|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011
Jadę jutro na panieński
![]() Składamy się z dziewczynami na fajną seksowną bieliznę dla PM, a od siebie stwierdziłam, że kupię mały drobiazg i stanęło na truskawce
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ja kupiłam stringi z cukierków i jeszcze pare innych rzeczy
|
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale, żeby takie kupić musiałam iść do sex shopu, bo nigdzie nic fajnego nie było
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
O Matko ! U mnie też
![]() ![]() Ale jeszcze jakoś stresu nie czuję Może na tydzień przed... albo w najmniej oczekiwanym momencie...![]() Wczoraj do kancelarii zaniosłam zaświadczenie o odbyciu nauk przedmałżeńskich i pozwolenie z mojej parafii na ślub może jutro podskoczę do mojej parafii i zostawię kartkę na zapowiedzi coraz więcej rzeczy się zaczyna załatwiać. w niedzielę do mojej cioci dać zaproszenie i w sumie z mojej rodziny został tylko jeden wujek z rodziną i jeszcze od mamy strony, ale tam i tak wszyscy wiedzą i to dopiero w lipcu dać, ale to tylko taka formalność będzie ![]() Ale śliczna pogoda za oknem ugotuję dla TZ obiadek jak wróci z pracy i chyba się przejdę z kotem na spacer :P może dzisiaj będzie już spokojniesza...
|
|
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przebicie cenowe mają niezłe. A weszłam i moja mina i koleżanki taka
|
|
|
#4897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale byłam w szoku, bo w dwóch sprzedawcami byli panowie kolo 60-tki a w jednym pani też taka gdzieś 60-70 lat
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję
zamierzam pobalować, bo TŻ jedzie na kawalerski i na pewno się oszczędzał nie będzie to ja też mogę a co!
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wogóle spodziewałam sie tam kobiety nie wiem czemu. Wchodzę a tam koleś koło 30-stki :P hahaha Ale kurcze fajna robota :P ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]() ja jadę w środę
|
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
jak tak sobie wyobrażę moją babcię na ich miejscu ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
ale balujemy ja za tydzień jadę na wesele, za dwa tygodnie na następne, a za trzy na parapetówkę w międzyczasie będę oblewać obronę o ile się obronię
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- No nic kobietki ja zmykam... Jutro mam zaliczenie z fonetyki, proszę o kciukasy ![]() ![]() Jutrzejszym Peemkom: ivona84, hania207, lula177, 88wisienka, Aniusia1984, frezyjka85, notatki85, magbes wszystkiego co najlepsze na tej Nowej Drodze ![]() ![]() ![]() Dużo szczęścia i miłości !!! Niech ten dzień będzie najpiękniejszym dniem Waszego życia! ![]() ![]()
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2011-06-17 o 20:10 |
|
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
Też się zwijam
mama mnie wygania z pokoju, bo będzie malować ściany - w końcu remont musi być skoro wesele się zbliża Buziaki
|
#4905 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki nie zdążyłam Was nadrobić, jutro z rana jak wrócę z pracki to to zrobię
![]() Kupiłam sukienkę na swoje poprawiny ![]() Kolor śmietankowy / ecru do kolanka , na dole obszyta cieniuteńką lamóweczką i pod biustem tasiemka czarna...jak mi się uda to jutro wkleję zdjęcie ![]() Uciekam do pracki dobranoc ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- AAA i teściu zakupił 100 butelek krupniku ![]() hehehe |
|
|
|
#4906 | ||
|
Zakorzenienie
|
No i co, spotkałyśmy sie
![]() Dzięki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kupiliśmy 2 ręczniki (mały i duży) zielone 2 małe ręczniczki do kuchni - jeżynowe 3 czarne ramki w które włozymy zdjęcia owoców do kuchni , świece jabłkowe i owoce tropikalne, papilotki na muffinki no i co najważniejsze - resztę składników na winiacza
|
|
#4907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I jego rozmowa z laskami, które szukały dobrego wibratora i żelu, jego wiedza na temat intensywności doznań i innych bzdetach zabiła nas wszystkich, którzy tam byliśmy ![]() A mój TŻ swego czasu jak bywał w większych miejscowościach był dość częstym gościem w sex shopach |
||
|
|
|
#4908 |
|
Rozeznanie
|
dawno mnie nie było ![]() ivona84, hania207, lula177, 88wisienka, Aniusia1984, frezyjka85, notatki85, magbes Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia aby wszystko się udało i było po Waszej myśli
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
uzupełniałam żele
![]() Cytat:
![]() Dla Wszystkich jutrzejszych pe'mek - dużo uśmiechu w tym dniu, szczęścia na nowej drodze życia i udanego wesela |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4911 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
czesc
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
