|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Cytat:
i potem wszyscy stali na takich podestach, ta woda się lała i wychodziła taka własnie jakby strzała ![]() pozniej mi sie sniło że pisałam jakis egzamin, siedział koło mnie wykładowca a ja sciągałam od dziewczyny przede mną i on mnie chwalił że to była najlepsza praca na roku ![]() zawsze mam takie głuuupie sny.... ![]() Cytat:
Cytat:
jakby je Lin dorwała...
|
|||
|
|
|
#2432 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny.
![]() Moja sesja zakończona wiec i czasu więcej. Teraz tylko czekać na obronę. ![]() Wzięłam się już za szukanie pracy i nieciekawie powiem Wam. |
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie chcę by mogli mieć dzieci, właśnie ze względu na nie. W naszym homofobicznym kraju nie miałyby życia. Nawet w przedszkolu słyszałoby zapewne, że ma dwóch ojców pedałów albo dwie matki lesby.
|
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
O 12 idę z TŻtem bo buty ma sobie jakieś kupić i muszę się psychicznie przygotować żeby w sklepie go nie zabić
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem coś o tym, u mnie od tygodnia zero ogłoszeń dla mnie...
|
|
|
|
#2436 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ech aż się boję... W ogóle jest kilka ogłoszeń, ale takich bez konkretnej nazwy firmy i sama już nie wiem, tyle się teraz słyszy. Cytat:
|
||
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko ze on to gada że sandały to obciach, japonek za nic na świecie nie założy a klapki to on na basen sobie może co najwyżej kupić
To ja nie wiem jakie buty na lato może mieć
|
|
|
|
#2438 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mój jeszcze musi sobie sandały kupić. W tym roku akurat i sandały i klapki mu się zużyły.
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
wpadłam się przywitać, kościół już ubrany, elegancko wyszło, bez przepychu ale uroczo![]() U fryzjera też już byłam potem pokarze zdjęcia( tzn wieczorem w niedziele) nawet jestem zadowolona ![]() teraz tylko czekanie;p Isabelle_witaj dawno Cię tu nie widziałam.Gratuluję zakończonej sesji!Moja jeszcze w trakcie... FlightlessBirdmam takie samo zdanie jak Ty, niech sobie żyją razem wkońcu każdy może żyć jak mu się podoba, ale dzieci też bym im nie dała. Polskie społeczeństwo nie jest gotowe na takie zmiany. Lin mieszkam na pierwszym piętrze i tylko u Nas jest balkon zadaszony, nad nami mieszka taka starsza Pani i cały czas dokarmia gołębie, a one jak walną o ten blaszany daszek to jak by granat spadł, tłumaczenie , prośby, groźby że zadzwonie na straż , do administracji nic nie pomagają, a ona je karmi o 5 rano!!! Ja na szczęście swojego TŻ przekonałam do japonek, tyle co ja się nasłuchałam że to wiocha , że wstyd, ![]() ale wkońcu kupiłam jako "prezent" i teraz nosi nie narzeka także powodzenia dziewczyny z zakupami japonek/sandałów dla TŻ
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-06-18 o 11:10 |
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2441 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ulżyło mi, bo ostatni egzamin był bardzo trudny, a poprawka dopiero na 28.09 więc obronę musiałabym mieć dopiero w październiku. Powodzenia w końcówce sesji. ![]() Ja jestem nie w temacie, co Ty ślub dziś bierzesz? |
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo powiedziałam, że lepiej obejśc więcej sklepów. A teraz i tak pojedziemy po tamte, bo okazały się najładniejsze ![]() aga512152 idzie dziś na ślub
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2011-06-18 o 11:22 |
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio kolezanka opowiadala mi o swoim znajomym HOMO i... no troche zmienilam swoje zdanie na ich temat. (ona ma 36lat, on tez..). niech sobie zyja, ale nie obnosza sie takz tym.. i mam nadzieje, ze do adopcji dla par homoseksualnych nigdy nie dojdzie.
ale to tylko moje osobiste zdanie ![]() wyprostowalam wlosy pierwszy raz od nie wiem jakiego czasu i... jak ja zaroslam ![]() i ja musze zmusic mojego do kupienia klapek. powiedzial ze sandalow nie kupi za nic w swiecie chociaz tak mysle nad prezentem, wtedy n ie bedzie mial wyjscia
|
#2444 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
Pary hetero też się nie raz obrzydliwie obnoszą i macają w miejscach publicznych, a to jakoś ludzi mniej razi. Mnie tak samo radzi facet badający językiem migdałki partnera albo partnerki. I nie razi mnie facet trzymający za rękę i cmokający czasem partnera/partnerkę. ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() http://wiadomosci.onet.pl/swiat/trag...wiadomosc.html
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|||
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mowie ze ich w ogole przekreslam. znajoma mi opowiedziala kilka historyjek godnch do zaakceptowania przeze mnie i nie.
a ze niektore pary hetero tez nie potrafia sie zachowac to inna sprawa;P wczoraj stalam z TZ w sklepie i przed nami stala para. chlopak trzymal ja za tylek a ta do niego z jezykiem. poczulam sie troche... zniesmaczona ![]() Lin, omg..
Dla takich chwil warto żyć! ![]() 04.01.2014r. Edytowane przez 19monisia89 Czas edycji: 2011-06-18 o 11:41 |
|
|
|
#2447 |
|
Raczkowanie
|
hej, hej
![]() ja już po korkach:d dobra sprawa móc sobie tak drobić ![]() jeśli chodzi o grypę żołądkową to smecta jest dobra tak jak któraś niżej pisała ponadto jak ja miałam w tamtym roku we wrześniu przed weselem to chociaż już się lepiej czułam po kilku dniach to uwaga:d przeszło mi po wódce i rosole![]() kciuki za dzisiejsze i jutrzejsze egzaminy są ![]() ja dzisiaj poczytam trochę do egzaminu, a potem przyjeżdża M także miłego dnia
|
#2448 |
|
Rozeznanie
|
Hej laski
![]() A Wy jak zwyklę się rozpisałyście :P Wpadłam tylko na chwile bo dzisiaj sobaota i troszkę większe pożądki muszę zrobić ![]() Nadrobie Was później Masakra z tym pocałunkiem :/ Co do sukienki napewno znajdziesz taką tanią i podobną
|
|
|
|
#2449 |
|
Konto usunięte
|
O kurde, tragedia. Musieli sie nieźle wyginać przy tym pocałunku.
Ja chyba wezmę się za powtórkę słówek z angielskiego. |
|
|
|
#2450 |
|
Raczkowanie
|
zwykły pocałunek a taka tragedia...i mnie... kurde tak paradoskalnie zwykły pocalunek, a jaka tragedia...
|
#2451 |
|
Rozeznanie
|
Co do sukienek na razie bodobają mi się takie
|
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Wyspałam sie wreszcie
![]() Cytat:
![]() Lin, co do ptaszków - miej Ty litość!
|
|
#2453 |
|
Rozeznanie
|
I jeszcze takie
|
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Patrycjo, tą ostatnią mam w swoim "inspiracyjnym" folderze
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#2455 |
|
Rozeznanie
|
Ja na ślubie i weselu chce mieć czerwone dodatki, suknia bardzo mi się podoba ale ona plus dodatki to chyba lekka przesada :P chyba że sale bym zrobiła na biało
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie o 8 dzisiaj obudziły dzieci za oknem i tu nie ma jak piór z dupy wyskubać
|
|
#2457 |
|
Konto usunięte
|
Patrycja z tych pierwszych to numer jeden, przedostatnia i ostatnia, a z drugiej tury to druga.
|
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się 1, 3, 9 ![]() A tutaj 1
|
|
|
|
#2459 |
|
Konto usunięte
|
Ostatnia ładna, ale nie na ślub, bo za czerwona.
|
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkim, które dzis zdają egzaminy powodzenia! ![]() ![]() Patrycja śliczna TA 6 suknia! https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1308390848 No boska! ![]() aga512152 udanej zabawy! a ja dzisiaj pokusiłam się, żeby wstać do lumpa na przecenę i jestem mega szczęśliwa, bo upolowałam świetną sukienkę z asos! Co prawda 20zł, więc jak na lumpa to drogo, ale jest super! Gdybym nie miała jeszcze żadnej na wesele to bym ta ubrała, a tak to zostanie na poprawiny
Edytowane przez agunineczka Czas edycji: 2011-06-18 o 12:14 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

i potem wszyscy stali na takich podestach, ta woda się lała i wychodziła taka własnie jakby strzała 

chociaz tak mysle nad prezentem, wtedy n ie bedzie mial wyjscia