|
|
#4111 | ||||
|
Pani Buka
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Cytat:
może wyniki z angielskiego i polskiego wystarczyłyby, jakbyś biologię miała też na 70%. nie wiem jak będzie ogólnie z progami, ale musiałabyś mieć duuuużo szczęścia i to w drugiej czy którejś tam rekrutacji. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a ja idę do nauki. napiszę jak będę szła spać, mam nadzieję że dwa Plusze Aktiw dadzą mi ze 2-3 h jasnego umysłu :P
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie o to chodzi ![]() Moje dziewczyny z konkursu Lilu Bard - jak macie ochotę klub
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to
przecież dałam parafim i wewnątrz i zewnątrz specjalnie.. I tak ładnie się zakręcił atomek A zostało coś w woreczku żeby strzykawką odciągnąć ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-06-16 o 23:54 |
|
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co to jest 4um? ![]() Kasiencja napiszę Ci ale już nie dzisiaj nie mam siły. padam z nóg, dobrej nocy
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4115 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niczym Dżoana tylko asymetrycznie i w sumie mi to po chwili minęło :OCytat:
Czasem jeszcze na to mówimy Sutki Ziutki ![]() Cytat:
![]() Ja dziś nie zauważyłam TŻta Kasiencji
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli nie jest to też tak bezpiecznie oklejać wewnątrz... gg, strasznie mi przykro, nawet nie mam Ci czym braku uzupełnić bo dla siebie nie zostawilam niestety, od czasu do czasu takie rzeczy się zdarzają, dlatego organizatorki kombinują jak mogą, a i tak swoje się dzieje. Specjalnie jeszcze dokręcałam i przy pakowaniu nic mi się nie lało ![]() chyba jeszcze zainwestuję w woreczki strunowe bo już nie wiem
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-06-17 o 00:16 |
|
|
|
|
#4117 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Na pewnych kierunkach nie ma drugiego doboru
![]() Cytat:
Ja też lubię AR ![]() Cytat:
Nie powiem, o czym pomyślałam... Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4118 |
|
Copyraptor
|
Malla, wczoraj wsuwałam sobie do ust bakłażana! Wielokrotnie!
|
|
|
|
#4119 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie mogę słuchać takich rzeczy. Dobranoc.
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
Jak co roku walczę z wnioskiem o akademik. Tym razem sądzę, że wkopałam się gdzieś w obliczeniach, ale tak jest, gdy dostaję od osób zajmujących się tym beznadziejne, ogólne maila z odpowiedzią na moje pytanie + brak jakiejkolwiek pomocy czy rozwiązywaniu pokazowym pól na USOSie.
Mam ponad 20 papierków ![]() Ale nieważne, nie chce mi się o tym myśleć. Jak ja uwielbiam Zakrzówek! Woda była (po przyzwyczajeniu) ciepła i bardzo żałowałam, że nie umiem pływać; musiało mi wystarczyć siedzenie w wodzie
|
|
|
|
#4121 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ja bym się tam bała pływać, tak głęboko, brrr...
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
I tak muliście
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
ville, jeśli byś potrzebowała pomocy z papierami to daj znać. Przechodziłam przez to wielokrotnie z "miłym" panem M.
emilka, w najbliższy weekend pracuję niestety. Chyba, że miałabyś ochotę na niedzielną poranną kawkę o 10.
|
#4124 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#4125 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
Dziś mój pierwszy dzień... Ale mam stresa. Trzymajcie kciuki proszę... |
|
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4127 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze bycCytat:
|
||
|
|
|
#4128 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biszkopt gotowy, masa gotowa, rzucone owoce i polane galaretką-pycha![]() ![]() Cytat:
![]() czy to o zawstydzonym facecie to było w związku z P. czy kimś innym bo zacytowałam, a nie pamiętam kontekstu. Jeśli o P. to nie ma nic przeciwko że miałby Ci to przekazać Cytat:
praca kelnerki jest cholernie, ale to cholernie męcząca i nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo uciążliwe jest bieganie z tacą. Po 12 godzinach masz spuchnięte nogi, w rękach ledwo cokolwiek trzymasz, a oczy same się zamykają, a po 16godz. nie masz siły oddychać. Pracowałam jako kelnerka przez 4-5sezonów i teraz jak idę do knajpy nigdy nie pośpieszam kelnerów ani nie robię im uwag, bo wiem jak czasem mnie było ciężko. Cytat:
Ola co z Twoją kurtkę? zapomniałaś? jak mam Ci ją oddać?Cytat:
Pech chciał, że tak się stało i tyle. Odkręcił się cały atomek i myślę, że to dlatego, że chciałaś to uszczelnić parafilmem. Atomek latał po torebce, perfumy się przelewały, podeszły pewnie pod tej parafilm, nasączyły go i nakrętka się odkręciła. Ja miałam zamiar uszczelnić sobie zatyczkę żeby była ciaśniejsza, bo nakrętka, przynajmniej w tych poprzednich, trzyma się bardzo dobrze. Cytat:
szkoda że nie przeczytałam tego przed pójściem spać to miałabym leszy sen ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dasz radę, w końcu jesteś wizażanką
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||||
|
|
|
#4129 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta woda nie jest fee, nie takie warunki się przeżyło A biorąc pod uwagę, że nad jakąkolwiek wodą byłam ostatnio 5 lat temu, nie mogłam się oprzeć
|
|
|
|
|
#4131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam kod na 30% zniżki do Orsaya gdyby któraś chciała
||
|
|
|
#4132 |
|
Pani Buka
|
a ja bym pojechała nad morze albo na Mazury... ale że Opener w tym roku ssie, a towarzystwo od Mazur ma w końcu inne plany, to nie pojadę
![]() nie zdam
|
#4133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ineso, nawet mnie nie strasz.. Ale juz w sumie tyle odlewek wyslalam i nikt mi nie pisał, żeby coś sie stało, więc mam nadzieję, że to incydent Poza tym atomizer twój i Malli wyglądają na porządniejsze Są inne niż te małe---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
Kupilam dwie sukienki
|
||
|
|
|
#4134 | |
|
CORELIPS
|
Cytat:
![]() gg, wierzę Ci co do pracy kelnerki. Ja jeszcze nie próbowałam. I wątpię bym dostała taką szansę... Przymierzam się do bawienia dziecka, raczej sprawowania opieki, wiek około 8 lat.Niestety, to jeszcze niepewna oferta. Pracowałam na wiśniach, jagodach i teraz w biznesie. Żadna nie hańbi praca.. oczywiście, że nie.. Ale jednak na miarę zaangażowania niechaj zarobię! Aktualnie, jeszcze przeglądam oferty aupair. Niestety - albo chcą z doświadczeniem, albo kogoś na ponad 3 miesiące ![]() Kasiencja, chodzi o to, że niby dziewczyny na UJ są wielce zapracowaaaane, i są z nich wychudzone szkieletory. Powtarzam, słowa które najwyraźniej mają niewiele prawdy w sobie. Ja tam nie wiem, pytam jak jest tylko
Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2011-06-17 o 10:39 |
|
|
|
|
#4135 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
[a ja np. jak się uczę i stresuję to jem, więc do anoreksji mi bardzo daleko ps. gg - pracowałaś 16h pod rząd?
|
|
#4136 | ||
|
Zakorzenienie
|
zdasz, zdasz
Cytat:
2. i jaką w końcu kupiłaś? Cytat:
ja i moja logika2. a dlaczego masz nie dostać szansy? pod koniec czerwca w Krk jest masa ogłoszeń że przyjmą kelnerki tylko trzeba odpowiednio wcześniej roznieść CV, bo jak zaczną się wakacje i skończy się sesja to każdy się na tego typu pracę rzuci. nie żebym zniechęcała, ale niedoczekanie ![]() no niestety....wymyśliłam sobie pracę w wakacje w Kołobrzegu i pracowałam od 8.30 do 1-2-3 w nocy z 1 dniem wolnym w tygodniu wytrzymałam niewiele ponad miesiąc i rzuciłam to w cholerę dostając za tyyyle roboty niecałe 300zł ![]() jak pracowałam u siebie jako kelnerka robiłam zazwyczaj 10-12h, w Krk jako barmanka 10-14h.
||
|
|
|
#4137 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Mamy te same atomki od Huli? U mnie nic się nie wylało, tylko pękła zatyczka.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Można mieć czas studiując medycynę, tylko trzeba umieć go dobrze organizować. Można też nie mieć czasu studiując bibliotekoznawstwo - miałam w akademiku 2 dziewczyny z tego kierunku, prawie nie miały zajęć i jeszcze narzekały, gdy na kolokwium raz w miesiącu trzeba było nauczyć się jednej tabelki na 2 strony, a u mnie co tydzień trzeba było wkuć kilkadziesiąt stron... To zależy od charakteru konkretnego człowieka. Co w ogóle porabiasz oprócz szukania swojej drogi w życiu? ![]() Cytat:
Jak pójdziesz ze mną i znajdziesz coś w moim rozmiarze, to chętnie ![]() A to takie dziwne? Miewałam nocki od 18 do 12. To wykańcza, ale niestety czasem żeby coś osiągnąć w pracy (np. przedłużenie umowy, premię), trzeba się dać wykorzystać ![]() Bzduram!
|
|
|
#4138 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
ejjjjj co za dziadostwo.... chciałam wziąć udział w konkursie loreala, czychałam na pełną godz., klikam a tam info że dzisiaj już brałam udział w konkursie WTF
ciekawe jak jak już z 2tygodnie nie odpalałam tej stronki.... tak samo było z tą akcją jak były tuszeCytat:
2. pewnie, że pójdę. w O. znajdzie się 32-34 rozmiar. ooooo! że ja na to wcześniej nie wpadłam kiedyś był dobry, teraz to mogę na niego popatrzeć....chcesz? edit: cholera... rabat jest tylko do 19.06 to już trzeba iść! to są te ciemne strony dorosłości o których się nie myśli jak się jest młodym i tak strasznie chce się być dorosłym
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2011-06-17 o 11:56 |
|
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
o taki ten golfik
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

Bo aż mnie nosi strasznie żeby Wam coś powiedieć 
przecież dałam parafim i wewnątrz i zewnątrz specjalnie.. I tak ładnie się zakręcił atomek 
bo już nie wiem
?

dasz radę, w końcu jesteś wizażanką
ja i moja logika