tez juz bym chciala!!!Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za udane zakupy![]() koło Kołobrzegu?? ktoras zdała egzamin badz obrone na 5!! nie zacytowlao mi
|
|||||||||
|
|
|
#4912 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie. Po długich poszukiwaniach znalazłam ten wątek
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kojarzę cie z jakiegoś wątku ae nie wiem z jakiego ![]() Opowiadaj co załatwione? Kiedy ślub? Chwal sie wszystkim ![]() Dziś mały ruch b weekend się zaczyna
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za wszystkie życzenia - wzruszyłam się ![]() chyba wszystko już dograne.... mam nadzieję ![]() ![]() jutrzejszym PMkom życzę dużo uśmiechu i pięknej pogody..... u nas zapowiadają burze, ale mam nadzieję, że na wyjście z kościoła zaświeci piękne słońce bez deszczu tego też Wam życzę kochane!!!!i dobranoc
|
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
#4916 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo fajna truskaweczka ![]() Cytat:
![]() Ja też odchudzam się mniej jedząc i spacerując. Schudłam 2 kg czyli tyle co nic ale dzisiaj na zebraniu w pracy dziewczyny same zaczęły mi mówić, że bardzo schudłam, więc chyba jakiś efekt jest ![]() Cytat:
mam nadzieję Justi, że twoja kicia będzie już takim aniołkiem w dodatku mega myziastym bo to też częste uroku sterylki ![]() margolko zdrówka dla Babci, Rock i dla Twojego dziadka dużo zdrowia. Cytat:
![]() Ja też swoje bony wymieniłam już na bibelotki w Ikei. Cytat:
Cytat:
ivona84, hania207, lula177, 88wisienka, Aniusia1984, frezyjka85, notatki85, magbes życzę Wam by ten jutrzejszy dzień, był dokładnie taki jak go sobie wymarzyłyście I niecierpliwie czekam na Wasze relacje.
|
||||||
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
To dziadek TŻta ale dziękuje bardzo
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
niech cały dzień będzie taka pogoda jak teraz ![]() humor dopisuje... prawie wszystko zrobione, a na 10:00 idę do fryzjera
|
|
|
|
#4919 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za przywitanie
![]() A więc ślub 10.09.2011 o godz 16:30. Pobieramy się po ponad 9 (prawie 10) letniej znajomości Z załatwionych spraw: - zarezerwowana sala, Kościól, orkiestra, fotograf - wybrane papiery z USC, w poniedziałek spisujemy protokół - suknia jest, welon jest (wybrana, powoli spłacana, ma być gotowa w lipcu- szyja ją we Włoszech ) . Tutaj możecie ją podejrzeć: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...3&postcount=81- biżuteria (to, czy założę kolię wyjaśni się przy przymiarce, niemniej jednak kupiłam ją skoro było -50% http://wkruk.pl/product-pol-2307485-KOLCZYKI.html http://wkruk.pl/product-pol-2307484-...IK-KOLIA-.html http://wkruk.pl/product-pol-2307480-BRANSOLETA.html - zarezerwowany fryzjer - obcykane auto (BMW albo Seat Toledo znajomych, albo nasza Mazda) plus wybrane wstępnie na allegro dekoracje - zaproszenia w trakcie robienia (robię je własnoręcznie): https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4739 do zaproszeń będzie dołączone cos takiego https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4758 - obrączki wybrane, kupione leżą w domu i czekają na wymianę- dlaczego?!? zobaczycie tutaj: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1298 - świadkowie wybrani - wiejski stół (w prezencie od cioci) - lekcje tańca- zaczynamy je w lipcu Intensywnie myślimy (a raczej ja myślę) nad: - rodzajem, ilościa alkoholu - menu - moją fryzurą (może coś takiego jak załączyłam tutaj https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3041), makijażem i kwiatami (pomysły na bukiet są w linku, gdzie zaproszenia) dla mnie - dekoracją sali/Kościoła - utworem do pierwszego tańca - cukiernią, która wykona nam torcik (mamy na oku dwie, nie wiemy którą wybrać, bo obie robią pyszne ciacha) - przymierzam się do zapisania się na makijaż próbny do poleconej mi kosmetyczki Nie mamy: - butków do sukni - stroju TŻ - strojów na poprawiny - zarezerwowanych pokoi dla gości (to dopiero po 30 lipca jak będziemy wiedzieli ile gości będzie) - pomysłu na jakieś upominki dla gości/rodziców ... i pewnie całej masy rzeczy, o których zapomniałam I tyle ciekawości ![]() Przepraszam, że zasypałam Was linkami, ale jestem w pracy i tak mi prościej niż pisać wszystko od nowa i na nowo załączać zdjęcia. Jeżeli macie jakieś porady/sugestie odnośnie moich wyborów etc- będę wdzięczna ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- A wszystkim ślubującym dzisiaj dziewczynom życzę słońca, uśmiechu i ogromu miłości zarówno w dniu dzisiejszym jak i na resztę wspólnych, małżeńskich już, dni
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

i stanęło na truskawce 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Jutro mam zaliczenie z fonetyki, proszę o kciukasy 
Zdrowka dla dziadziusia.

mam jedną nad okiem i mnie wnerwia od 3 tyg

) . Tutaj możecie ją podejrzeć: