|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Mój jamnior ważył 11kg i też szalał, a miałam taką zwykłą, taśmową - chwaliłam sobie
A tamci ludzie to w ogóle porażka byli Koleś truł mi non stop o swoim bajkowym życiu i ciągle kazał sobie robić drinki
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba od 8 rano, nie? To moje to wariactwo, zapytaj Malli jak po niej skacze, i jak się omal o stól nie zabił jak do Lalaith biegł Aaaaa właśnie. Mam zamiar reklamować stanik, za który dałam grubszą kasę w marcu (Masquerade) - bo wychodzi mi drut. To jest podstawa do reklamacji? Mamie kiedyś w staniku z Lanoro tak się zrobiło tylko nie miała paragonu, i jak narzekała przy następnym zakupie u sprzedawczyni, to się dowiedziała że u nich to można reklamować, bo w takich stanikach nie powinno się to robić.
|
|
#4173 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4175 |
|
Copyraptor
|
Nie znam się na skuteczności kolczatek, ale nie mam o nich dobrego zdania, jak szkoliłam sznaucera babci za bachorka jeszcze, to nie dawała super rezultatów
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zapomniałam, czekam
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
No, w pierwszy dzień od 14-15:00, a w drugi od samego rana Dobrze, że wychodziłam o 11:00
|
#4178 | |
|
CORELIPS
|
Tak.. http://studia.dlastudenta.pl/artykul...ych,69577.html oto i one, niektóre faktycznie publiczne. Nic dla mnie..
Chociaż baardzo zainteresowała mnie ochrona środowiska na UP! Cytat:
A w Krakowie jakie są główne minusy? Ciężko o pracę, tyle słyszałam. A życie nocne wspanialsze niż warszawskie bodajże.. ![]() Ale ok, ja się liczę z realiami, z tym, że być może trzeba będzie wyjechać z miasta studiowania np.. |
|
|
|
|
#4179 | |
|
Pani Buka
|
a powiedz gdzie dokładnie? to moze w wolnej chwili skoczę
![]() Cytat:
bez sensu te skanery i karty, o wiele szybciej byłoby to sprawdzić ręcznie, ale oczywiście im się nie chce... jakoś z kolokwium z PRI i z egzaminu z PiU potrafili wyniki podać błyskawicznie... Sylvia - to napisz mi na PW, bo możliwe że ja z podobnych okolic ![]() w Krakowie? no ciężko z pracą, fakt. zapchane i dziurawe ulice i ciasne uliczki, wkurza mnie że samochody zajmują chodniki bo nie mają gdzie parkować ![]() plusy? piękne okolice dookoła Krakowa, las Wolski, kopce, Ojców taki moje wrażenia po 1,5 roku
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-06-17 o 19:11 |
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
W Warszawie jest o tyle lepiej, że praktycznie wszystkie kluby mają wejście za free
W Krakowie w większości się płaci za wstęp I Kraków, i Warszawa mają swoje minusy, ale oba miasta lubię
|
#4181 |
|
Matka Smoka
|
Oooo w Wawie to jest masakra z biletami - oni chyba nie mają obowiązku sprzedawać w autobusach. Raz miałam sytuację, że stukałam w szybkę a facet się na mnie popatrzył ale nie otworzył, a drugi raz odburknął, że nie ma, a na moje pytanie: co w takiej sytuacji mam zrobić? odpowiedział, że to nie jego sprawa
|
|
|
|
#4182 |
|
Copyraptor
|
Dziewczyny, ale przecież wszędzie tak jest, że jak kierowca nie ma biletów/wy nie macie drobnych to dostajecie mandat
|
|
|
|
#4183 |
|
Matka Smoka
|
Niee, w Kr jak nie ma a nie ma automatu to możesz jechać.
|
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dla Ciebie serum ?
|
|
#4185 |
|
Copyraptor
|
Powagaaa? Ale numer
|
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
W Krakowie w klubach płaci się za wstęp
W których?
|
#4187 | |
|
CORELIPS
|
Cytat:
Ogólnie polak polakowi nie usłuży. Ni na obczyźnie, ni w ojczyźnie. Mam powody by sądzić, że za granicą jest inaczej, ale nie o tym tutaj. Mam ochotę się wybrać jakoś w środę/czwartek/piątek do stolicy zobaczyć jak tętni tam to życie.. |
|
|
|
|
#4188 |
|
Zadomowienie
|
Przeżyłam pierwszy dzień... Fajnie było. Ale tempo pracy zawrotne. Oczywiście już po 1. dniu mam nadgodziny
Aaa i dziękuję wszystkim za wsparcie. Kochane jesteście. |
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Na przykład w Cieniu, we Franticu zazwyczaj też. W Divie i jeszcze pewnie znalazłabym kilka tych bardziej "lansiarskich", które biorą za wstęp. Na szczęście mój ulubiony Base jest bezpłatny
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- A co do komunikacji miejskiej w Wawie, wszystko byłoby dobrze, gdyby wszędzie można było dostać bilet. A ja akurat wsiadałam w takim miejscu, gdzie w pobliżu 3km brak było jakiegokolwiek kiosku... I tak siedziałam z drobnymi w ręce, jak podszedł do mnie kanar i żadne tłumaczenia nie pomogły...
|
#4190 |
|
Matka Smoka
|
Czy tylko mnie farbują te stopki z zamówienia od Melki?
już je przeprałam i dalej to samo... mam czarne paznokcie.
|
|
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie nie chodze do miejsc gdzie się płąci za wejście
Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2011-06-17 o 19:58 |
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
To raczej w soboty jest płatne
![]() Kupiłam sobie niebieski lakier do paznokci z Eveline, jedna warstwa a ja mam paznokcie tak głęboko niebieskie jak letnie niebo
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
kama, i jak tam w pracy? Jak wrażenia? I jak się ubierać trzeba? Ja też zaczynam nową pracę
.
|
|
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ineso, co się robi z tym, co dorzucałaś do hydrolatów ? ![]() Nie do twarzy mi w łososiowym pigmencie chyba Pacynki są niefajne, wolę gąbeczkowe
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4195 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mają tam wtrasznie zawyżoną rozmiarówkę...już jesteś? ![]() Cytat:
![]() A u nich na stronie nie ma zdjęcia? Cytat:
Jeździmy od teraz autobusami bez automatów? ![]() Jutro chyba robię drugie podejście do kupna Ziaji Rebulid za 30 % zniżką. Jakby ktoś cos to piszcie
|
|
#4196 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ee, to źle?
|
|
#4197 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Norma w soboty w tych bardziej lansiarskich, np. Cieniu, Prozacu... Cytat:
Cytat:
I te, no... Wizażanki, okropne są
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
nie było
a teraz nie chodzi w ogole
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4199 |
|
Wtajemniczenie
|
powierzchownie nadrobiłam, ale powiedzcie mi, o co chodzi z Hard?
|
#4200 |
|
Pani Buka
|
nie! wg jakiegoś tam mądrego pana (albo pani?) jest coś takiego jak "faza wchodzenia w dorosłość"
![]() Malla - to prawda, okropne są
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-06-17 o 21:12 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

Koleś truł mi non stop o swoim bajkowym życiu i ciągle kazał sobie robić drinki

Zna się ktoś na tym może? No i adhd waży 12 kg, ale tak ciągnie i szarpie i wariuje że wolę kupić do 20-25 kg żeby nie rozerwał
jak mam Ci ją oddać?

W których?