|
|
#1141 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
Dokładnie kilka godzin temu wysłałam ten obrazek przyjaciółce !
|
|
|
|
|
#1142 |
|
Rozeznanie
|
ja jestem wściekła
jak się spotykam z nowym sam na sam to wszystko pięknie ładnie, tak samo jak idziemy gdzieś z jego znajomymi. A teraz chciałam żeby on poszedł ze mną w sob na grila ze znajomymi z pracy to oczywiście krętaczy jak może... nie rozumiem człowieka. |
|
|
|
#1143 | |
|
Raczkowanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27534286]zaczynam powoli dochodzic do takich wniosków. przed chwilą wróciłam ze starówki, matko ilu w tym mieście przystojnych facetów
a ja rozpaczam 3 miesiąc za jednym ![]() [/QUOTE] A u mnie jak na złość na mieście nic ciekawego nie widać albo chodzę w złych godzinach albo mam za duże wymagania ![]() ![]() Cytat:
|
|
#1144 |
|
Nie depcze krokusów
|
plu - czyżby się bał, że nie będzie czuł się pewnie pod obstrzałem Twoich znajomych?
|
|
#1145 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale sie zjeżyłam
Zaczynam nienawidzić tego bałaganu
|
#1146 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Wtajemniczenie
|
mojej pracy
![]() Wiem o czym zapomniałam wracam wczoraj wieczorem z zakupów z koleżanką (z tą która sypia z moim ex) patrzę eksiątko stoi....Podeszłam,przywit ałam sie,wyrwał mi kebaba z ręki i zaczął jeść...Patrze na Niego i pytam "od kiedy on taki bezczelny się zrobił"...Eksiątko patrzy i mówi "tyle lat ze mną byłaś i nie wiesz,ze ja zawsze bezczelny byłem" ?? nie mijają 3 min. ex patrzy i pyta czy na zakupach byłyśmy...Ja mówię,ze tak a on z miną straceńca czy miałam coś upatrzone czy tak połaziłyśmy po sklepach...To mówie,że upatrzone ale nie kupiłam bo nie było...A on patrzy na koleżankę i mówi,ze miała szczęście bo jak bym poszła "tak połazić" to by nam 4 godz. zleciały...Patrze na niego z miną barana i odpyskowała,że "tyle lat ze mną był i nie wie,że ja zakupów nienawidzę??" ![]() Mina jego kochanki a mojej koleżanki...Bezcenna myślałam,że jej gula pęknie ze złości ![]() Nie oszukujmy się...eksiatko nadal mnie kocha ![]()
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-06-16 o 16:32 |
|
|
|
#1148 |
|
Rozeznanie
|
Wybacz moje pytanie...ale pogubiłam juz się w tych wszystkich wątkach na tym wątku
:ile czasu nie jesteście już razem i dlaczego się rozstaliście? Możesz ot tak sobie normalnie chodzić z tą koleżanką na zakupy, wiedząc że sypiają razem?
|
|
#1149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
haha ale z Ciebie złośnica !
|
|
|
|
|
#1150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
On ze mną zerwał bo jemu wolno było wszystko a mnie kręcił awantury za wyjście na piwo z kolegą...W końcu stw.że skoro ja mam do Niego takie zaufanie,ze nie robię jazd o imprezy,wyjścia i inne on nie ma prawa mi zabronić wychodzenia na miasto...Wiec zerwał ze mną ![]() A co ja mam do gadania?? to ona wali w rogi swojego faceta,to jej wybór,ze narzuca się mojemu ex,że z nim sypia,łasi się i biega na każde skinienie...On po niej jedzie jak po szmacie a ona nic...Współczuje jej tylko,że daje sobą tak pomiatać...Poza tym on nie jest mój żebym miała się o co ciskać wiec jego wybór i jego życie a ja mam głęboko to,że ona taka moja wielka "przyjaciółka",że z nim sypia...to ich sprawa...Mnie to już nie dotyczy ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Nie złośnica sam zaczął więc odpyszczyłam ![]() Poza tym sam jeszcze całkiem niedawno stwierdził,że oglądał nasze wspólne zdjęcia,przypomniał sobie jak było nam "cudownie" i chciał do mnie wrócić po bardzo długim czasie poza tym od kiedy nie jesteśmy ze sobą miał tylko jedną laskę zaraz po mnie i to bardzo krótko...Więc jestem bardzo pewna swego
|
|
#1151 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba tego że będzie 'zbyt oficjalnie' no bo przeciez fajnie się tak spotykac sam na sam, a jak przyjdzie co do czego, to jeszcze przecież ktoś by zapytał czy jesteśmy parą czy nie i biedaczek pewnie nie wiedział by co powiedziećno i w sumie będa tam osoby które zna, a w tym jego wujek
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny proszę kopnijcie mnie! od dwóch dni śni mi się były, wczoraj będąc u koleżanki zobaczyłam jego opis na gg "
" , dziwne - zabolało mnie to. Chcę zrobić w końcu krok do przodu i przestać oglądać się za siebie ale cholera nie da się! ta dziewczyna, z którą powiedzmy "kręci", kilka razy podglądała mnie na nk. A ja się czuje co najmniej jakby to on mnie zostawił, nie mogę znieść tego jaka jestem głupia.
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
emely, ja bym zablokowała tą laskę
niech się nie lampi
|
|
|
|
#1154 |
|
Wtajemniczenie
|
To chyba było by najlepsze rozwiązanie
Ewentualnie zablokować sobie profil,zeby tylko znajomi mogli go oglądać
|
#1155 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj to juz naprawde koniec
zapytalam czy mu zalezy odp: pytanie latwe, ale trudno na nie odpowiedziec a w sobote mowi ze kocha napisalam mu pozeganianie i mam dosyc ide jutro do lekarza bo cos sie ze mna dzieje
|
|
|
|
#1156 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I wiecie co boli najbardziej ? nie to, że się tak szybko pocieszył ale to, że tak pięknie mówił o NAS, o tym co nas łączy, jaka ta wielka miłość jest, a jak przyszło co do czego to co zostało? nieopisane rozgoryczenie jednym słowem jedno wielkie G ..
|
|
#1157 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() NAPISZ: JESTEM NAJSZCZĘŚLIWSZĄ KOBIETĄ NA ŚWIECIE. Przecież nikt nie musi wiedzieć, że jesteś najszczęśliwsza bo akurat udało Ci się kupić ulubiony jogurt xD Ale jesteś. A to boli bardziej niż < > na gy gy
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#1158 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ale przecież go nie chcesz...
|
|
#1159 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
2 miesiące to sporo, powinien się już jakoś określić, jeśli tego nie zrobił to chyba nadal nie wie czego tak naprawde chce. czasami nie da się odkręcić pewnych spraw, niestety |
|
|
|
|
#1160 | ||||
|
Konto usunięte
|
nie wiem. nie sypiamy ze sobą, ani nic takiego. nie czuję żadnej ekscytacji na myśl o nim, żadnego małego fajerwerku. on też wie, że póki co nic z tego nie będzie, bo teraz 3 miesiące niewidzenia się, a to więcej niż się w ogóle znamy
![]() nie angażuje się nic a nic, chce miec w końcu wolne wakacje, zakładam, że najlepsze ze wszystkich. chociaż widzę, że mu zależy, że pisze i dzwoni codziennie, no ale to jeszcze nie czas. jak zaczynałaś ze Słodziakiem to poczułaś od razu takie bum? czy może doszłaś do tego z czasem? Cytat:
ja cały dzień z prawem administracyjnym siedze ![]() Cytat:
przechodziłaś po rozstaniu jakąś faze rozpaczania i płaczu? Cytat:
![]() Cytat:
miałaś nie pisac już. jesteś pewna że to pożegnanie? Edytowane przez da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329 Czas edycji: 2011-06-16 o 18:42 |
||||
|
|
|
#1161 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27557323]
taka to ma dobrze ja cały dzień z prawem administracyjnym siedze ![]() [/QUOTE] Ja w pracy przy historii filozofii ![]() pika87 słowa nawet jeśli są piękne to tylko słowa
|
#1163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie angażuje się nic a nic, chce miec w końcu wolne wakacje, zakładam, że najlepsze ze wszystkich. chociaż widzę, że mu zależy, że pisze i dzwoni codziennie, no ale to jeszcze nie czas. jak zaczynałaś ze Słodziakiem to poczułaś od razu takie bum? czy może doszłaś do tego z czasem? taka to ma dobrze ja cały dzień z prawem administracyjnym siedze ![]() Zverko, Twoje posty napawają mnie zawsze optymizmem przechodziłaś po rozstaniu jakąś faze rozpaczania i płaczu? zapraszam do Torunia! ![]() co się stało? miałaś nie pisac już. jesteś pewna że to pożegnanie?[/QUOTE] nie jestem pewna, zalezy mi na nim, chce z nim byc ale nie pozwole sobie aby ktos tak sie bawil moimi uczuciami jest doroslym mezczyzna, powinien sie okreslic ja mu wybaczalam nie raz, a on nie potrafi |
|
|
|
|
#1164 |
|
Rozeznanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27557323]
Zverko, Twoje posty napawają mnie zawsze optymizmem przechodziłaś po rozstaniu jakąś faze rozpaczania i płaczu? [/QUOTE] Powiem tak. Było mi przykro za sposób w jaki to zrobił, a właściwie nie zrobił. Nie ryczałam i nie będę ryczeć NIGDY po facecie bo oni NIE SĄ tego WARCI Zebrało mi się kiedyś emocjonalnie podczas biegania, ale to za studia, chorobę, znajomych i w sumie może za ex też. Rozstanie mnie mobilizuje do tego by zrobić COŚ TYLKO DLA SIEBIE I wtedy liczę się tylko JA JA i jeszcze raz JA. Skoro mój ex kilka dni po zerwaniu poszedł na imprezę, to dlaczego ja mam siedzieć i płakać, że mnie olał? Nie zasłużył sobie na to. Niech widzi, że żyję pełnią życia i to że go nie ma nie znaczy że jestem nieszczęśliwa. On po prostu na mnie nie zasłużył:/
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
#1165 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Elvegirl, wiesz tutaj nie chodzi o chcenie tylko o fakt z którym ja się nie mogę pogodzić. Jak można przez prawie 5 lat z kimś być, snuć plany, zapewniać o swojej miłości w międzyczasie kilkakrotnie ranić, a po zerwaniu zamiast próbować odzyskać( bo twierdził, że chce itd) to znów bajerować inne panny. Jeszcze miesiąc temu dzwonił i pisał jak opętany, że żyć beze mnie nie może, a teraz już się pocieszył i to mnie boli najbardziej, po prostu myślałam, że inaczej wygląda walka o osobę na której nam zależy i tutaj mam chyba zwyczajnie żal, iż mimo zapewnień skończyło się , ba nawet się nie zaczęło .
|
|
#1166 |
|
Rozeznanie
|
A buziak na gy gy bolał?
Uwierz mi, że to że będziesz szczęśliwa tak szybko zaboli bardziej i pokażesz mu że jesteś silna BABA
|
|
|
#1167 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety słowa to tylko słowa i u nich nie zmieniają się w czyny (bynajmniej w moim przypadku). Ja już jestem tak uprzedzona do facetów, że ostatnio jak jeden chciał się ze mną umówić to go spytałam z kim się założył
|
|
#1168 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#1169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe, moglas powiedziec ze nie jego progi czy cos takiego moze nie poczul by sie wtedy dotkniety ze masz niskie poczucie swojej wartosci :P |
|
|
|
|
#1170 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny faceta poznaje się po tym nie jak zaczyna a po tym jak kończy! Zapamiętajcie sobie to. W dniu rozstania właśnie jest ten przysłowiowy "koniec" i wtedy widać kto z nich jest PRAWDZIWYM FACETEM.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

no bo przeciez fajnie się tak spotykac sam na sam, a jak przyjdzie co do czego, to jeszcze przecież ktoś by zapytał czy jesteśmy parą czy nie 

" , dziwne - zabolało mnie to. Chcę zrobić w końcu krok do przodu i przestać oglądać się za siebie ale cholera nie da się! ta dziewczyna, z którą powiedzmy "kręci", kilka razy podglądała mnie na nk. A ja się czuje co najmniej jakby to on mnie zostawił, nie mogę znieść tego jaka jestem głupia.

ja cały dzień z prawem administracyjnym siedze