|
|
#2311 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
Cytat:
![]() --- Tró, właśnie dzisiaj wieczorem myślałem o Tobie, że Cię chyba zawodowe życie fsysło ![]() Witam Tygrysicę |
||
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2313 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Powiem:"Słuchaj M. to jest Gryks,orientacja nieważna,masz być dla Niego miły!" Tak lepiej? ![]() Zresztą pomyślę o tym w łazience,tak jak Ty o mnie w trakcie nawet nie wiem czego dokładnie Chyba czas spać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2314 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się tam zawsze mentalnie za singla uważałam
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2316 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no 150 od łebka to tak bardzo klasycznie, stąd tez klasyczna koperta to 300 zł z tego co wyczytałam w sieciuni ![]() wersja z dniówką wydaje sie wrecz idealna-prezent wtedy jest tak samo obciązający dla wszystkich gosci, a młodzi mogą skalkulowac i tych biedniejszych nieopłacalnych po prostu nie zaprosic jak im nie pasi ![]() nie fieciaalam ze ty tesz prawkowa ![]() praktyczny zdawałas? ![]() wracajac do posta rachel0-teraz do mnie dotarło-na ile ludzi trzeba zrobic wesele zeby dostac 57 tysiecy .....tak na oko około 300 .... ....bo podobno srednio wychodzi na weselu ok 200 zł od łebka.....choc jedna laska pisała ze u niej w rodzinie to wszyscy po tysiaku od pary dawali..ale to zadkosc raczej
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2320 |
|
grozi wypollizowaniem
|
bosz..ales ty fulgarny ....ale masz racje dokładnie to mialam na mysli twoja inteligęcja mnie fascynuje
|
|
#2321 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ideu na chirurguf..bo tylko do północy przysługują
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też paduam ![]() nie wiem niestety co jest na rzeczy - ale to nie odosobniony przypadek |
|
|
|
|
#2323 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
łoesu...to prawie po tysiaku od łebka...az policze dokładnie..800 zeta....to 1600 od pary???? to ja poproszeu na wszelki wypadek zeby mnie nie zapraszac na takie wesela ![]() to moze u samego prezydenta to weselicho było ![]() a fogle to o czym my mowimy-śląsk-kraków ![]() na kpalni wiadomo dobrze płaco-a krakusy to centusie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-06-16 o 23:57 |
|
|
|
|
#2324 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Wiesz, moja praca polega m.in. na tym, że kontroluję rzeźnię, kilka(naście? dziesiąt?) powypadkowych zwierzów też mam na koncie, że tak powiem, jakoś mam tego typu sytuacje rozpracowane, że mnie to nie rozwala na kawałki, no ale... No i tam poleciałam jednocześnie dzwoniąc na 112, już ludzie z samochodu się nim zajmowali i pytam czy jakoś pomóc to mnie prawie przegonili jak gówniarę. A ja chwilę wcześniej cerowałam psa Z serii "Be careful what you wish for" bo rano wstałam obrzydzona tym jak nudne mam życie... ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2325 | ||||
|
BAN stały
|
No so? Ja naprawdę nie fjem
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No to się żeśmy dobrali! ![]() Cytat:
), ale tak ogólnie, tzn. czy za rok, dwa, pięć, też się będziemy tak wirtualnie trzymać, czy może część się wykruszy, przyjdą nowi, itd. ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi o to że tam chyba nie ma średnich obstawiam ze tam są raczej kosmiczne kwoty - z cyklu " rodzinne zobaowiązania" no nie wiem z jakiego cyklu ale po prostu widzę kto był i wiem kogo znam i wiem że to jakieś dziwne mi relacje som, obce mi |
|
|
|
|
#2327 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A w szpileczkach mogę?
Np fioletowych
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, teraz mnie zalogowało do spisu. Teraz to mnie mogą w szpica cmoknąć.
|
|
|
#2329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Chyba Ci się od pyłu trochę zabrudziły
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ale to chyba dlatego, że dziś tyle osób w barze narzekało, marudziło, jak tak czytałam i nadrabiałam to takie wrażenie miałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Oczywiście sobie za późno tę zakupioną już perełką zobaczyłam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze zostaje dworzec ![]() idę pod prysznic, muszę wsta o 6.00, mam za to dowóz ok. 7.00 na dworzec więc nie musze leciec na autobus 6.30.
|
|
#2332 | |||
|
BAN stały
|
Bo ja czasami klnę jak szewc, psze Pani
Cytat:
Ileż się wypstrykiwać można, no ja Cię proszę! ![]() Cytat:
![]() W moim kąciku autoerotycznym Cytat:
Używałaś? Mam nadzieję, że nie zapycha, ani inne takie akcje (w sumie konsystencja fajna, wchłania się błyskawicznie) ![]() W fioletowych szpileczkach to mnie nawet
|
|||
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wazne że rano będziesz podstawiona na peron - to baaaardzo ważne na poczatku podróży - udanego wypoczynku życzę - na pewno taki będzie |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2334 | |||
|
|
Cytat:
Ale dziś dłużej posiedzę, odeśpię w busie ![]() Nom. Sześć razy Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2337 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A-ha,to zmieniamy plany,nie poznasz M.
Tylko czekasz na mój cynk,że mam wolne lokum i szpileczki na nogach Ja jednak juz spac pójdę ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Ktoś kliknął Kingdom
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Spo dopsz ze jesteś - gratuluje tego jak remont wpłynał na relacje i fogle na nastroje wasze - rodzinne itp - czad ze wszyscy taki pozytyw złapali - brzmisz jakbyś z Jamajki pisała
![]() fajnie że tak to widzą a nie jako serię frustracji i samociecia sie - i tańce w sobotę - powinni Ci stópki całowac za to ze to wszystko dzięki Tobie się stało |
|
|
|
#2339 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#2340 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale lepsze to, niż marazm i zastój, no nie? Trzymam i rzucam ![]() Pfff! To jest zaszczyt, Kochanie ![]() --- Przytulam jeszcze Pin, Betty i Maje ![]() W kwestii kopert ślubnych, też nie raz, nie dwa słyszałem tekst "Żeby się chociaż zwróciło..." Ale wiem, że ludzie komentują zawartość kopert, bo (po weselu już) kumpel mi powiedział "Jaaa, Gryx, dałeś 3 stówy, a nie pracujesz, a K., który ma własna firmę, rzucił stówę". Hihihi
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-06-17 o 00:24 Powód: błont |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

)

No chyba, że Plan B nadal aktualny, czyli "A to jest właśnie, Kochanie, ten mój kolega gej" 
Tak lepiej?

Czemu to to ma ważność pół roku 

.....tak na oko około 300 ....

szybciej sie zatrze 

i rzucam