Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-17, 17:20   #1261
h2o0
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Aguś gratuluję! Ja na obronę też musiałam się nauczyć 60 pytań, także wiem co to za ból.
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 17:32   #1262
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
To odezwij się do niego. Zobaczymy, czy mu przeszło.
Nie wyobrażam sobie co miałabym mu teraz napisać, po tym jak cały czas go odtrącałam. Pff, zostaje mi beznadziejnie czekać aż może On znowu spróbuje... -.-

Naprawdę, wydaje mi się, że niektórymi kieruje zawiść. Bo dlaczego ona odpisała mu w moim imieniu, że to koniec, a nie np. że może dam mu jeszcze szansę? Hę? ;/

" Koleżanki " ... ;/
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 17:36   #1263
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Agus gratuluje, swietnie, że tak wyszło!

Ja mam dzisiaj zdecydowanie gorszy dzień.
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 17:45   #1264
Flanelka_
Raczkowanie

A ja miałam dziś lepszy dzień, ale jak poczytałam wasze posty... Jedna wrociła, druga ma mozliwość, trzecia myśli o powrocie... To ja też zaczęłam myśleć o możliwości bycia szczęśliwą z eksem.

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Jeszcze na dodatek zaczęłam myśleć, jak wiele było mojej winy w rozpadzie związku. Ja też byłam agresywna, raz wesoła, raz smutna, potrzebowałam pocieszenia a on widocznie nie potrafił poradzić sobie z takim popaprańcem emocjonalnym jak ja...
Flanelka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 17:46   #1265
Manja25
Rozeznanie

A ja mam bardzo zły dzień.
Jak pomyślę , że mam przechodzić od nowa etapy rozstania to mnie mdli.
chcę to skrócić. tylko czy się da..
Stary 2011-06-17, 17:50   #1266
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Flanelka przeczytaj sobie podpis zverki, parafrazując: jesli nie mogłeś ze mną wytrzymać kiedy jestem najgorsza, to nie stać Cię na mnie kiedy jestem najlepsza. Powiedziała to sama Marylin, więc cos musi w tym byc.
Z resztą Twój eks to kawal drania, a Ty możesz teraz poznac prawdziwego księcia!
Stary 2011-06-17, 17:56   #1267
Flanelka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Flanelka przeczytaj sobie podpis zverki, parafrazując: jesli nie mogłeś ze mną wytrzymać kiedy jestem najgorsza, to nie stać Cię na mnie kiedy jestem najlepsza. Powiedziała to sama Marylin, więc cos musi w tym byc.
Z resztą Twój eks to kawal drania, a Ty możesz teraz poznac prawdziwego księcia!
Masz rację, sprowadziłaś mnie na poprawny tok myślenia.
Stary 2011-06-17, 17:58   #1268
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Manja25 Pokaż wiadomość
no nie wytrzymalam bo jak dostalam tego smsa ze on biedny w pracy już a ma wolne to mnie trafilo na amen.
napialam ze ma nie dzwonic do mnie bo nie odbiorę bo nie będzie mi wciskać taniego kitu. a on nadal w zaparte że nie wie co dokładnie wiem i od kogo i w jaki sposób ale żebym sie zastanowila kto ma jaki interes w tym co sie dzieje i przede wszystkim komu ufam, i ze on jest gotowy na spokojna rozmowe ale nie przez sms.

ja nie wiem czemu on tak w zaparte
Manja, m.in. dlatego pisałam, żebyś olała i przestała się odzywać. Na takich typków szkoda po prostu czasu.

Bieżący eks wywijał mi takie numery często, odwracając kota ogonem i wpędzając mnie w poczucie winy. W końcu, kiedy byłam jednego z jego wybryków na 100% pewna, podeszłam go trochę i wypytałam na spokojnie. Kłamał w żywe oczy.

Żałuję, że nie spiepszałam od razu, przy 1 wyskoku. To pewnie dlatego, że nigdy z takim zachowaniem się nie spotkałam.

Tobie radzę po prostu to olać. Bez kitu - czasu szkoda. I nie daj się nabrać na "nie chciałem, żebyś się zdenerwowała"
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 18:06   #1269
ricca166
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Manja25 Pokaż wiadomość
A ja mam bardzo zły dzień.
Jak pomyślę , że mam przechodzić od nowa etapy rozstania to mnie mdli.
chcę to skrócić. tylko czy się da..
Nie no co Ty,trzymaj się.Nas jest wiele, i cierpimy tak samo jak ty.
A to jakie są etapy rozstania?
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 18:07   #1270
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Odpuscic.
I zaczac zyc na nowo..
Bo caly czas siedzisz i tarzasz sie w kupie i nie mozesz wyjsc.
Im szybciej sie wyjdzie tym szybciej sie odzyje na nowo.
(a wiem z wlasnego doswiadczenia.. ze jak tylko zaczelam zyc na nowo to zapomnialam o eksie w ciagu m-ca)
Taaa, tyle, że dla Ciebie żyć na nowo oznacza znaleźć nowego faceta. Do mnie ta opcja nie przemawia. Najwidoczniej lubię kąpiele w g*wnie.

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Skąd wiesz? Przecież nie spróbowałaś tego. Zamiast dać mu odetchnąć, zatrzeć w pamięci złe chwile i skupić się na sobie, na dochodzeniu do równowagi, to ciągle pokazujesz mu jaka jesteś słaba i popieprzona. Wiadomo, że w ten sposób nie zauważy żadnej pozytywnej zmiany w Tobie.

Sama nie dajesz sobie, wam szansy.

Zamiast zawziąć się i naprawić co złe, Ty się bawisz w trucie. No jak ten facet ma uwierzyć w to, że jesteś stabilna? Że jesteś dobrym materiałem na życiową partnerkę?

On chce być mężczyzną, a nie psychoterapeutą, kierowcą i tragarzem.

A Ty chcesz być kobietą, a nie kwilącym, niestabilnym emocjonalnie dzieckiem.
Nie uwierzy, bo nie jestem ani stabilna, ani dobrym materiałem na życiową pratnerkę. Tak, jestem niestabilnym emocjonalnie dzieckiem, które nie potrafi pogodzić się z jego decyzją i odejściem oraz rozpaczliwie próbuje zrobić wszystko, żeby zatrzymać go przy sobie.

Tak myślę, że on zasługuje rzeczywiście na kogoś lepszego niż ja. Na kogoś kto wynagrodzi mu wszystko złe czego doświadczył u mojego boku. Chciałabym tylko, żeby życie bez niego przychodziło mi łatwiej. Póki co nie żyję, wegetuję czekając na niego. A przecież on nie wróci, prawda? Bo ja na niego nie zasługuję...

Cytat:
Nie zrywając kontaktu, będziesz jego wrzodem na tyłku, dzień po dniu zniechęcasz go do siebie i utwierdzasz w przekonaniu, że dobrze zrobił. Odpuść, nie masz innej możliwości.
Ja to wiem. I to tak boli. Tyle, że nie potrafię odpuścić, naprawdę nie potrafię. Już raz go straciłam na wiele lat pozwalając mu ot tak odejść. Nie chcę marnować kolejnych lat w oczekiwaniu na niego. A wiem jedno, nie chcę nikogo innego.
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 18:10   #1271
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Flanelka_ Pokaż wiadomość
Masz rację, sprowadziłaś mnie na poprawny tok myślenia.
Bardzo sie ciesze!
Stary 2011-06-17, 18:10   #1272
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Taaa, tyle, że dla Ciebie żyć na nowo oznacza znaleźć nowego faceta. Do mnie ta opcja nie przemawia. Najwidoczniej lubię kąpiele w g*wnie.

Ee nie od razu poznalam R.. poznalam go na poczatku marca a z eksem na poczatku lutego sie rozeszlismy.
Najpierw mialam okres gier i zabaw i to mi pomoglo..wyzwolenie takie na maxa no i rozne napoje..
Nie mowie ze musi odpowiadac opcja zabaw ale moze by pomogla..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 18:17   #1273
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Ee nie od razu poznalam R.. poznalam go na poczatku marca a z eksem na poczatku lutego sie rozeszlismy.
Najpierw mialam okres gier i zabaw i to mi pomoglo..wyzwolenie takie na maxa no i rozne napoje..
Nie mowie ze musi odpowiadac opcja zabaw ale moze by pomogla..
Sorry Ilonko, ale ja okres gier, zabaw i napojów przerobiłam w latach studeckich i mam go za sobą. Już mnie to nie bawi. Może nie szanowałam się sypiając z eksem po rozstaniu, ale to nie znaczy, że mam sypiać z byle kim, żeby o nim zapomnieć i stracić ostatnie resztki szacunku wobec siebie (o ile takowe jeszcze w ogóle są)
Stary 2011-06-17, 18:22   #1274
Flanelka_
Raczkowanie

Nie uwierzy, bo nie jestem ani stabilna, ani dobrym materiałem na życiową pratnerkę. Tak, jestem niestabilnym emocjonalnie dzieckiem, które nie potrafi pogodzić się z jego decyzją i odejściem oraz rozpaczliwie próbuje zrobić wszystko, żeby zatrzymać go przy sobie.

Ja to wiem. I to tak boli. Tyle, że nie potrafię odpuścić, naprawdę nie potrafię. Już raz go straciłam na wiele lat pozwalając mu ot tak odejść. Nie chcę marnować kolejnych lat w oczekiwaniu na niego. A wiem jedno, nie chcę nikogo innego.[/QUOTE]

Wiesz, ja tak samo myślałam i co mi to dało? daliśmy sobie szansę, mieszkaliśmy razem 3 miesiące, ja się do niego przywiązałam a i tak nie wyszło, jeszcze bardziej będziesz się załamywać a on będzie i tak patrzył przez pryzmat przeszłości. Musisz zdać sobie sprawę z tego, że skoro tyle razy nie udało sie to i teraz się nie uda.
Stary 2011-06-17, 18:27   #1275
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez h2o0 Pokaż wiadomość
Aguś gratuluję! Ja na obronę też musiałam się nauczyć 60 pytań, także wiem co to za ból.
duzo czasu ci to zajeło ? ile przed oroną zaczełaś kuć?
Cytat:
Agus gratuluje, swietnie, że tak wyszło!
dziękuję, eh prawdziwe gratulacje bede zbierac jak zdam obronę..

tak z innej beczki jestem potwornie chora kaszel mnie dusi gardlo lekarz zapisał mi tylko tabletki thiocodin ? poleci któras cos? płucze gardlo szałwią, nic, umieram.

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2011-06-17 o 18:28
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 18:32   #1276
Manja25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Manja, m.in. dlatego pisałam, żebyś olała i przestała się odzywać. Na takich typków szkoda po prostu czasu.

Bieżący eks wywijał mi takie numery często, odwracając kota ogonem i wpędzając mnie w poczucie winy. W końcu, kiedy byłam jednego z jego wybryków na 100% pewna, podeszłam go trochę i wypytałam na spokojnie. Kłamał w żywe oczy.

Żałuję, że nie spiepszałam od razu, przy 1 wyskoku. To pewnie dlatego, że nigdy z takim zachowaniem się nie spotkałam.

Tobie radzę po prostu to olać. Bez kitu - czasu szkoda. I nie daj się nabrać na "nie chciałem, żebyś się zdenerwowała"
wiem, wiem, ten też by pewnie łgał w żywe oczy, tez miałam juz wcześniej różne dziwne numery z nim ale zawsze jakieś mydlące mi oczy wytłumaczenie się znalazło a ja chyba chciałam w to wierzyć. No ale miarka się przebrała.......obawiam się tylko znając go, to że bez rozmowy na żywo się nie obejdzie. A ja naprawdę nie chcę . Ja już mam wizje, że on tam z nią po tych lasach spacerują a jutro mieliśmy razem na imprezę firmową iść. no nie chcę za cholerę już go widzieć
Stary 2011-06-17, 18:32   #1277
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Aguś z tego co słyszałam to sama obrona jest praktycznie formlanościa, a największym wyczynem jest ta cała otoczka przed.

Dearlie Nie pisz tak, ze na niego nie zasługujesz! To kompletna bujda! Byliście taki szmat czasu razem mimo przeciwności (czytałam Twój wątek) więc chyba cos jednak było na rzeczy i już wrócil do Ciebie. Myślę, że psycholog Ci pomoże i uwolnisz się od eksa. On nie jest jedynym facetem na świecie, naprawde.
Stary 2011-06-17, 18:32   #1278
plu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość

mi zdarzało się troche 'oszukiwać' eksa. Tak wiem, źle robiłam. Ale to było raczej na zasadzie, nie że kłamie mu prosto w oczy, tylko nie mówie pewnych faktów, a jak już akurat o to zapytał to wtedy mu dopiero mówiłam. Sam mnie do tego doprowadzał swoją zaborczościa i chorą zazdrością...
plu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 18:36   #1279
Manja25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ricca166 Pokaż wiadomość
Nie no co Ty,trzymaj się.Nas jest wiele, i cierpimy tak samo jak ty.
A to jakie są etapy rozstania?

Etapy, no takie porozstaniowe;]
Ja już przez to przechodziłam to trochę trwało- bo utrzymywałam kontakt z eks. Po zerwaniu kontaktu poszło z górki, no i dlatego teraz chciałabym jakoś tak hop siup przejść przez to bez płaczu i lamentu.
Stary 2011-06-17, 18:43   #1280
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, ja tak samo myślałam i co mi to dało? daliśmy sobie szansę, mieszkaliśmy razem 3 miesiące, ja się do niego przywiązałam a i tak nie wyszło, jeszcze bardziej będziesz się załamywać a on będzie i tak patrzył przez pryzmat przeszłości. Musisz zdać sobie sprawę z tego, że skoro tyle razy nie udało sie to i teraz się nie uda.
Tyle, że ja wierzę, że te 4 miesiące mnie zmieniły. Już działałam i planuję działać dalej w kierunku pracy nad sobą. Gdy byliśmy razem nie robiłam tego. Wiem, że gdyby dał mi szansę, stanęłabym na głowie, żeby ją wykorzystać i udowodnić mu, że nie popełnił błędu dając mi ją. Szanowałabym bardziej ten związek niż wcześniej, nauczona, że mogę go naprawdę stracić. Wcześniej żyłam w przekonaniu, że on zawsze będzie ze mną, bo nauczył mnie tego, że zawsze wraca po dniu czy dwóch. Teraz wiem jak to jest go stracić. Nie zmarnowałabym takiej szansy.

Cytat:
Dearlie Nie pisz tak, ze na niego nie zasługujesz! To kompletna bujda! Byliście taki szmat czasu razem mimo przeciwności (czytałam Twój wątek) więc chyba cos jednak było na rzeczy i już wrócil do Ciebie. Myślę, że psycholog Ci pomoże i uwolnisz się od eksa. On nie jest jedynym facetem na świecie, naprawde.
Ale ja się nie chcę uwalniać. Nie chodzi o to czy jest jeden facet na świecie czy miliardy. Tu nie chodzi o obawę, że ja już w życiu nikogo nie poznam itd., Tu chodzi o to, że ja czuję do tego jednego człowieka coś cholernie silnego. I pewnie jestem jedną z wielu naiwnych dziewczyn, które to już tutaj na wątku powtarzały

Szkoda, że nie znaczę dla niego tak wiele, ile on dla mnie.
Stary 2011-06-17, 19:00   #1281
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Dearlie musisz to zrobić DLA SIEBIE, nie dla niego. Musisz polubić siebie, szanowac. Jesli Ty tego nie zrobisz - on tego tez nie zrobi.
Nie jesteś tak beznadziejna, ajk Ci się wydaję. Zobacz ile tu jest dziewczyn, które Ci pocieszają!
My Cie akceptujemy -> Ty siebie zaakceptujesz -> on Cię zaakceptuje.
Stary 2011-06-17, 19:08   #1282
Flanelka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Tyle, że ja wierzę, że te 4 miesiące mnie zmieniły. Już działałam i planuję działać dalej w kierunku pracy nad sobą. Gdy byliśmy razem nie robiłam tego. Wiem, że gdyby dał mi szansę, stanęłabym na głowie, żeby ją wykorzystać i udowodnić mu, że nie popełnił błędu dając mi ją. Szanowałabym bardziej ten związek niż wcześniej, nauczona, że mogę go naprawdę stracić. Wcześniej żyłam w przekonaniu, że on zawsze będzie ze mną, bo nauczył mnie tego, że zawsze wraca po dniu czy dwóch. Teraz wiem jak to jest go stracić. Nie zmarnowałabym takiej szansy.

Ale ja się nie chcę uwalniać. Nie chodzi o to czy jest jeden facet na świecie czy miliardy. Tu nie chodzi o obawę, że ja już w życiu nikogo nie poznam itd., Tu chodzi o to, że ja czuję do tego jednego człowieka coś cholernie silnego. I pewnie jestem jedną z wielu naiwnych dziewczyn, które to już tutaj na wątku powtarzały

Szkoda, że nie znaczę dla niego tak wiele, ile on dla mnie.
Musisz się z tym pogodzić! Ja już ślub planowałam, i wiele innych dziewczyn też tak tu miało. Co ma być Twoje to będzie, bez Twojej ingerencji nawet. Któraś napisała mi, że eks telefon do mnie ma, wie gzie mieszkam. To samo tyczy się Ciebie. Obierz sobie w tym rozstaniu cel: Nie będzie ze mną a ja dam radę sobie i udowodnie samej sobie, jaka jestem silna.
Stary 2011-06-17, 19:08   #1283
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329
Konto usunięte

Cytat:
Myślę, że obojętnie. Ale już mi stękał, że wyjeżdżam w sierpniu na AŻ 2 tygodnie za granicę.
dokąd się wybierasz? a nie próbował sie wprosic na Twój wyjazd?
w tamtym roku wyjechałam na wakacje bez eksa AŻ na tydzień, ile się nasłuchałam...
w tym roku znów jadę z przyjaciółką, ale to dopiero we wrześniu

Cytat:
Jesteśmy razem, a on ma trochę do przemyślenia.
Według niego wszystko jest ok, niczego mu nie brakuje i tylko czasem go denerwuję, jak mu mówię, że odczuwam jego obojętność, bo on nie wie co robić, żeby starać się bardziej... No nic, pougniatam jeszcze chwilę to ciasto, może nie będzie zakalca
Szkoda tylko, że ma mniejsze potrzeby seksualne niż ja
Już starczy Ci tych zakalców
co do potrzeb, komu Ty to mówisz, 3 miesiąc celibatu właśnie to jest jedna z kwestii, przez którą eksa mi najbardziej brak. mogliśmy się kochac dosłownie wszędzie i zawsze. ja- niewyżyta, a on jedyny który podołał

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
DZIĘKUJE

najgorsze jest ze muszę nauczyć 60 pytan ze wszystkich przedniotów jakie mialam, mam na to 1,5tyg,,, strasznmeee to jest, mam to juz opracowane zajmuje 60 stron nie wiem jak ja to zrobię ! :/ i jeszze swoja prace sie nauczyc, pogieło ich z tymi pytaniami !!!!
inni moi znajomi tak nie mieli.
poradziłaś sobie z sesją i pracą, to i z tym poradzisz

Cytat:
A ja miałam dziś lepszy dzień, ale jak poczytałam wasze posty... Jedna wrociła, druga ma mozliwość, trzecia myśli o powrocie... To ja też zaczęłam myśleć o możliwości bycia szczęśliwą z eksem.
Ty nie możesz tak myślec
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 19:10   #1284
h2o0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
duzo czasu ci to zajeło ? ile przed oroną zaczełaś kuć?

dziękuję, eh prawdziwe gratulacje bede zbierac jak zdam obronę..

tak z innej beczki jestem potwornie chora kaszel mnie dusi gardlo lekarz zapisał mi tylko tabletki thiocodin ? poleci któras cos? płucze gardlo szałwią, nic, umieram.
Wiesz co, zacznijmy od tego, że ja nie kuję nie uczę się na pamięć, tylko muszę wszystko zrozumieć, z czymś kojarzyć. Dużo pytań było takich, że odpowiedziałabym na nie w nocy o północy, bo w końcu coś przez te 3 lata robiłam. Moją naukę można zsumować na dwa dni i to z przymrużeniem oka dzień przed obroną miałam egzamin na drugim kierunku też więc musiałam także trochę czasu poświęcić na to.
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 19:20   #1285
Flanelka_
Raczkowanie

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27579843]

Ty nie możesz tak myślec [/QUOTE]

Czemu ja nie mogę?
Stary 2011-06-17, 19:25   #1286
Konto usunięte

Cytat:
Czemu ja nie mogę?
dlatego: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=515

+kwestia pobicia, nieodzywania się i niezainteresowania z jego strony.

wystarczy?
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 19:34   #1287
Flanelka_
Raczkowanie

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27580186]dlatego: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=515

+kwestia pobicia, nieodzywania się i niezainteresowania z jego strony.

wystarczy?[/QUOTE]

A najważniejsze... Braku możliwości poprawy jego zachowania na lepsze. Nadzieja miesza mi w głowie, zasłaniając to co złe.
Stary 2011-06-17, 19:41   #1288
Konto usunięte

Cytat:
A najważniejsze... Braku możliwości poprawy jego zachowania na lepsze. Nadzieja miesza mi w głowie, zasłaniając to co złe.
on się NIE ZMIENI dla Ciebie. nie zrobił tego przez tyle czasu, gdy byliście razem, to czemu niby miałby to robić teraz?
może wypisz sobie na kartce wszystkie złe sytuacje związane z nim, wszystkiego jego wady, kwestie które zawsze Cię drażniły i przyczep sobie w widocznym miejscu, ustaw na tapecie i patrz za każdym razem gdy nadejdą Cie takie głupie myśli jak dziś, że jednak możesz być szczęśliwa z nim.
pozbądź się tej nadziei, odszukaj lub reanimuj swoje pasje, idee, rozrywki, ludzi, tak aby każdy kolejny dzień który przeżyjesz, był pełnym radości i szczęścia, na które zasługujesz. zacznij żyć dla siebie.
Stary 2011-06-17, 19:42   #1289
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

flanelka olej ta "nadzieje", bo ja tez miałam "nadzieje", ze będzie lepiej i sobie mogę teraz tą nadzieje w buty wsadzic.
Stary 2011-06-17, 20:09   #1290
Flanelka_
Raczkowanie

Przypomniało mi się coś z rozstania. "I nie probuj mnie prowokować, żebym Cię uderzył, nie zrobię tego a z tymi siniakami jak cię trzymam nie masz co iść na obdukcję bo mam świadków na to, jaka jesteś, już powiedziałem niektórym zaufanym ludziom, że chcesz się zabić".
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości