|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
|
|
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedzie któraś z was w tym roku na Woodstock ? mój woodstock 2009 pierwsza fotka mina nie do zdarcia - druga wiadomo
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-16 o 19:13 |
|
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3604 | |
|
Raczkowanie
|
sheryl dzięki będę szukała, dzisiaj przypadkowo będąc z mamą tż w świetliku rtv agd widziałam tej firmy płyny/ mleczka do kuchenek i piekarników
![]() Cytat:
ale znów przychodzę po radę do was. Jaki polecacie krem z filtrem do ciała ? W weekend szykuję się mały wypad na kajaki i koniecznie musi coś być, w tamtym roku wróciłam do domu zjarana, a że jestem bledziuch to opalam się na czerwono. Chodzi o coś w miarę niedrogiego a dobrego (skąpa jestem ). No i żebym znalazła to gdzieś w naturze/rossmanie.
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z fotek moich pazurków nici , znowu mój aparat nie łapie ostrości tyle co udało mi sie zdziałać chociaz mało co widac bo wzorków nie idzie się dopatrzeć
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-16 o 20:02 |
|
|
|
|
#3606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
albo masz coś z ustawieniami w aparacie, albo za blisko robiłaś zdjęcia, bo Twój aparat łapie ostrość
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-06-16 o 20:10 |
||
|
|
|
#3607 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Kolorki super, Rescue a spróbuj z większej odległości sfotografować, co?
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3610 |
|
Wtajemniczenie
|
AnnaAntonina ma linka do butów w swoim profilu "O MNIE"
mam nadzieję ,że się nie gniewasz
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-06-16 o 20:32 |
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-06-16 o 20:33 |
|
|
|
|
#3612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Kociaki to jak mąż wróci z pracy to mi zrobi w tym aparacie co trzeba i wrzuce ponownie
ale dziękuje już za miłe komentarze tak jak mowiłam dopiero co się ucze wiec idealnie nie jest co do kolorków to bazowy kolor którym pomalowałam paznokcie jest róż ale taki bardziej wrzosowy , do malowania na wodzie dałam czarny czerwony i biały : powiem wam że sie zakochałam w tym zestawieniu jolkag78 takkk dune dior
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-16 o 20:46 |
|
|
|
#3615 |
|
Wtajemniczenie
|
Miło mi, że się podobają
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Anna AntoninaDziękuję za link, widzę, że masz nawet swoje butki w awatarze
![]() przepraszam, że napiszę tutaj, ale nie chcę żeby zaginęło na tamtym forum, czy w Coku dostanę w ogóle jakiś upust? bo mam zamówienie na 50,60 i nie będę dobijać do 150 |
|
|
|
#3617 |
|
Raczkowanie
|
resscue w sumie masz rację, ale jakoś nie ciągnie mnie do tego typu.
Anno jutro go poszukam, ale jak już sobie pomyśle co będzie jak spojrzę tylko na półki z tego typu kremami. Wiem, że ich jest mnóstwo, ale wcześniej się jakoś bardziej w nie nie zagłębiałam. Może któraś coś jeszcze polecić?
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak normalnie to do opalania używam tylko oliwki bambino czy coś takiego
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z kolei nad morzem zawsze kupuję w aptece masło kakaowe i nim się smaruję, mimo że nie lubię się opalać wracam zawsze opalona na "mleczną czekoladę" i ta opalenizna bardzo długo mi się trzyma. Do dziś mam dupkę jaśniejszą niż resztę ciała
|
|
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to się jakoś specjalnie nazywa ? bo chętnie bym przetestowała
|
|
#3621 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
i pazurki widać że ślicznie wyszły ![]() Anna Antonina dzięki za linka |
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
musiałam poszukać, bo opakowanie wyrzuciłam a nie pamiętałam firmy, kupuję takie: http://www.ziola-zycia.com.pl/cocoa-...8dc1217ff81a6a
|
|
|
|
#3623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() Chyba sobie je zamówie przez tą stronę na spróbowanie skoro tak zachwalasz
|
|
#3624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Byłam bardzo zaskoczona efektami, bo jestem bledziuch niesamowity ( nawet kolory nude w naszych podkładach są dla mnie za ciemne) a tu ładny brązik na skórze |
||
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeden dzień na słoncu i jestem murzyn
|
|
#3626 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po porodzie mam taką traumę do teraz, że jeszcze nie czuję się gotowa na drugie dziecko---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
a o krótkich datach to owszem czytałam tutaj ale nie sądziłam, że aż tak krótkich. Co do tego antycellulitowego czegoś to wiem, że po jednej aplikacji cellulit nie zniknie ale o to chodzi, że w ogóle nic nie zrobił tak jak inne rzeczy choćby z naszych avonowych, że skóra jest jakaś miękka, czuć, że nawilżona czy gładka- poprostu nic, tak jakbym gęstą wodą się nasmarowała
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
To masło rzeczywiście jest super, parę razy kupowałam ja albo moja mama(właśnie nad morzem)
Kiedyś też się opalałam na oliwkę, ale jednak za tłusta...
|
|
|
|
#3628 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny ratujcie! jak się pozbyć kreta z ogródka?! kurczę, od kilku dni mi ryje i co rano pójdę do ogródka to jest kilka nowych kopczyków!
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-06-16 o 23:23 |
|
|
|
#3629 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W sklepie ogrodniczym pytaj. Pytałam mojego mądrego męża to powiedział, że jego znajomy kupił taką tubę na infradźwięki i jest skuteczna, krety spyliły . Nawet koty mu z podwórka zaczęły spylać (bo okazało się, że za płytko tę tubę wkopał) a to trzeba głęboko.---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Mam nadzieję, że pomoże. U mnie różnie bywało, na jedno maźnięcie nie pomógł, nie wiem dlaczego, może za mocne było. No i lepiej działa na świeże i nietykane innymi środkami zabrudzenie.
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kreta dopóki nic innego nie kupisz to możesz postraszyć butelką plastikową nabitą na preta.. Ja tak się moich pozbyłam.. Odcięłam "wlew", postrzępiłam robiąc taki lampion i na tego pręta, głęboko wbitego w ziemię powiesiłam tę hałasującą butelkę.. Ja tak zrobiłam na chwilę, dopóki nic innego nie kupię, ale działa, krety spieprzyły, więc nic innego nie kupuję Tyle, że to taki ogródek działkowy, nie wiem jakby to wyglądało koło domu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

tylko wiesz jako - ja się dopiero ucze je robić więc narazie są takie sobie

). No i żebym znalazła to gdzieś w naturze/rossmanie.

tyle co udało mi sie zdziałać chociaz mało co widac bo wzorków nie idzie się dopatrzeć 

my się już prawie rok produkujemy nad drugim
chociaż przy pierwszym też tyle zeszło, więc cały czas mam nadzieję, że się uda