Lipcowe Panny Młode - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-16, 13:23   #4861
Kasiek1987
Zakorzenienie

Dot.: Lipcowe Panny Młode

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Witajcie PM-ki

Żadko piszę na forum, praca zajmuje mi ogrom czasu resztę przygotowania do ślubu i urządzanie mieszkania, czasu wolnego brak od jakis 3 miesięcy. Ale czytam Was regularnie
Wysłałam PW o przstąpienei do Klubu, mam nadzieję że będe mogła zobaczyć Wasze komplety ślubne .
Jeżeli chodzi o Nasze przygotowania ślubne to dużo jest spraw załatwionych ale też dużo przed nami, ale damy radę !
Dziś policzyłam jak mało dni zostało do ślubu, trochę się przeraziłam.
Teraz myślimy nad piosenką, musze się zastnowić nad bukietem ślubnym może coś z Waszych mnie zainspiruje Suknie niedługo odbieram,miałam juz pierwszą przymiarkę ,była za duża także czekam az poprawią.
Witam towarzyszkę z 9 lipca

Muszę się Wam pochwalić, że mamy już gotowy cały układ na I taniec, tylko teraz jeszcze musimy go wyćwiczyć

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post55596361
Kasiek1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 13:46   #4862
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiek1987 Pokaż wiadomość
Witam towarzyszkę z 9 lipca

Muszę się Wam pochwalić, że mamy już gotowy cały układ na I taniec, tylko teraz jeszcze musimy go wyćwiczyć
WITAM
Ja tu już od dawana jestem ,kiedyś się częsciej udzielałam ale pewnei mnie nie kojarzycie ;/ kurcze brak czasu mnie dobija ;/ nie mam czasu na nic,kompetnei na nic . musze to zmienić !

Czy kóraś z Was myślała o bukiecie w kolorze łososiowym ?

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 13:54   #4863
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Witajcie PM-ki

Żadko piszę na forum, praca zajmuje mi ogrom czasu resztę przygotowania do ślubu i urządzanie mieszkania, czasu wolnego brak od jakis 3 miesięcy. Ale czytam Was regularnie
Wysłałam PW o przstąpienei do Klubu, mam nadzieję że będe mogła zobaczyć Wasze komplety ślubne .
Jeżeli chodzi o Nasze przygotowania ślubne to dużo jest spraw załatwionych ale też dużo przed nami, ale damy radę !
Dziś policzyłam jak mało dni zostało do ślubu, trochę się przeraziłam.
Teraz myślimy nad piosenką, musze się zastnowić nad bukietem ślubnym może coś z Waszych mnie zainspiruje Suknie niedługo odbieram,miałam juz pierwszą przymiarkę ,była za duża także czekam az poprawią.
Nasze komplety możesz zobaczyć tutaj:

Sukienki i reszta ślubnych rzeczy Lipcówek

Kasiek1987
kwiatuszekkk21
kakunia6
lusesita23
aaby
KuNu
mrowinka
natalontko
asia_z
minini
Angel Eyes, c.d.
anulka09
Karo_lka
marysiasmile
karolluki

Jakby ktoś chciał kiedys obejrzec to przypominam, że link w z listą i kompletami w moim podpisie

Cytat:

co do bolerek i szali to ja właśnie przymierzałam jeden w salonie. coś w tym stylu: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1297353111 i może nie wyglądało to źle ale strasznie było niewygodne, z tyłu ciągnęło i w ogóle szybciej chciałam zdjąć niż założyłam

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Zapomniałam powiedzieć, że byłam dziś u fryzjerki podciąć grzywkę i chciałam się umówić na próbną, ale mi powiedziała że szkoda moich pieniędzy bo fryzura którą chcę jest prosta i właściwie nie ma co próbować. Mówiła też że w trakcie jak będą mi robić będę im mówić co jak chcę, czy bardziej wygładzone czy odstające itd W sumie może i racja, bo szkoda mi tych 120z. loki robiła mi już nie raz a tyle co z tyłu trochę podpiąć żeby było gdzie wpiąć welon to chyba sobie poradzi. Tylko jedyna rzecz, która mnie martwi to trwałość- wcześniej używała innych kosmetyków i trzymało mi się na prawdę super- ze 2 dni a teraz przeszła pracować do nowego salonu a tam używają kosmetyków wella i się zastanawiam jak moje włosy będą z nimi współpracować...

kiedys miałam piankę wella i pamiętam że kiepska była, tyle żeoni na pewno mają jakieś inne te kosmetyki- specjalne fryzjerskie... ehhh... kolejny problem nie da mi spać
Stary 2011-06-16, 14:06   #4864
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21;27552576
co do bolerek i szali to ja właśnie przymierzałam jeden w salonie. coś w tym stylu: [URL
https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=3735767&d=1297353111[/URL] i może nie wyglądało to źle ale strasznie było niewygodne, z tyłu ciągnęło i w ogóle szybciej chciałam zdjąć niż założyłam

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Zapomniałam powiedzieć, że byłam dziś u fryzjerki podciąć grzywkę i chciałam się umówić na próbną, ale mi powiedziała że szkoda moich pieniędzy bo fryzura którą chcę jest prosta i właściwie nie ma co próbować. Mówiła też że w trakcie jak będą mi robić będę im mówić co jak chcę, czy bardziej wygładzone czy odstające itd W sumie może i racja, bo szkoda mi tych 120z. loki robiła mi już nie raz a tyle co z tyłu trochę podpiąć żeby było gdzie wpiąć welon to chyba sobie poradzi. Tylko jedyna rzecz, która mnie martwi to trwałość- wcześniej używała innych kosmetyków i trzymało mi się na prawdę super- ze 2 dni a teraz przeszła pracować do nowego salonu a tam używają kosmetyków wella i się zastanawiam jak moje włosy będą z nimi współpracować...

kiedys miałam piankę wella i pamiętam że kiepska była, tyle żeoni na pewno mają jakieś inne te kosmetyki- specjalne fryzjerskie... ehhh... kolejny problem nie da mi spać
Ładny ten szal, ale skoro taki niewygodny...
A myślisz, że taki zwykły jak pokazałam by się sprawdził? Może przejdę jeszcze po salonach i zapytam, co by mi panie dopasowały, bo mój salon chyba tylko bolerka oferuje.

A jaką chcesz fryzurkę? Taką jak w zestawieniu?
Co do kosmetyków to myślę, że w salonie mają swoje sposoby, żeby to się trzymało A jeśli już masz tą fryzjerkę sprawdzoną pod kątem robienia loków na Twoich włosach to wszystko powinno być dobrze

Stary 2011-06-16, 14:29   #4865
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Pooglądąłam Wasze zestawienia
kwiatuszekkk21 - piękne buciki
aaby - bardzo ładne macie obraczki
minini- super kolczyki

Dziś będę szukała bukietu

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 14:49   #4866
minini
Zadomowienie

Cytat:
Wczoraj przyszło z allegro to szaliko-bolerko, ale zaraz muszę sprawdzić, czy można je odesłać, bo niestety nie leży dobrze Jak zawiążę z przodu, to kiepsko się układa, natomiast zawiązane z tyłu krępuje ruchy - w ogóle nie mogę ruszyć ramionami do przodu. Może powinno być po prostu większe, ale nie ma. Wrzucam fotki.

Edit. Sprawdziłam na stronie sprzedającego, że można zwrócić towar, zastanawiam się jeszcze, czy by go nie zamienić na taki zwykły szal http://allegro.pl/szal-szale-slub-do...651845889.html . Jak myślicie?
no nie jest złe, ale mogłoby być większe, ale jeśli dodatkowo źle się w nim czujesz to zwóć, albo zamień na ten szal. szal jest wygodny i można go na sto sposobów załozyć czy upiąć ja dziś odebrałam mój jak zmierzę sukienkę to zrobię fotki. obawiam się że będę musiała ją jeszcze zwężać przed ślubem bo co ją mierzę to jest więcej miejsca w pasie.. chyba chudnę, chociaż wcale nie chcę.

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
co do bolerek i szali to ja właśnie przymierzałam jeden w salonie. coś w tym stylu: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1297353111 i może nie wyglądało to źle ale strasznie było niewygodne, z tyłu ciągnęło i w ogóle szybciej chciałam zdjąć niż założyłam
też mi się to podobało, ale nie miałam gdzie zmierzyć żeby sprawdzić jak leży, ale jeśli mówisz że nie wygodne, to przynajmniej nie żałuję że nie znalazłam tego
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 14:59   #4867
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
no nie jest złe, ale mogłoby być większe, ale jeśli dodatkowo źle się w nim czujesz to zwóć, albo zamień na ten szal. szal jest wygodny i można go na sto sposobów załozyć czy upiąć ja dziś odebrałam mój jak zmierzę sukienkę to zrobię fotki. obawiam się że będę musiała ją jeszcze zwężać przed ślubem bo co ją mierzę to jest więcej miejsca w pasie.. chyba chudnę, chociaż wcale nie chcę.
Będę wdzięczna za zdjęcia A kiedy będziesz mierzyć?

Kurcze, kumpela za 9 dni ma urodziny, a ja znowu nie wiem, co jej kupić (składamy się z drugą koleżanką na jakiś drobiazg). Biżuterię nosi bardzo rzadko, nie maluje się... Macie jakieś pomysły?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-16, 16:07   #4868
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:

jak ładnie bardzo mi się podoba patrząc na zdj makijażu i zdj, które wklejałaś w sukni w życiu bym nie powiedziała, że to ta sama osoba to się nazywa efekt Panny Młodej (też taki chciałabym osiągnąć) TŻ będzie zachwycony kolorki na powiece ładne, rzęsy ekstra (ja bym zostawiła te kępki-fajnie wyglądają) no i buzia taka gładziutka, grubej tapety nie masz, do tego żadnych nierówności, krost czy przebarwień- ja też tak chcę a mi jak na złość im bliżej ślub tym bardziej cera się pogarsza no i stwierdziłam, że jednak niebieskie oczy są ładniejsze od brązowych
Cytat:

Cudnie wyglądasz w tym makijażu Zupełnie inaczej, niż na wcześniejszych zdjęciach z przymiarki. Tę kępki wyglądają u Ciebie bardzo naturalnie, nie to co u mnie Dziwnie się z nimi czułam...
A nie myślałaś o tym, żeby trochę podregulować brwi?
dziękuję jak się wczoraj w lustrze zobaczyłam, nie mogłam się poznać dziewczyna która mnie malowała skończyla charakteryzację filmową w Warszawie. Ja jestem mega zadowolona. Co do kępek je zostawiam, nie ma innej opcji. Co do brwi - tak, będę je regulować, bo one od pewnego czasu żyją własnym życiem :p; dzisiaj poszlam się troszke opalić na solarium
Stary 2011-06-16, 16:09   #4869
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

U mnie został równiutko miesiąc do ślubu A ja dalej nie mogę chodzić, chociaż już nie mam gipsu. Nie mam jak iść do poradni na nauki, na spowiedź
Cytat:
no i buzia taka gładziutka, grubej tapety nie masz, do tego żadnych nierówności, krost czy przebarwień- ja też tak chcę a mi jak na złość im bliżej ślub tym bardziej cera się pogarsza

może dziś albo jutro uda się iść do Kościoła spisac protokół
Ja też mam teraz ogromne problemy z cerą Nie wiem, jak będę wyglądała w dzień ślubu.

A protokół późno spisujecie - dobrze, że my zdążyliśmy w maju, bo teraz nie dalibyśmy rady.

Cytat:
A my musimy zrezygnować z tańca...
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 16:46   #4870
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Ładny ten szal, ale skoro taki niewygodny...
A myślisz, że taki zwykły jak pokazałam by się sprawdził? Może przejdę jeszcze po salonach i zapytam, co by mi panie dopasowały, bo mój salon chyba tylko bolerka oferuje.

A jaką chcesz fryzurkę? Taką jak w zestawieniu?
Co do kosmetyków to myślę, że w salonie mają swoje sposoby, żeby to się trzymało A jeśli już masz tą fryzjerkę sprawdzoną pod kątem robienia loków na Twoich włosach to wszystko powinno być dobrze
Myślę, że taki szal jak pokazałaś będzie najlepszy jest tyle sposobów ich wiązania, że na prawdę można wybrać jakiś ładny a zarazem wygodny

fryzurę chcę taką jak w zestawieniu, tylko te zdjęcie jest strasznie malutkie, mało co na nim widać a nie pamiętam skąd je wytrzasnęłam, przez co nie mogę znaleźć większego fryzjerce się spodobała prosiła żebym jej wydrukowała bo chce innym PM pokazać

Kasiek fryzjerka jest sprawdzona, ale jej nowe kosmetyki nie i tym się martwię

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
dziękuję jak się wczoraj w lustrze zobaczyłam, nie mogłam się poznać dziewczyna która mnie malowała skończyla charakteryzację filmową w Warszawie. Ja jestem mega zadowolona. Co do kępek je zostawiam, nie ma innej opcji. Co do brwi - tak, będę je regulować, bo one od pewnego czasu żyją własnym życiem :p; dzisiaj poszlam się troszke opalić na solarium
o i taki ktoś mi by się przydał troszkę by mnie zakamuflowała

zapomniałam się pochwalić zaliczyłam zerówkę i mam już studia prawie z głowy teraz pozostaje czekać prawie miesiąc na obronę...
Stary 2011-06-16, 17:29   #4871
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
o i taki ktoś mi by się przydał troszkę by mnie zakamuflowała

zapomniałam się pochwalić zaliczyłam zerówkę i mam już studia prawie z głowy teraz pozostaje czekać prawie miesiąc na obronę...
noo jakbyś bliżej mieszkała, to bym Ci ją z czystym sumieniem poleciła

co do egzaminu to gratulacje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-16, 20:01   #4872
93f3798e881f84a2d27604fd91409608e23d92eb
Konto usunięte

Drogie Panie, czy któraś z Was się orientuje, jaki bukiecik i z czego pasowałby do mnie i ukochanego? Suknia jest biała, buty srebrne, a narzeczony ma ciemny garnitur, srebrną koszulę i biały krawat Coś w tych kolorach, czy może coś innego?
93f3798e881f84a2d27604fd91409608e23d92eb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 22:15   #4873
Kasiek1987
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27555394]
A my musimy zrezygnować z tańca...[/QUOTE]
tak bywa... Ale wesele i bez tego się uda

Nasz instruktor dzisiaj na zajęciach kazał nam zrobić pokaz układu dla całej grupy... No i się zestresowaliśmy i średnio nam wyszło Także musimy duuużo poćwiczyć, chociaż pewnie i tak stres będzie. Ale pocieszają mnie 2 rzeczy:
a) pod suknią nie będzie widać moich stóp,
b) nikt z obecnych na weselu nie będzie wiedział, jak naprawdę miało to wyjść Niestety instruktora, a przy okazji kolegi (albo na odwrót), na weselu nie będzie.

Cytat:

Gratulacje
Ja właśnie ściągnęłam z maila moją pracę sprawdzoną przez opiekunkę, muszę wprowadzić trochę kosmetycznych poprawek, dodać kilka obliczeń, przemodelować bibliografię i mogę się szykować do oddawania

[1=93f3798e881f84a2d27604f d91409608e23d92eb;2756081 1]Drogie Panie, czy któraś z Was się orientuje, jaki bukiecik i z czego pasowałby do mnie i ukochanego? Suknia jest biała, buty srebrne, a narzeczony ma ciemny garnitur, srebrną koszulę i biały krawat Coś w tych kolorach, czy może coś innego?[/QUOTE]
Myślę, że kolory wybrane przez Was są na tyle neutralne, że możesz wybrać bukiet w dowolnym kolorze, jaki Ci się spodoba, ewentualnie obwiązany srebrną wstążką lub z jakimiś srebrnymi elementami
A mogłabyś pokazać, jak wygląda ta srebrna koszula? Jestem ciekawa, bo nie widziałam takiej

Stary 2011-06-17, 06:10   #4874
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
co do egzaminu to gratulacje
Cytat:

Gratulacje
Ja właśnie ściągnęłam z maila moją pracę sprawdzoną przez opiekunkę, muszę wprowadzić trochę kosmetycznych poprawek, dodać kilka obliczeń, przemodelować bibliografię i mogę się szykować do oddawania
dziękuję

Kasiek gratuluję uporania się z pracą wiem jaka to ulga

a teraz trochę z innej beczki właśnie kończą mi się perfumy i zastanawiam się co kupić czy to co zawsze czy coś specjalnego (tylko nie wiem co)...

a Wy czym będziecie pachniały w dniu ślubu?
Stary 2011-06-17, 09:04   #4875
93f3798e881f84a2d27604fd91409608e23d92eb
Konto usunięte

Cytat:
tak bywa... Ale wesele i bez tego się uda

Nasz instruktor dzisiaj na zajęciach kazał nam zrobić pokaz układu dla całej grupy... No i się zestresowaliśmy i średnio nam wyszło Także musimy duuużo poćwiczyć, chociaż pewnie i tak stres będzie. Ale pocieszają mnie 2 rzeczy:
a) pod suknią nie będzie widać moich stóp,
b) nikt z obecnych na weselu nie będzie wiedział, jak naprawdę miało to wyjść Niestety instruktora, a przy okazji kolegi (albo na odwrót), na weselu nie będzie.

Gratulacje

Myślę, że kolory wybrane przez Was są na tyle neutralne, że możesz wybrać bukiet w dowolnym kolorze, jaki Ci się spodoba, ewentualnie obwiązany srebrną wstążką lub z jakimiś srebrnymi elementami
A mogłabyś pokazać, jak wygląda ta srebrna koszula? Jestem ciekawa, bo nie widziałam takiej
W lipcu dodam zdjęcia ze ślubu, wtedy będzie najlepiej widać, bo teraz tak na wieszaku to nie ma efektu, a narzeczony na egzaminie To nie jest taka czysto srebrna koszula, choć widzieliśmy idealną, ale kosztowała 300 zł, a nie możemy sobie na to pozwlić To jest taka szarość ze srebrnym połyskiem pod światło A krawat taki srebrzystobiały, też zależy od światła Myślę o białym lub czerwonym bukiecie

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Co do perfum... dziękuję, że mi przypomniałaś, zapomniałabym o tym pomyśleć wcześniej Chyba użyję zapachu, który kupiła moja mama i obie g używamy, bo narzeczony go uwielbia Ale muszę pamiętać, żeby nie używać go na szyję i dekolt, bo mój ukochany później cierpi, gdy mnie tam całuje - gorzki smak
93f3798e881f84a2d27604fd91409608e23d92eb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 09:25   #4876
201608051010
Konto usunięte

Cytat:

a teraz trochę z innej beczki właśnie kończą mi się perfumy i zastanawiam się co kupić czy to co zawsze czy coś specjalnego (tylko nie wiem co)...

ja na co dzień używam d&g light blue, to mój zapach na kazdy dzień tygodnia (zresztą jedyny, który tż akceptuje i podobnie jak ja jest w nim zakochany), więc nie widzę innego wyjścia jak i w dniu ślubu pachnięć tym zapachem
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:56   #4877
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję

Kasiek gratuluję uporania się z pracą wiem jaka to ulga

Ja będę pachnieć Moschino Glamour albo Lalique Amethyst - to moje 2 ulubione Tylko niestety mam je w dużych butlach, więc nie wiem czy wezmę ze sobą, żeby się dopsikać.

Stary 2011-06-17, 11:09   #4878
kakunia6
Raczkowanie

Mój zapach to Celine Dion 'Sensational'

Jak się czuja dziewczynki które już za 2 tygodnie staną na ślubnym kobiercu???

kakunia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 11:45   #4879
KuNu
Wtajemniczenie

Jesli chodzi o zapach waham sie miedzy ciepłym słodziaśnym angelem który tz uwielbia a eau des des Merveilles KTORY JA UWIELBIAM
MI ZOSTAŁO 2 TYG ZACZYNAM SIE DELIKATNIE DENERWOWAC :/

Edytowane przez KuNu
Czas edycji: 2011-06-17 o 11:46
KuNu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 13:12   #4880
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
ja na co dzień używam d&g light blue, to mój zapach na kazdy dzień tygodnia (zresztą jedyny, który tż akceptuje i podobnie jak ja jest w nim zakochany), więc nie widzę innego wyjścia jak i w dniu ślubu pachnięć tym zapachem
Cytat:
Ja będę pachnieć Moschino Glamour albo Lalique Amethyst - to moje 2 ulubione Tylko niestety mam je w dużych butlach, więc nie wiem czy wezmę ze sobą, żeby się dopsikać.
Cytat:
Napisane przez KuNu Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o zapach waham sie miedzy ciepłym słodziaśnym angelem który tz uwielbia a eau des des Merveilles KTORY JA UWIELBIAM
muszę iść do drogerii poniuchać te Wasze perfumy, bo żadnych nie kojarzę

ja np. lubię pur blancę z avonu ale trwałością ona nie grzeszy więc odpada. Musiałabym chyba całą butlę w jeden wieczór wykorzystać, żeby cokolwiek było czuć

miałam kiedyś chanel-allure i to dopiero były dobre perfumy jedna bluzka pachniała nimi nawet po praniu co mnie bardzo zdziwiło niestety teraz coś w nich zmienili i zapach już nie jest ten sam, więc się jeszcze zastanawiam Obecnie kończę avril lavigne- black star- mi się podobają ale brat twierdzi, że brzydkie więc nie wiem... może poszukam jeszcze jakichś innych

Kasiek1987 w sephorze można kupić takie małe atomizery, w sam raz do torebki. Przelej sobie perfumy i po kłopocie

mi został ponad miesiąc a już strasznie się stresuję. dziś idziemy spisać protokół ale TZ zapomniał wziąć papierka z kursem i ciekawe czy ksiądz nas nie pogoni... Do tego została nam jeszcze 1/3 zaproszeń do rozdania
Stary 2011-06-17, 14:38   #4881
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:

Kasiek1987 w sephorze można kupić takie małe atomizery, w sam raz do torebki. Przelej sobie perfumy i po kłopocie

mi został ponad miesiąc a już strasznie się stresuję. dziś idziemy spisać protokół ale TZ zapomniał wziąć papierka z kursem i ciekawe czy ksiądz nas nie pogoni... Do tego została nam jeszcze 1/3 zaproszeń do rozdania
Cytat:
Napisane przez KuNu Pokaż wiadomość

Dzięki za info, nie pomyślałam o takich atomizerkach.

Mi zostały 3 tygodnie, a mam wrażenie, że jeszcze tyyyle czasu... Musimy w końcu w ten weekend obdzwonić wszystkich i spytać, czy będą na weselu i poprosić mojego tatę o wydrukowanie ładnie w pracy winietek
I musimy poskładać pudełeczka na cukierki i oczywiście je wypełnić

Stary 2011-06-17, 17:04   #4882
asia_z
Zakorzenienie

ja chyba Incansessence z avonu, chociaż rozważam zakup niebieskiego mexxa nie wiem jeszcze. co do samopoczucia, to tak sobie Chociaż dzisiaj TŻ zakupił garnitur i koszulę. Nie czuję tego, ze to już za 2 tygodnie, nic a nic. Może w przyszłym tygodniu będę już bardziej zestresowana
Stary 2011-06-17, 18:54   #4883
Konto usunięte

Cytat:
ja chyba Incansessence z avonu, chociaż rozważam zakup niebieskiego mexxa nie wiem jeszcze.
Ice Touch?
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 19:29   #4884
asia_z
Zakorzenienie

właśnie nie pamiętam dokładnie, ale chyba to był Ice touch własnie
Stary 2011-06-17, 19:55   #4885
kakunia6
Raczkowanie

A ja muszę się pochwalić

Ostatnio TŻ zamówił dla nas limuzynę do ślubu
W duchu marzyła mi się, ale nie oszukujmy się, że to spore pieniądze i przystaliśmy na to, że zawiezie nas znajomy. Ma tam podobno jakiegoś fajnego mercedesa.
Ale jednak TŻ zmienił zdanie, bo chyba dotarło do Niego, że ślub ma się tylko raz w życiu

A i patrzyłam dzisiaj w necie jakieś pazurki ślubne. Bo planuje akryle, ponieważ żeli nigdy sobie nie robiłam, a nie chcę żeby dzień ślubu był tym dniem doświadczalnym na wytrzymałość Więc chcę to co sprawdzone No, a niestety swoimi naturalnymi nie mogę się pochwalić

No i wyszukałam ładne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg limonew_baj2.jpg (70,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00000034.jpg (49,4 KB, 39 załadowań)

kakunia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 20:16   #4886
Konto usunięte

Cytat:
właśnie nie pamiętam dokładnie, ale chyba to był Ice touch własnie
Jeśli o to chodzi, to ładny zapach. Mam go i bardzo lubię, taki świeży na lato Ale w dzień ślubu chyba wolałabym coś bardziej zmysłowego. Tylko co?
Cytat:
Napisane przez kakunia6 Pokaż wiadomość
AA i patrzyłam dzisiaj w necie jakieś pazurki ślubne. Bo planuje akryle, ponieważ żeli nigdy sobie nie robiłam, a nie chcę żeby dzień ślubu był tym dniem doświadczalnym na wytrzymałość Więc chcę to co sprawdzone No, a niestety swoimi naturalnymi nie mogę się pochwalić
Ja będę miała swoje - i to krótkie, bo długie przeszkadzają mi przy soczewkach. Jakoś ładnie pomaluję i już
Stary 2011-06-17, 21:48   #4887
moscicka
Przyczajenie

Cytat:
Mój zapach to Celine Dion 'Sensational'

Jak się czuja dziewczynki które już za 2 tygodnie staną na ślubnym kobiercu???
Ja czuję już stres a mój narzeczony nic a nic się nie przejmuje, myśli tylko o remoncie mieszkania, płytkach,ogrzewaniu itd.. A ja już teraz mam problemy z zaśnięciem... zrobiłam się nerwowa, nie wiedziałam, że aż tak będę się przejmować wszystkim.
Dzisiaj spotkaliśmy się wreszcie z zespołem, który będzie grał u nas. Dziewczyna z zespołu ma nam zaśpiewać "Awe Maryja" w Kościele. A i ustaliliśmy piosenkę na pierwszy taniec: Pauli "Od dziś" Myślicie, że dobrze wybrałam? A Wy jakie wybrałyście piosenki?
moscicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 22:11   #4888
minini
Zadomowienie

Cytat:
Będę wdzięczna za zdjęcia A kiedy będziesz mierzyć?
na razie nie mierzę, zmierzę na jakąś białą koszulkę i wkleję fotki. ale to po wekendzie.

Cytat:
aaa też go lubię
Cytat:
A i patrzyłam dzisiaj w necie jakieś pazurki ślubne. Bo planuje akryle, ponieważ żeli nigdy sobie nie robiłam, a nie chcę żeby dzień ślubu był tym dniem doświadczalnym na wytrzymałość Więc chcę to co sprawdzone No, a niestety swoimi naturalnymi nie mogę się pochwalić
No i wyszukałam ładne
no ładne, właśnie też musiałabym znaleść jakieś ciekawe zdobienie, mam swoje naturalne długie więc mogę zaszaleć macie jakieś "natchnienia"?
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 22:32   #4889
201608051010
Konto usunięte

Cytat:

No i wyszukałam ładne
ładne, ale dla mnie jednak za długie
ja będę mieć najprawdopodobniej żelowe (bo moje się do niczego nie nadają), ale chce wersje minimum, tzn króciutki french i może ze 2 cekiny na serdecznym palcu i jakimś tam jeszcze
Cytat:
Napisane przez moscicka Pokaż wiadomość
Ja czuję już stres a mój narzeczony nic a nic się nie przejmuje, myśli tylko o remoncie mieszkania, płytkach,ogrzewaniu itd.. A ja już teraz mam problemy z zaśnięciem... zrobiłam się nerwowa, nie wiedziałam, że aż tak będę się przejmować wszystkim.
Dzisiaj spotkaliśmy się wreszcie z zespołem, który będzie grał u nas. Dziewczyna z zespołu ma nam zaśpiewać "Awe Maryja" w Kościele. A i ustaliliśmy piosenkę na pierwszy taniec: Pauli "Od dziś" Myślicie, że dobrze wybrałam? A Wy jakie wybrałyście piosenki?
faceci już tak chyba mają, mój też się niczym nie przejmuje, ale czym on ma się przejmować jak wie, że ja wszystko załatwię, albo ewentualnie oddeleguje jego do czegoś i będę mu tak długo przypominać, żeby coś zrobił aż to zrobi

dziś np myślał nad pierwszym tańcem, ale oczywiście nic nie wymyślił- no oprócz tego, że bedzie musiał pół litra na odwagę wypić przed tym tańcem
Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość

aaa też go lubię

dzisiaj wyruszyliśmy na poszukiwania butów dla mnie i natchnęliśmy się przy okazji spacerując od sklepu do sklepu na ślub, wzruszyłam się trochę i aż mi serce mocniej zabiło jak zobaczyłam młodą parę wychodzącą z kościoła i uświadomiłam sobie, że już niedługo nasza kolej
w dodatku Pan młody był w mundurze i jak cały czas popierałam Tżta w postanowieniu, że on do ślubu idzie w garniturze, tak teraz zaczęłam tego troszkę żałować

Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2011-06-17 o 22:36
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 06:33   #4890
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
dzisiaj wyruszyliśmy na poszukiwania butów dla mnie i natchnęliśmy się przy okazji spacerując od sklepu do sklepu na ślub, wzruszyłam się trochę i aż mi serce mocniej zabiło jak zobaczyłam młodą parę wychodzącą z kościoła i uświadomiłam sobie, że już niedługo nasza kolej
w dodatku Pan młody był w mundurze i jak cały czas popierałam Tżta w postanowieniu, że on do ślubu idzie w garniturze, tak teraz zaczęłam tego troszkę żałować
a kim TŻ jest z zawodu, że móglby iść w mundurze? Mi się niektóre podobają

Ostatnio zauważyłam, że teraz kiedy sama wszystko przygotowuje do ślubu bardziej zwracam uwagę na wszystkie szczegóły na innych ślubach np. jak szukałam zaproszeń dla nas, powyciągałam wszystkie stare jakie miałam od rodziny i znajomych, żeby popatrzeć sobie jakie oni mieli albo oglądałam wszystkie zdj. z wesel, żeby oblukać bukiety PM-ek albo czy rodzice mieli jakieś stroiki czy kotyliony poprzyczepiane ( z tego akurat zrezygnowałam)

2 i 9 lipca mam wesela więc jeszcze się przypatrzę co i jak się robi ale już wiem, że na przysiędze pewnie się poryczę

tak w ogóle to wszystko super mi się układa w sobotę 9.07. mam wesele, w niedziele chrzciny, w poniedziałek obronę

byliśmy wczoraj na spisaniu protokołu i mieliśmy wszystkie te pytania, które ktoś tu wklejał. Niektóre takie dziwne, że to szok, ale na szczęście uprzedziłam wcześniej TŻ-ta, że mogą go pytać czy nie ma wątpliwości co do swoich "zdolności" daliśmy też na zapowiedzi, nie było problemu ile dać, bo ksiądz sam powiedział, że 50zł. Spytaliśmy ile za ślub, no i wyszło, że 800zł bierze ksiądz a organista i kościelny oddzielnie... ciekawe ile to będzie

edit: dziś przyjeżdża teściowa i jedziemy na salę, bo jeszcze jej nie widziała. No i chcemy z właścicielką pogadać jak tam się sprawy mają. A później jedziemy w strony TŻ-ta zapraszać gości, może uda się troche nadgonić, chociaż nie chce mi się jak nie wiem co...

Edytowane przez kwiatuszekkk21
Czas edycji: 2011-06-18 o 08:28 Powód: dopisek
kwiatuszekkk21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości