|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
Cytat:
![]() |
#3362 |
Zadomowienie
|
Właśnie chyba zacznę szukać...Ale głupio mi odchodzić po miesiącu... Poza tym skąd mogę mieć pewność,że inna praca będzie lepsza ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3363 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() jejkkuu jaka jestem głupia ![]() ![]() pozyczyłam notatki, takiej dziweczynie co w ogole nie chodziła na zajecia bo mnie strasznie prosiła, teraz od ponad tygodnia nie moge sie doprosić o zwrot, jak w koncu udało mi sie do niej dodzwonic odebrała jej mama i mowi ze ona pojechała na wakacje do niemiec ![]() kurdee no ![]() ![]() ![]() teraz zostałam bez notatek kompletnie, a to jeszcze z finansów przedsiebiorstw gdzie sa zadania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3364 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3365 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja lecę do pracy, miłego popołudnia dziewczyny! ![]()
![]() |
#3366 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() |
#3367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I serio zacznę szukać czegoś nowego... Tylko kurcze...to nie jest takie łatwe ![]() Bożee...Tak nie chcę tam dzisiaj iść...i jutro...i w sobotę...i w niedzielę... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3368 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a jak poprosiłam o kontakt do niej do niemiec to powiedziala że nie podała jej ![]() cholera jak to ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3371 | ||
Raczkowanie
|
Popolko, ta dziewczyna jest bezczelna. Jak widać, nie powinna dziwić niechęć studentów do pożyczania notatek.
Mroziq, jeśli już teraz śnią Ci się takie sny, to o czymś to świadczy! Jeśli chcesz być honorowa, to poczekaj do końca miesięcznego okresu, ale pytanie: Czy warto? Nie powinien Wam szef potrącać kasy! Podpisywałaś oświadczenie o odpowiedzialności finansowej? Nie sądzę. Może Ci naskoczyć, gad jeden. Cytat:
Na kręgielka masz za długie biodra i za krótki tułów. Nie masz też chyba tyjących udek. Proporcje masz takie, że tyłeczek nie ciągnie Ci ciała w dół. Cytat:
![]() Proszę uprzejmie. http://tiwp.blogspot.com/2011/02/wed...big-boobs.html Mnie się nie podobają ani ani, ale może Tobie tak. Sztywniejsza, lekko odstająca góra w formie pancerza zmniejsza optycznie biust nawet, jeśli sukienka jest biała. No i bardzo wysokie obcasy zmieniają proporcje, więc biust nie straszy jako megalityczny akcent klepsydrowej sylwetki. ![]() ![]() ![]() Tylko to mi się podoba - przy dobrze dobranym rozmiarze będzie wyglądać świetnie: A np. na kolację przy świecach albo do opery możesz założyć coś takiego: ![]() ![]() Geometryczny, odmienny kolorystycznie akcent na skos (przez cały tułów albo do talii czy nawet zakończony na biuście) albo odwróci nieco uwagę od dużastych piersi, albo jeśli nawet je jakoś tam podkreśli, to nie będzie efektu cyców jak donice. Będzie elegancja Francja!!! Bardziej opływowy, lekko zmarszczony i odstający od sylwetki model sukienki z innymi ramionami niż reszta i jakimś ciekawym akcentem w talii też nie podkreśli za bardzo biustu. ![]() ![]() To samo z akcentem w typie kokardy albo zawijasa z taśmy w innym miejscu niż biust. Można nawet założyć sukienkę z błyszczącego materiału w takim wypadku! Tu jest tyle akcentów, a kolorystyka tak bardzo stonowana, że biust też nie będzie się wulgarnie wywalał na pierwszy plan, choć będzie widoczny, za to klepsydrowatość zostanie delikatnie podkreślona : ![]() ![]() Teoretycznie to nie jest model dla kobiet z dużym biustem, ale według mnie się jak najbardziej nadaje. A to jest idealne - rozkład lamówek pokazuje, że kobieta ma czym oddychać, ale jednocześnie nie można dokładnie powiedzieć, jak duży jest ten biust. Megaelegancja. Jak dla mnie pierwsze miejsce wśród zmysłowych i ślicznych modeli w typie wyrafinowana prostota: ![]() Model dla kobiet, gdy wszystko jest duże, wesoły i matronowaty (dla mnie zbyt podomkarski) . Taki maminy! Model dla takich samych kobiet, ale preferujących styl podobny do mojego (mam tego typu sukienki na wielkie wyjścia - wszystkie czarne, w tym jedna bardziej opływowa, a kolejna z diamentowymi akcentami na ramiączkach) A tu jak się nie ubierać, jeśli chce się wyglądać stylowo i elegancko. Ten fason nie jest dla biuściastych, a już szczególnie niższych biuściastych. Dziewczyna po prawej ma małe piersi i dość chłopięcą sylwetkę, więc wyglada znakomicie, a pani po lewej zrobiła z siebie wulgarną Bawarkę od nalewania piwa do kufli i straciła fason zupełnie, choć widać, że cholernie zgrabna i powabna. Garść porad dla biuściastych: http://www.suite101.com/content/fash...g-busts-a42352 ![]() Garść porad dla mniej biuścistych: http://www.suite101.com/content/fash...l-busts-a43249 A to są modele idealne dla cegiel albo chłopięcych sylwetek. Zrobią damę z chłopczycy! I dodadzą smukłości lub ją podkreślą, jeśli już jest Niektóre nadają się również dla gruszki i kręgla. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ten model jest idealny dla gruszki i dzwonu. Powieksza biust i poszerza ramiona! ![]() ![]() Dobór płaszczy i żakietów do typów sylwetek (po po lecie będzie jesień - nawet się nie obejrzycie): http://www.suite101.com/content/coat...-shape-a165494 Płaszcz dla chłopczycy (np. rożek): http://images.suite101.com/1265794_com_jesnpaulga.png Płaszcz dla gruszki: http://images.suite101.com/1265812_com_doublebrea.png Płaszcz dla biuściastej: http://images.suite101.com/1265803_com_mustard_tu.png Płaszcz dla niebiuściastej o szerokiej talii: http://images.suite101.com/1265820_com_structured.png Edytowane przez Zingiber Czas edycji: 2011-06-16 o 18:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3372 | ||||
Rozeznanie
|
kochana to nie Twoja wina jesteś przemęczona , może rozejrzyj się za czymś innym?
Cytat:
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- słuchaj a musicie przyznawac sie do tych super rat? bo jak nie to mozecie zakombinować i brać dla siebie po 50%hm? o ile koleżanki lojalne? Cytat:
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- napewno będzie lepsza bo tu jest wyzysk... wiesz jak nie lepsza psychicznie to może chociaż lepiej płatna? bo wiesz co za te 4.5 ze sie tak starasz to ten szef Cię powinien po nogach całować.. a nie takie coś ... Cytat:
---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- o matko wspólczuję .. może skseruj od kogoś kto chodził albo wiesz powiec jej mamie że taka i taka sprawa i niech Ci przywiezie je ... to ona powinna się poczuć Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | |
Rozeznanie
|
też mam ten przedmiot i co fakt to fakt bez notatek lipa szczególnie swoich bo kazdy nauczyciel co innego wymaga
Cytat:
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- hej kochane mnie dziś czeka długa i pracowita noc jutro poprawa koła , szok jak się boję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3374 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja jutro na kolejną rozprawę z związku z moim wypadkiem. Mam nadzieję, że to już ostatnia, bo to już od listopada się ciągnie i szczerze mam już tego wszystkiego dość, no ale zobaczymy jutro. Trzymajcie kciuki,żeby sąd rozpatrzył pomyślnie mój wniosek ![]()
![]() |
#3375 |
Zakorzenienie
|
cześć chudzinki
![]() protoczwartek minął, wreszcie zgubiłam nadwyżkę dwóch uczt z rzędu, ale waga znów troszkę do góry ale to przez mającą przyjść jutro @, a zresztą po dzisiejszym dniu znów powinno coś spaść ![]() właśnie wróciłam ze stepu, dziś były bardzo fajne zajęcia - ale myślę że na czas wakacji zrezygnuję już z chodzenia a bardziej przyłożę się w domu ![]() ![]() ![]() ścięłam się dziś z moim bratem ![]() ![]() jak jest głupi i uparty jego sprawa człowiek chce być dobry ah szkoda gadać ![]() dziś czeka mnie druga ciężka noc - mój mały ma taki kaszel że boję by się nie udusił w nocy, ale lekarz uprzedzał że wszystko się nasili - a potem przejdzie więc czekam na to "potem" bo aż żal dziecka, zastanawiam się czy wogóle kłaść sie spać ![]() a Wy nasze studentki - proszę pilnie się uczyć - by szybciutko wszystko zaliczyć i mieć wreszcie wakacje ![]() miłego wieczorku |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3376 |
Szara Eminencja
|
Wrrr... Pojechałam na uczelnie po wpis, wydałam kase na bilet i w połowie drogi koleżanka dzwoni, że nie ma profesorka na uczelni
![]() ![]() Proszę o trzymanie kciuków jutro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 | ||
Rozeznanie
|
będę trzymać kciuki , daj znać jutro czy wszytsko poszlo po Twojej myśli
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- spódniczka przed kolano i do tego biala bluzka z krótkim rękawem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Proszę kliknij w jedną z ikonek Szybkiej Odpowiedzi przy postach, aby uaktywnić to okienko. ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3379 | ||||
Zadomowienie
|
Witam Kochane
![]() ![]() juestesmy na działce a ma byc burza ale dzisiaj robilismy dach i mam nadzieję,że znowu nas nie zaleję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3380 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale za to dzisiaj już lepiej,sporo ludzi,ale wyszła mi właśnie superata - całe 3 zł,więc się cieszę ![]() ![]() Znajomi zrobili mi niespodziankę i z TŻ przyszli dużą paczką i długo ze mną siedzieli,szybko czas mi minął. ![]() Ale troszkę się z TŻ pokłóciłam... Strasznie zazdrosny jest. Do klubu bilardowego przychodzi dużo stałych klientów + chłopaki z drużyny. Jednak wypada aby barmanka znała osoby,które często przychodzą,zwłaszcza,że ci z drużyny mają inne naliczanie. Więc kiedy przyszło kilku z nim uśmiechnęłam się i powiedziałam po prostu "cześć" i od razu zaczęłam pytać czy dla nich to co zwykle. Chyba muszę być miła? Zwłaszcza,że ich poznałam i to naprawdę fajni ludzie... TŻ oczywiście od razu pytania,czy każdy ma u mnie takie ulgi,uznał,że puściłam do nich oczko...eeech szkoda gadać nawet ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3381 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tak na sekundkę przywitać się bo zaraz lecę na autobus. Jakiś wzrost mam po protoczwartku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:24 ---------- Poprzedni post napisano o 05:22 ---------- Mroziqu przejdzie mu ![]() ![]()
![]() |
#3382 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale jestem padnięta. ze względu na przygotowanie do przecen, zostałyśmy po godzinach w sklepie... i siedziałyśmy do 1.00 (ja w sumie 9 godzin), zanim wróciłam do domu, wykąpałam się, trochę minęło..a za godzinę mam egzamin z rachunkowości ![]() mam nadzieję, że jakoś te 3 zdobędę i będę mieć wakacje ![]() dziś znowu do pracy po zamknięciu sklepu, na kilka godzin, żeby wszystko dopieścić do przeceny ![]() ![]() na wadze wzrost +0,9 ![]() ![]()
![]() |
#3383 |
Zakorzenienie
|
witam się z Wami chudzinki - zanim wezmę się za pracę.
dziś -0,90 kg więc wszystko wróciło do normy po proto ![]() ciąg dalszy użerki z moim bratem ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3384 | |
Szara Eminencja
|
?
Cytat:
Dzięki dziewczyny. Nie wiem czy się zdecyduje na tą prace - 3 zmiany oj szkoda gadać. Na wage nawet nie wchodze nie chce sie przerazić bo nie jem już 5 posiłków tylko tak w biegu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zingiber o żadnym ślubie, broń bosze! tfu, tfu! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zgodnie z radami byłyby w innym kolorze... a góre właśnie bym zrobiła taką 'zakładaną' o jakich pisze na tych stronach co podałaś... bo gorset raczej odpada - sukienkę będzie szyć domorosła krawcowa więc nie mogę szaleć... heh tak teraz patrzę na sukienkę którą wrzuciłam jako przykład rękawa - jak mi się podoba w całości ![]() Edytowane przez 201604301943 Czas edycji: 2011-06-17 o 09:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3386 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba już lepiej pójść do sklepu pracowac. Popatrz w Lublinie sa agencje pracy tymczasowej na pewno potrzebuja kogos na czas wakacji.
![]() |
#3387 |
Rozeznanie
|
nie wiem o co chodzi z tym bratem, ale wiem jedno po doswiadczeniach z moim i ogolnym takim musi(my) się poparzyć żeby dojrzeć to ze cos jest złe. Ostrzec należy, aale na siłe ne odciągać bo to i tak nic nie da.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3388 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Byłam z Olafkiem wczoraj na testach i iiiii : pies, kot, olcha, pleśń, mąka pszenna i jajo ![]() dobrze, ze minimalnie, bo malutkie kropki 1x1
#3389 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() powiedz mu, ze jest najważniejszy i że musi zwyczajnie zaufać. ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- a co do pracy skoro nie pasuje ci, poszukaj w necie agencji pracy tymczasowej adecco work service itd, oni zatrudniają pracowników po dużych sklepach np tesco lub firmach, potem zdarza sie ze taki sklep zatrudnia tego pracownika juz u siebie. W takim sklepie mialabys napewno wyzsza podstawe. ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- albo idź do takiego tesco i zapytaj o prace oni Ci dadza namiar na ta agencje ktora u nich zatrudnia i wtedy idź do nich powiedz ze chcesz tu i tu, lepiej tak niz przez net skladac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3390 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.