|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
a znajomi? tak jak i dalsza rodzina? czy wedle "możliwosci" |
|
|
|
|
#2222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz se ✂✂✂✂a zimno przez 3/4 roku to się ciesz i nie maruć ![]() ✂✂✂✂aaa, mam rok temu zamówiła na dzisiaj msze za dziadków, zapowiadano w niedzielę, że dziś na 18-tą będzie, a ksiądz wczoraj se zmienił godzinę mszy i nikogo nie powiadomił ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-16 o 21:56 |
||
|
|
|
#2223 |
|
grozi wypollizowaniem
|
fogle to mnie troche te dywagacje weselne wkurzajo...w sumie czemu mam dawac tyle za ile zażarłam? jak bede chciała wydac 300 zł na zarcie to pójde do restauracji i sie nazrę tego na co bede miala ochote...wesele wg mnie młodzi robią bo chcą, a prezent powinien byc symboliczny i nie bijący gości po kieszeni
.kiedys obiło mi sie o uszy ze w stanach daje sie jedną dniówke od pary....to mniej niz w polsce,a zarobki tam większe...
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale serio robię to intuicyjnie nie mogę znaleźć punktu zaczepienia ale można od dooopy strony zrobić i wychodzi tylko pierdzielenia przy tym jest
|
|
|
#2225 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2226 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
.500 zł to moge dac np siostrze, albo kuzynce z kórą utrzymuje kontakt..(mogę tez dac wiecej, jesli chce i mogę) ale jak ide do kogos kogo nie widzialam 10 lat to nie mam zamiaru sie spinac. Do znajomych to wiesz...no zależy, ale nikt sie nie obrazi jak dostanie 100zł od kolezanki studentki, a od chrzestnego to raczej byłby troche afront mimo wszystko
|
|
|
#2227 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
bób jadłam raz i
takoż szparagi no właśnie nie, firana jak ta lala, sztuczność znaczy a bo ostatnio siatka do bielizny złapała na bardzo ładny jasnoszary kolor, to myślałam że i firana złapie tak, to moja druga zaplanowana opcja dobra firma Cytat:
Cytat:
![]() nie no, żart, cieszę się że wylądowali blisko
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2228 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tylko cus mi sie widzi ze na mojej chudej łapie to bedzie mocno srednio fyglondało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- szparagi ![]() no nie muf ze nie lubisz
|
|
|
#2229 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- istnieje możliwość że źle przyrządziłam ale nie sądzę
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przegiął, nie ładnie Cytat:
![]() temu chyba służy potwierdzenie przybycia u nas w Polsce często wesela się robi aby młodzi dostali coś na start, stąd żelazka, pościele itp. a od dłuższego czasu koperta
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-06-16 o 22:02 |
|||
|
|
|
#2232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przez kombinacje xiędza byłam dziś na 2 mszach pod rząd, się wymodliłam za wsje czasy ![]() Ale się bynajmniej bardziej święta nie czuję
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-16 o 22:01 |
||
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu zachciało mi się Insolence...
|
|
|
|
#2234 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I tak w ogóle to nie lubię Skrbitk
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Msza miałą być na 18-tą, xiądz se samowolka wczoraj zmienił na 17-tą, my przyjeżdżamy z tu doopha
Ale nie odprawił, bo nikt nie przyszedł, to odprawił jakąs inną mszę o 18, a potem zaraz naszą a moja mam oczywiście goopia poszła i zapłaciła za mszę bez gadania Cytat:
![]() Jak ktoś bierze 10 kredytów, żeby mieć wielkie weselicho, pierdylion baloników i karetę, to jego sprawa. Nie bendeu teraz wyliczać ile powinnam mu oddać, żeby mu się zwróciło, pff ![]() jakby zamiast na przyjęcie weselne wydali te kilkanaście/kilkadziesiąt tysięcy na swój start, to też by źle nie mieli
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-16 o 22:10 |
|
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Takie kupiłem z 349zł na 279zł przecenione były
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz, że odchylenia to i do vatu i do marży dajesz? czyli 343 i 342.Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2011-06-16 o 22:16 |
|
|
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
to jest masakra jakaś. Ta robota mnie wykończy. Kto to widział żeby człowiek nie miał czasu na sieciunię
![]() A jeszcze jutro muszę się wcześniej urwać, bo poszłam w ślady Polly_ i zapisałam sięna prawko. I się boję tam iść
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-06-16 o 22:13 |
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Wedle uznania
Dla mnie sam fioletowy to za mało. Muszę mieć fioletowego czy innego "kolorka" z przyległościami![]() Ves - dasz radę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-06-16 o 22:14 |
|
|
|
#2241 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no mozna, a wtedy sie młodzi obrazo ![]() robienia wesela na start jest bez sensu-przeciez i tak sie nie zwróci...opłacalniej byłoby nie robić wcale i miec na start ![]() nooo..ale skont? na allu juz nie zdaże ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
nie boj sie-jak zobaczysz ile tam głąbuf bedzie to ci od razu pewnośc siebie skoczy
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oo, znam ja to uczucie o którym mówiła Betty, że tiry i pociągi wyglądają kusząco... o tak ✂✂✂✂a, prawie codziennie rano i wracając z roboty miałam goopie myśli jak pociąg wjeżdżał na peron i tak co roku przez całą ✂✂✂✂✂✂✂oną usraną zimę aż do czerwca potem 3 miesiące względnego ciepła - o ile nie leje i nie piździ i znóf 9 miesięcy, dzień za dniem zastanawiam się po ch**a żyję i niech ta bezsensowna egzystencja się wreszcie skończy
|
|
#2243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli nie mogę - raz sie zdarzyło - nie przyszłam ( uprzedzając) zazwyczaj wytłuszczone zgadza mi się z koszty plus górka - ot maj system - pasuje mnie, pasuje młodym a w miarę mozliwości to miałąm na myśli - tylko jak kogoś nie stać 500 to nie da 500 - w sensie nei ma możliwości czasem i 300 bywa, zapraszający też takie rzeczy z reguły wiedzą, vide przykłąd studentki etc... Cytat:
i ... spadnie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-16 o 22:18 |
||
|
|
|
#2244 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ooo, bardzo najs
Cytat:
jak po chińsku Cytat:
![]() a fuasnie Polly, jak prawko
|
||
|
|
|
#2245 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A czemu sa takie zszarzałe
stały rok w magazynie,czy co ![]() Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2246 | |||||
|
Zakorzenienie
|
tak mi się coś zdawało ze bób to później ogólnie
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiem co czujesz, mnie obcierają każde nowe buty, oraz stare też jak np wrócę do nich w kolejnym sezonie ![]() oczywiście że nas interesuje Cytat:
![]() Cytat:
a jak byłam na studiach to i 200 od pary się dało, bo więcej się nie miało i też było Cytat:
![]() Skończyłam kolejne zlecone tłumaczenie (ruch w interesie- sesja trwa ) i idę się obijać |
|||||
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
Taki kolor
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2248 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dlatego wolałabym zmierzyc-ktos widział?
|
|
|
#2250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
księgowe wiedzą o czym gawarit
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

. Ja dalszej rodzinie na pewno nie dałabym 500 zł 

,
tylko pierdzielenia przy tym jest

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

kiedy normalnie, a kiedy stornem czerwonym

jak po chińsku