![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Cytat:
![]() Muszę się Wam pochwalić, że mamy już gotowy cały układ na I taniec, tylko teraz jeszcze musimy go wyćwiczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tu już od dawana jestem ,kiedyś się częsciej udzielałam ale pewnei mnie nie kojarzycie ;/ kurcze brak czasu mnie dobija ;/ nie mam czasu na nic,kompetnei na nic . musze to zmienić ! Czy kóraś z Was myślała o bukiecie w kolorze łososiowym ?
![]() |
#4863 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sukienki i reszta ślubnych rzeczy Lipcówek ![]() Kasiek1987 kwiatuszekkk21 kakunia6 lusesita23 aaby KuNu mrowinka natalontko asia_z minini Angel Eyes, c.d. anulka09 Karo_lka marysiasmile karolluki Jakby ktoś chciał kiedys obejrzec to przypominam, że link w z listą i kompletami w moim podpisie ![]() Cytat:
![]() co do bolerek i szali to ja właśnie przymierzałam jeden w salonie. coś w tym stylu: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1297353111 i może nie wyglądało to źle ale strasznie było niewygodne, z tyłu ciągnęło i w ogóle szybciej chciałam zdjąć niż założyłam ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Zapomniałam powiedzieć, że byłam dziś u fryzjerki podciąć grzywkę i chciałam się umówić na próbną, ale mi powiedziała że szkoda moich pieniędzy bo fryzura którą chcę jest prosta i właściwie nie ma co próbować. Mówiła też że w trakcie jak będą mi robić będę im mówić co jak chcę, czy bardziej wygładzone czy odstające itd W sumie może i racja, bo szkoda mi tych 120z. loki robiła mi już nie raz a tyle co z tyłu trochę podpiąć żeby było gdzie wpiąć welon to chyba sobie poradzi. Tylko jedyna rzecz, która mnie martwi to trwałość- wcześniej używała innych kosmetyków i trzymało mi się na prawdę super- ze 2 dni a teraz przeszła pracować do nowego salonu a tam używają kosmetyków wella i się zastanawiam jak moje włosy będą z nimi współpracować... kiedys miałam piankę wella i pamiętam że kiepska była, tyle żeoni na pewno mają jakieś inne te kosmetyki- specjalne fryzjerskie... ehhh... kolejny problem nie da mi spać ![]()
![]() |
#4864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A myślisz, że taki zwykły jak pokazałam by się sprawdził? Może przejdę jeszcze po salonach i zapytam, co by mi panie dopasowały, bo mój salon chyba tylko bolerka oferuje. A jaką chcesz fryzurkę? Taką jak w zestawieniu? Co do kosmetyków to myślę, że w salonie mają swoje sposoby, żeby to się trzymało ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
Pooglądąłam Wasze zestawienia
![]() kwiatuszekkk21 - piękne buciki aaby - bardzo ładne macie obraczki minini- super kolczyki Dziś będę szukała bukietu
#4866 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, kumpela za 9 dni ma urodziny, a ja znowu nie wiem, co jej kupić (składamy się z drugą koleżanką na jakiś drobiazg). Biżuterię nosi bardzo rzadko, nie maluje się... Macie jakieś pomysły? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4869 | |
Konto usunięte
|
U mnie został równiutko miesiąc do ślubu
![]() ![]() Cytat:
![]() A protokół późno spisujecie - dobrze, że my zdążyliśmy w maju, bo teraz nie dalibyśmy rady. A my musimy zrezygnować z tańca... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() fryzurę chcę taką jak w zestawieniu, tylko te zdjęcie jest strasznie malutkie, mało co na nim widać a nie pamiętam skąd je wytrzasnęłam, przez co nie mogę znaleźć większego ![]() ![]() ![]() Kasiek fryzjerka jest sprawdzona, ale jej nowe kosmetyki nie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zapomniałam się pochwalić ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do egzaminu to gratulacje ![]() ![]()
![]() |
#4872 |
Konto usunięte
|
Drogie Panie, czy któraś z Was się orientuje, jaki bukiecik i z czego pasowałby do mnie i ukochanego?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27555394]
A my musimy zrezygnować z tańca...[/QUOTE] ![]() ![]() Nasz instruktor dzisiaj na zajęciach kazał nam zrobić pokaz układu dla całej grupy... No i się zestresowaliśmy i średnio nam wyszło ![]() a) pod suknią nie będzie widać moich stóp, b) nikt z obecnych na weselu nie będzie wiedział, jak naprawdę miało to wyjść ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie ściągnęłam z maila moją pracę sprawdzoną przez opiekunkę, muszę wprowadzić trochę kosmetycznych poprawek, dodać kilka obliczeń, przemodelować bibliografię i mogę się szykować do oddawania ![]() [1=93f3798e881f84a2d27604f d91409608e23d92eb;2756081 1]Drogie Panie, czy któraś z Was się orientuje, jaki bukiecik i z czego pasowałby do mnie i ukochanego? ![]() ![]() ![]() Myślę, że kolory wybrane przez Was są na tyle neutralne, że możesz wybrać bukiet w dowolnym kolorze, jaki Ci się spodoba, ewentualnie obwiązany srebrną wstążką lub z jakimiś srebrnymi elementami ![]() A mogłabyś pokazać, jak wygląda ta srebrna koszula? Jestem ciekawa, bo nie widziałam takiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kasiek gratuluję uporania się z pracą ![]() ![]() a teraz trochę z innej beczki ![]() ![]() ![]() a Wy czym będziecie pachniały w dniu ślubu? ![]()
![]() |
#4875 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Co do perfum... dziękuję, że mi przypomniałaś, zapomniałabym o tym pomyśleć wcześniej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Konto usunięte
|
ja na co dzień używam d&g light blue, to mój zapach na kazdy dzień tygodnia (zresztą jedyny, który tż akceptuje i podobnie jak ja jest w nim zakochany), więc nie widzę innego wyjścia jak i w dniu ślubu pachnięć tym zapachem
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Raczkowanie
|
Mój zapach to Celine Dion 'Sensational'
![]() Jak się czuja dziewczynki które już za 2 tygodnie staną na ślubnym kobiercu??? ![]()
#4879 |
Wtajemniczenie
|
Jesli chodzi o zapach waham sie miedzy ciepłym słodziaśnym angelem który tz uwielbia a eau des des Merveilles KTORY JA UWIELBIAM
![]() MI ZOSTAŁO 2 TYG ZACZYNAM SIE DELIKATNIE DENERWOWAC :/
wymiana ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65135946 nałogi ![]() http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6682/ Edytowane przez KuNu Czas edycji: 2011-06-17 o 11:46 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4880 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja np. lubię pur blancę z avonu ale trwałością ona nie grzeszy więc odpada. Musiałabym chyba całą butlę w jeden wieczór wykorzystać, żeby cokolwiek było czuć ![]() miałam kiedyś chanel-allure i to dopiero były dobre perfumy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiek1987 w sephorze można kupić takie małe atomizery, w sam raz do torebki. Przelej sobie perfumy i po kłopocie ![]() mi został ponad miesiąc a już strasznie się stresuję. dziś idziemy spisać protokół ale TZ zapomniał wziąć papierka z kursem i ciekawe czy ksiądz nas nie pogoni... Do tego została nam jeszcze 1/3 zaproszeń do rozdania ![]()
![]() |
#4881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi zostały 3 tygodnie, a mam wrażenie, że jeszcze tyyyle czasu... ![]() ![]() I musimy poskładać pudełeczka na cukierki i oczywiście je wypełnić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zakorzenienie
|
ja chyba Incansessence z avonu, chociaż rozważam zakup niebieskiego mexxa
![]() ![]()
#4883 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
właśnie nie pamiętam dokładnie, ale chyba to był Ice touch własnie
#4885 |
Raczkowanie
|
A ja muszę się pochwalić
![]() Ostatnio TŻ zamówił dla nas limuzynę do ślubu ![]() W duchu marzyła mi się, ale nie oszukujmy się, że to spore pieniądze i przystaliśmy na to, że zawiezie nas znajomy. Ma tam podobno jakiegoś fajnego mercedesa. Ale jednak TŻ zmienił zdanie, bo chyba dotarło do Niego, że ślub ma się tylko raz w życiu ![]() A i patrzyłam dzisiaj w necie jakieś pazurki ślubne. Bo planuje akryle, ponieważ żeli nigdy sobie nie robiłam, a nie chcę żeby dzień ślubu był tym dniem doświadczalnym na wytrzymałość ![]() ![]() ![]() No i wyszukałam ładne ![]()
#4886 | |
Konto usunięte
|
Jeśli o to chodzi, to ładny zapach. Mam go i bardzo lubię, taki świeży na lato
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj spotkaliśmy się wreszcie z zespołem, który będzie grał u nas. Dziewczyna z zespołu ma nam zaśpiewać "Awe Maryja" w Kościele. A i ustaliliśmy piosenkę na pierwszy taniec: Pauli "Od dziś" Myślicie, że dobrze wybrałam? A Wy jakie wybrałyście piosenki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | ||
Zadomowienie
|
na razie nie mierzę, zmierzę na jakąś białą koszulkę i wkleję fotki. ale to po wekendzie.
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja będę mieć najprawdopodobniej żelowe (bo moje się do niczego nie nadają), ale chce wersje minimum, tzn króciutki french i może ze 2 cekiny na serdecznym palcu i jakimś tam jeszcze Cytat:
![]() dziś np myślał nad pierwszym tańcem, ale oczywiście nic nie wymyślił ![]() ![]() ![]() dzisiaj wyruszyliśmy na poszukiwania butów dla mnie i natchnęliśmy się przy okazji spacerując od sklepu do sklepu na ślub, wzruszyłam się trochę i aż mi serce mocniej zabiło jak zobaczyłam młodą parę wychodzącą z kościoła i uświadomiłam sobie, że już niedługo nasza kolej ![]() w dodatku Pan młody był w mundurze i jak cały czas popierałam Tżta w postanowieniu, że on do ślubu idzie w garniturze, tak teraz zaczęłam tego troszkę żałować ![]() Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2011-06-17 o 22:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio zauważyłam, że teraz kiedy sama wszystko przygotowuje do ślubu bardziej zwracam uwagę na wszystkie szczegóły na innych ślubach ![]() ![]() ![]() 2 i 9 lipca mam wesela więc jeszcze się przypatrzę co i jak się robi ![]() ![]() tak w ogóle to wszystko super mi się układa ![]() ![]() byliśmy wczoraj na spisaniu protokołu i mieliśmy wszystkie te pytania, które ktoś tu wklejał. Niektóre takie dziwne, że to szok, ale na szczęście uprzedziłam wcześniej TŻ-ta, że mogą go pytać czy nie ma wątpliwości co do swoich "zdolności" ![]() ![]() edit: dziś przyjeżdża teściowa i jedziemy na salę, bo jeszcze jej nie widziała. No i chcemy z właścicielką pogadać jak tam się sprawy mają. A później jedziemy w strony TŻ-ta zapraszać gości, może uda się troche nadgonić, chociaż nie chce mi się jak nie wiem co...
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2011-06-18 o 08:28 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.