|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Dziękuję
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tomus tak tak zadowolony-nie dosc ze sie buja to oglada auta przejezdajce a ja mam az 10 min spokoju to bezcenne 10 minut kazdego dnia ![]() ![]() india - ladna tunika mi sie podobaja dwie opcje tylko na rozne okazje raz w leginsach raz do spodni. Ty to chyba takie ciezkie to masz kosci bo szczuplutka jestes bardzo![]() Marta - suuuuuper z tym masazem dla meza! tanczaca masazystka bedzie dodatkowa jak nie glowna atrakcja hiii samba - na grila-ponoc w m.in. biedronce jest dobre miesko juz z przyprawami z Sokolowa wiec moze wyprobuj.Polecam, tez pieczarki z grila-cos bezmiesnego. A domek rosnie a rosnie a te dwa pomieszczenia to co bedzie na parterze ?kasiaher- Zdrowka dla meza! i niech slucha dobrej zony kiedy mu daje jesc! ale tez bym sie wybawila na jakims weselu,ale jakos nic nam sie nie zapowiada....ktosia - kg leca i leca....fajnie ! agatku - dobrze z naluszkiem dobrze! ja tez bralam duphaston przez jakis czas. Zdrowka dla Was! Dziewczyny - mamusie - czy szykujecie jakies prezenciki "od waszych pociech dla tatusiow"? Ja sie wlasnie zastanawiam co mezowi od Tomusia sprawic-na pewno jakis drobiazg bez wielkich szalenstw-TYLKO CO?? Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-06-17 o 11:21 |
|
|
|
|
#1263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ojj biedactwo a brałaś te tabletki czy nie? mama to powinna po porodzie dostać szczepionkę na niechorowanie na 5 lat bo chorować przy takim maluchu to tragedia.. ja na dzień ojca nie wiem.. myślę że kupimy mu spodenki bo książki zamówiliśmy na dzień dziecka, masaż na urodziny, od gości na urodziny dostał koszulki i kilka płyt, więc myślę że pozostają spodenki ![]()
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Jak miło być tutaj ![]() Ja w końcu wzięłam się za siebie ![]() Byłam u lekarza zrobić wyniki i okazało się ,że mam niedobór żelaza. Leczę się jeszcze z tego choróbska o którym wspominałam w K. i 4 lipca mam kontrolną wizytę. Jak będzie wszystko ok i uzupełnię ten niedobór żelaza to bierzemy sie za ...i zgadnijcie za co moje Kochane ![]() Pozdrawiam Was serdecznie |
|
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() żartuję gratuluje podjęcia decyzji... co macie na obiad? ja chyba zrobię kuraka na ryzu...
|
|
|
#1266 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
stokrotka india wysłalam na pw...
ps. laseczki dorzuciłam nowe z wczoraj
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To bardziej zasługa mojej córci niż moja, bo to ona ze mnie w ciąży te kg wyciągnęła ![]() Dziś mamy dzień marudy W sumie się nie dziwię, jak taka pogoda za oknem, paskudne wiatrzysko, deszcz No i od wczoraj przeszliśmy całkiem na mm, trochę mi szkoda Ale jak przedwczoraj aż mi się zanosiła po mleku z cycka stwierdziliśmy, że nie będziemy jej katować. Tak płakała biedna, ze aż się sina zrobiła i nie była głodna bo ssała prawie godzinę i sama potem wypluła i 10 minut później zaczął się ryk, przez prawie 2 godz nie mogłam jej uspokoić, nawet w kąpieli nie mogła się wyciszyć. Wczoraj już cały dzień na butli i zupełnie inne dziecko ![]() Co do prezentu na dzień ojca, to też sie zastanawiam co by tu sprezentować naszemu tatusiowi, jak najbardziej zasłużył na prezent Myślę, że kupię może jakiś ciuszek z napisem "kocham tatusia" albo "córeczka tatusia" i małą w to wystroję i jeszcze jakiś dodatek do tego
|
|
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj już miałam kupić... ale stwierdziłam, ze nie zjemy, bo obiad był później... ale dzisiaj już nie odpuszczę!
![]() Cytat:
![]() Martuś, ja na dzisiaj nie mam pomysłu i albo chińszczyzna z kolegą, bo jesteśmy umówieni po pracy, albo tuńczyk na szybko jak wrócę ![]() Ktosia, mam nadzieje, ze jej szybko przejdzie marudzenie No i nie smutaj sie, jak widzisz, że teraz jest szczęśliwsza - to co więcej jest jej potrzebne! A i Ty jesteś szczęśliwa![]() Emilia, gratuluję podjęcia decyzji!
|
|
#1271 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak mam do pierwszego razu. Jak pierwszy raz kupię, to później co drugi dzień jemy
Ale mąż sie już pytał, kiedy zaczniemy sezon, więc najwyższy czas
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
a no i zapomnialam sie pochwalic ze tuśka wazy już 5200
![]() ma rąsie jak mały michelinek
|
|
#1274 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
katunia zuzka tacie nic nie da :d kupe w pampersie do przebrania moze
![]() ewentualnie jakies ladne zdjecia im razem porobie
|
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś dzielna!! a ja dostałm gorączki z nosa mi leci kicham co chwilę i mi słabo... rewelacja... Katunia coś przytachała?? do tego przyszła saga Larsona i mam zapas wielkich książek do czytania a nie mam siły.......... bu! p.s. nawet nie sądziłam że następne tomy są jeszcze dłuższe.. a 3 ma 800 stron.. wow
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-06-17 o 15:00 |
|
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja w końcu upolowałam Sabriel Nixa tzn Danielito mi upolował... i już się nie mogę doczekać jak sie z nim zobaczę Mam nadzieje, ze będzie to jeszcze dzisiaj
|
|
#1278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zarowno za spodniami jak i legginsami ![]() Cytat:
![]() ![]() My się nie zdecydowaliśmy, bo na gaz nie byłoby nas stać ![]() Nasz sąsiad miał gaz- przez rok czy półtora... i to miało być rozwiązanie tymczasowe, bo za ok. 5 lat ma być u nas centralne (tzn. akcja toczy się tu gdzie teraz mieszkamy, u rodziców)... ale poddali się, koszty ich przerosły ![]() Cytat:
no już nie takich maluch
|
|||
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeeeeeeeesc
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Kobitki
to ja tu pedze pospieszyc z radosna nowina, ze nasza Scio juz urodzila a Wy juz wszystko wiecie ![]() ale ja za to widzialam mala Agatke no i Paulina napisala: Agatka ur. 16.06.2011 3170g 54cm 9pkt porod nie długi bo 4h30 ale okropnie bolalo same skurcze z krzyza. |
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Anika dziękuję, nie mogę narzekac
poza sennością nic mi się nie dzieje (odpukac) We wtorek mamy wizyte....Scio-gratulacje!!!!!!!!!! |
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez byłam bardzo spiaca na poczatku zasypiałam na siedzaco
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Neska, nie zapomnij się pochwalić po wizycie
|
|
#1285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maggie zaglądaj do nas ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1286 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem z nas dumna ![]() Cytat:
Współczuję przeziębienia w taką pogodę, oby szybko ci przeszło. A za Larsona się bierz - fajne książki Cytat:
Dobrze, że szybko poszło Wczoraj mężuś na otarcie łez po karmieniu piersią kupił mi karmi Mój pierwszy "alkohol" od września, nie muszę dodawać, że prawie miałam bombę bo tym 0,5 %
|
|||
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Marta - zdrowka! to nie ja to nie ja!!ja nie zarazam
Neska - sennosc to jeden z przyjemniejszych i nie meczacych objawow ciazy ja tez bylam caly czas senna![]() Ana, Zabcia - dzieki za mile slowa dla Tomusia.No tak rosnie jak na drozdzach i wykancza fizyzcnie mamusie hiii
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
No niby senność ok ale w pracy prawie na biurku zasypiam...... teraz na szczęśce mam urlop do następpnego piątku to chyba cały prześpię
|
|
|
|
#1289 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzięki, jakoś muszę dać ale juz blisko
Cytat:
wpadaj do nas częściejja tez na obiad szłam do mamy no i na pyszną zupkę kalafiorowa się załapałam Cytat:
Cytat:
Cytat:
wakacje spędzaliśmy całe razem na szczęścieCytat:
idę jakiś film sobie pooglądać, poszukam chyba jakiejś komedii romantycznej
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

to bezcenne 10 minut kazdego dnia
ale jestem wytęskniona. Spadam do pracy, miłego dnia
Leczę się jeszcze z tego choróbska o którym wspominałam w K. i 4 lipca mam kontrolną wizytę. Jak będzie wszystko ok i uzupełnię ten niedobór żelaza to bierzemy sie za ...

W sumie się nie dziwię, jak taka pogoda za oknem, paskudne wiatrzysko, deszcz