|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XI
Cytat:
?właśnie zastanawiam się nad studiami u nich
|
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
i ciag dalszy
![]() sukienki 015.jpgsukienki 016.jpg
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1895 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wszystko super! Najbardziej mi sie podoba ta czarna przylegajaca i rozowa asymetryczna ![]() I świetną masz figurke
|
|||
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za figurke i opinie oczywiscie ![]() no ceny zarabiste dzis wylapalam i to nowiuskie nieuzywane u nas w galerii mody w sklepiku rose ![]() to jest siec chinskich sklepow ale maja naprawde ladne i dobre jakosciowo rzeczy. najlepszy byl tz- wzielam ta sukienke asymetryczna i mowie do niego juz podekscytowana ze kocham taki kroj, ze jaka boska w sam raz na upal a on: - z.... czaszkami?! a ja- no to co, przeciez kroj i kolorki wazniejsze niz jakas glupia czaszka na piersi dla mnie wazniejsze ze ma cyrkonijki ![]() a bylo wiele kolorkow- nude, blekit, turkus, fioler, granat, roz... a jak juz zmierzylam i zawolalam go do przymierzalni to bylo- bierz jeszcze jakas bosko w niej wygladasz! i sie gapil az go musialam wypchnac z tej przymierzalni takze wzielam sobie 2 do latania. choc roz to byl moj kolorek ta czarna obcisla wzielam z fioletem ale tez byla z rozem ale tz stwierdzil ze ta z fioletem bdzie elegantsza- niech mu bedzie
|
|
#1897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejo dziewczyny
macie linka jaka jest fajna do basenu bedzie hehehe http://www.youtube.com/watch?v=R-RnrlE5lq0Cytat:
fajne ciuszki i spódnico bluzka też fajna ![]() mama powiedziała ze nie ma humoru na robienie mi warkoczyka a jak już zrobiła to za gruby z jednej strony i powiedziała ze nasptepnym razem... no ciekawe kiedy zawsze tak z nią jest.. kurcze jakby nie ten wakocz to tż by mi to zrobił a tak muszę sie prosić ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
ale nie drogo!!! u mnie to takie sukienki minimum 40zł podoba mi sie ta czarna i fioletowo czarna ![]() ja widziałam cudną sukienkę ale 180zł i nie wiem czy kupić nie stać mnie ale zakochałam sie w niej
|
|
#1898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój TŻ chyba zarządzanie wykłada dokładnie nie wiem, za dużo tego ![]() Cytat:
![]() u mnie dni E-g są od jutra i ma być De Mono, Ania Dąbrowska, Monika Brodka i Ewa Farna, jacyś tam jeszcze, ale tych zapamiętałam ![]() Bunny ciemne jakieś Twoje fotki ale z tego co dostrzegłam to ta czarna sukienka jest świetna
Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2011-06-16 o 16:10 |
||
|
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 lata temu była doda a pistolet na bańki jest mega tż mi go zabrał bo co chwile je puszczałam
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Zadomowienie
|
Bunny ta czarna sukienka bardzo ładna
szkoda ,że słabo widać tą koronkową, troszkę ciemne zdjęcia, ogólnie fajne zakupki ![]() Kitka będę wdzięczna ![]() U mnie dziś szał w Butiku wszystko -50% taniej, pobiegłam tam jak tylko się dowiedziałam, tyle ludzi ,że nawet wejść się nie da, każdy się przepycha wyrywają sobie z rąk bluzki no tragedia, wyszłam z tamtąd bo irytowało mnie zachowanie tych ludzi.. :/ mam kupony do 10 lipca -50% na torby, dowolny T-shirt za 19,90, dół od bikini 0 zł, druga rzecz - 50% tak jest we wszystkich butikach w całej Polsce także może znajdziecie coś ciekawego dla siebie
|
|
|
|
#1903 |
|
Magda ;)
|
A ja już po egzaminie
![]() Bunny super zakupki i figura ![]() ja tez mam ochote na jakis shopping i jeszcze teraz wyprzedaze
|
|
|
|
#1904 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1905 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zjadłabym... chociaż nie wiem co to :PCytat:
i jest bardzo zadowolona ! Mówi że konkretni ludzie ją uczą, często wojskowi i co ona tam jeszcze mówiła nie pamiętam wiem że jest zadowolona ![]() Cytat:
a te fotki co dodałaś teraz na blogu to już włoski z c10? ejjjjjj ! ładna ta tunika do dżinów byłam dzisiaj w deichamnnie nic ciekawego, patrzę stoją bucik te co macie jaśniutkie i i przymierzyłam jezuuuuuuu ! zakochałam się normalnie na maxa !!!!!!!!! chciałam je kupić ale był ostatni numer - mój rozmiar i były brudne bo z wystawki... smutno ! :/ ![]() Kitka mogę Ci ukraść ich zdjęcie z bloga? chce pokazać koleżance, żeby mi kupiła w pewnej galerii o te bym chciała zapożyczyć ![]() http://4.bp.blogspot.com/-OY2d9sizSf...s1600/but1.jpg |
|||||
|
|
|
#1906 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#1907 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=_paulinka2;27555957]zostaw ładna
![]() moja koleżanka tam studiuję i jest bardzo zadowolona ! Mówi że konkretni ludzie ją uczą, często wojskowi i co ona tam jeszcze mówiła nie pamiętam wiem że jest zadowolona ![]() /QUOTE] Paulinko zapomniałam o Tobie ![]() pogadaj z nią niech Ci więcej powie ogólnie czy ciężko się dostać, czy dobrze uczą, czy jest ciężko itp, itd. będę wdzięczna kochana![]() P.S postawię Ci piwko jak wyjadę na studia do Wawy ![]()
|
|
|
|
#1908 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo to jest wielka hala z wieszakami i dzialami- nawet buty sa! i obok sa przymierzalnie wiec mozna lazic caly dzien i mierzyc do woli ![]() wiesz ja bym tyle za sukienke nie dala chocby byla ze zlota ![]() bo mam taka mysl ze ja robili chinole, jej wartosc to kilkdziesiat zl a ktos sobie niezle na tobie zarabia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
normalna mam chyba...
|
|
#1909 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#1911 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Nikola17;27556088]
Cytat:
obym do tego czasu już mogła pić ![]() ![]() aaaaaaa ona studiuję bezpieczeństwo narodowe a Ty co byś chciała?
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja tylko na chwilke wpadlam sie
Mam teraz mlyn i nie mam czasu z Wami posiedzieć. I pewnie na urlopie tez znikne na chwile. :rolleye s:Ale bede miec nadrabiania ![]() Kotka No to mamusia odpadla. Ale moze jeszcze zrobi. Encha Ojej jeszcze nie ma farbki. ![]() No szkoda ale moze na weekend sie juz farbniesz. Ok lece pracowac. Acha zapmnialam. Schudlo mi sie tak mocno jak to latem. Bede potem
|
#1913 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie ma czego żałować Figurka zgrabna, ale ciuszki nie mój kolor i wzorki
|
|||
|
|
|
#1914 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
ejjjjj wszystkie cycki mnie ominęły
![]() i czy Wy musicie tyle pisać jak gdzieś pojadę? tak to nikogo nie ma, ja nogę za próg i 3 strony w 5 minut... ![]() ![]() Cytat:
ja też cycka nie widziałam, poza własnym straszącym w lustrze albo i dłużej dobrze mi tak i już ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
niech Ci się dobrze nosi sie wie... nawet koszule do porodu tam kupowałam Cytat:
Cytat:
będę polować Cytat:
Bunny, super zakupy wysyłam Wam całusy patrząc na jezioro
|
|
|
#1915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1917 | |
|
Wtajemniczenie
|
dokładnie Solciuchna
![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- oo to zdjęcia obowiązkowo ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Princesska a ta fota w albumie to bez push upa taka jesteś wyposażona? ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- ale super
|
|
|
|
|
#1918 |
|
Wtajemniczenie
|
poka poka
|
|
|
|
#1919 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.

albo za ciemno albo jakiś cień pada czy coś 

zawsze tak z nią jest.. kurcze jakby nie ten wakocz to tż by mi to zrobił a tak muszę sie prosić 

o te bym chciała zapożyczyć