|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
|
|
|
|
|
#3662 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
http://allegro.pl/060-bronze-beauty-...664818431.html Dziewczyny,kiedyś pisałyście ze podoba się Wam moja turkusowa sukienka otóż u tej sprzedawczyni pojawiły się te sukienki,nie ma turkusu ale zostało jeszcze po kilka sztuk w 6 kolorach,i super cenie 17,90,już Wam podaję linka:http://allegro.pl/listing.php/search...us_id=13395013 tam na dole gdzieś,kolory morski,szmaragd,lila,róż, pudrowy róż,śliwka Ja sie już skusiłam na szmaragd uwielbiam tę sukienkę |
||
|
|
|
#3663 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję za głos za uwolnieniem moich nóg od rajstop ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]() A co najśmieszniejsze, obie też uwielbiamy legginsy. A to niby to samo, co rajstopy
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczka, dziękuję za linka
![]() dziewczyny, czy Wy malując paznokcie dobieracie kolor lakieru do ciuchów? Własnie sobie kupiłam kolejne lakiery i dopiero teraz zaczełam sie nad tym zastanawiać.. Nigdy sie tym nie przejmowałam
|
|
|
|
#3667 | |
|
|
dzięki
Cytat:
|
|
|
|
|
#3668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Np fuksjowa sukienka i turkusowy lakier, turkusowa sukienka i żółty lakier, czarne ciuszki a lakier miętowy etc
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego codziennie maluje paznokcje ahh dziołszki ale się znowu obkupiłam hihi
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-17 o 21:33 |
|
|
|
|
#3670 | |
|
|
Cytat:
lub w czymś co choć trochę turkusu ma.Nie lubię turkusowych paznokci a np,czerwonej bluzki ale odwrotnie już prędzej...używam często neutralnych kolorów na paznokciach,czerwień uważam że pasuje prawie do wszystkiego,beż,czarny,bi ały
|
|
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki
|
|
|
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sarunieczka kochanie mówiłam ci już że masz przecudowne usteczka ?
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-17 o 21:38 |
|
|
|
|
#3673 | |
|
|
Cytat:
Jejku chce się Wam codziennie malować? mnie się 2 razy w tyg.nie chce
|
|
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się nie przejmuję tym jak jestem ubrana, maluję na taki kolor jaki mam nastrój- czerwony, różowy, niebieski... Jakoś nigdy nie dopasowywałam ani makijażu ani paznokci do ubioru- a dziś widziałam kilka babek z wymalowanymi paznokciami w ten sposób że cztery paznokcie miały w jednym kolorze a jeden w innym- fajnie to wyglądało.
Sarunieczka uwierz nigdy kupując ciuchy nie patrzyłam na wymiary, zawsze opierałam się na symbolu- S,M...a mierzę się tylko przed dietą i po i nigdy więcej |
|
|
|
#3675 | |
|
|
Cytat:
![]() Ja się ostatnio mierzę bo już dwa razy sobie kupiłam za ciasne ciuchy-dupa mi urosła co tam kupiłaś szaleńcze?
|
|
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi sie chce , bo lubie dobrze wyglądać w każdym calu
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Rescue, jak wiemy jesteś tez konsultantką oriflame... rzadko zamawiasz pisałaś, ale jesteś
Powiedz mi, masz moze te okularki brzozowski?
|
|
|
|
#3679 |
|
|
z tyłu Kochana,z tyłu
wiesz,wszyscy mówią ze to dobrze,zawsze miałam płaską,no ale jest teraz nieproporcjonalna do biustu no ale nie będę przeżywać,jakoś specjalnie odchudzać się nie będę,byle nie przytyć więcej
|
|
|
|
#3680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak ci zalezy to mogę sie o nich czegoś dowiedzieć ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() a kupiłam sobie puder i sól do kąpieli ![]() żel pod prysznic z joanny waniliowy ahhh nowy żel pod prysznic z FA ![]() maseczkę do dłoni z ziaji - kokosową musujące tabsy do kąpieli neonowe lakiery do paznokci z sephory torebkę wodę perfumowaną dolce&gabbana l`eau the one
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-17 o 22:40 |
||
|
|
|
#3681 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
No ale ty masz warunki i tobie we wszystkim ładnie ![]() To zależy.... ale ostatnio raczej nie. Staram sie raczej dobrać kolor, który jest inny, a ładnie z kolorem bluzki kontrastuje.... albo współgra z jakimiś dodatkami.
|
|
#3682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zakładaj ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3683 | |
|
|
Cytat:
a torebka jaka? mnie by się przydała mała listonoszka czarna,taka na codzień...![]() ![]() Ja się kładę już do łóżeczka,bo znowu pobudka o 5.30 ![]() dobranocki i do jutra |
|
|
|
|
#3684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a torebka hmm raczej to jest worek bo tylko takie najczęściej nosze ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie z tymi paznokciemi to różnie, u stóp noszę przeważnie viva pink lub od niedawna strawberry, a u rąk to zależy od ciucha nastroju, etc., ale jak nie pasują to nie zmywam specjalnie
kiedyś nosiłam zawsze jednakowe u rąk i stóp i zawsze pasowały do stroju, teraz mam mniej czasu na malowanie i lubię dużo kolorów naraz na sobie![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- rajstopy bleee, no chyba że grube zimą
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dość. Idę spać
![]() Kolorowych Pipki Moje |
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3688 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki bylam dzisiaj w pasmanterii i nie wiedziałam jak wytłumaczyć pani co chce a ona trochę nie kumata i jak powiedziałam że to mają to być uszy do torebki to jakieś cieniutkie liche mi pokazała. Później poszłam do drugiej ale już z torebka to pokazała mi takie taśmy nośne, a po poście Sarunieczki to właśnie coś jak parciana ta taśma. Do tego pokazała mi takie skrawki skóry i razem z mama na maszynie obszyłyśmy ta czerwoną taśmę i wyszło nawet fajnie. Nie mam tylko pomysłu co przyczepić bo jest taka 'goła'. Ciemny róż i teraz jasnoróżowe uszy. Aa i bylam w rossmanie. Tak stalam przed półka i nie wiedziałam co wziąć. Już miałam w ręku bodajże kolastyne spf 15 ale stwierdziłam że na początek coś mocniejszego lepiej i wzięłam soraye spf 45, teraz jak czytałam na kwc to same świetne opinie.
|
#3689 |
|
Raczkowanie
|
Witam w wątku, dzisiaj właśnie przypadkiem go znalazłam, nie wiem czy dam radę, ale postaram się tutaj też odezwać od czasu do czasu, trudno tak się wbijać w rozmowę jak już jesteście jakoś ze sobą zakumplowane, ale kto wie
![]() Rano idę do pracy więc dobranoc wszystkim.
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam te okulary
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

Np fuksjowa sukienka i turkusowy lakier, turkusowa sukienka i żółty lakier, czarne ciuszki a lakier miętowy etc

...ale zgadzam się z Tobą i też Sarunieczki pytam: gdzie??