|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Aguś gratuluję! Ja na obronę też musiałam się nauczyć 60 pytań, także wiem co to za ból.
|
|
|
|
#1262 |
|
Rozeznanie
|
Nie wyobrażam sobie co miałabym mu teraz napisać, po tym jak cały czas go odtrącałam. Pff, zostaje mi beznadziejnie czekać aż może On znowu spróbuje... -.-
Naprawdę, wydaje mi się, że niektórymi kieruje zawiść. Bo dlaczego ona odpisała mu w moim imieniu, że to koniec, a nie np. że może dam mu jeszcze szansę? Hę? ;/ " Koleżanki " ... ;/ |
|
|
|
#1263 |
|
Rozeznanie
|
Agus gratuluje, swietnie, że tak wyszło!
Ja mam dzisiaj zdecydowanie gorszy dzień. |
|
|
|
#1264 |
|
Raczkowanie
|
A ja miałam dziś lepszy dzień, ale jak poczytałam wasze posty... Jedna wrociła, druga ma mozliwość, trzecia myśli o powrocie... To ja też zaczęłam myśleć o możliwości bycia szczęśliwą z eksem.
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Jeszcze na dodatek zaczęłam myśleć, jak wiele było mojej winy w rozpadzie związku. Ja też byłam agresywna, raz wesoła, raz smutna, potrzebowałam pocieszenia a on widocznie nie potrafił poradzić sobie z takim popaprańcem emocjonalnym jak ja... |
|
|
|
#1265 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam bardzo zły dzień.
Jak pomyślę , że mam przechodzić od nowa etapy rozstania to mnie mdli. chcę to skrócić. tylko czy się da..
|
#1266 |
|
Rozeznanie
|
Flanelka przeczytaj sobie podpis zverki, parafrazując: jesli nie mogłeś ze mną wytrzymać kiedy jestem najgorsza, to nie stać Cię na mnie kiedy jestem najlepsza.
Powiedziała to sama Marylin, więc cos musi w tym byc.Z resztą Twój eks to kawal drania, a Ty możesz teraz poznac prawdziwego księcia! |
|
|
|
#1267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bieżący eks wywijał mi takie numery często, odwracając kota ogonem i wpędzając mnie w poczucie winy. W końcu, kiedy byłam jednego z jego wybryków na 100% pewna, podeszłam go trochę i wypytałam na spokojnie. Kłamał w żywe oczy. Żałuję, że nie spiepszałam od razu, przy 1 wyskoku. To pewnie dlatego, że nigdy z takim zachowaniem się nie spotkałam. Tobie radzę po prostu to olać. Bez kitu - czasu szkoda. I nie daj się nabrać na "nie chciałem, żebyś się zdenerwowała"
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak myślę, że on zasługuje rzeczywiście na kogoś lepszego niż ja. Na kogoś kto wynagrodzi mu wszystko złe czego doświadczył u mojego boku. Chciałabym tylko, żeby życie bez niego przychodziło mi łatwiej. Póki co nie żyję, wegetuję czekając na niego. A przecież on nie wróci, prawda? Bo ja na niego nie zasługuję... Ja to wiem. I to tak boli. Tyle, że nie potrafię odpuścić, naprawdę nie potrafię. Już raz go straciłam na wiele lat pozwalając mu ot tak odejść. Nie chcę marnować kolejnych lat w oczekiwaniu na niego. A wiem jedno, nie chcę nikogo innego. |
||
|
|
|
#1271 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw mialam okres gier i zabaw i to mi pomoglo..wyzwolenie takie na maxa no i rozne napoje..Nie mowie ze musi odpowiadac opcja zabaw ale moze by pomogla..
|
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1274 |
|
Raczkowanie
|
Nie uwierzy, bo nie jestem ani stabilna, ani dobrym materiałem na życiową pratnerkę. Tak, jestem niestabilnym emocjonalnie dzieckiem, które nie potrafi pogodzić się z jego decyzją i odejściem oraz rozpaczliwie próbuje zrobić wszystko, żeby zatrzymać go przy sobie.
Ja to wiem. I to tak boli. Tyle, że nie potrafię odpuścić, naprawdę nie potrafię. Już raz go straciłam na wiele lat pozwalając mu ot tak odejść. Nie chcę marnować kolejnych lat w oczekiwaniu na niego. A wiem jedno, nie chcę nikogo innego.[/QUOTE] Wiesz, ja tak samo myślałam i co mi to dało? daliśmy sobie szansę, mieszkaliśmy razem 3 miesiące, ja się do niego przywiązałam a i tak nie wyszło, jeszcze bardziej będziesz się załamywać a on będzie i tak patrzył przez pryzmat przeszłości. Musisz zdać sobie sprawę z tego, że skoro tyle razy nie udało sie to i teraz się nie uda. |
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile przed oroną zaczełaś kuć?dziękuję, ![]() tak z innej beczki jestem potwornie chora kaszel mnie dusi gardlo lekarz zapisał mi tylko tabletki thiocodin ? poleci któras cos? płucze gardlo szałwią, nic, umieram.
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-06-17 o 18:28 |
|
|
|
|
#1276 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1277 |
|
Rozeznanie
|
Aguś z tego co słyszałam to sama obrona jest praktycznie formlanościa, a największym wyczynem jest ta cała otoczka przed.
Dearlie Nie pisz tak, ze na niego nie zasługujesz! To kompletna bujda! Byliście taki szmat czasu razem mimo przeciwności (czytałam Twój wątek) więc chyba cos jednak było na rzeczy i już wrócil do Ciebie. Myślę, że psycholog Ci pomoże i uwolnisz się od eksa. On nie jest jedynym facetem na świecie, naprawde. |
|
|
|
#1278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1279 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Etapy, no takie porozstaniowe;] Ja już przez to przechodziłam to trochę trwało- bo utrzymywałam kontakt z eks. Po zerwaniu kontaktu poszło z górki, no i dlatego teraz chciałabym jakoś tak hop siup przejść przez to bez płaczu i lamentu.
|
|
#1280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szkoda, że nie znaczę dla niego tak wiele, ile on dla mnie. |
||
|
|
|
#1281 |
|
Rozeznanie
|
Dearlie musisz to zrobić DLA SIEBIE, nie dla niego. Musisz polubić siebie, szanowac. Jesli Ty tego nie zrobisz - on tego tez nie zrobi.
Nie jesteś tak beznadziejna, ajk Ci się wydaję. Zobacz ile tu jest dziewczyn, które Ci pocieszają! My Cie akceptujemy -> Ty siebie zaakceptujesz -> on Cię zaakceptuje. |
|
|
|
#1282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1283 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a nie próbował sie wprosic na Twój wyjazd? w tamtym roku wyjechałam na wakacje bez eksa AŻ na tydzień, ile się nasłuchałam... w tym roku znów jadę z przyjaciółką, ale to dopiero we wrześniu ![]() Cytat:
![]() co do potrzeb, komu Ty to mówisz, 3 miesiąc celibatu właśnie to jest jedna z kwestii, przez którą eksa mi najbardziej brak. mogliśmy się kochac dosłownie wszędzie i zawsze. ja- niewyżyta, a on jedyny który podołał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzień przed obroną miałam egzamin na drugim kierunku też więc musiałam także trochę czasu poświęcić na to.
|
|
|
|
|
#1285 |
|
Raczkowanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27579843]
Ty nie możesz tak myślec [/QUOTE]Czemu ja nie mogę? |
|
|
|
#1286 |
|
Konto usunięte
|
dlatego: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=515
+kwestia pobicia, nieodzywania się i niezainteresowania z jego strony. wystarczy? |
|
|
|
#1287 |
|
Raczkowanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27580186]dlatego: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=515
+kwestia pobicia, nieodzywania się i niezainteresowania z jego strony. wystarczy?[/QUOTE] A najważniejsze... Braku możliwości poprawy jego zachowania na lepsze. Nadzieja miesza mi w głowie, zasłaniając to co złe. |
|
|
|
#1288 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
może wypisz sobie na kartce wszystkie złe sytuacje związane z nim, wszystkiego jego wady, kwestie które zawsze Cię drażniły i przyczep sobie w widocznym miejscu, ustaw na tapecie i patrz za każdym razem gdy nadejdą Cie takie głupie myśli jak dziś, że jednak możesz być szczęśliwa z nim. pozbądź się tej nadziei, odszukaj lub reanimuj swoje pasje, idee, rozrywki, ludzi, tak aby każdy kolejny dzień który przeżyjesz, był pełnym radości i szczęścia, na które zasługujesz. zacznij żyć dla siebie. |
|
|
|
|
#1289 |
|
Rozeznanie
|
flanelka olej ta "nadzieje", bo ja tez miałam "nadzieje", ze będzie lepiej i sobie mogę teraz tą nadzieje w buty wsadzic.
|
|
|
|
#1290 |
|
Raczkowanie
|
Przypomniało mi się coś z rozstania. "I nie probuj mnie prowokować, żebym Cię uderzył, nie zrobię tego a z tymi siniakami jak cię trzymam nie masz co iść na obdukcję bo mam świadków na to, jaka jesteś, już powiedziałem niektórym zaufanym ludziom, że chcesz się zabić".
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

Powiedziała to sama Marylin, więc cos musi w tym byc.

ile przed oroną zaczełaś kuć?

nie wiem jak ja to zrobię !