Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-16, 10:14   #2131
dastin
Zakorzenienie

Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
Dastin ja też bym poszła tak na wszelki wypadek do innego weterynarza.. Może akurat będzie miał dla Ciebie lepsze informacje.. A jak wiadomo w każdej dziedzinie znajdą się"hieny"które chcą żerować na ludzkich uczuciach. Dla tego ja bym sprawdziłą.
agunineczka ja to kompa wzięłam do kuchni i śniadanie robiłam z laptopem na stole
z racji że Wy zawsze doradzicie to,

tak z innej beczki przeglądałam zdjęcia swoje jak miałam jasne włosy i teraz doszłam do wniosku że chcę znów jasny brąz , i tu moje pytanie do Was :
czy któraś z Was rozjaśniała może włosy (ja tego nigdy nie robiłam i nawet nie wiem jak się do tego zabrać fryzjer czy cóś???) dodam że mam trochę zniszczone włosy od prostowania i ... farbowania. jak któraś coś wie to proszę o radę będę wdzięczna
Jeżeli już masz zniszczone włosy to radzę Ci już nie rozjaśniać bo to jest masakra dla włosów. Ja do tej pory nie moge sobie z nimi poradzić po rozjaśnianiu. Ja rozjaśniałam u fryzjera
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 10:14   #2132
19monisia89
Zakorzenienie

ja zamiast zjeść normalne śniadanie, jem chipsy

Aga, idź lepiej do fryzjerki. bo jak masz zniszczone to może Ci się zrobić jeszcze gorsze siano i wtedy już pomogą tylko nożyczki

04.01.2014r.

Edytowane przez 19monisia89
Czas edycji: 2011-06-16 o 10:15
19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 10:20   #2133
aga512152
Rozeznanie

Lin.poszła pw.
Z włosam to na pewno pójdę do fryzjera, koleżankom w życiu bym nie dała.
A czy da się je rozjaśniać stopniowo ? żeby pomału wracały do naturalnego . Nigdy nie bawiłam się w rozjaśnianie;/ a tu mnie tak naszło...
aaa co do nożyczek ooooO nie ja tak się cieszę że włosy mi juz troszkę urosły, że obcinam tylko końcówki i to chyba tylko minimetry.a jak bym miała ściąć na krótko to bym się popłakała.
Monia zdrowe odżywianie przede wszystkim...ja wstałam z wielką ochotą na żelki a że miałam pod ręką to czemu nie;p

Edytowane przez aga512152
Czas edycji: 2011-06-16 o 10:23
aga512152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 10:21   #2134
dastin
Zakorzenienie

Ja postanowiłam sobie, że nie zrobię nic z włosami do momentu wesela. Wtedy pójdę i zrobię sobie dużo pasemek ale teraz chcę żeby odżyły bo to co się z nimi dzieje to jest masakraNajgorze j jest po kąpieli. Żadna odżywka już nie pomaga. Robi się jeden wielki kołtun który rozczesuję pół godziny...Jestem już umówiona na podcinanie końcówek. Podcinam je co kilka miesięcy, żeby sciąć te siano. Teraz mam na głowie położoną farbę w kolorze moich naturalnych włosów więc nie widać tak bardzo odrostów ale są już do połowy głowyTe naturalne włoski są takie mięciutkie i szybko się rozczesują a te od połowy głowy po same końcówkiNo i się kruszą... Czasem mi się wydaje, że one mi nie rosną bo się końcówki wykruszają
Stary 2011-06-16, 10:26   #2135
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Lin.poszła pw.
Z włosam to na pewno pójdę do fryzjera, koleżankom w życiu bym nie dała.
A czy da się je rozjaśniać stopniowo ? żeby pomału wracały do naturalnego . Nigdy nie bawiłam się w rozjaśnianie;/ a tu mnie tak naszło...
aaa co do nożyczek ooooO nie ja tak się cieszę że włosy mi juz troszkę urosły, że obcinam tylko końcówki i to chyba tylko minimetry.a jak bym miała ściąć na krótko to bym się popłakała.
Monia zdrowe odżywianie przede wszystkim...ja wstałam z wielką ochotą na żelki a że miałam pod ręką to czemu nie;p
Rozumiem, że chodzi Ci o kolor który masz na zdjęciu w klubie ? (Przy meblach). Ja miałam jakiś czas ciemniejsze włosy, chciałam dojść do w miarę naturalnych. Fryzjerka nakładała mi co jakiś czas coraz jaśniejszą farbę (chyba jogurtową), która tak nie obciąża włosów. Najlepiej pogadać z fryzjerką i obrać "taktykę"

