|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4203 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I my właśnie o takich rzeczach myślimy, strasznie się cieszę, że można się chociaż częściowo od wodociągów i elektrowni uniezależnić. Kominek z płaszczem to fajna rzecz. ![]() Cytat:
![]() Ale Rafcio już Taki duży... ![]() Buziaki dla Was obojga! ![]() Cytat:
Trzymaj się dzielnie, może ta laparoskopia to jednak będzie dobra sprawa i nawet nie będziecie musieli myśleć o IVF. Nie trać nadziei. Trzymam mocno kciuki! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A czy ja mam do takich ogrodowych spraw wyobraźnie, to się okaże... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Fotek jeszcze nie wrzuciłam... Czas.. Czas.. Czas... Postaram się zrobić to niebawem... ![]() Zostawiam pozdrowienia i mocne kciuki!!! Zajrzę jakoś niedługo... buziaki! |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Raczkowanie
|
Megaza - to był 10 dc
![]() Zobaczymy jutro, hehe. Tak mnie dzisiaj okropnie boli ten jajnik - aż jakby szczypał w środku ![]() Madziara 26 - może coś z tego wyniknie? ![]() paulinaizabela - no to "szerokiej drogi" nowym autkiem ![]() malinka123108 - to jak już wózek jest przygotowany, to tylko czekać na "Zawartość" ![]() Dziewczyny - dzięki za kciuki - na pewno się przydadzą ![]() ![]() A my dzisiaj z moim A kupiliśmy body dziecięce - tanio były - po 6 zł - wzięliśmy dwa ![]()
#4205 |
Zakorzenienie
|
eee... to jeśli to był 10 dc to spoko. Pęcherzyk rośnie 2mm na dzień więc spokojnie zdąży urosnąć
![]()
#4206 |
Zakorzenienie
|
Roksiakb nic się nie martw. Pęcherzyk(i) na pewno zdąży na czas
![]() ![]() Paulinko gratuluję autka ![]() Malinko no to Malutka jest już tuż tuż ![]() ![]() Madziara super, że wyniki ok ![]() Jeszcze raz dziękuję za wszystkie dobre słowa i kciuki ![]() ![]() ![]() Jestem dobrej myśli. Na razie ![]() ![]() ![]()
#4207 |
Raczkowanie
|
No, mam nadzieję, tyle, że ta dr., u której byłam na USG (nie jest moją prowadzącą) powiedziała, że po lekach powinny być już większe
![]() Irmusia81 - to aż tyle na laparo się czeka? Czy tu chodzi o konkretny dzień cyklu, jak przy sonoHSG...?
#4208 |
Zakorzenienie
|
Roksiakb i jedno i drugie
![]() ![]() ![]()
#4209 |
Wtajemniczenie
|
hej kochaner,i milego dnia
paulinaizabela ostatnio wybralismy imie Julianna ale mam nadzieje ze z moja fantazja nic nowego nie wymysle bo mezowi sie nie bardzo to imie podoba ale ja jestem za ![]() daniano niby w kazdej chwili moge urodzic ,spojenie sie rozchodzi to chyba coraz blizej ale jakos sobie tego wszystkiego nie wyobrazam ,ze urodze,jak urodze no masakra,czuje ze bede chodzic jak slon w tej ciazy i nigdy mnie te skurcze nie zlapia ![]()
#4210 |
Zadomowienie
|
paulinka gratuluje kupna samochodu, szerokiej drogi i jak najmniej dzrew życzę!
tacca powodzonka w budowaniu wymarzonego domku i niespodzianki w postaci fasolki ![]() malinka nie mów hop z tymi skurczami bo moga niespodziewanie z dnia na dzien przyjsc i nie bedziesz juz jak slonik ![]() Dziewczyny wiecie jakie to fajne uczucie jak fasolka się rusza a z nia mój brzuchol ![]() mi ostatnio znowu krew z noska cieknie, moze to za mocne okreslenie, bo tylko naczynka pękaja mimo ze biorę rutinoscorbin. dzisiaj idę do lekarza a mezus z tesciem w końcu układają płytki w naszej łazience, bedą pomaranczowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jeśli wydaje Ci się, że jest coś nie "halo", to idź do gina, bo po tym zabiegu możesz mieć różne nieprzyjemnie rzczy - np. zapalenie, a nawet zakażenie. A ja właśnie wróciłam z kliniki - jajeczko już duże - dostałam ovitrelle na pęknięcie, i jutro insemka ![]()
![]() |
#4212 |
Zakorzenienie
|
Roksia to trzymam mocno kciuki
![]()
#4213 |
Wtajemniczenie
|
magdulec no fakt skurcze moga zlapac w kazdej chwili
![]() ![]() ![]() ![]() a co do wody ze studni to ja wlansie mam wode ze studni wlasnej tzw"szpic" ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- magdulec no fakt skurcze moga zlapac w kazdej chwili ![]() ![]() ![]() ![]() a co do wody ze studni to ja wlansie mam wode ze studni wlasnej tzw"szpic"
#4214 |
Wtajemniczenie
|
SCIO DZIS URODZILA CORKE 3170g
![]() ![]()
#4215 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja dzidzia nie chce zacząć kopać mamy :[ ![]() Spokojnie, śluzówki w ciąży tak mają :/ krwawią i już, z porodem przejdziem, ja też wiecznie mam nos "w strupkach" jak je wydmucham to cieknie i nowe się robią... i w kółko. Nadia GRATULACJE!!! ![]() ![]() Paulinko, fajnie że nowe autko ![]() Troszku podczytałam i wracam do nauki, bleh... w niedziele egz. a za 3 tyg chce iść na zwolnienie i szczerze nie mogę się tego doczekać, za dużo pracy, za dużo... za mało czasu dla siebie, na myśli o dzidzi... Cytat:
![]() ![]() SCIO GRATULACJE!!!
![]() 14 sierpnia 2010 ![]() ![]() 4 listopada 2011 ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-06-16 o 18:36 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4216 |
Zakorzenienie
|
#4217 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Już pośmigalam nową furką - super jest ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Super, że dzidzia fika ![]() i co tam po wizycie?? Cytat:
![]() ![]() Wiem bo sprawdzałam u Ciebie na nk...to czekam w takim razie dalej ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 18 staraczek paulinaizabela (Paulina, 27 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Atila (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02 Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02 ![]() Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03 Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 28, last @ 16,04 Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 27, last @ 27,04 Zafrine (Dorota, 25 lata, pomorskie) cykl 36, last @ 30,04 Pacierp (Marta, 28 lat, Wrocław) cykl 26, last @ 17,05 Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Małopolska) cykl 43, last @ 21,05 Sas (Monika, 27 lat, świętokrzyskie)cykl 2, last @ 22,05 Alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 13, last @ 24,05 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 31, last @ 24,05 Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 27, last @ 4,06 Roksiakb (Roksana, 24 lata, Śląsk) cykl 42, last @ 5,06 Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 7, last @ 6,06 Rinco Karolina, 31 lat, Małopolska cykl 2, last @ 13,06 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 9 zafasolkowanych: Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Atila, Kobra 913, Ewakol, Becik_4, Malami82, Nina_k Dziewczyny odezwijcie się, napiszcie co tam u Was słychać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Wtajemniczenie
|
NADIA, SCIO GRATULUJE DZIEEWCZYNKI
![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Wtajemniczenie
|
no dziewczynki sie nam na mamusiowym po koleji rozpakowuja ja jeszcze zostalam i pare innych dziewczyn ale chcialabym juz rodzic
![]() wkoncu dzis zaczynamy 38 tydzien!!! ![]() powoli czuje bol na dole brzucha jak na okres ,do tego spojenie,czasem jeszcze kosc ogonowa i komplet dolegliwosci ciazowych !!,mam nadzieje ze to juz bliziutko i nie bede musiala czekac 2 tyg po terminie bo i nieraz tak sie zdarza;/nie chce tego ... tincia kochana twoja dzidzia ma jeszcze tyle miejsca w brzuszku ze ona fika koziolki i ty tego czuc nie musisz ona jest zadowolona za to na 100% ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4220 |
Zakorzenienie
|
Roksiakb mocno trzymam kciuki za udaną inseminację
![]() Scio GRATULUJĘ! ![]() ![]() ![]() Malinko jeszcze troszkę cierpliwości ![]() ![]() Tincia nie martw się Kochana ![]() ![]() A ja już chyba doszłam do siebie po sono HSG ![]() ![]()
#4221 |
Raczkowanie
|
Scio Nadia GRATULACJE!
Paulinko zmień mi prosze @ na 03.06 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
Wtajemniczenie
|
ja dzis zakupilam kanape do pokoju i sie cieszy bo mielismy juz stara i wielka krowe a ta posluzy jako lozko i jako kanapa slicznie sie prezentuje jestem zadowolona bo kupilam tez mebelki do kuchni
![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- irmusia a Ty wlasnie ciesz sie ze cos sie bedzie dzialo do przodu!!zobacz po colorady masz przyklad ze czasem warto troszke pocierpic a teraz ona cieszy sie corcia,zobaczysz ze niedlugo i Tobie sie uda!!!!!
#4223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4224 |
Raczkowanie
|
Scio - gratulacje!
Irmusia81 - będzie dobrze ![]() Ja już po IUI... ileż ja się tam nastresowałam ![]() Powiem wam, że nie wiedziałam, że ten zabieg boli - myślałam, że to jakoś szybciutko umieszczą na swoim miejscu, ale się pomyliłam. Zakładał mi cewnik, nie ten delikatny co zawsze, tylko jakiś inny metalowy, bo miałam taką szyjkę, że tamten pierwszy nie dostał w wymagane miejsce. Aż mi się na tym fotelu płakać chciało. Sama nie wiem, czy z bólu, czy z tej okropnej bezradności...eh... Pęcherzyk nie pękł jeszcze, więc mam nadzieję, że łaskawie pęknie i dojdzie do zapłodnienia. A w niedzielę jeszcze raz na USG, i po tym pozostaje tylko czekanie...
#4225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4226 |
Wtajemniczenie
|
#4227 |
Wtajemniczenie
|
roksia wierze ze bedzie super
![]()
![]() |
#4228 |
Zakorzenienie
|
roksiakb, pozostaje trzymać kciuki
![]()
#4229 |
Rozeznanie
|
Ciao dziewczynki
![]() Witam wszystkie nowe dziewczynki ![]() A u mnie wszystko o.k do planowego t.p pozostało tylko 6 dni ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was wszystkie i cały czas za Was 3mam mocno ![]() I przesyłam całkiem świeżutkie fluid-ki od Kamilki ![]() ![]() ![]()
#4230 |
Zadomowienie
|
malinka wiem ze krew z nosa to kolejna dolegliwosc ciezarówek, ale zawsze jakis stres jest ze cos moze jednak nie tak.
tinica ja zaczełam czuc ruchy dziecka gdzies w 23tyg, fasolka cały czas sie wierci tylko jeszcze tego nie czujesz, ale potem kochana zobaczysz ze az brzuch bedzie ciebie bolał od wiercenia ![]() paulinko ciesze sie ze jestes zadowolona z autka, niech Wam sluzy. z fasolka wszystko ok, badanka kolejne mam wykonac i ciesze sie bo w tym miesiacu przytyłam tylko 1,5kg a wczesniej 3kg wiec przerażona byłam, ale na szczescie jakos nie tyje tylko brzuszek rosnie.... a płytki w łazience juz prawie ułozone, jedna sciana została no i potem pomalowac ale wczesniej wygładzic a to najgorsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.