|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Ta pogoda na mnie źle działa....uwaga...moje pierwsze zakupy przez internet:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1662568413 opłacało sie? |
|
|
|
#4262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4263 |
|
Rozeznanie
|
Łłłłłłło matko....i buty tez kupiłam....
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Lulla Ty palaczko....a fuuuuujjjjjj :P
|
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
I pytanie za 100 pkt:
Mam poczte w gmailu i od jakiegos czasu nie mozna sie w ogole zalogowac, w sensie nie pojawia sie nawet strona do logowania i hasla tylko bialy ekran https://www.google.com/accounts/Serv...www.google.pl/ niech ktoras pomoze bo ja na gwalt potrzebuje poczty a nie mam pojecia co jest grane? sprawdzalam nawet w serwisie google i nie odnotowano dzisiaj zadnych uszkodzen technicznych czy czegos takiego
|
|
#4265 |
|
Rozeznanie
|
a z tz juz lepiej?
|
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noooo, a uwierz ze czasami moglabym gryzc sciany ale pewnie i tak wroce do palenia, za slaba wola i wtedy kupie sobie e-papierosa, o!
|
|
|
#4267 |
|
Rozeznanie
|
Mi sie pojawiła strona do logowania....
|
|
|
|
#4268 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i jak tam kochana już lepiej z Tż?Cytat:
będzie dobrze![]() Cytat:
trzymam kciuki kochana, zeby szybko ten tydzień minął i na pewno zdasz na 5 ![]() Cytat:
i super,, że wszystko w porządku i lepiej się czujesz![]() Cytat:
no nadrobiłam Was, 3 godz mi to zajęło do później
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Pestka super z ta aukcjai opłacało sie
![]() a my z meżem mielismy licytować godzine temu dla naszego faecika i przez niego nie udało sie bo niby taki znawca i za póxno wcisnelismy ile chcemy dac zdenerwował mnei strasznei ale powiedział ze i tak maluchowi coś ładnego upolujemy |
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocil do domu bo pojechal nad jezioro sobie posiedziec z wedka, jak tylko przyjechal podszedl i pocalowal mnie w czolo i zapytal czy przeszlo-ja oczywiscie tekst ze nie no i tak sie trachalam i trachalam, on caly czas zagadywal, zrobil obiadek, a ja glupia zamiast cos powiedziec to z wielkim fochem; ale jakos tak zaczelam sobie czytac esy jakie do siebie pisalismy jak sie poznalismy(a mam je wszytskie) i pozniej tak sobie pomyslalam ze tak bardzo sie kochamy a ja jestem takim glupkiem i w sumie jakies 15 min temu sie na niego rzucilam( w sensie na szyje ) i sie przeprosilismy
|
|
#4271 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nieładnie![]() Super kochana, że się pogodziliście, My baby też mamy swoje fochy i siebie też czasem nie rozumiem, bo focham się o byle co, a facet na naszym miejscu wogóle by tak nie postąpił. zdecydowanie mamy swój świat i czasem same siebie nie rozumiemy a co dopiero faceci nas
Edytowane przez Martusiaaa21 Czas edycji: 2011-06-16 o 18:42 |
||
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Powaznie? czyli cos u mnie nie tak z lapkiem albo z serwerem? o ja pierdziele
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a finisz słodki |
|
|
|
|
#4274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podobno mąż tez tak miał i zadziałało
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dziekuje za wsparcie i madre slowoJa zawsze placze albo chlipie przy czyms takim
|
|
|
#4277 |
|
Rozeznanie
|
Powiedzcie mi do ilu sie opłaca takie zestawy kupowac??? Bo ja nie mam doswiadczenia ani na allegro ani w sklepach nie wiem po ile sa dla dzieci bo nie kupowałam jeszcze nic...
|
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic Gosia
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
pestuś - śliczne te rzeczy, jak nowe
Cytat:
tj. żeby było z Amelką wszytko ok
|
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne ze sie oplacalo
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki - wiem, że na wątku lipiec-siepr jedna z mamusiek rozpakowała sie w 30 tc. Nie wiecie może jak się mają maluszki????
|
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
kochana a moze spróbuj na innej przeglądarce
---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- jesli chodzi o blixniaczki to na razie jest wszystko ok tylko jejśc cos nei chciały ostatnio a dopóki waga nie osiagnie jakiejś tam liczby to dalej musza byc w spzitalu |
|
|
|
#4283 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
moja znajoma w ciąży podpalała bo uważała że już jest tak nasiąknięta nikotyną ze dziecko i tak jest trute i nie karmiła dziecka piersią tez z tego powodu niby co za bzdury. moja mama zawsze rzucała palenie a też była długotrwała i nałogową palaczką i jakoś nie miała takich pomysłów że dziecko i tak jest truteCytat:
Cytat:
przyszła mi już pościel, ale byłam zła bo kurier nie przywiózł mi jej do domu "bo by nie trafił" i dał takiemu chłopakowi który nas znał, na szczęście miał sprawę do nas to przy okazji było, ale to nie pierwszy raz gdy kurier leci w kulki przyniósł paczkę to teściowa od razu przyleciała co my tam dostaliśmy, tz mówi ze nie dostaliśmy tylko kupiliśmy (ona myśli że my wszystko na dostajemy i nie trzeba nic kupować) i znów licytuję dzisiaj, ale ze snajpera (dzięki cotka za uświadomienie o czymś takim ) i zobaczymy czy się ida
|
|||||
|
|
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi też
![]() Cytat:
![]() Serio już się rozpakowują ? Co wy, idę oglądać. |
|
|
|
|
#4285 |
|
Zadomowienie
|
własnie to miałam napisać
ja swój gmail mam od lat i nic się jeszcze nie działo
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
#4286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zobaczymy co będzie za miesiąc
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
tzn. maluszki jeszcze w szpitalu? ale z mamą czy same?? ciekawe do jakiej wagi muszą zostać w szpitalu...??
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

masakra na razie nie zna płci bo termin na połowę listopada ale mówiła, że albo 2 chłopców albo 2 dziewczynki, i jak zaczęła mówić, że 2 łóżeczka musi kupić, wózek bliźniaczy i wszystko podwójne to trochę jej współczuję, ale z drugiej strony to się spodziewała bo ona z rodziny bliźniaczej pochodzi
co za głupi facet

Mam usg 30 czerwca, ale to państwowe (za darmo! jestem w szoku! :O), poza tym nie wiadomo czy dzidziuś pokaże co tam ma... Chciałam iść prywatnie na takie usg, ale jeśli lekarz wpisze mi te pomiary z usg do karty ciąży (a w rozmowie z nim zrozumiałam, że tak ma obowiązek zrobić) to nie mam się co pokazywać u mnie na rejonie (a tam dostaję zwolnienia...
)... 

) i sie przeprosilismy

moja znajoma w ciąży podpalała bo uważała że już jest tak nasiąknięta nikotyną ze dziecko i tak jest trute i nie karmiła dziecka piersią tez z tego powodu niby
co za bzdury. moja mama zawsze rzucała palenie a też była długotrwała i nałogową palaczką i jakoś nie miała takich pomysłów że dziecko i tak jest trute
) i zobaczymy czy się ida