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 10:26   #2136
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
ja zamiast zjeść normalne śniadanie, jem chipsy

Aga, idź lepiej do fryzjerki. bo jak masz zniszczone to może Ci się zrobić jeszcze gorsze siano i wtedy już pomogą tylko nożyczki
Cipsy... Kocham cipsy...
A brzuszek coraz większy

Naszemu psu kiedyś wlazło mnóstwo piasku do oczu i "płakała" piaskowymi łzami. Na szczęście wystarczyło, jak jej lekarz przemył czymś oczy i zakaz kopania na plaży. Pies cierpiał, bo nie mógł kopać, ale za to oczyska nie bolały...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 10:37   #2137
19monisia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Cipsy... Kocham cipsy...
A brzuszek coraz większy

Naszemu psu kiedyś wlazło mnóstwo piasku do oczu i "płakała" piaskowymi łzami. Na szczęście wystarczyło, jak jej lekarz przemył czymś oczy i zakaz kopania na plaży. Pies cierpiał, bo nie mógł kopać, ale za to oczyska nie bolały...
dobre, dobre, a dupka rośnie

mi już udało się dojść do naturalnych. męczyłam się jak cholera, przed studniówką pomalowałam włosy szamponetką (niby do iluś tam myć..) i oczywiście się nie zmyła. włosy były wypłowiałe i na samą studniówką machnęłam sobie farbą.. w tamtym roku udało mi się je dopiero całkowicie obciąć..
na szczęście dosyć szybko rosną mi włosy teraz do września dam im podrosnąć i w końcu je wyrownam (nie wiem, jaki diabeł mnie podkusił na asymetrię :|). i będą sobie rosłyyy ;P

tylko kurcze ostatnio strasznie mi wypadają :/ a już odstawiłam prostownicę, suszarkę..

04.01.2014r.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-16, 10:38   #2138
aga512152
Rozeznanie

Molise dokładnie o taki właśnie oglądając zdjęcia mówie sobie ten kolor do Ciebie nie pasuje czas na zmianyi postanowienie jutro idę do fryzjera obadać co i jak..
Mi włosy przestały wypadać, dobrze się rozczesują i nie kruszą się po serii biosilk zakochałam się wtych produktach bo wkońcu coś mi pomogło, dodatkow daje odżywkę z joanny tą różową i od czasu do czasu robię maskę z olejku rycynowego jajka cytryny. Kondycja włosów naprawdę poprawiła się.
Stary 2011-06-16, 10:40   #2139
Patrycja28100
Rozeznanie

Hej
Ale się rozpisałyście 40 minut Was nadrabiałam
Za chwilę muszę dom posprzątać i zabrać się za obiad bo na obiad robię gofry
Co do ślubu to też niechcę żeby jakaś inna laska była w bieli, jak się ktoś taki znajdzie to normalnie nie wiem co zrobię Ale w czerni mogą być
TŻ powiedział że i tak kupi mi sukienkę Bardzo cię cieszę
W lipcu prawdopodobnie idziemy na wesele do TŻta kuzyna, choć to nie jest jeszcze pewne bo chcemy z TŻtem wyjechać do Niemiec na rok albo półtora żeby na ślub i wesele zarobić. Potem wrócimy weźmiemy ślub i wrócimy spowrotem. Na razie są plany żeby mieszkać tam do ukończenia przez synka 6 lat, wtedy tu wrócimy i pójdzie do zerówki.

Któraś pytała którą sukienkę ma wybrać i zdecydowanie pierwszą

To narazie uciekam Miłego dnia, buziaki
Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 10:40   #2140
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Cipsy... Kocham cipsy...
A brzuszek coraz większy

Komu jak komu, ale Tobie chyba większy brzuszek nie grozi

Tak rozmawiacie o tych blond włosach.. Ja mam straszną ochotę rozjaśnić, ale po pierwsze to boję sie, że taki zabieg za bardzo zniszczy włosy... Tyle je zapuszczałam i jakby teraz miało się z nimi cos stać przez moje zachcianki to chyba bym się zapłakała... A po drugie Tż nie wyobraża sobie mnie w jasnych włosach, więc może ma rację i nie będą mi pasować?
Więc póki co tylko braz..

A jeśli już rozjaśnianie to wg mnie tylko u fryzjera..
Stary 2011-06-16, 10:43   #2141
19monisia89
Zakorzenienie

Patrycja, w wieku 6lat to teraz dzieci będą szły do I kl. podst.

jejku, ja dopóki nie posiwieję, nie chcę widzieć żadnych farb na oczy chociaż czasami straaasznie mnie korci..

04.01.2014r.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-16, 10:46   #2142
Linaewen
Zakorzenienie

No właśnie wszystko jest cacy, tylko od pół roku oponka mi się zrobiła. Już TŻ mnie wkurza, bo marudzi o brzuszkach, a na rower za mną nie pójdzie...

Ja bym straaaasznie chciała asymetrię [znowu]. Ale chcę mieć długie włosy do wyimaginowanego ślubu a wolno mi rosną W poprzedniej małej asymetrii z rok wychodziłam. A bym sobie walnęła jakiś zwariowany kolorek i ścięcie
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2011-06-16, 10:47   #2143
aga512152
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość

jejku, ja dopóki nie posiwieję, nie chcę widzieć żadnych farb na oczy chociaż czasami straaasznie mnie korci..
mnie tak właśnie strasznie korciło, aż to zrobiłam a teraz strasznie żałuję
Stary 2011-06-16, 10:49   #2144
bestla
Rozeznanie

A ja jakies 3 miesiace temu pokusilam sie na zrobienie Ombre i tez mi sie wlosy zniszczyly strasznie wyglada to bardzo fajnie no ale niestety tak jak Dastin wspominala po umyciu tez mam jeden wielki kołtun z koncowek. Chociaz ostatnio kupilam szampon Loreal Intense Repair i chyba jest troszke lepiej.
bestla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 10:51   #2145
19monisia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen
No właśnie wszystko jest cacy, tylko od pół roku oponka mi się zrobiła. Już TŻ mnie wkurza, bo marudzi o brzuszkach, a na rower za mną nie pójdzie...

Ja bym straaaasznie chciała asymetrię [znowu]. Ale chcę mieć długie włosy do wyimaginowanego ślubu a wolno mi rosną W poprzedniej małej asymetrii z rok wychodziłam. A bym sobie walnęła jakiś zwariowany kolorek i ścięcie
jakbym słyszała o swoim..
ja mam tą asymetrię gdzieś od połowy marca a już mi urosły jakieś 6-7cm. szybko rosną, szybko ;P [tyle szczęścia]

04.01.2014r.

Stary 2011-06-16, 10:53   #2146
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja28100 Pokaż wiadomość
Hej
Ale się rozpisałyście 40 minut Was nadrabiałam
Za chwilę muszę dom posprzątać i zabrać się za obiad bo na obiad robię gofry
Co do ślubu to też niechcę żeby jakaś inna laska była w bieli, jak się ktoś taki znajdzie to normalnie nie wiem co zrobię Ale w czerni mogą być
TŻ powiedział że i tak kupi mi sukienkę Bardzo cię cieszę
W lipcu prawdopodobnie idziemy na wesele do TŻta kuzyna, choć to nie jest jeszcze pewne bo chcemy z TŻtem wyjechać do Niemiec na rok albo półtora żeby na ślub i wesele zarobić. Potem wrócimy weźmiemy ślub i wrócimy spowrotem. Na razie są plany żeby mieszkać tam do ukończenia przez synka 6 lat, wtedy tu wrócimy i pójdzie do zerówki.

Któraś pytała którą sukienkę ma wybrać i zdecydowanie pierwszą

To narazie uciekam Miłego dnia, buziaki
trzymam żeby Twoje plany wypaliły, no i Tż kochany, że kupi Ci jednak tą sukienkę Miłego dnia
Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Komu jak komu, ale Tobie chyba większy brzuszek nie grozi

Tak rozmawiacie o tych blond włosach.. Ja mam straszną ochotę rozjaśnić, ale po pierwsze to boję sie, że taki zabieg za bardzo zniszczy włosy... Tyle je zapuszczałam i jakby teraz miało się z nimi cos stać przez moje zachcianki to chyba bym się zapłakała... A po drugie Tż nie wyobraża sobie mnie w jasnych włosach, więc może ma rację i nie będą mi pasować?
Więc póki co tylko braz..

A jeśli już rozjaśnianie to wg mnie tylko u fryzjera..
Wdaje mi się, że Tobie blond całkowicie nie pasuje Masz śliczną urodę, ciemne oczka i pasuje Ci ten kolor, który teraz masz

Mnie też korci, żeby coś zrobić z włosami. Chciałabym mieć taki kolor jak MoliseAle nie mam naturalnych włosów tak jasnych więc nic z tego. A nie chcę farbować włosó co miesiąc. Mój Tż mnie goni, żebym poszła do fryzjera i zrobiła się na blond bo mu się podobało jak takie miałam takiego wałabędzie musiał poczekać jeszcze 2 lataa potem niech się dzieje co chce. Mogę być nawet łysa po tym rozjaśnianiu. Tż i tak będzie mnie kochał
Stary 2011-06-16, 10:53   #2147
Patrycja28100
Rozeznanie

Och faktycznie moja siostra ma 5 lat i idzie właśnie do zerówki :P Jaki głupol ze mnie
Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 10:57   #2148
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość

Wdaje mi się, że Tobie blond całkowicie nie pasuje Masz śliczną urodę, ciemne oczka i pasuje Ci ten kolor, który teraz masz

Ale i tak mnie korci, żeby spróbować, chociaż wiem, że i tak tego nie zrobie
Oo i jeszcze podoba mi się taki kolor jak ten w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gallery_5021_ashlee simpson ostatnio zafarbowala sie na rudy.jpg (15,8 KB, 8 załadowań)
Stary 2011-06-16, 11:00   #2149
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też korci, żeby coś zrobić z włosami. Chciałabym mieć taki kolor jak Molise
Aż się uśmiechnęłam, tak miło mi się zrobiło

Leon
Stary 2011-06-16, 11:07   #2150
aga512152
Rozeznanie

Zgodzę się z Dastin kolor Twoich włosów Molise mnie powala jest cudny, i strasznie do Ciebie pasuje.
agunineczka nieeee nie rób tego! masz śliczne włoski
dobra dziewczyny! miło się gawędzi ale muszę zmykać zrobić jakiś obiadek (szukam inspiracji) i mam do zrobienia dwa bukiety z cukierków, a jutro cięzki dzień muszę odebrać kwiaty z giełdy i dekoracja sali a w sobotę dekoracja kościoła..a potem szał ciał wesele
Stary 2011-06-16, 11:20   #2151
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Aż się uśmiechnęłam, tak miło mi się zrobiło
Bo masz śliczny kolorek

Uciekam bo muszę odebrać chrześniaka z zerówki
Stary 2011-06-16, 11:23   #2152
bestla
Rozeznanie

Ja tez lece dziewczyny. Cos tam jeszcze zrobie w domku i zbieram sie do pracy.
bestla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 11:36   #2153
Molise
Zakorzenienie

Opuszczacie mnie, więc jestem zmuszona zabrać się za naukę Jeszcze 12 dni i wakacje, dam radę !

Leon
Stary 2011-06-16, 12:00   #2154
dahna1990
Zakorzenienie

Ja ostatnio zrobiłam sobie intensywną głęboką czerwień Teraz myślę że chyba mnie pogięło że się odważyłam ale kolor wyszedł ok bo nie był bardzo czerwony tylko bardziej wiśniowy W każdym razie zmył się trochę i teraz mam na głowie takie rudo-kasztanowo-brązowo nie wiadomo co W cieniu są bardziej kasztanowe, jak jest ciemno brązowe a w słońcu to rudy
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 12:17   #2155
amdzia8
Rozeznanie

GG do amdzia8

U
Cytat:
U nas jest odwrotnie, to ja mojemu gadam, że czas się wziąć za towarzysza;D Zawsze był szczupły i wysoki, teraz hmmm "zmężniał" ale ten brzuszek to mu akurat potrzebny nie jest Powiedziałam mu, że to on będzie z brzuchem laził po plaży nie ja... jego sprawa i ćwiczy

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Ale i tak mnie korci, żeby spróbować, chociaż wiem, że i tak tego nie zrobie
Oo i jeszcze podoba mi się taki kolor jak ten w załączniku
Śliczny Miałam kiedyś bzika na punkcie tzw. karmelowego blondu... ale jakoś lepiej się w jasnych czuję.

Cytat:

tak z innej beczki przeglądałam zdjęcia swoje jak miałam jasne włosy i teraz doszłam do wniosku że chcę znów jasny brąz , i tu moje pytanie do Was :
czy któraś z Was rozjaśniała może włosy (ja tego nigdy nie robiłam i nawet nie wiem jak się do tego zabrać fryzjer czy cóś???) dodam że mam trochę zniszczone włosy od prostowania i ... farbowania. jak któraś coś wie to proszę o radę będę wdzięczna
Ja muszę przyznać, że po fryzjerze miałam dużo gorsze włosy niż jak sama farbowałam. Mówię tu o rozjaśnianiu pasemek, były suche, zniszczone i takie sianko się robiło tylko z tych farbowanych. Od jakiś 3 lat farbuję sama i jestem mega zadowolona. Też są to farby rozjaśniające ale nie niszczą mi tak włosów.

07.09.2013

http://s6.suwaczek.com/200606082341.png
amdzia8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 12:17   #2156
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Opuszczacie mnie, więc jestem zmuszona zabrać się za naukę Jeszcze 12 dni i wakacje, dam radę !
Ja też muszę się zabrać za naukę a raczej robienie ściąg na telefonieW sobotę ostatni egzamin a ja jeszcze nic nie mam
Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio zrobiłam sobie intensywną głęboką czerwień Teraz myślę że chyba mnie pogięło że się odważyłam ale kolor wyszedł ok bo nie był bardzo czerwony tylko bardziej wiśniowy W każdym razie zmył się trochę i teraz mam na głowie takie rudo-kasztanowo-brązowo nie wiadomo co W cieniu są bardziej kasztanowe, jak jest ciemno brązowe a w słońcu to rudy
Ale takie kolorowe rekleksy są superMi jakby pasowało to też bym się farbnęła albo na rudo tak jak mia albo takie kasztanowe ale mi tylko blond pasują
Stary 2011-06-16, 12:21   #2157
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
U nas jest odwrotnie, to ja mojemu gadam, że czas się wziąć za towarzysza;D Zawsze był szczupły i wysoki, teraz hmmm "zmężniał" ale ten brzuszek to mu akurat potrzebny nie jest Powiedziałam mu, że to on będzie z brzuchem laził po plaży nie ja... jego sprawa i ćwiczy
Tylko u mnie ćwiczenie to nie taka prosta sprawa, bo mam jakby nie patrzeć zdeformowane mięśnie i nie dokońca co wszystko tak działa jak powinno i części ćwiczeń od maleńkości nie jestem w stanie robić. Np. brzuszków, jak mi ktoś stóp nie przytrzyma...
A mój figurę ma, oj, ma...

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Ale takie kolorowe rekleksy są superMi jakby pasowało to też bym się farbnęła albo na rudo tak jak mia albo takie kasztanowe ale mi tylko blond pasują
Oj tak, rudość naszej mia mnie urzekła...
Stary 2011-06-16, 12:22   #2158
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też muszę się zabrać za naukę a raczej robienie ściąg na telefonieW sobotę ostatni egzamin a ja jeszcze nic nie mam

No wszyscy mi mówią że mam bardzo ładny kolor i jaka to farba i bardzo się dziwią że to pozostałości po czerwieni
Ciesz się że blond ci pasuje bo mi się bardzo podoba blond ale jest mi w tym kolorze strasznie
W ogóle kobiecie się nie dogodzi
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 12:26   #2159
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
No wszyscy mi mówią że mam bardzo ładny kolor i jaka to farba i bardzo się dziwią że to pozostałości po czerwieni
Ciesz się że blond ci pasuje bo mi się bardzo podoba blond ale jest mi w tym kolorze strasznie
W ogóle kobiecie się nie dogodzi
No nie wiem czy jest się z czego cieszyć bo farba jak wiadomo nie niszczy tak włosów ja rozjaśniacz a ja jeśli bym chciała mieć ciągle blond to musiała bym chociaż robić odrosty i te włosy nigdy by nie odżyłyAle może kiedys się przemogę i zrobię z siebie wiewióręAle to dopiero po slubie co by Tż tak szybko ode mnie nie uciekł
Stary 2011-06-16, 12:29   #2160
19monisia89
Zakorzenienie

Dastin, czyli w sobotę razem będziemy się stresować ;] też mam egzamin, z tym że dopiero pierwszy w tej sesji

mi się rudości baardzo podobają z tym, że z moimi wiecznie czerwonymi policzkami, wyglądałabym strasznie..

04.01.2014r.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości