do mnie przywiązane) ![]() jusztyska, najważniejsze, że załatwił dokumenty Ja nie mam indeksu, mój K. też nie No ale pokażemy świadectwo z religii z klasy maturalnej- ja mam celujący, a on dostateczny ![]() Jadę jutro do fryzjera, będę farbować włosy, żeby wypróbować, czy kolor będzie mi odpowiadał na ślub mam nadzieję, że akurat mi się spodoba, bo przecież nie będę kilka razy farbować No i przy okazji umówię się na próbną fryzurkę
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-06-15 o 22:18 |
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem z podkarpacia i też dla gości na odchodne szyszka
![]() Co do zastawy to też bym ją wybrała bo samemu to zawsze będzie szkoda pieniążków na taki zakup.
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł projekt papierków do krówek - w podziękowaniu gościom przy składaniu życzeń.
Wybraliśmy też dekorację na autko - zobaczę jaki będzie kolor tych róż w rzeczywistości - ale jak taki, jak widać, to kwiaciarka zamieni je na żywe bordowe róże. |
|
|
|
#815 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no dobrze, że mu wypisał, teraz tylko musimy cierpliwie czekać na ten dowód, TŻ wydzwania tam codziennie pytać, ale pani nie jest Duchem św i mu nie powie kiedy będzie i w ogole jest strasznie rozgorączkowany przez ten dowód i ona nie rozumie po co mu on tak konieczny... a na jaki kolorek farbujesz włoski? ;> Cytat:
![]() Tak jak mówicie, pewnie powiem babci, że chcemy ową zastawę powiedziała, że będziemy mogli sobie wzór wybrać, więc nie będzie problemu z nietrafionym wzornictwem mój TŻ uwielbia kwadratowe talerze... ![]() zbieram sie zaraz za naukę... ale pewnie nie na zbyt długo... bo tak strasznie mi się nie chce.... |
||
|
|
|
#816 |
|
Raczkowanie
|
Hej Sierpnioweczki,
Ostatnio nie mam czasu jakos zeby cos napisac, ale staram sie czytac na biezaco. Thea gratuluje skonczonych egzaminow! I wszystkim innym ktorzy maja juz za soba wszystkie egzaminy. Powodzenia na egzaminach i obronach tym ktorym to jeszcze zostalo! Ja lece jutro na przymiarke sukni i odwiedzic rodzinke. ![]() Do napisania po powrocie! Aha taka rada- sprawdzcie bielizne slubna czy wszystko jest OK. Ja juz 3 bardotki kupilam i nosilam kazda przez caly dzien i mi na razie 2 juz odpadly bo jednen stanik niestety ale sie obniza, albo ja mam takie wrazenie, z drugim tez cos nie tak jest, pierwszy ktory kupilam jest jak na razie najlepszy. |
|
|
|
#817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no i dekoracja też fajniutka
|
|
|
|
|
#818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Michalina, dziękuję Pochwalisz się jakimś zdjęciem z przymiarki ?jusztyska, ja też uwielbiam kwadratowe talerze Przedtem farbowałam na takie trochę fioletowe, super wyglądały w słońcu Ale stwierdziłam, że do ślubu nie chcę fioletowych i od jakiegoś czasu farbuję na ciemną czekoladę czy coś takiego. Ważne, żeby były bardzo ciemne, ale jeszcze brązowe, a nie czarne
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-06-16 o 09:39 |
|
|
|
|
#819 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Ostatnio nie mam czasu jakos zeby cos napisac, ale staram sie czytac na biezaco. W gruncie rzeczy u nas jakoś wszystko stanęło w miejscu. Kartkę z zapowiedzi z parafii TŻ już odebrałam, nauki za nami jedynie poradnia została. Dzisiaj dzwonili rodzice czy ciasto jest zamówione bo słyszeli o jakieś nowej lepszej cukierni, trzeba będzie to sprawdzić. |
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też uwielbiam kwadratowe talerze! |
|
|
|
|
#821 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż podkarpacianka ze mnie całą gębą... Też uwielbiam kwadratowe tależe. Łoś tak samo. Cytat:
ale na słodyczach to jest w 100% trafione ![]() Cytat:
Napisałam wczoraj 7 stron wstępu (a po wrzuceniu interlinii 1,5 wyjdzie 10) |
|||
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie nawiązują do naszych zaproszeń i strony internetowej
|
|
|
|
|
#823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas tak samo z oceną z religii. Ksiądz się śmiał, że muszę TŻ podszkolić. Ja na próbną idę dzisiaj po południu ![]() Cytat:
Dekoracja też ładna
|
||
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
O widzisz- jakie to proste
To jest dopiero wyzwanie, 250 gosci!!!! ![]() Cytat:
![]() Pochwal sie efektami. Moze jakies fotki??? ![]() A ja talerzy kwadratowych nie lubie Nie potrafie na nich jesc
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#826 |
|
Zadomowienie
|
zatem czekamy z niecierpliwością
![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Dziewczyny, które kupowały tuby z płatkami/konfetti, powiedzcie gdzie je kupowałyście? przeglądam własnie allegro i różne sklepy i się zdecydować nie mogę i ile tych tub nabyłyście? długie? krótkie?A może takie rożki i do nich luźne płatki? Czy nie będzie wtedy efektu?
|
|
|
|
#827 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
! Ja dziś dopisuję zakończenie i z głowy Kiedy obrona?Cytat:
? Rozumiem, że to taka o tematyce Waszego ślubu, tak?Cytat:
![]() Cytat:
Także podłączam się do pytania. Myślę, że wybiorę krótkie tuby, żeby zmieściły się komuś do torebki, żeby nie trzeba ich było trzymać w ręku przez całą mszę ![]() Byłam dziś u fryzjera na farbowaniu, podcięłam też troszkę końcówki i grzywkę. Jestem zadowolona
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Macie stronę internetową? Ślubną?
Pochwal się jak wyszła ![]() No to gratuluję, że Ci się udało dobrnąć do końca. Ja obronę planowałam na 15.07, ale mój promotor wczoraj sobie zdał sprawę, że tego dnia nie może, bo jest na tygodniowej konferencji. Dlatego przerzucimy ją albo na 8 albo na 18.07. Muszę się wyrobić do 30.08 żeby papiery na doktorat złożyć |
|
|
|
#829 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, na pewno uda się złożyć w terminie
|
|
#830 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no niestety zwierzaki są wektorami różnych paskudztw, ale nie popadajmy Kochane w paranoje bo jakbysmy siebie i zwierzaki chciały na wszystko przebadać, to majątek bysmy wydały bo a to mykoplasma, a to toxoplasma, a to cytomegalia a coś innego Trzeba być po prostu ostrożniejszym, ale nie wariować na tym punkcie ![]() Cytat:
no i jutro też nabywam kwas foliowy i dołączę do łykających
|
|||
|
|
|
#831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale - udało mi się w dziekanacie dowiedzieć, że najprawdopodobniej jednak będą te obrony 18.07. Także trochę mi ulżyło. Ale i tak planuję się streścić na tego 8.07 już wyrobić. Bo w sumie pasowałoby jeszcze jakiegoś recenzenta znaleźć i mu podrzucić... ![]() Cytat:
).Ja sie właśnie pakuję, za dwie godziny bus do domu, jutro do proboszcza a w poniedziałek - mam nadzieję - zobaczę moją suknię po raz pierwszy |
||
|
|
|
#832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie wytrzymałabym
|
|
|
|
|
#833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nad kotami pomyślę, ale mam ich tylko dwa, więc koszty nie byłyby ogromne Ale masz rację- nie wytrzymałabym bez nich 9 miesięcy
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻowi powiedziałam, że z racji jego zawodu wstyd by był, gdyby nie napisał stronki Są informacje na temat tego jak się poznaliśmy, na temat samego ślubu, wesela i spraw organizacyjnych związanych z transportem, noclegami.
|
|
|
|
|
#835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też bym taką chciała, ale mój przyszły małżonek na pewno nie, więc mogę tylko pomarzyć Jeśli Wasza stronka to nie tajemnica i mogłabym zobaczyć to podeślij proszę linka na PW, jestem bardzo ciekawa ![]() A jeśli chodzi o zawody, to ja mojemu powiedziałam, żebyśmy sobie zrobili plener w jego miejscu pracy, mam nadzieję, że nie weźmie tego na poważnie
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-06-16 o 19:46 |
|
|
|
|
#836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
papierki słodkie ale do krówek pasują ![]() Dekoracja na autko fajna - serduszka bardziej odstają niż we wcześniejszych serduszkach wrzucanych na forum ![]() Co do łykania, to już wiem co miałam dziś zrobić - kupić prochy ale, że szłam do lokalu by dopytać właściciela o to czy chlebek na powitanie mam kupić, czy kieliszki będą.. ile za dziecko i do kiedy dziecko jest dzieckiem i jeszcze o to ile osób mieści się przy konkretnych stołach, o dekorację sali i pewnie jeszcze inne rzeczy, to mi całkiem z głowy wypadło...
|
|
|
|
|
#837 |
|
Raczkowanie
|
A ja wlasnie siedze sobie u fryzjera i czytam wizaz
![]() Widze ze nastepny watek sie szykuje-planowanie dzidzi My dopiero po miesiacu miodowym czyli pod koniec grudnia przestajemy uwazac. Ale kwas foliowy biore
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam moją fryzurkę próbną
|
|
|
|
#839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a papierki rewelacja gdzie je zamawialiscie???
|
|
#840 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo mi się podoba !!
Będę mieć podobną, na pewno na tej samej zasadzie Mam taki sam kolor włosów, może troszeczkę ciemniejsze
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-06-16 o 19:56 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

A jakieś dodatkowe witaminki sobie kupię już po konsultacji z lekarzem 
22.05.2008
14.08.2011

I wszystkim innym ktorzy maja juz za soba wszystkie egzaminy. 

Pochwalisz się jakimś zdjęciem z przymiarki
chociaż podkarpacianka ze mnie całą gębą... 

Trzymam kciuki, na pewno uda się złożyć w terminie