|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
w obi widziałam
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#3812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie podobnie z twarzą i z brzuszkiem. ![]() Myślę, że jeszcze 3kg i będę bardzooooooooooo happy! ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
Nawzajem.
|
|
|
#3813 |
|
Rozeznanie
|
We wszystkich dużych marketach budowlanych, Obi, Nomi. Widziałam, też w
Carrefourze. W sklepach ogrodniczych też są
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Snow gratuluje końca sesji
![]() Ijaa super, że tak chudniecie. Ja jeszcze z 2 kg i dam chwilowo spokój. Bo przecież sukienka czeka
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie rozpakowałam wytęsknioną gruszkę i... jest niedobra. ![]() Jakaś bez smaku i twarda. Chyba za wiele od tego spotkania oczekiwałam.
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
ijaa, gratuluję spadku wagi!
I ciut zazdroszczę Niech zazdrość jednak w tym wypadku będzie motywacją ![]() I oczywiście wszystkiego najpiękniejszego dla TŻa ![]() Cytat:
Mam dwa typy, ale nie będę zapeszać ![]() A co do wagi to właśnie miałam Ci pisać na lipcowych, co robisz, że tak ładnie zjeżdżasz... Też bym chciała Ale na to się nie zapowiada, więc będę utytą panną młodą
|
|
#3817 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Aaby -dobrze, że mniej boli, to najważniejsze Nadia - Punto - uwielbiam ciche dni Ssnow - gdzie jest ALA???? AAAAAAALLLLLLLAAAAAAAAAAA AAA odezwij się ![]() mam @, jestem zła, boli, wczoraj na rybach wypuściłam wymiarowego szczupaka na jagodach wczoraj byłam, ale lipa straszna, chyba obmarzły w maju przez te mrozy, bo w półtorej godziny nazbierać pól litra? ile się lasu zjeździłam, żeby znaleźć miejsce, gdzie są wszędzie jagodziska, ale bez jagód. paranoja jakaś. dzisiaj nadrabiam zaległości netowe i komputerowe
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-06-17 o 11:50 |
||
|
|
|
#3818 |
|
Zadomowienie
|
http://www.facebook.com/vervastreetr...1572268851 3997
można zgarnąć naklejki śmieszne na auto
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
ja się od kilku dni fatalnie czuję, mam @, brzuch mnie boli, i na dodatek czuję takie dziwne uczucie w klatce piersiowej po prawej stronie . ijaa gratuluję spadku wagi suuper CI idzie i oby tak dalej
|
|
#3820 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a kiedy jedziecie? no właśnie początek chudnięcia był ok, a teraz kiepsko , bardzo kiepsko, może dlatego, że zmieniłam w zeszłym tygodniu tabletki na plastry
|
|
|
|
|
#3821 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczegolnie jak sniadanie zjem okolo 10 a czasem okolo 9 ale co na te sniadanie .. kawa i croisant eh nie nie moj zoladek nie jest przyzwyczajony do czegos takiego mowie do tz ze tak niemoge i ze niech nie sciemnia bo on jak jestesmy w IRL to tez tak nie je ( kupilismy cos dla mnie na przegryzienie ) a ten ze je sniadanie i potem w pracy okolo 5-6 ta jasne ... baju baj tylko te sniadanie to on je okolo 11 zanim sie zabierze za nie i sa to w jego przypadku czesto 2 zlozone kromy chleba z dzemem ( czyli duuuzo wiecej niz jeden croisant bo w sumie 4 kromki ) + 2 kawy zazwyczaj wypije a po pracy tez je cos tresciwego wiec niech mi tu nie sciemnia matko jakbym tak jadla jak on mowi to sie nie dziwie ze on ma ponad 184cm i 60pare kg jak do mnie sie wprowadzil na szczescie potem utyl pare kg bo jeszcze troche a bym go w domu nie znalazla Cytat:
moja babcia robi z truskawek i z malin o ile pamietam ale dawno go nie pilam druga znowu robila z porzeczek a ciotka z winogron sama pamietam jak tata robil i z truskawek i z miesznych jakis owockow dobre bylo Cytat:
kochaniutka ale z czego Ty sie odchudzasz? z 50 kg ? jak ja bym chciala miec chociaz 60-65 i tak jak widze pare kg zrzucilas
|
|||
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
Jakąs przymulona sie zrobiłam. Musze kawe wypić.
|
#3823 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no niestety jestem niska więc to 50 to i tak za dużo, 48 to cel nr 1 , ale chciałabym zejść do 46 |
|
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze to jeszcze miesiac
moze akurat
|
|
|
|
#3825 |
|
Zadomowienie
|
Ninona a ile masz wzrostu?
Abby ale świetny pomysł mają Twoje siostry na prezent
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#3826 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
31 lipca. Wiemy tylko tyle, że chciały wcześniej, ale tam, gdzie mamy lecieć, były wyloty 24 lipca (w noc weselną) i 31 lipca. Nie chciały wyganiać nas z wesela
Chudzielcu Ty! Zatem Cię pocieszę i na duchu podniosę, gdyż ja mam 160cm i 56kg. I zejść nie mogę Zadowolona?
|
#3828 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, bo my tez mniej więcej w tym terminie planujemy wyjechać (choć może się to opóźnić bo być może pojedzie z nami moja świadkowa i jej chłopak - a im pasuje dopiero w sierpniu), no ale my tylko na tydzień ![]() chudzielcem to ja będę za 5kg w dół ![]() widziałam Cie na zdjęciach i uwierz mi, że ja mimo niższej wagi wyglądam gorzej od Ciebie (tzn Ty wyglądasz bardzo dobrze )ale nie poddam się, na pewno nie - nie spocznę dopóki nie osiągnę przynajmniej pierwszego celu![]() dziś umówiłam się na 6 lipca na przymiarkę sukni- mam nadzieję, że do tego czasu już bedzie mnie mniej
Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2011-06-17 o 13:41 |
|
|
|
|
#3829 |
|
Zadomowienie
|
To ja też 159
Waże pewnie 51-2 kg(z pól roku się nie ważyłam) i czuje się szczupło
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo absolutnie siebie nie akceptuje i nie uwierzę, że mając 6kg mniej można wyglądać gorzej ![]() A ja przymiarkę mam 1 lipca, więc już na bank zbyt dużych zmian nie będzie... Dobra, bo się offtop robi
|
|
#3831 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba żartujesz ! Ważysz 56 kg i uważasz się za otyłą ?! ![]() Będziesz przepiękną panną młodą
Edytowane przez Martita88 Czas edycji: 2011-06-17 o 13:27 |
|
|
|
|
#3832 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przy 46 kg wyglądam naprawdę bardzo przyzwoicie a jeśli chodzi o mierzenie sukienek, to nie było problemów, lepiej być małych i (w miarę)szczupłym niż większym- fajne było to , że mogłam przymierzyć każda sukienkę bo w każdą się mieściłam , panie w salonie mocno mnie związywały albo spinały z tyłu suknie, stawałam na podest i wola
|
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
chyba przestane sie dzielac bo wpadam w kompleksy przy mojej wadze
tyle ze ja mam 171cm i glowny problem to brzuch i uda bylo jeszcze miesiac temu 73kg ale zazwyczaj wazylam 65 pare lat temu ale coz teraz jak wyjezdzalam tez bylo mniej ale narazie sie nie chwale |
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ właśnie dzwonił, żebym sobie nie planowała nic na wieczór, bo Go zaproszono na degustacje win i będę robiła za kierowce. Uroki posiadania prawa jazdy.
![]() No dobra. W sumie On mnie tyle razy gdzieś woził, to teraz ja mogę
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... Jestem żonką ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 Hania - 06.11.2015 Edytowane przez kraven Czas edycji: 2011-06-17 o 13:48 |
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
jak zrobiłam prawko to też musiałam wszędzie wozić ale rodziców ... teraz zdał prawko mój brat i to on wozi całą rodzinę
![]() ale się dziś narobiłam... wreszcie wsadziłam kwiatka ( teściowa dała nam roślinkę w wodzie , a że za tydzień przyjeżdzają to wsadziłam wreszcie do doniczki ) posprzątałam w kuchni ( pozmywałam naczynia i zrobiłam porządek w szafkach - ostatnio przybyło nam trochę rzeczy i póki co (przez miesiąc :O ) leżały pod stołem, bo nie było dla nich miejsca ... ale już poukładałam jedzeniowe rzeczy i od razu jedna szafka zrobiła się wolna i tak oto znalazłam miejsce na patelnię grillową i garnek do gotowania na parze )
|
|
#3837 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za sesje![]() Cytat:
ale dziś o 16 ide już normalnie![]() Cytat:
zamówiłam
|
|||||||
|
|
|
#3838 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
I jak wrażenia?
![]() Ja też ![]() Chyba mi sos wyszedł, zjemy z plackami bo TŻ o dziwo wczoraj ruszył ![]() A w poniedziałek w pracy próbna ewakuacja
|
|
#3839 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zdradzisz gdzie zaczynasz pracę ? ![]() Ja za 15 min kończę i idę do domku
|
|
|
|
|
#3840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reszta podały dziewczyny![]() Pomyślimy ![]() Cytat:
Wszystko poprasowane! Matko ile ja tego miałam. Na targu ceny nadal są strasznie wysokie. Kupiłam czereśnie- ogromne i błyszczące! Truskawy, fasolkę szparagową, młodą kapustę i krótkie spodenki
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

za sukcesy w odchudzaniu
10kg to by faktycznie było przegięcie, ja schudłam 3 ale np tak mi buzia schudła ze na zdjeciach sie nie poznaję 
i z brzuszkiem.

już sama nie wiem co mam robić - czasu na ćwiczenia nie mam, ale wszędzie gdzie tylko mogę chodzę pieszo

Bo absolutnie siebie nie akceptuje i nie uwierzę, że mając 6kg mniej można wyglądać gorzej 
(ok. -5kg).