Walczymy o nasze marzenia! cz.3 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-15, 14:54   #4201
rinco
Wtajemniczenie

Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Rinco Karolina, 31 lat, Małopolska cykl 36, last @ 13,06
Paulinko, ja mam cykl nr 2, więc możesz przy okazji poprawić, last @ się zgadza
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 15:19   #4202
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Paulinko, ja mam cykl nr 2, więc możesz przy okazji poprawić, last @ się zgadza
no właśnie sama się zdziwiłam jak zmieniałam, że z pierwszego od razu na 36 ale moja wina, bo źle zerknęłam ...tam było cykl 36 dni... już poprawiam sorki
Stary 2011-06-15, 17:40   #4203
Tacca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Tacca najważniejsze, żebyś się z tą decyzją czuła dobrze
Nadal będę za Ciebie trzymać kciuki.
U nas woda będzie właśnie z własnej studni, kominek z płaszczem wodnym, panele solarne na dachu.
Przyznaję, że... Dawno nie było mi tak dobrze!

I my właśnie o takich rzeczach myślimy, strasznie się cieszę, że można się chociaż częściowo od wodociągów i elektrowni uniezależnić. Kominek z płaszczem to fajna rzecz.
Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
Tacca to może taki odpoczynek ci się przyda i fajnie domek z drewna,jak mnie by było stać to tylko i wyłącznie bym chciała domek z drewna.
i pozdrawiam was wszystkie,przepraszam was,ale nie mam czasu nawet na poczytanie,bo Rafi teraz wszędzie mi staje więc trzeba pilnować

a dla was fluitki
U mnie to na razie jeszcze kwestia planów, są zwolennicy drewnianych domów, są i przeciwnicy. Trudno powiedzieć co lepsze, ale najważniejsze to, co się komu podoba.

Ale Rafcio już Taki duży...

Buziaki dla Was obojga!
Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Tacca trzymam kciuki, żeby dzidziuś pojawił się w przerwie w starankach A co do domku to zazdraszczam My wprawdzie mamy połowę domku, ale... wolelibyśmy cały, inny w stylu i w innym miejscu. Ale jak to mówią: jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma A jak zrobisz skalniaczek, to może wrzucisz nam tu jakąś fotkę Bardzo lubię oglądać ogrody

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za kciuki
Niestety nie mam dobrych wieści Sono HSG wykazało praktycznie oba jajowody niedrożne (przez lewy przepłynęło trochę kontrastu, ale lekarz uznał, że nie jest 100% drożny). Zostaje mi tylko laparoskopia... W środę dzwonię do swojej ginki i w czwartek prawdopodobnie wyznaczy mi termin laparo. Jestem załamana Jeżeli nie uda sie udrożnić choć jednego, to pozostanie nam tylko zbieranie kasy na in vitro, bo chcemy wypróbować wszystkie możliwości...
Zdjecia oczywiście wrzucę, choć teraz nie będzie to widok imponujący... może w przyszłym roku już coś się ładnie rozrośnie...

Trzymaj się dzielnie, może ta laparoskopia to jednak będzie dobra sprawa i nawet nie będziecie musieli myśleć o IVF. Nie trać nadziei. Trzymam mocno kciuki!

Cytat:
Napisane przez kzabeczka Pokaż wiadomość
Świetny pomysł i cudne plany koniecznie wklej jakieś foti swoich roślinek i tego co zrobisz. Uwielbiam oglądać takie rzeczy, na tym się niestety kończy bo kompletnie nie mam wyobraźni do takich kombinacji
Odpoczynek od staranek to też dobra rzecz, ja miałam przez ostatni

oczywiście nie powstrzymałam się i zrobiłam rano ten test. Wyszła jedna gruba krech rozczarowałam się. na pocieszenie pojechałam po pracy na zakupy i wydałam kupę kasy
Szkoda, że jedna, ale następnym razem muszą być 2!

A czy ja mam do takich ogrodowych spraw wyobraźnie, to się okaże... Ale przynajmniej dobra zabawa będzie!
Cytat:
Napisane przez alexa83 Pokaż wiadomość

Kalwi ech szkoda słów dostałam zapalenia jajnika już 3 tydzień krwawie ale w niedziele chyba dostałam okres o tydzień za wcześnie ale ginka mówiła, że może mi się rozregulować... Szczerze to jestem u progu załamania czuje się psychicznie fatalnie jak będę mieć zrosty na tym lewym dobrym a tu mi się przyplątało zapalenie to mogę zapomnieć o inseminacji katastrofa
Bądź dobrej myśli! Czasem wszystko wydaje się czarne i złe, ale bywa, że to tylko pozory.. Oby tak było tym razem!

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
mam wiesci od nadii:
"Sa juz z nami Amadeusz 2,6kg,Sergiusz 2,08 obaj 49 cm, zdrowi"

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

gratulujemy i cieszymy sie razem z nia!
Wspaniała wiadomość!!! Naduś gratuluję!!! dużo zdrówka dla całej trójki!

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
Wczoraj kupiliśmy autko naszą wymarzoną Mazdę 3 hatchback dziś wieczorkiem pierwszą rundke zrobię, juz się nie mogę doczekać

Tacca wrzucałam fotki na nk, a Ty? muszę sprawdzić zaraz...i mocno trzymam kciuki za wymarzony domek
Gratuluję autka!!! Lubie mazdy mi się 6 podoba... Czarna perła...

Fotek jeszcze nie wrzuciłam... Czas.. Czas.. Czas...

Postaram się zrobić to niebawem...

Zostawiam pozdrowienia i mocne kciuki!!! Zajrzę jakoś niedługo... buziaki!
Stary 2011-06-15, 19:52   #4204
roksiakb
Raczkowanie

Megaza - to był 10 dc
Zobaczymy jutro, hehe. Tak mnie dzisiaj okropnie boli ten jajnik - aż jakby szczypał w środku

Madziara 26 - może coś z tego wyniknie?

paulinaizabela - no to "szerokiej drogi" nowym autkiem

malinka123108 - to jak już wózek jest przygotowany, to tylko czekać na "Zawartość"

Dziewczyny - dzięki za kciuki - na pewno się przydadzą I porywam

A my dzisiaj z moim A kupiliśmy body dziecięce - tanio były - po 6 zł - wzięliśmy dwa
Stary 2011-06-15, 19:56   #4205
mezaga
Zakorzenienie

eee... to jeśli to był 10 dc to spoko. Pęcherzyk rośnie 2mm na dzień więc spokojnie zdąży urosnąć
Stary 2011-06-15, 20:04   #4206
Irmusia81
Zakorzenienie

Roksiakb nic się nie martw. Pęcherzyk(i) na pewno zdąży na czas Trzymam kciuki za insemkę
Paulinko gratuluję autka
Malinko no to Malutka jest już tuż tuż Zaczynam trzymać kciuki za szybki, bezproblemowy poród
Madziara super, że wyniki ok

Jeszcze raz dziękuję za wszystkie dobre słowa i kciuki
Jestem dobrej myśli. Na razie Niestety nie spotkam się jutro z moją gin, bo nie będzie jej już w szpitalu w tym tyg. Prawdopodobnie w poniedziałek ustalimy termin laparo Po cichu liczę, że uda się ją zrobić w lipcu
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 20:12   #4207
roksiakb
Raczkowanie

No, mam nadzieję, tyle, że ta dr., u której byłam na USG (nie jest moją prowadzącą) powiedziała, że po lekach powinny być już większe

Irmusia81 - to aż tyle na laparo się czeka? Czy tu chodzi o konkretny dzień cyklu, jak przy sonoHSG...?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-15, 21:38   #4208
Irmusia81
Zakorzenienie

Roksiakb i jedno i drugie Tzn nie wiem, jakie mają terminy w szpitalu. Poza tym przed zabiegiem trzeba porobić badania, no i laparo musi być w I połowie cyklu tak jak HSG A mam pytanie Czy po sono HSG czułaś takie dziwne ciągnięcie w okolicy jajowodów i macicy? Bo ja czuję coś takiego co jakiś czas i nie wiem czy to normalne czy powinnam pokazać się ginowi?Nie jest to ból tylko uczucie, jakby coś się w środku przesuwało. W sumie trudno to opisać
Stary 2011-06-16, 09:50   #4209
malinka123108
Wtajemniczenie

hej kochaner,i milego dnia
paulinaizabela ostatnio wybralismy imie Julianna ale mam nadzieje ze z moja fantazja nic nowego nie wymysle bo mezowi sie nie bardzo to imie podoba ale ja jestem za
daniano niby w kazdej chwili moge urodzic ,spojenie sie rozchodzi to chyba coraz blizej ale jakos sobie tego wszystkiego nie wyobrazam ,ze urodze,jak urodze no masakra,czuje ze bede chodzic jak slon w tej ciazy i nigdy mnie te skurcze nie zlapia
Stary 2011-06-16, 10:00   #4210
magdulec
Zadomowienie

paulinka gratuluje kupna samochodu, szerokiej drogi i jak najmniej dzrew życzę!

tacca powodzonka w budowaniu wymarzonego domku i niespodzianki w postaci fasolki

malinka nie mów hop z tymi skurczami bo moga niespodziewanie z dnia na dzien przyjsc i nie bedziesz juz jak slonik

Dziewczyny wiecie jakie to fajne uczucie jak fasolka się rusza a z nia mój brzuchol życzę Wam z całego sreducha abyscie doczekały takich chwil.

mi ostatnio znowu krew z noska cieknie, moze to za mocne okreslenie, bo tylko naczynka pękaja mimo ze biorę rutinoscorbin.

dzisiaj idę do lekarza a mezus z tesciem w końcu układają płytki w naszej łazience, bedą pomaranczowe
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 10:53   #4211
roksiakb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Roksiakb i jedno i drugie Tzn nie wiem, jakie mają terminy w szpitalu. Poza tym przed zabiegiem trzeba porobić badania, no i laparo musi być w I połowie cyklu tak jak HSG A mam pytanie Czy po sono HSG czułaś takie dziwne ciągnięcie w okolicy jajowodów i macicy? Bo ja czuję coś takiego co jakiś czas i nie wiem czy to normalne czy powinnam pokazać się ginowi?Nie jest to ból tylko uczucie, jakby coś się w środku przesuwało. W sumie trudno to opisać
Powiem Ci tak - w dzień sono - po zabiegu czułam się tylko trochę zmęczona, za to na drugi dzień to była jakaś masakra - ledwo w pracy siedziałam. Nie bolało mnie wtedy nic. Po kilku dniach "ciągnęło" - czy też bardziej "rwało" mnie w dole brzucha, i miałam plamienia z krwią - ale dr. powiedział, że tak może się dziać, więc się nie przejmowałam. To dziwne uczucie przeszło po miesiączce.
Ale jeśli wydaje Ci się, że jest coś nie "halo", to idź do gina, bo po tym zabiegu możesz mieć różne nieprzyjemnie rzczy - np. zapalenie, a nawet zakażenie.

A ja właśnie wróciłam z kliniki - jajeczko już duże - dostałam ovitrelle na pęknięcie, i jutro insemka
Stary 2011-06-16, 10:55   #4212
mezaga
Zakorzenienie

Roksia to trzymam mocno kciuki
Stary 2011-06-16, 12:26   #4213
malinka123108
Wtajemniczenie

magdulec no fakt skurcze moga zlapac w kazdej chwiliprzyznam ze powoli ich wyczekuje,Wiesz?a z ta krwia z noska sie nie przejmuj bo to normalne,ja tez tak mialam dosc czesto i to przez zwiekszona objetosc krwi w organizmie bo teraz "wyrabiasz"sie na 2 organizmy,gratuluje ukladania plytek w lazience,ja narazie o tym nie marzejeszcze nie wiem jak to bedzie sie wszystko toczylo i czy bede tu gdzie jestem...

a co do wody ze studni to ja wlansie mam wode ze studni wlasnej tzw"szpic"

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

magdulec no fakt skurcze moga zlapac w kazdej chwiliprzyznam ze powoli ich wyczekuje,Wiesz?a z ta krwia z noska sie nie przejmuj bo to normalne,ja tez tak mialam dosc czesto i to przez zwiekszona objetosc krwi w organizmie bo teraz "wyrabiasz"sie na 2 organizmy,gratuluje ukladania plytek w lazience,ja narazie o tym nie marzejeszcze nie wiem jak to bedzie sie wszystko toczylo i czy bede tu gdzie jestem...

a co do wody ze studni to ja wlansie mam wode ze studni wlasnej tzw"szpic"
Stary 2011-06-16, 18:09   #4214
malinka123108
Wtajemniczenie

SCIO DZIS URODZILA CORKE 3170g!!
Stary 2011-06-16, 18:34   #4215
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiecie jakie to fajne uczucie jak fasolka się rusza a z nia mój brzuchol życzę Wam z całego sreducha abyscie doczekały takich chwil.

mi ostatnio znowu krew z noska cieknie, moze to za mocne okreslenie, bo tylko naczynka pękaja mimo ze biorę rutinoscorbin.

Moja dzidzia nie chce zacząć kopać mamy :[ Już 20tydz, a tu ani skromnego kuksańca, dobrze że we wt wizyta, bo jeszcze trochę i pomyślę, że cosik nie tak.

Spokojnie, śluzówki w ciąży tak mają :/ krwawią i już, z porodem przejdziem, ja też wiecznie mam nos "w strupkach" jak je wydmucham to cieknie i nowe się robią... i w kółko.

Nadia GRATULACJE!!!

Paulinko, fajnie że nowe autko

Troszku podczytałam i wracam do nauki, bleh... w niedziele egz. a za 3 tyg chce iść na zwolnienie i szczerze nie mogę się tego doczekać, za dużo pracy, za dużo... za mało czasu dla siebie, na myśli o dzidzi...

Cytat:
Napisane przez roksiakb Pokaż wiadomość

A ja właśnie wróciłam z kliniki - jajeczko już duże - dostałam ovitrelle na pęknięcie, i jutro insemka
Super zatem łap i 3maj się dzielnie

SCIO GRATULACJE!!!

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-06-16 o 18:36
Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-16, 18:35   #4216
karolca
Zakorzenienie

Cytat:

moje gratulacje

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 18:52   #4217
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam
Już pośmigalam nową furką - super jest

Cytat:
Gratulacje, czekamy na Was dziewczynki

Cytat:
mocno ściskam kciukasy za jutro

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość

dzisiaj idę do lekarza a mezus z tesciem w końcu układają płytki w naszej łazience, bedą pomaranczowe
możemy się domyślić jak narazie, ale kiedyś pewnie to poczujemy
Super, że dzidzia fika

i co tam po wizycie??

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Gratuluję autka!!! Lubie mazdy mi się 6 podoba... Czarna perła...

Fotek jeszcze nie wrzuciłam... Czas.. Czas.. Czas...

Postaram się zrobić to niebawem...
Nam też się podoba, ale nie chcieliśmy takiego wielkiego Nasza jest czerwona metalik - śliczna

Wiem bo sprawdzałam u Ciebie na nk...to czekam w takim razie dalej

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Paulinaizabela.

Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek

Na liście mamy 18 staraczek

paulinaizabela (Paulina, 27 lat, Irlandia) staranka zawieszone
Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone
KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone
LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone

Atila (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01
Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01
Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02
Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02
Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02
Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03
Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 28, last @ 16,04
Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 27, last @ 27,04
Zafrine (Dorota, 25 lata, pomorskie) cykl 36, last @ 30,04
Pacierp (Marta, 28 lat, Wrocław) cykl 26, last @ 17,05
Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Małopolska) cykl 43, last @ 21,05
Sas (Monika, 27 lat, świętokrzyskie)cykl 2, last @ 22,05
Alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 13, last @ 24,05
Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 31, last @ 24,05
Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 27, last @ 4,06
Roksiakb (Roksana, 24 lata, Śląsk) cykl 42, last @ 5,06
Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 7, last @ 6,06
Rinco Karolina, 31 lat, Małopolska cykl 2, last @ 13,06

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 9 zafasolkowanych:

Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011)
Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011)
DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011)
xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011)
Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011)
Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011)
Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011)
Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011)
Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011)

Na liście występuje kolor biały:

dra - Aniołek[*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*]
Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*]
gooha3 - Aniołek [*]
celka2000 - Aniołek [*]
ankamb - Aniołek [*]
pomarnczka - Aniołek [*]
NPerelka1987 - Aniołek [*]
nayhde - Aniołek[*]
ola_k11 - Aniołek [*]
karolcia228 - Aniołek [*]
sylfiaaa - Aniołek [*]
DAnia - Aniołek [*]
serduszkowata - Aniołek [*]
Pamela86 - Aniołek [*]
bella7 - Aniołek [*]
evelina.00 - Aniołek[*]
Daget -Aniołek[*]

alexa83 - Aniołek[*]

Atila, Kobra 913, Ewakol, Becik_4, Malami82, Nina_k Dziewczyny odezwijcie się, napiszcie co tam u Was słychać
Stary 2011-06-16, 22:11   #4218
sas
Wtajemniczenie

NADIA, SCIO GRATULUJE DZIEEWCZYNKI DUZO ZDROWIA I SILY DLA WAS I WASZYCH POCIECH
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 08:18   #4219
malinka123108
Wtajemniczenie

no dziewczynki sie nam na mamusiowym po koleji rozpakowuja ja jeszcze zostalam i pare innych dziewczyn ale chcialabym juz rodzic
wkoncu dzis zaczynamy 38 tydzien!!!
powoli czuje bol na dole brzucha jak na okres ,do tego spojenie,czasem jeszcze kosc ogonowa i komplet dolegliwosci ciazowych !!,mam nadzieje ze to juz bliziutko i nie bede musiala czekac 2 tyg po terminie bo i nieraz tak sie zdarza;/nie chce tego ...

tincia kochana twoja dzidzia ma jeszcze tyle miejsca w brzuszku ze ona fika koziolki i ty tego czuc nie musisz ona jest zadowolona za to na 100%moja juz napewno stroi miny ze jej juz ciasno....ale co ja jej poradze,niech wychodzi!!!kochana ruchy mozesz poczuc w kazdej chwili i sa one tak delikatne ze czasem mozesz nie odczuc tego wcale wcale wiec na zapas sie nie mart

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-17, 11:13   #4220
Irmusia81
Zakorzenienie

Roksiakb mocno trzymam kciuki za udaną inseminację
Scio GRATULUJĘ!:ro za: Dużo zdrówka dla Ciebie i Agatki
Malinko jeszcze troszkę cierpliwości Juleńka jest już tuż tuż
Tincia nie martw się Kochana Na pewno lada moment poczujesz swojego Skarba

A ja już chyba doszłam do siebie po sono HSG Czasem tylko coś pociągnie. Popołudniu muszę zadzwonić do ginki w sprawie poniedziałku Na samą myśl o szpitalu robi mi się słabo... Ale jak trzeba, to trzeba.
Stary 2011-06-17, 13:17   #4221
Zafrine
Raczkowanie

GG do Zafrine

Scio Nadia GRATULACJE!

Paulinko zmień mi prosze @ na 03.06
Zafrine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 16:14   #4222
malinka123108
Wtajemniczenie

ja dzis zakupilam kanape do pokoju i sie cieszy bo mielismy juz stara i wielka krowe a ta posluzy jako lozko i jako kanapa slicznie sie prezentuje jestem zadowolona bo kupilam tez mebelki do kuchnimam nadzieje ze za tydz mi dowioza bo jak mala zechce przyjsc to wolalabym nie robic wtedy przemeblowan..

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

irmusia a Ty wlasnie ciesz sie ze cos sie bedzie dzialo do przodu!!zobacz po colorady masz przyklad ze czasem warto troszke pocierpic a teraz ona cieszy sie corcia,zobaczysz ze niedlugo i Tobie sie uda!!!!!
Stary 2011-06-17, 17:02   #4223
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
ja dzis zakupilam kanape do pokoju i sie cieszy bo mielismy juz stara i wielka krowe a ta posluzy jako lozko i jako kanapa slicznie sie prezentuje jestem zadowolona bo kupilam tez mebelki do kuchnimam nadzieje ze za tydz mi dowioza bo jak mala zechce przyjsc to wolalabym nie robic wtedy przemeblowan..

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

irmusia a Ty wlasnie ciesz sie ze cos sie bedzie dzialo do przodu!!zobacz po colorady masz przyklad ze czasem warto troszke pocierpic a teraz ona cieszy sie corcia,zobaczysz ze niedlugo i Tobie sie uda!!!!!
O to widzę, że zakupy się udały Super A co do mnie, to wiem, że będzie dobrze Musi być dobrze i w 2012 będę mamą Przynajmniej tak sobie powtarzam
Stary 2011-06-17, 17:08   #4224
roksiakb
Raczkowanie

Scio - gratulacje!

Irmusia81 - będzie dobrze Mnie dr. pocieszała, że teraz tak się nacierpimy, to potem poród będzie dla nas "pestka" hehe.

Ja już po IUI... ileż ja się tam nastresowałam

Powiem wam, że nie wiedziałam, że ten zabieg boli - myślałam, że to jakoś szybciutko umieszczą na swoim miejscu, ale się pomyliłam. Zakładał mi cewnik, nie ten delikatny co zawsze, tylko jakiś inny metalowy, bo miałam taką szyjkę, że tamten pierwszy nie dostał w wymagane miejsce. Aż mi się na tym fotelu płakać chciało. Sama nie wiem, czy z bólu, czy z tej okropnej bezradności...eh... Pęcherzyk nie pękł jeszcze, więc mam nadzieję, że łaskawie pęknie i dojdzie do zapłodnienia. A w niedzielę jeszcze raz na USG, i po tym pozostaje tylko czekanie...
Stary 2011-06-17, 17:13   #4225
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Scio - gratulacje!

Irmusia81 - będzie dobrze Mnie dr. pocieszała, że teraz tak się nacierpimy, to potem poród będzie dla nas "pestka" hehe.

Powiem wam, że nie wiedziałam, że ten zabieg boli - myślałam, że to jakoś szybciutko umieszczą na swoim miejscu, ale się pomyliłam. Zakładał mi cewnik, nie ten delikatny co zawsze, tylko jakiś inny metalowy, bo miałam taką szyjkę, że tamten pierwszy nie dostał w wymagane miejsce. Aż mi się na tym fotelu płakać chciało. Sama nie wiem, czy z bólu, czy z tej okropnej bezradności...eh... Pęcherzyk nie pękł jeszcze, więc mam nadzieję, że łaskawie pęknie i dojdzie do zapłodnienia. A w niedzielę jeszcze raz na USG, i po tym pozostaje tylko czekanie...
To teraz trzymam mocno, mocno, żeby pęcherzyk pękł i żeby za 2 tyg były piękne II krechy na teście
Stary 2011-06-17, 18:49   #4226
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:

...
No to czekamy...

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 18:56   #4227
malinka123108
Wtajemniczenie

roksia wierze ze bedzie super

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-17, 19:30   #4228
karolca
Zakorzenienie

roksiakb, pozostaje trzymać kciuki

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 20:02   #4229
edzia
Rozeznanie

GG do edzia Send a message via Skype™ to edzia

Ciao dziewczynki
Witam wszystkie nowe dziewczynki
A u mnie wszystko o.k do planowego t.p pozostało tylko 6 dni ale czuje ,że urodzę grubo po terminie bo nic a nic mnie nie bierze chociaż jakieś dolegliwości już są ale nie jest tragicznie...co tydzień latamy sobie na zapis KTG ale nie wiem czy po skończeniu 40 tygodnia nie zostawi nas już w szpitalu lekarz bo już w środę się pytał czy zostaję na oddziale ale po co skoro czuję się o.k a jaka mi to przyjemność nie wiadomo ile tam leżeć a Kamilka czeka na tatusia chyba który już we wtorek do nas dołączy więc potem może się rodzić
Pozdrawiam Was wszystkie i cały czas za Was 3mam mocno
I przesyłam całkiem świeżutkie fluid-ki od Kamilki :mag ia:
Stary 2011-06-18, 10:02   #4230
magdulec
Zadomowienie

malinka wiem ze krew z nosa to kolejna dolegliwosc ciezarówek, ale zawsze jakis stres jest ze cos moze jednak nie tak.

tinica ja zaczełam czuc ruchy dziecka gdzies w 23tyg, fasolka cały czas sie wierci tylko jeszcze tego nie czujesz, ale potem kochana zobaczysz ze az brzuch bedzie ciebie bolał od wiercenia bo moja fasolka tak ma że jak sie rozkreci to z pół godz fika.

paulinko ciesze sie ze jestes zadowolona z autka, niech Wam sluzy.

z fasolka wszystko ok, badanka kolejne mam wykonac i ciesze sie bo w tym miesiacu przytyłam tylko 1,5kg a wczesniej 3kg wiec przerażona byłam, ale na szczescie jakos nie tyje tylko brzuszek rosnie....

a płytki w łazience juz prawie ułozone, jedna sciana została no i potem pomalowac ale wczesniej wygładzic a to najgorsze
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości