|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Cytat:
Cytat:
a wlasnie czy pracodawca moze odmowic przyznania urlopu wychowawczego? i jak to jest z becikowym? my dostajemy, prawda? Cytat:
. Cytat:
. pewnie specjalnie producenci tak robia, zebysmy myslaly, ze wciaz jestesmy zgrabne i powabne .Cytat:
. jak chodzilam do pracy i spalam po 6-7 godzin to rano bylam nieprzytomna i na dodatek mega since pod oczami. ponadto poranna pobudka po 5:00 byla dla mnie koszmarem. aha, i najlepiej spi mi sie nad ranem . ide jeszcze zrobic zamowienie w internetowej aptece i zmykam. dobranoc Edytowane przez AaniaA Czas edycji: 2011-06-15 o 22:20 |
|||||
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
wpadłam sobie popatrzeć jak Wam pisanie idzie
![]() z tej całej złości na kolesia źle się poczułam, głupek!! żeby mi sie musiało dziecko przez starego patafiana stresować ja mu dam jutro skoro świt będe nadrabiać, a teraz idę już spać dobranoc
|
|
|
|
#4113 |
|
kosmitka
|
O jakieś takie chyba.
|
|
#4114 |
|
Zadomowienie
|
ja Was póki co podczytuję i przyznam się że... też idę zaraz spać...
wprawdzie spałam dziś 7 godzin ale to baaardzo mało dla mnie, od 2 miesięcy potrafię w nocy spać 13 godz a i czasami w ciągu dnia godzinną drzemkę sobie urządzę... hehe.. rozum sobie prześpię pralka kończy wirować, idę posiesić trzecie pranie dziisaj no i wykąpać się i spać! dobranoc
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
|
|
|
#4115 |
|
kosmitka
|
Śpiochy z Was
.
|
|
#4116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
anciaahk ładne spodenki też zaraz wybiorę jakiś film i puszczę z nadzieją, że zasnę... do jutra mamuśki
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a później mam stresa jak się załatwiam ![]() Weż ty nic o stosunkach nie mów albo niech ktoś chęci i sił da trochę |
|
|
|
|
#4118 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
.
|
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale młode ziemniaki z koperkiem -miodzio dzis jadłam, jutro mąż kazał nie gotowac obiadu bo powiedział jak mu codziennie bede serwowac to w drzwiach sie nei zmiescimy wiec jutro wszamamy coś na szybkiego
|
|
|
|
|
#4120 |
|
kosmitka
|
To ja też zmykam, dobrej nocki
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
jak wszystkie to wszystkie
![]() buzilki babeczki |
|
|
|
#4122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), kalarepa - przez nią zrobił się słodki, cebulka szczypiorkowa, koperek i przyprawy i 4 duże jogurty - wyszedł duży garnek, ale szybko zniknie. o np TAKI przepis znalazłam - tylko że my wrzucamy do chłodnika co akurat jest w domu pod ręką Czasem robimy taki typowo ogórkowy ze szczypiorkiem - zielony jak ja to nazywam, czasem bardziej czosnkowy O!!! Znalazłam przepis na Gazpacho andaluzyjskie - jamiiiii chyba zrobimy na weekend
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
Edytowane przez 81gosia Czas edycji: 2011-06-15 o 22:52 |
|
|
|
|
#4123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. My chyba jeszcze dostaniemy, nie wiem jak to jest Oglądałam film na TVP2 i płakałam jak dziecko humor jakiś płaczliwy mam masakra. Zmykam spać, buziaki Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2011-06-15 o 22:58 |
||
|
|
|
#4124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my już sobie wszystko wyjaśniłyśmy z lausanne , pośmiałyśmy się i widzę, że ona się tak nie przejęła moim pisaniem jak ty trafiłam na fajną stronkę z przepisami na chłodniki konkretne linki do przepisów na dole strony
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4126 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4127 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
pesteczko
jesteśmy skowroneczki ![]() Cytat:
to kup sobie będą na potem ![]() Cytat:
Cytat:
teraz dopiero będziemy się ubezpieczać.Ale oni niesetety tak mają - kombinują jak idzie byle nie dać tego co się należy ![]() prześliczna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z tym egzaminem jest straszny zamęt, powinnam być zwolniona bo byłam na 3 z 4 wykładów ale koleś twierdzi że na jednej liście mnie nie ma albo sobie pomylił jakieś listy. No nic, pozostaje mi poczytać te pierdoły i iśc na egzamin - ustny nawet nie mam sie w co ubrać na elegancko
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-06-16 o 06:36 |
|||||||
|
|
|
#4128 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
27 tydzień dzisiaj zaczynam acelinka dasz radę, może nie będzie tak źle i jakoś pójdzie. trzymam kciuki żeby egzamin był łatwy i przyjemny
|
#4129 | |
|
Zadomowienie
|
widzę, że jest sonda, zagłosowałam ![]() dziewczyny macie jakies fajne przepisy na kapuste pekińska albo salate lodową? ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
eh dziewczyny nie chodzi nawet o to czy dam rade czy nie, ale o to że koleś co chwile zmienia zdanie. Ostatnio na zajęciach mówił że trzeba mieć 2 obecności na wykładach i 5 z zaliczenia ćwiczeń, teraz mówi ze trzeba mieć 3 obecności
będziemy mu jeszcze przed egzaminem uświadamiać że to nie ta lista, zobaczymy co powie. Ide do pracy bo jak czytam tego grupowego maila to mnie krew zalewa ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#4131 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moze nie bedzie mu sie chciało sprawdzac i Wam zaliczy.... Ja tez nieraz zapowiadam kartkówke, uczą się w domu, potem delegacja o przełozenie ...i hihihih...myślą ze im sie udało i sa najszczesliwsi...:P---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Teraz doczytalam ze to ustny Spicie dziewczyny jeszcze???? Jak tak dalej pójdzie bede musiała sprzątac ....
|
|
|
|
|
#4132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pestka ja nie śpię. Ale muszę z młodym isc do piaskownicy
![]() Marcela też by mnie wkurzyła najbardziej niesłownośc. Dupek i kropka. I niech go myszy teraz zjedzą Cytat:
na to liczę Michał uderzył się wychodzac do pracy, a Konrad popatrzył na niego i mówi ze zrozumieniem "AŁ" |
|
|
|
|
#4133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tez bym poszła do piaskownicy a tak bede siedziała w domu i pakowała sie ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- No dziewczęta.... Koniec zabawy...robie kawe i mam nadzieje ze dołączycie do mnie
|
|
|
|
|
#4134 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
obudziłam sie na siku i juz zasnac nie moglam![]() Cytat:
|
|
|
#4135 |
|
Rozeznanie
|
Dzień doberek
) och ile mi się zaległości nazbiera, już pewnie będę Was szukała na nowym wątku. Do usłyszenia papa
|
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry.
uwielbiam chlodniki .wczoraj po 23:00 walczylam ze soba, zeby nic nie jesc i udalo sie pomimo, ze ogladalam na bbc programy kulinarne . koniec jedzenia za dwoje . pranie wstawione, sniadanie mleczne zjedzone, troche relaksu i potem znowu trzeba cos upichcic .
|
|
|
|
#4137 |
|
Rozeznanie
|
Własnie tak patrzę i widzę, ze ma równo dwa tygodnie do przeprowadzki.... Dzis zadam pytanie tztowi czy bedzie tam internet...bo jak nie to sie nie przeprowadzam
I juz sobie obiecuje, ze zaczynam powazne zakupy....muszę kupic koszulki nocne i poczytac co muszę miec do szpitala.... Tak czytam z niepokojem o tych waszych ciuszkach wózkach i łóżeczkach.... Mi się wydaje ze jeszcze tyle czasu mamy, ale ..... W lipcu łóżeczko , w sierpniu wózek...tak bedzie chyba rozsądnie... ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- http://allegro.pl/koszulka-nocna-cia...621256877.html Myślicie ze się opłaca???? Zamiast szukac wkładek laktacyjnych znalazłam to: http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...mps_d3393.html i nie wiem czy to nie bedzie moja zachcianka ciążowa...... |
|
|
|
#4138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
koszulka też fajna
|
|
#4139 |
|
Rozeznanie
|
Wstałam i nawet mam dobry humor Wczoraj dostałam wiadomość wieczorem, że pościel dla dzidziusia została wysłana oraz nr przesyłki, dzisiaj sprawdzam i pościel już jedzie do mnie mam maciupkie kurczaczki, tak te malutkie stworzonka uwielbiam że pewnie będę co chwilę na dół do nich zaglądać
|
|
|
|
#4140 |
|
Rozeznanie
|
A i Lulla dziękuję za ankietę....
Po namyśle wybrałam jednak te:http://www.sklepmeblowy-online.pl/me...mjar0q231ibdk0 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

no ja mam nadz ze mi sie uda jak najdluzej siedziec na L4
oby nie za długo bo nie wiem co w pracy czy mnie nie wyleję, albo co gorsze boję się że jak już wrócę to będę odrazu proszona do kadr po wypowiedzenie...
bo umowę to ja mam do wrzesnia 2013...
. 
.
żeby mi sie musiało dziecko przez starego patafiana stresować ja mu dam

Malz chyba dostanie bo mial dluzszy staz, ale tez w sumie nei wiem na 100%. I jestem trochę zła
i też sie zbieram do krawcowej żeby mi przed kolano zrobiła tylko coś nie dochodze