Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-16, 23:32   #3811
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Frezi, z twoich postów taka fajna paniczna ekscytacja zionie I taka urocza

Gotka, ale czemu? Przecież ten ślub jest hen hen daleko, więc nawet nie ma o czym gadać?

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 23:39   #3812
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Gotka, ale czemu? Przecież ten ślub jest hen hen daleko, więc nawet nie ma o czym gadać?
Rodzina (ta dalsza) przy okazji grilla zapytała w niedzielę o przyszłość moją i tżta więc 154 raz rzuciliśmy datą i myśleliśmy, że na tym koniec. 154 raz wysłuchałam, że i tak nikt w listopadzie nie przyjdzie i że jak coś mogę przełożyć na 1 listopada to oni sobie ,,po cmentarzu chociaż obiad zjedzą"... Po pierwsze- wiedzą kiedy a pytają tak, jakbym nie wyraziła się jasno i dobitnie, że nic nie przełożę bo mi czekanie odpowiada.
A po drugie- skąd wiedzą, że ich zaproszę?
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 23:40   #3813
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Do Władysławowa
Nie byłam nad morzem już....12 lat a Tż nigdy
ale Wam fajnie ))))

simply swietny tata

Frezi tak sobie czytam i Ci powiem, że nie zazdroszczę jak widzę jakiego masz nerwa (miałam chyba to samo)

U mnie z nowości, to umówiłam się na robienie stóp (pedicure, żel i french) na nast. piątek był dopiero termin wolny. na 9. rano. Trochę mi to nie leży, bo przed weselem pasowałoby się wyspać, ale z drugiej strony będę miała ładne paznokcie przynajmniej. I coś jeszcze. W środę kroi się kolejna impreza firmowa - urodziny prezesa, niecałe 2 tyg. od poprzedniej boję się powiedzieć M.
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 23:43   #3814
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Rodzina (ta dalsza) przy okazji grilla zapytała w niedzielę o przyszłość moją i tżta więc 154 raz rzuciliśmy datą i myśleliśmy, że na tym koniec. 154 raz wysłuchałam, że i tak nikt w listopadzie nie przyjdzie i że jak coś mogę przełożyć na 1 listopada to oni sobie ,,po cmentarzu chociaż obiad zjedzą"... Po pierwsze- wiedzą kiedy a pytają tak, jakbym nie wyraziła się jasno i dobitnie, że nic nie przełożę bo mi czekanie odpowiada.
Ja chyba bym sobie darowała taką rodzinkę na ślubie.

Claris, czemu się boisz?

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-06-16, 23:44   #3815
justyna_dt
Zakorzenienie

Uciekam spać, dobranoc

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 23:46   #3816
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Claris, czemu się boisz?
że się sfoszy, że tak często
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 23:46   #3817
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Ja chyba bym sobie darowała taką rodzinkę na ślubie.
Coraz częściej rozważam takie rozwiązanie... Darować sobie tych których ,,wypada" a zaprosić tych, którzy naprawdę chcieliby wtedy z nami być...
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-06-16, 23:52   #3818
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

No nic, nie na dziś te rozważania więc lecę pod prysznic i spać. Jutro czeka mnie przegląd zawartości szafy i mam zamiar uszczuplić ją co najmniej o połowę
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-06-16, 23:52   #3819
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
że się sfoszy, że tak często
Oj tam. Tyle rozrywki masz

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-06-16, 23:53   #3820
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
OJ jak mi miło, że podoba Wam się mój pokrowiec

MMSa mam nadzieję, że dziewczynki Wam wyślą... wiem, że ma być carmelka i justysia..... ktoś jeszcze nas wesprze?? chociaż duchowo proszę

a tak poza tym to film był super... X-man czy coś takiego... ale wciągnął mnie i rozluźnił ten wypad

a jutro na 5:00 na giełdę po kwiaty

a paznokcie u stóp nie ruszone... u rąk nie skończone... bikini leży i kwiczy....

a jeszcze jutro spowiedź... msza.... rozmowa z księdzem... wiązanie kokardek... przewożenie rzeczy do hotelu... ostatnia próba tańca AAAAAAAAAAAAAAAAA panika
golnij sobie, ulży Ci w stresie skup się na dłoniach, bikini najwyżej machniesz maszynką a stopy będą w butach
Cytat:
no bo jak śmiesz w ogóle nie przełożyć rocznicy na 1. listopada żeby sobie przyszli na obiad po grobach ?

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 23:53   #3821
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam jeszcze duuużo czasu

Co nie znaczy, że moja dalsza rodzinka już nie zaczęła mnie wkurzać w związku z moim przyszłym ślubem...
rozumiem... pamiętam jak babcia była zawiedziona, że wesele dopiero za rok i 7 miesięcy i próbowała nas przekonać żeby było wcześniej

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Rety, to musi być takie podniecające, te ostatnie przygotowania do ślubu, fajnie się to czyta (nie myśl, że się nabijam, Broń Boże)
noooo

Cytat:
Frezi, z twoich postów taka fajna paniczna ekscytacja zionie I taka urocza
to dobrze

tak właśnie chciałabym żebyście mnie odbierały

Cytat:

Frezi tak sobie czytam i Ci powiem, że nie zazdroszczę jak widzę jakiego masz nerwa (miałam chyba to samo)

U mnie z nowości, to umówiłam się na robienie stóp (pedicure, żel i french) na nast. piątek był dopiero termin wolny. na 9. rano. boję się powiedzieć M.
eee nie narzekam... fajnie jest

za stoki ja właśnie trzymam teraz w lampie

co do imprezy - nie widzę podowu żebyś miała się bać powiedzieć...
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 23:58   #3822
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
no bo jak śmiesz w ogóle nie przełożyć rocznicy na 1. listopada żeby sobie przyszli na obiad po grobach ?
Tż zawalił, że nie zaprosił mnie w 2008 roku na pierwszą randkę po grobach tylko 4 dni później Tak to może moja rodzina zjadłaby ciepły obiad uczciwie skoro się boją śmierci jako ,,zemsty" za ślub w listopadzie

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Cytat:
rozumiem... pamiętam jak babcia była zawiedziona, że wesele dopiero za rok i 7 miesięcy i próbowała nas przekonać żeby było wcześniej
U mnie jest tak, że ze wszystkim są na nie. Nie jestem jeszcze zaręczona, nie chcę zrobić ślubu wcześniej i zmienić miesiąca. Jestem zła i czarna owca w rodzinie
Na szczęście tż twardo trzyma moją stronę
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-06-16, 23:59   #3823
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Nie mogę się śmiać, ten nos mnie dobija. Wpisałam się w klubie
Dobranoc

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 23:59   #3824
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Tak więc ja jeszcze raz wszystkim: dobranoc i kolorowych snów
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-06-17, 00:13   #3825
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
pokłociłam się z tż. pytam go czemu nic nie robi skoro od półtora roku niby "chce" a on "nie wiem". no myślałam, że mnie trafi. powiedziałam, że skoro tak, to mam go w tyłku i nie będę całę życie na niego czekać i sobie poszłam. nie wiem co mi odbiło ale w sumie taka prawda
O kurcze...... coś jakby brzmi znajomo Takie historie mogą się kończyć dobrze Ale moim zdaniem bardzo dobrze, że mu wygarnęłaś. A niech wie! A facet to ma być facet, z gęby cholewy nie robić, a jak coś mówi, to się wywiązywać, o!
Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
wolałabym jechać w sierpniu, w miesiącu miodowym
Z własnego doświadczenia Ci powiem, że najlepiej jechać zaraz po ślubie Ta atmosfera jest chyba nie do powtórzenia
Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Sprzedawałam okulary przeciwsłoneczne na stoisku w centrum handlowym
Przybij 5 Moja pierwsza praca tak samo wyglądała, tylko w polskim supermarkecie - 1 zł/ za sprzedaną parę uzbierałam na sukienkę
Cytat:
nie rozumiem pytania w stylu "a bez ślubu nie żyłabyś z nim?", a wiesz dlaczego? Bo jeśli facet nie deklaruje się ani do mieszkania razem, ani na wspólną przyszłość, to czasem trzeba przestać się patyczkować... Bo Pan i Władca nic nie chce w swoim życiu zmieniać kosztem uczuć drugiej osoby?
też tak sądzę. Jeśli układ - nie mieszkamy ze sobą i luźno randkujemy - odpowiada obu stronom, to git. Ale jak jedna chce czegoś więcej, przestaje być git. I w pewnym momencie trzeba się zastanowić, czy chcę tak dalej, czy nie chcę. Jak ta druga osoba kocha, to nie pozwoli odejść. Jak ta pierwsza kocha, to też tak łatwo nie odejdzie ale trzeba coś konkretnego zrobić, żeby układ "randkujemy" miał szansę przejść w normalny, dorosły związek
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
.

Piczko czyżby Twój Tż brał jakieś lekcje od Gwizdakowego Męża? On też był mistrzem w mówieniu "nie wiem" :P
no właśnie
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Aaaaaaaa, odpisał!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

a, doczytałam potem, że nic z tego...
Cytat:

jeżeli ma się skończyć jak u gwizdaka to ja się na to piszę:P
uważaj czego pragniesz, bo może się spełnić : Szybkie zaręczyny, szybka ciąża, szybki ślub, szybkie wykańczanie = będziesz wykończona No ale szczęśliwa
Cytat:

Gwizdak - 30 lat, mieszkanie u rodziców...
29 30 urodziny świętowałam już jako mężatka
Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
poprosze o inny zestaw pytan
a idź Ty! Ile się można wozić? jak nie sptał o chodzenie, to Ty go spytaj jakby nazwał to co jest między Wami

Cytat:
Napisane przez slodkadziecinka Pokaż wiadomość
peach_passion, mój TŻ też mi sam z siebie zaczął obiecywać zaręczyny, ciągał po jubilerach i kazał mierzyć pierścionki (pierwszy raz prawie 1,5 roku temu) i do tej pory nic z tego. Miesiąc temu, kiedy wygarnęłam mu, że mógłby sobie darować obiecanki cacanki i pokazać jaja - w sensie przejść do czynów - odpowiedział, że nie wie właściwie, czemu to odkłada, że się poprawi, bo UWAGA: "wyznaczył sobie deadline do końca 2011r." Gdybym była facetem, powiedziałabym, że mało mnie %&*& nie strzelił gdy usłyszałam o tym"deadlinie", ale jestem kobietą i powiem, że się zbulwersowałam. Potem próbował się wytłumaczyć, mówił, że chce, żeby to była niespodzianka (po ponad 5 latach bycia razem myśli, że oświadczyny będą dla mnie zaskoczeniem . Kochane, gdy leżymy z zamkniętymi oczami to wiem, kiedy myśli albo chce coś powiedzieć,a kiedy tylko leży, najczęściej ja nawet wiem co powie - znamy się jak łyse konie). Wylałam wtedy wszystkie żale w naszym wątku i mi troszkę przeszło. Za Waszymi radą siedzę cicho i nie naciskam, wolę później, ale bez jego łaski. Wszystkim zazdrośnicom radzę robić to samo.

A gdy już nas dopadnie kryzys... Cóż... Mogę polecić coś, co mi pomaga - moje sposoby na ataki "gorączki niedoszłej narzeczonej" - gdy mi źle
1. kupuję jeżyki (te klasyczne, bo kokosowe są ble) i oglądam Brzydulę .
2. cieszę się, że nie muszę spłacać kredytu (i stać mnie na jeżyki )

Mnie na jeżyki też jeszcze stać Cię pocieszę

FREZI PIĘKNY POKROWIEC,WZRUSZYŁAM SIĘ
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 00:23   #3826
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
29 30 urodziny świętowałam już jako mężatka
a idź Ty! Ile się można wozić? jak nie sptał o chodzenie, to Ty go spytaj jakby nazwał to co jest między Wami
zepsułaś całą żałosność sytuacji swoją młodością

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 00:24   #3827
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:

Z własnego doświadczenia Ci powiem, że najlepiej jechać zaraz po ślubie Ta atmosfera jest chyba nie do powtórzenia
No i właśnie dlatego chciałabym jechać w sierpniu Zaraz po ślubie się nie da, bo sesja, pewnie będzie trzeba popłacić zespołowi, kamerzyście... No i film mamy mieć w ciągu tygodnia. Ale myślę, że początek sierpnia jest realny (potem 27 mamy wesele kuzyna P.), tylko nie wiem, gdzie jechać Kusił mnie rejs (), ale w niedzielę płynęliśmy po Bałtyku i o ile na "pokładzie" było całkiem nieźle, to pod pokładem kręciło mi się w głowie, więc nie wiem, czy to najlepsze rozwiązanie

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona

Edytowane przez Hawwa87
Czas edycji: 2011-06-17 o 00:26
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 00:30   #3828
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
zepsułaś całą żałosność sytuacji swoją młodością
Przepraszam

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Kusił mnie rejs (), ale w niedzielę płynęliśmy po Bałtyku i o ile na "pokładzie" było całkiem nieźle, to pod pokładem kręciło mi się w głowie, więc nie wiem, czy to najlepsze rozwiązanie
Polecam ! wiesz, rejsy po morzu srodziemnym odbywają znacznie większe statki, wiec inaczej sie odbiera bujanie, bo w zasadzie go nie czuć, ty bardziej, ze jednak srodziemne to nie Bałtyk- jest spokojne. Ja dałam radę w ciazy, w czasie, gdy ciagle mnie mdlilo, wiec i Ty dasz a warto
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 00:38   #3829
karola991
Zakorzenienie

hej dziewczynki wrocilam z pracy nadrabiam internet bez ktorego juz nie umiem życ CIESZE SIĘ ZE KSIAZKI DOSZLY wyslalam te ktore akurat znalazłam i na ile funduszy mi wystarczylo, reszte obiecuje dosylac nadal powoli jak cos was zainteresuje z rebisu to piszczie moze akurat bede to miala teraz ide już spac dobranoc wejde rano
Stary 2011-06-17, 00:46   #3830
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze...... coś jakby brzmi znajomo Takie historie mogą się kończyć dobrze Ale moim zdaniem bardzo dobrze, że mu wygarnęłaś. A niech wie! A facet to ma być facet, z gęby cholewy nie robić, a jak coś mówi, to się wywiązywać, o!
mówisz? to mi ulżyło

frezi ale super, że to JUŻ! zaczynam się zastanawiać co będę piła na wątkowym weselu
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 00:51   #3831
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam ! wiesz, rejsy po morzu srodziemnym odbywają znacznie większe statki, wiec inaczej sie odbiera bujanie, bo w zasadzie go nie czuć, ty bardziej, ze jednak srodziemne to nie Bałtyk- jest spokojne. Ja dałam radę w ciazy, w czasie, gdy ciagle mnie mdlilo, wiec i Ty dasz a warto
Pomyślimy Jeszcze zobaczymy, na co nam starczy funduszy
A Wy dużo schodziliście na ląd i zwiedzaliście?

