Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-17, 10:32   #4651
MARGIDA
Wtajemniczenie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Sztuczko - trzymam kciuki za prackę, no i za suknię
A my do pierwszego tańca ( który nie waidomo czy będzie), wybraliśmy Sway Michaela Buble.
D. stwierdził, że może nawet wie, jakto zatańczyć
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:35   #4652
madzia2306
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Sztuczko - trzymam kciuki za prackę, no i za suknię
A my do pierwszego tańca ( który nie waidomo czy będzie), wybraliśmy Sway Michaela Buble.
D. stwierdził, że może nawet wie, jakto zatańczyć
a my może weźmiemy sobie take my breath away kurcza fajnie by było jakby zespół mial w swoim repertuarze nothing else matters bo ma piekne słowa

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:36   #4653
Seagirl
Zadomowienie

Kurcze a ja nie znam sukni Vesny, Gloria ale jakiej firmy? Jestem strasznie ciekawa.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:43   #4654
D0tk4
Zadomowienie

Dziewczyny, pedzicie jak oszalale! Dzis czeka mnie kolejny dluuuuugie dzien w pracy wiec znowu Was nie nadrobie, a pewnie jutro obudze sie juz w nowej czesci Tak wiec owocnego pisania, tylko zebyscie za plodne nie byly, bo juz Was nigdy nie dogonie :P Milego dnia
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:44   #4655
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Kurcze a ja nie znam sukni Vesny, Gloria ale jakiej firmy? Jestem strasznie ciekawa.
Wczoraj wstawiała jej zdjęcie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:46   #4656
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dlatego najczęściej jak mówimy o ślubie czy coś to odrazu "w ciąży jesteś że tak młodo bierzecie ślub?" co mnie trochę irytuje. Mój TŻ też nie wygląda na te swoje ponad 22lata.
u mnie w rodzinie podejrzewa się ciążę, jak np. para planuje szybko wesele, np dziś postanawiają się pobrać a za mniej niż pół roku ślub ...

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
jak mój tż powiedział że sie zaręczyliśmy to jego koledzy pierwsze co to wypalili z tekstem że pewnie w ciąży jestem nie mogli uwierzyc że mi sie oświadczył bo CHCIAŁ
u nas były różne reakcje jedni mówili "no wreszcie " , inni "czy nas nie poje**bało" ( to szczególnie do TŻ:P )

Cytat:
a my może weźmiemy sobie take my breath away kurcza fajnie by było jakby zespół mial w swoim repertuarze nothing else matters bo ma piekne słowa

my jeszcze nie mamy piosenki, póki co nie myślę o tym, na pewno chcemy nauczyć się tańczyć do piosenki , ale nawet nie wiem ile nauka tańca by kosztowała...orientuje się któraś z Was??

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:49   #4657
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Ceny ubezpieczeń w tym roku skoczyły o 30% więc to nie wina stłuczki, (mam w rodzinie agenta ubezp.) Ja w tym roku płacę ponad 100zł więcej niż w zeszłym.
a mój TŻ płaci mniej

Kicia kurka jak mamy dzisiaj zamknąć wątek to znowu mnie na tym wydarzeniu nie będzie, ale co tam. Odezwę się w nast części. Weekend też mam troszku zawalony, ale wątpię, żeby do poniedziałku mało się u nas naprodukowało. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko wrzucać wszystko na forum co mam

Ale mnie pyszczek szczypie. Maseczkę sobie zrobiłam, chyba 5 min za długo trzymałam.

A we wtorek idę na imprezę kończącą studia. Dostałam zaproszenie od dziennych, bo przecież 3 lata z nimi studiowałam. Ale się cieszę

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:53   #4658
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Tak , walc wiedeński i jednak sama skomponuję jakiś układzik na podstawie róznych filmików z You Tube, dodam że nie mam nic wspólnego z tańcem ale rytm mam, podpatrzę tu i tam i naucze TŻ. Jednak szkoda mi kasy na profesjonalne lekcje w szkole tańca.
Też tak planujemy. Głusi na muzykę nie jesteśmy, więc nie powinno być najgorzej Kasy wydawać na kurs nie będziemy.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:58   #4659
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Kicia kurka jak mamy dzisiaj zamknąć wątek to znowu mnie na tym wydarzeniu nie będzie, ale co tam. Odezwę się w nast części. Weekend też mam troszku zawalony, ale wątpię, żeby do poniedziałku mało się u nas naprodukowało. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko wrzucać wszystko na forum co mam

właśnie mnie też caly weekedn nie będzie... jutro popołudniu idziemy na imprezkę a w niedziele mamy rocznicę a chciała bym być na otwarciu hehe
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 11:05   #4660
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
A nie miałaś jakiejś stłuczki? Mój szefo tak miał, jak go koleś przytarł, kasiorka poszła z ubezpieczenia i w kolejnym roku miał do płacenia wyższą składkę za ubezpieczenie... Kroją ludzi równo

Ale fajnie! Weselicho w rodzinie. Też bym zaczęła chlipać
no nie mialam wlasnie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

co do wodki wlasnie.. nie wiem czemu moi też mnie poganiają... Ale TZ mówi że bez sensu że wześnie, że nie ma gdzie tego trzymać i że przepije to jego rodzina na grilach przez wakacje wiec lepiej nie

Cytat:
najgorzej jeszcze jak się ma jakąś chociaż małą stłuczkę.. brat tżta taka miał i teraz za samochód z silnikiem 1,8 rocznik chyba 99 na współwłaściciela placi chyba 1500zł wszystkie zniżki mu poleciały
uuuu...

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 11:05   #4661
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

Aj laseczki... podjarałam się tą ofertą pracy... (dalej nie mogę się dodzwonić) i obiecałam sobie, że jeśli ją dostanę, to oporowo idę do Lisy i zamawiam moją Avatarkową Szmaluszek by się wtedy znalazł
A co to za praca? Może przegapiłam jak pisałaś...

Wiecie dziewczynki - rozmawiałam z rodzicami na temat możliwości dofinansowania wesela. Mamy taką sytuację, że sami niestety nie damy rady za wszystko zapłacić, gdyż musimy koniecznie kupić samochód a to nie jest mały wydatek, więc trochę nam zabraknie. No to usłyszałam od nich, że spoko, że ile będzie nam brakować, to dołożą a potem stwierdzili, że jakby było trzeba to oni mogą sami całe wesele sponsorować... no po prostu jestem w szoku...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-17, 11:07   #4662
martuha24
Rozeznanie

Hejka Dziewczyny!! Materdyjo mam 16 stron do nadrobienia spuścić Was z oka to rozrabiacie ale nadrobię tym czasem idę kupić garnek
Stary 2011-06-17, 11:22   #4663
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Witajcie.

Dziewczyny podjęłam dzisiaj trudną decyzję. Jako że w przyszłym roku bronie mgr i widoków na pracę nie mam w moim zawodzie. A w moim mieście w żadnym zawodzie więc postanowiłam, że zapiszę się do szkoły medycznej na kierunek technik masażysta. W miasteczku TŻta, gdzie będziemy mieszkać, jest 2 czy 3 masażystów i po prostu nie wyrabiają. A poza tym stwierdziliśmy z TŻem, że zawsze będę mogła założyć swój mały gabinecik i tak zarabiać pieniążki. Jutro albo w pon pójdę złożyć podanie
Fajna sprawa tylko wiesz, nie napalaj sie że od razu będziesz masowała w prywatnym spa samych pieknych ludzi :P Już na praktykach czeka Cię masowanie owrzodzonych,zaropiałych ludzi Moje koleżanka w tym roku to skończyła i jak opowiadała to

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Super - zazdroszczę Wam takiego pięknego wyjazdu Ale że mieliście fundusze mimo że za rok weselicho Świetnie - zazdroszczę zaradności i organizacji My możemy pomarzyć o takiej podróży, może za jakieś 10 lat się uda
(po ślubie będziemy się zbierać do kupy - - potem zmiana mieszkania, wiadomo że potem jakiś remont, dziecko... zobaczymy jak to wyjdzie "w praniu")
Mamy tak samo Tż ma urlop we wrześniu i jak uda nam się pojechać na 2 tygodnie w góry to już będzie dobrze Podróży poślubnej chyba nawet nie planujemy bo po ślubie chcemy wziąć kredyt na mieszkanie. Może za 10 lat sobie odbijemy, dobrze że nie przewidujemy dzieci przez najbliższe lata bo w ogóle bankructwo

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Też tak planujemy. Głusi na muzykę nie jesteśmy, więc nie powinno być najgorzej Kasy wydawać na kurs nie będziemy.
A my chcemy przejść się na 2-3 lekcje przed samym weselem
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 11:23   #4664
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

A wczoraj widziałam się z moim kuzynem, który mieszka w Holandii już na stałe od dobrych 8/9 lat I gadaliśmy o moim ślubie. Bardzo się ucieszył, że wybraliśmy termin od razu po Świętach Wielkanocnych, bo spokojnie urlop dostanie i na święta będzie u mamy. Kolejna osoba z rodziny zagranicznej, która powiedziała nam, że termin jak najbardziej im odpowiada Cieszy to bardzo.

Tak tylko podzielić się chciałam

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-06-17, 11:27   #4665
moooniaaaa
Zakorzenienie

Znalazłam nowy sukienkowy obiekt westchnień
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CYMBELINE - EURIDYCE.jpg (55,2 KB, 44 załadowań)
Stary 2011-06-17, 11:28   #4666
vesna84
Zakorzenienie

jeszcze 2 godzinki i przymierze Glorię
obiecuje zostawic fotki dłużej niz ostatnio
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 11:33   #4667
jagata
Wtajemniczenie

moooniaaaa - suknia piękności

vesna84 - ja też czekam na fotosy, bo ta Gloria to bardzo podobna do mojej wymarzonej...
Stary 2011-06-17, 11:33   #4668
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.josephine.pl/items/1/
Głoria to trzecia od góry
chyba ten salon jest jedynie w krakowie.. tak mi sie wydaje.

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Kiedyś też mi się podobała Jednak Gloria Krakowska jest teraz moim namber łan

VESNA nosz ty jeszcze w domu :P ja czekam i czekam. ale mnie korci jutro do tego Krakowa jechac przymieżyć Glorię.
Może po relacjach Twoich się zdecyduję
PAMIĘTAJ- zapytaj o materiał i zwróć uwage jakiego jest rozmiaru bardzo proszę

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-06-17 o 11:35
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 11:33   #4669
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Tak , walc wiedeński i jednak sama skomponuję jakiś układzik na podstawie róznych filmików z You Tube, dodam że nie mam nic wspólnego z tańcem ale rytm mam, podpatrzę tu i tam i naucze TŻ. Jednak szkoda mi kasy na profesjonalne lekcje w szkole tańca.
Hmm... Możesz jeszcze z ciekawości sprawdzić ceny w jakiejś pobliskiej szkole tańca, w której nauczają 1. tańca - w moim mieście godzinna lekcja dla pary kosztuje 70zł, a ponieważ są to indywidualne lekcje to spokojnie starczą 3-4 zajęcia, uwierz Myślę, że nie jest to kasa "nie do przełknięcia", ale oczywiście zrobisz jak będziesz uważała

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Ale mam przeboje z 'koleżanką' ;]
Dowiedziałam się wczoraj od znajomego, że ona mu powiedziala, że odkąd wyjechałam do UK to się zrobilam Wielka Pani i nawet się do niej nie odezwę. To ja zawsze zabiegałam o kontakt i pierwsza do niej pisałam. Ona twierdzi, ze tyle razy do mnie pisała pierwsza, a ja jej nigdy nie odpisywalam :/ Wkurzyłam się, napisałam do niej litanie na fb, powiedziałam co mnie boli, a ona na to, ze jak nie miala checi pisać to mogłam to uszanować, bo ona miala wielkie zmiany w życiu i, ze to co było to już nie ważne, teraz jest inaczej. Zrobiła mi straszna przykrość, bo nie lubie jak ktoś wymyśla takie bzdety. Zła jestem.
Nie przejmuj się taką "koleżanką"... Też miałam kilka razy w życiu podobną sytuację... często tak się dzieje z zadrości, a podejrzewam, że skoro Ci pisała, że działo się w jej życiu to pewnie nie za fajnie no i wiesz, może żal dupkę ścisnął? Mi się kontakty pourywały jak poszłam na zaoczne - ja wychodziłam z inicjatywą, zaprosiłam na parapetówkę = koleżanki owszem, przyszły, ale potem... zero odzewu :| Więc po co mi takie "koleżanki"? Wyluzuj więc Niewarto tracić czasu dla ludzi którym na Tobie nie zależy

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
A co to za praca? Może przegapiłam jak pisałaś...

Wiecie dziewczynki - rozmawiałam z rodzicami na temat możliwości dofinansowania wesela. Mamy taką sytuację, że sami niestety nie damy rady za wszystko zapłacić, gdyż musimy koniecznie kupić samochód a to nie jest mały wydatek, więc trochę nam zabraknie. No to usłyszałam od nich, że spoko, że ile będzie nam brakować, to dołożą a potem stwierdzili, że jakby było trzeba to oni mogą sami całe wesele sponsorować... no po prostu jestem w szoku...
Nie nie - nie rozpisywałam się na ten temat Wczoraj pod koniec stażu (zanim się zerwałam na absolutorium TŻa) zauważyłam ogłoszonko, oferta jest wymarzona dla mnie (charakter pracy odpowiada moim zdolnościom i cechom charakteru, kasa też spoko, tematyka nawet związana z moim kierunkiem studiów) - opowiem szczegółowo jak coś się wyjaśni, bo póki co nie mogę się dodzwonić

Fajnie, cieszę się, że rodzice zaoferowali Wam taką pomoc To skarb mieć takich wyrozumiałych rodzicieli
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-17, 11:33   #4670
moooniaaaa
Zakorzenienie

Widzę,że rozmowy były na temat reakcji na ślub
U nas raczej wszyscy się spodziewali,że jak skończę naukę to zaczniemy coś myśleć. Większość tż kolegów już zaobrączkowanych albo planujących,więc reakcje spoko. Szkoły skończone, praca jest, mamy gdzie mieszkać, staż też mamy w sam raz, to na co czekać
Stary 2011-06-17, 11:34   #4671
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
No no no, prezentuje się świetnie

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
Czemu dopiero za 2 godz, co
Już się nie mogę doczekać zdjęć, oby Tylko była ta miła pani!!!!!!

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-06-17, 11:35   #4672
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
http://www.josephine.pl/items/1/
Głoria to trzecia od góry
chyba ten salon jest jedynie w krakowie.. tak mi sie wydaje.

Kiedyś też mi się podobała Jednak Gloria Krakowska jest teraz moim namber łan
Faktycznie, trochę w stylu Glorii (dla mnie nieosiągalnej:P)
Stary 2011-06-17, 11:40   #4673
melod_y
Zakorzenienie

gosza- gdzie masz pana z avatara :P Na urlop wysłałaś?

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Faktycznie, trochę w stylu Glorii (dla mnie nieosiągalnej:P)
Toczyłyśmy już dyskusje ze to duża/mała podróbka tej sukienki, ktora cenowo powala z nóg.. a i w polsce wcale niedostępna..
http://www.jlmcouture.com/Jim-Hjelm/...nal/Style-8962

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-17, 11:41   #4674
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Melod_y na urlop to może mnie, bo właśnie cieszy moje ucho, ale w ramach robienia wszystkiego tylko nie pisania pracy wpadł mi do głowy taki mały wybryk.

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-06-17, 11:42   #4675
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A wczoraj widziałam się z moim kuzynem, który mieszka w Holandii już na stałe od dobrych 8/9 lat I gadaliśmy o moim ślubie. Bardzo się ucieszył, że wybraliśmy termin od razu po Świętach Wielkanocnych, bo spokojnie urlop dostanie i na święta będzie u mamy. Kolejna osoba z rodziny zagranicznej, która powiedziała nam, że termin jak najbardziej im odpowiada Cieszy to bardzo.

Tak tylko podzielić się chciałam
to super! widzisz, wybraliście idealną datę

Też nie mogę się doczekać fotek z przymiarki Vesny

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 11:46   #4676
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, dlaczego ta laska ma taki kuper? Tren tak dziwnie podpięty? http://allegro.pl/suknia-cymbeline-m...671024162.html
Stary 2011-06-17, 11:47   #4677
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
Mistrzyni budowania napięcia
Stary 2011-06-17, 11:54   #4678
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Dziewczyny, dlaczego ta laska ma taki kuper? Tren tak dziwnie podpięty? http://allegro.pl/suknia-cymbeline-m...671024162.html
Dlaczego to ja nie wiem, ale bez odstającego "tyłka" byłaby ładniejsza.

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-06-17, 12:04   #4679
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Ten kooper to jakaś porażka jest.
Dlatego nie chcę kiecy z trenem, mimo, że Ale wolę nie ryzykowac tego, że ktoś mi to później kijowo podepnie i będę wyglądać, jak mega kaczor
Stary 2011-06-17, 12:11   #4680
vesna84
Zakorzenienie

kobiety, ja jeszcze w pracy jestem
teraz mi taka myśl wpadla, że jak wczoraj nie przywieźli tej Glorii z czyszczenia???:pala : zabiłabym.....
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości