|
|
#1231 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518969
|
|
|
#1232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to zabrzmi egoistycznie, ale naprawdę bardzo chciałabym, żeby któregoś pięknego dnia stwierdził: "Cholera, a mogłem mieć taką za*****ta laskę!" Cytat:
Ja chcę poznać w końcu fajnego i wiernego faceta... buuu ![]() edit: dodam, że on jeszcze mi powiedział, że szukam ideału I życzył mi perfekcyjnego faceta, który nigdy nie popełnia błędów... No ludzie!!! Czy wierność to aż tak dużo? Czy to coś "ponad"? Przecież to PODSTAWA ZWIĄZKU... Ale fakt, pod wieloma względami on był idealny (chociaż plus dla niego, że się tym nie chwalił ). Ooooj to się rozpisałam
Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2011-06-17 o 12:21 |
||
|
|
|
#1233 |
|
Rozeznanie
|
Ja przed chwila ogladalam zdjecia ex ex z zaręczyn. Ale sie uśmialam
|
|
|
|
#1234 |
|
Rozeznanie
|
![]() Ostatnio dowiedziałam się, że do mojej - jak mi się wydawało - przyjaciółki napisał mój eks i prosił ją, żeby jakoś pomogła mu Nas ratować. Tamta, bez żadnego porozumienia ze mną odpisała mu, że to niemożliwe, że ja nigdy mu nie wybacze i żeby zostawił mnie w spokoju. Nie dowiedziałabym się o tym, gdybym całkiem przypadkowo nie spytała jej, czy eks się do niej nie odzywał. Opowiedziała mi wszystko, a na moje pytanie, dlaczego mi nie powiedziała od razu, usłyszałam odpowiedź: Najwyraźniej zapomniałam. What the fuck?! A teraz eks rzeczywiście dał mi spokój, podczas gdy ja żałuję, że rozstaliśmy się z powodu jakiejś głupoty. Super :/
|
|
|
|
#1235 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27566003] zapraaaaszam. ale musisz sie pospieszyc, bo jeszcze tydzień mi tu został [/QUOTE]Kurcze to nie zdążę, bo mam tydzień do obrony. ![]() No właśnie, co się odwlecze to nie uciecze Cytat:
Cytat:
Niestety ![]() Tylko coś czuję, że przeforsowałam stawy skokowe :/ Tak to jest jak się biega po betonie...bo tam gdzie mogłam pobiegać po ubitym piaseczku oczywiście musiały siedzieć tabuny zakochanych par i dresów na browarku. ![]() Cytat:
Bardzo dobrze. Może w koncu skończę tę cholerną magisterkę
|
|
|
#1236 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Ale dla mnie jest to również pisanie komuś "myślę o Tobie", będąc w związku z kimś innym.
|
|
|
#1237 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to pewnie zajrze, ale nie dzisiaj bo musze sie jeszcze pouczyc na popoludniowy egzamin na ktory nic nie umiem, to jakaś masakra będzie, a potem chyba pojadę do koleżanki trochę odreagowac ale spodziewajcie się mnie tam !!!!
|
|
|
|
|
#1238 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja z natury już nie ufam ludziom. Więc nie mam z tym problemów:P---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Popieram. I tacy nie powinni dostawać DRUGIEJ SZANSY. Jak ktoś zdradził raz, zdradzi kolejny i kolejny. I to tyczy się też kobiet.
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#1239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli potrafił robić tak po zerwaniu pewnie i tak robił w związku aaa mam na to wy✂✂✂ ane ! ![]() ![]() dzień dobry dziewczynki !
|
|
|
|
|
#1240 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1241 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym tego pocalunku tez nie wybaczyła. I gdyby ja tak zrobila, to chyba sama bym odeszła. Chociaż tez nie byłam krystaliczna. To jakies maslane oczka na imprezie, jakies usmieszki, jak zagadywał do mnie jakiś facet to raczej odpowiadałam. Ale o wszystkim starałam sie informowac exa.
Wydaję mi sie, że jego to wcale nie ruszało, tylko budowało jego wysokie mniemanie o sobie. |
|
|
|
#1242 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale co z tego. Jak i tak po dupie dostaję![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]()
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
||
|
|
|
#1243 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
witam
zdałam całą sesję na 4 i 5, jestem dopuszczona do obrony także wszystko skonczyło się dobrze.byłego nowego widuję. wczoraj znów, odwróciłam głowę jak przechodził 1cm obok mnie.. zaraz przypominają mi się teksty jak to mnie nie cchiał i się wstydził. boli cały czas.co dzien jednak o nim myslę niestety ale od rozstania ani razu się nie odezwalam. chociaż mnie ciąąąągle korci.. ;/ to już bedzie chyba ze 3tyg jak nie lepiej.
|
|
#1245 | |||
|
Konto usunięte
|
ciekawe jakby Słodziak zareagował jakbyś go poinformowała ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
cieszę się, że wszystko ze studiami dobrze się ułożyło. |
|||
|
|
|
#1246 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27574021]ciekawe jakby Słodziak zareagował jakbyś go poinformowała
[/QUOTE]Myślę, że obojętnie. Ale już mi stękał, że wyjeżdżam w sierpniu na AŻ 2 tygodnie za granicę. [1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27574021]pewnie w ogóle go nie będzie, w sensie kontaktu, bo on leci na Cypr i nie sądzę, żeby miał dostęp do internetu.[/QUOTE] Cypr to busz na końcu świata Ale mu fajnie...[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27574021]czyli na czym teraz stoisz?[/QUOTE] Jesteśmy razem, a on ma trochę do przemyślenia. Według niego wszystko jest ok, niczego mu nie brakuje i tylko czasem go denerwuję, jak mu mówię, że odczuwam jego obojętność, bo on nie wie co robić, żeby starać się bardziej... No nic, pougniatam jeszcze chwilę to ciasto, może nie będzie zakalca ![]() Szkoda tylko, że ma mniejsze potrzeby seksualne niż ja ![]() [1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27574021]zastanawiałam się ostatnio co się z Tobą dzieje. cieszę się, że wszystko ze studiami dobrze się ułożyło.[/QUOTE] Świetna wiadomość od Agi, a ciekawa jestem, co u Zośki?
|
|
#1247 |
|
Rozeznanie
|
Nie wyobrażam sobie czegoś takiego
![]() Gratulacje Aguś, mówiłyśmy Ci że nie będzie tak źle
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJE
najgorsze jest ze muszę nauczyć 60 pytan ze wszystkich przedniotów jakie mialam, mam na to 1,5tyg,,, strasznmeee to jest, mam to juz opracowane zajmuje 60 stron nie wiem jak ja to zrobię ! :/ i jeszze swoja prace sie nauczyc, pogieło ich z tymi pytaniami !!!!inni moi znajomi tak nie mieli.
|
|
#1249 |
|
Rozeznanie
|
http://kwejk.pl/obrazek/160669/dziewczyno.html
Coś w tym jest
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana tylko co ja mam jeszcze zrobić?
Wiem, że większość z Was proponowałaby taktykę... puść wolno, zerwij kontakty, a jak będzie miał wrócić to wróci. Tyle, że to nie zadziała. Mój eks nie przyjdzie do mnie z podkulonym ogonem prosić, żebym do niego wróciła. I ja mu się nie dziwię, bo sama zgotowałam mu niejednokrotnie piekło, do którego na jego miejscu nie chciałabym wracać. W jaki sposób mam walczyć? Postanowiłam wrócić na terapię. To mój pierwszy krok. Chciałabym się wyleczyć (farmakologicznie ma to trwać jeszcze kilka-kilknaście-kilkadziesiąt miesięcy, odnośnie terapii... nie wiem). Chciałabym mu się pokozać taką, jaką mnie pokochał. Pełną energii, radosną, mającą plany na przyszłość i marzenia, a jednocześnie panującą nad emocjami. Tylko nie pokażę mu się z tej strony, jeżeli posłucham rady o zrywaniu kontaktu. Proces mojego wracania do normalności nie będzie trwał kilka dni,a przez te miesiące on może ułożyć sobie życie z kimś inny. I pewnie powiecie... widocznie nie byliście sobie pisani. I może macie rację, tyle, że ja wciąż naiwnie wierzę, że byliśmy.
|
|
|
|
#1251 |
|
Rozeznanie
|
oj dziewczyny dawno nie miałam takiego doła jak dzisiaj
![]() czuje się kompletnie olana przez nowego... tak bardzo zaczełam się nakręcać na tą znajomość a teraz kompletnie nie wiem na czym stoje, nie mogę się za nic zabrać, bo obiecał mi że dzisiaj zadzwoni i pogadamy... no i tak siedze i czekam jak nie wiem na co ![]() Czemu faceci zaczynają nas olewać akurat w momencie jak nam zaczyna zależeć... |
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zaczac zyc na nowo.. Bo caly czas siedzisz i tarzasz sie w kupie i nie mozesz wyjsc. Im szybciej sie wyjdzie tym szybciej sie odzyje na nowo. (a wiem z wlasnego doswiadczenia.. ze jak tylko zaczelam zyc na nowo to zapomnialam o eksie w ciagu m-ca)
|
|
|
#1253 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Sama nie dajesz sobie, wam szansy. Zamiast zawziąć się i naprawić co złe, Ty się bawisz w trucie. No jak ten facet ma uwierzyć w to, że jesteś stabilna? Że jesteś dobrym materiałem na życiową partnerkę? On chce być mężczyzną, a nie psychoterapeutą, kierowcą i tragarzem. A Ty chcesz być kobietą, a nie kwilącym, niestabilnym emocjonalnie dzieckiem. ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Czemu zamiast zająć się swoim życiem, siedzimy jak te głupie i wpatrujemy się w telefon?
|
|
|
#1254 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Czemu sama nie zadzwonisz lub nie napiszesz?Cytat:
Jak już się zmienisz, możesz się z nim skontaktować, np. wyślij mu życzenia na urodziny lub w Boże Narodzenie. Nie wcześniej, bo wcześniej zamkniesz sobie wszelkie drzwi. Które i tak już są zamknięte, ale to drobny szczegół... Możliwe, że do tego czasu będzie kogoś miał, ale to też szczegół. Jest już za późno na cokolwiek innego. Nie zrywając kontaktu, będziesz jego wrzodem na tyłku, dzień po dniu zniechęcasz go do siebie i utwierdzasz w przekonaniu, że dobrze zrobił. Odpuść, nie masz innej możliwości. Jeśli chcesz być szczęśliwa w życiu, MUSISZ odwalić terapię.
|
|
|
#1255 | |
|
Rozeznanie
|
ja to właśnie przechodziłam z eksem.. powoli zaczynało mnie to denerwować.. także myślę, że gdybyśmy nadal byli razem to mógłby to być poważny problem..
no niestety, ale seks dla mnie jest również ważny.. i pod tym względem też musi jakoś się układać i do siebie pasować.. Cytat:
już sobie poradziłaś skoro zostałaś dopuszczona do obrony..
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-06-17 o 16:56 |
|
|
|
|
#1256 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zadzwoniłam wczoraj, ale nie bardzo mógł rozmawiać bo miał dyżur i powiedział że zadzwoni dzisiaj... no i tak sobie czekam, bo nie chce też jak gupia do niego wydzwaniać ehh...
|
|
|
|
|
#1257 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Tyle że on sam chciał wiedzieć, czy jesteśmy razem.
|
|
|
#1258 | |
|
Rozeznanie
|
też miałam ten problem z exem, niedogranie w tej kwestii to spory problem, przynajmneij dla tej osoby która chce 'więcej'. Ale myśle że nic straconego i jeszcze moze obudzić się w nim bóg seksu
![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1259 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale ja jestem bezczelna i bezpośrednia. ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
Nie ma chyba nic gorszego niż zmuszanie się do seksu żeby partnera zadowolić. Albo oglądanie jego zawiedzionej miny kiedy się go informuje, że się nie ma ochoty
|
|
|
#1260 | ||
|
Rozeznanie
|
na początku nie czułam potrzeby bo było zbyt świeżo po eksie i nawet głupio było mi sie od razu pakować w nowy związek. A teraz już chciała bym wiedzieć, chociaż mam świadomość że boje sie negatywnej reakcji i dlatego podświadomie opóźniam tą rozmowe
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.

ciekawi mnie co tu u was słychać.

Może to zabrzmi egoistycznie, ale naprawdę bardzo chciałabym, żeby któregoś pięknego dnia stwierdził: "Cholera, a mogłem mieć taką za*****ta laskę!"