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 01:02   #3832
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slodkadziecinka Pokaż wiadomość
peach_passion, mój TŻ też mi sam z siebie zaczął obiecywać zaręczyny, ciągał po jubilerach i kazał mierzyć pierścionki (pierwszy raz prawie 1,5 roku temu) i do tej pory nic z tego. Miesiąc temu, kiedy wygarnęłam mu, że mógłby sobie darować obiecanki cacanki i pokazać jaja - w sensie przejść do czynów - odpowiedział, że nie wie właściwie, czemu to odkłada, że się poprawi, bo UWAGA: "wyznaczył sobie deadline do końca 2011r." Gdybym była facetem, powiedziałabym, że mało mnie %&*& nie strzelił gdy usłyszałam o tym"deadlinie", ale jestem kobietą i powiem, że się zbulwersowałam. Potem próbował się wytłumaczyć, mówił, że chce, żeby to była niespodzianka (po ponad 5 latach bycia razem myśli, że oświadczyny będą dla mnie zaskoczeniem . Kochane, gdy leżymy z zamkniętymi oczami to wiem, kiedy myśli albo chce coś powiedzieć,a kiedy tylko leży, najczęściej ja nawet wiem co powie - znamy się jak łyse konie). Wylałam wtedy wszystkie żale w naszym wątku i mi troszkę przeszło. Za Waszymi radą siedzę cicho i nie naciskam, wolę później, ale bez jego łaski. Wszystkim zazdrośnicom radzę robić to samo.

A gdy już nas dopadnie kryzys... Cóż... Mogę polecić coś, co mi pomaga - moje sposoby na ataki "gorączki niedoszłej narzeczonej" - gdy mi źle
1. kupuję jeżyki (te klasyczne, bo kokosowe są ble) i oglądam Brzydulę .
2. cieszę się, że nie muszę spłacać kredytu (i stać mnie na jeżyki )
Ha! Przybij pione!

Cytat:
Przybij 5 Moja pierwsza praca tak samo wyglądała, tylko w polskim supermarkecie - 1 zł/ za sprzedaną parę uzbierałam na sukienkę
fakju! Ja uzbierałam na Dominikanę! A Ty mi tu z jakąś sukienką No dobra, niech Ci będzie
Stary 2011-06-17, 04:23   #3833
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
OJ jak mi miło, że podoba Wam się mój pokrowiec

MMSa mam nadzieję, że dziewczynki Wam wyślą... wiem, że ma być carmelka i justysia..... ktoś jeszcze nas wesprze?? chociaż duchowo proszę

a tak poza tym to film był super... X-man czy coś takiego... ale wciągnął mnie i rozluźnił ten wypad

a jutro na 5:00 na giełdę po kwiaty

a paznokcie u stóp nie ruszone... u rąk nie skończone... bikini leży i kwiczy....

a jeszcze jutro spowiedź... msza.... rozmowa z księdzem... wiązanie kokardek... przewożenie rzeczy do hotelu... ostatnia próba tańca AAAAAAAAAAAAAAAAA panika

to już jutro!
Cytat:
ale Wam fajnie ))))

simply swietny tata

U mnie z nowości, to umówiłam się na robienie stóp (pedicure, żel i french) na nast. piątek był dopiero termin wolny. na 9. rano. Trochę mi to nie leży, bo przed weselem pasowałoby się wyspać, ale z drugiej strony będę miała ładne paznokcie przynajmniej. I coś jeszcze. W środę kroi się kolejna impreza firmowa - urodziny prezesa, niecałe 2 tyg. od poprzedniej boję się powiedzieć M.
No co Ty, nie bój się fajnie, że kolejna imprezka

Cytat:
mówisz? to mi ulżyło

frezi ale super, że to JUŻ! zaczynam się zastanawiać co będę piła na wątkowym weselu

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 04:52   #3834
frezyjka85
Zakorzenienie

dzień dobry

jadę po kwiaty

spałam 3,5 godziny, ale za to paznokcie u stóp już są... komfort psychiczny

---------- Dopisano o 04:52 ---------- Poprzedni post napisano o 04:50 ----------

O! Bisia.... ale z Ciebie ranny ptaszek

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2011-06-17 o 04:51
Stary 2011-06-17, 05:09   #3835
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry

jadę po kwiaty

spałam 3,5 godziny, ale za to paznokcie u stóp już są... komfort psychiczny

---------- Dopisano o 04:52 ---------- Poprzedni post napisano o 04:50 ----------

O! Bisia.... ale z Ciebie ranny ptaszek
Dzień dobry
Mamcia mi pojechała do Belgii kierowca busa był przed 5 pod blokiem, to i wstać trzeba było odpowiednio wcześnie

Udanych zakupów!

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 07:18   #3836
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Mamcia mi pojechała do Belgii kierowca busa był przed 5 pod blokiem, to i wstać trzeba było odpowiednio wcześnie

Udanych zakupów!
wróci, wróci
Stary 2011-06-17, 07:37   #3837
justyna_dt
Zakorzenienie

Dobry Widzę, że nasza panna młoda już standardowo na nogach
Miałam coś pisać i zapomniałam... Eniłej.
UU odpisał na sms-a. Po północy nie wiem, ja jednak nie rozumiem chłopów, wyszłam z wprawy

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

A, i macie na dobry, lajtowy dzień:

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 08:33   #3838
Choji
Zakorzenienie

Justyna, chłopów się nie próbuje zrozumieć to lepiej dla naszego zdrowia psychicznego.

Książki do mnie nie doszły

Ja się zabieram za porządki (a mi się nie chce). W domu rodzice tak mi od kilku dni na nerwy działają że masakra. Jedyne dobre dziecko to mój brat (który z łaską pojawia się w domu tak na 18 godzin maksymalnie w ciągu tygodnia). Sesja za pasem, nie mam się kiedy uczyć przez to że już drugi tydzień miałam drugą zmianę. Chcieli mnie jeszcze trzeci raz dać ale już się nie dałam... To że nie jestem córką/siostrzenicą albo w innym stopniu krewną kogoś wyżej nie znaczy że mam być traktowana gorzej...

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 08:36   #3839
VeGa2203
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Dzisiaj mam dzień pełen latania. Najpierw na miasto, pobiegać z jednego końca na drugi z dwa razy, kupić sąsiadce prezent na urodziny(chyba kielichy do wina jej kupię-lubi takie rzeczy), prezent M., potem wrócić do domu, iść do drugiej sąsiadki, potem przyjeżdża TŻ, a wieczorem jeszcze gdzieś znowu jechać, tylko zapomniałam już gdzie i po co.
A tak w ogóle to byłam wczoraj na pogrzebie kolegi z gimnazjum. Popełnił samobójstwo, bo NARZECZONA doprawiała mu rogi, potem go rzuciła(dwa razy), wyczyściła mu konto w banku do zera więc rzucił się z mostu pod jadące auto w Belgii gdzie pracował(przyszła z całą swoją rodziną na pogrzeb!!!). Generalnie tak mnie strasznie przygnębił ten pogrzeb, że siedziałam potem w domu i wyłam. TŻ nie mógł przyjechać, a ja tak strasznie potrzebowałam jego ramionwiem, że to było głupie, ale kurczę... Jakoś jeszcze teraz mnie chandra ogarnia jak sobie pomyślę, jak się wczoraj czułam

Jak On się ładnie uśmiecha... Prosto w moje serce...[ 30.12.2009-P.]
VeGa2203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 09:05   #3840
Juliszka
Rozeznanie

VeGa2203,
co za okropna historia...

Hawwa87, ostatnio dostałam od kumpla polecenie strony lastminuter, to taki jakby blog wynajdujacy okazje, działa na fejsie. Był tam 7+7 do Egiptu za jakieś stosunkowo śmieszne pieniądze. Sa na facebooku. Może akurat coś świetnego last minute się Wam trafi.
Mój brat był na rejsie i był niesamowicie zachwycony

Edytowane przez Juliszka
Czas edycji: 2011-06-17 o 09:10
Juliszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości