Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-18, 10:45   #3871
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

Dzień dobry

Ale pospaliśmy - 10 godziny.
Śniadanko zjedzone. TŻ pojechał teraz do jakiegoś sklepu - z kablami czy co, nie wiem nie słuchałam jak mówił.
Ja się lekko ogarnę i jak wróci trzeba na zakupy, bo pustawo w lodówce.

Na obiad pizza (zgodna z dietą oczywiście), a później rower jeśli się pogoda trochę ogarnie. Póki co średnio się może zdecydować czy chce być ładna czy nie.

Myślimy nad wyjściem wieczorem, ale tak na prawdę nie wiemy czy nam się chce.
Na grilla bym natomiast bardzoooo chętnie skoczyła.
Będę musiała z pragnieniem do przyszłego weekendu poczekać.

Dla chętnych spodenki które kupiłam niedawno.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spodenki.jpg (90,4 KB, 64 załadowań)

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 11:04   #3872
marcia45
Zadomowienie

Dzien dobry

Wstaliśmy z TZ, teraz TZ robi super pyszną jajecznicę a ja podglądam blogi na necie. Czekam na wynik egzaminu, choć na 99% jestem pewna ze bedzie poprawa Zaraz się zbieramy i ruszamy bo buty dla TZ, może rowerami się nawet przejedziemy, ale właśnie pogoda tak sobie.

Jakieś proste i szybkie ciasto, bym upiekła, może muffinki?

Ijaa co tam spodenki, ale jakie ty masz zaczepiście szczupłe uda Zawsze wielbiłam takie uda, bo moje nogi przy udach się rozszerzają

Anastazja super,że pomoc się przydała. I gratuluje zdanego egzaminu Kiedy Ty masz czas się uczyć, a ja narzekam,że nie mam czasu na naukę, aż mi głupio teraz

Nurku super brzmi narazie ta praca. Dużo lepsza niż w knajpie lub kawiarni.

Punto odbierałaś poród

Nadia miłego wieczoru życzę. Zdecydowałaś się na stolik? A co byś zmieniała w szafie? Mnie by czekała wymiana szafy jakbym się do nowej pracy dostała, bo mało ciuchów się do biura nadaje. Nie mam prawie wcale długich spódnic.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 11:09   #3873
Anastazja86
Zakorzenienie

Ijaa- spodenki super ale za to jakie nogi

Marcia- uczę się jak pracuję, inaczej nie dałabym rady
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 11:17   #3874
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Punto odbierałaś poród
porodu może nie ale gapiłam się na tarło, później na ikrę a później przyszłam z pracy były przecinki Niesamowita sprawa

Ija, ale masz szczupłe nóżki

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 11:19   #3875
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry

Wstaliśmy z TZ, teraz TZ robi super pyszną jajecznicę a ja podglądam blogi na necie. Czekam na wynik egzaminu, choć na 99% jestem pewna ze bedzie poprawa Zaraz się zbieramy i ruszamy bo buty dla TZ, może rowerami się nawet przejedziemy, ale właśnie pogoda tak sobie.

Jakieś proste i szybkie ciasto, bym upiekła, może muffinki?

Ijaa co tam spodenki, ale jakie ty masz zaczepiście szczupłe uda Zawsze wielbiłam takie uda, bo moje nogi przy udach się rozszerzają

Anastazja super,że pomoc się przydała. I gratuluje zdanego egzaminu Kiedy Ty masz czas się uczyć, a ja narzekam,że nie mam czasu na naukę, aż mi głupio teraz

Punto odbierałaś poród

Nadia miłego wieczoru życzę. Zdecydowałaś się na stolik? A co byś zmieniała w szafie? Mnie by czekała wymiana szafy jakbym się do nowej pracy dostała, bo mało ciuchów się do biura nadaje. Nie mam prawie wcale długich spódnic.
Stolik wybrany i wczoraj zapłacone więc myślę że w połowie tygodnia powinien być http://allegro.pl/lawa-stolik-lawy-s...637393975.html

Wiesz, moje bluzeczki nadają się na spacer, wypad na piwo, zakupy itp. Nie mam nic takiego właśnie do biura czy tym podobnej pracy...
W ogóle ostatnio przyszła mi ochota na bardziej eleganckie ubrania Buty na obcasie mam aż dwie pary plus koturny a moja ubrania idealnie pasują do japonek

Planuję wybrać się do Orseya (widziałam kiedyś parę znośnych bluzek), H&M może w tych sklepach coś mi wpadnie w oko za rozsądną cenę.
No i oczywiście bazarek - może i tam trafi się jakaś perełka

Tak zgadzam się - Ijaa za takie uda dałabym się pokroić

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 11:31   #3876
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Ijaa- spodenki super ale za to jakie nogi
Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Ija, ale masz szczupłe nóżki
Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość

Tak zgadzam się - Ijaa za takie uda dałabym się pokroić
Ooo matko, dzięki dziewczyny
Faktycznie na nogi nigdy narzekać nie mogłam - a teraz jeszcze 2cm zgubiły.

Nie jest (było) to do końca super ekstra wyglądające, bo przy wielkim brzuchu wyglądać można komicznie.. ale... pracuję nad tym.

Nadia, Kochana Ty chyba tez nie masz na co narzekać, co? Cała jesteś szczuplutka.

Aaaa spodenki też dziękuje za komplementy.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-06-18 o 11:33
Stary 2011-06-18, 11:44   #3877
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Ooo matko, dzięki dziewczyny
Faktycznie na nogi nigdy narzekać nie mogłam - a teraz jeszcze 2cm zgubiły.

Nie jest (było) to do końca super ekstra wyglądające, bo przy wielkim brzuchu wyglądać można komicznie.. ale... pracuję nad tym.

Nadia, Kochana Ty chyba tez nie masz na co narzekać, co? Cała jesteś szczuplutka.

Aaaa spodenki też dziękuje za komplementy.
Ja mam właśnie problem z nogami (uda łydki) ale już się pogodziłam z tym że z genami nie wygram

Stary 2011-06-18, 12:09   #3878
irenkaaa
Zakorzenienie

nadia jak przeczytalam gala boksu ... Sorry ale jedno mialam przed oczami (o ile dobrze pamietam twoje foty slubne )
fajnie
sama bym sie na cos przejechala
w sr albo wt jakis muzyczny dzien u tz-a w miescie wiec pewnie pojdziemy
a tak to 2 dni dentysta to jakis wyjazdow typu do Paryzewa czy nad wode nie zaplanujemy bo wolalabym na caly dzien . Zaraz moze jak sie uda do mamy sie usmiechniemy o auto o ile kobieta niema innych planow .
Cytat:
Dzień dobry Dziewoje
A ja się bardzo cieszę, że przyjęłaś pomoc.
Mam nadzieję, że wymazy wyjdą jak trzeba, bardzo trzymam kciuki

Nie, bardziej chcę na nim oszczędzać. Mam konto na którym kasa leży ale oprocentowanie bardzo marne.

I najważniejsze, że Ci pasuje

Dokładnie Nie płaci się haraczu chociaż
Irenko, trzymaj się mocno... Mam nadzieję, że odżyjesz chociaż jak tamci pojadą na urlop

Udało mi się odłowić do kotnika 3 przecinki Moje pierwsze bojusie
Idę zrobić porządek z roślinkami co by reszta miała się gdzie chować
punto dzieki
powinnismy troche od nich chociaz odsapnac w te 3 tyg o ile wlasciciel nas nie bedzie nawiedzal z jakims malowaniem ale bardziej uciazliwi wspollokatorzy i dzieci niz wlasciciel no ale coz to oni sa glownymi najemcami. Krzycza do siebie i dzieci calymi dniami eh
musze cos z tyn zrobic bo mi odbije
dzieki za zrozumienie i gratuluje porod i te sprawy fajnie oj na rybkach to jest kiedy oko cieszyc
Cytat:
Dzień dobry

Śniadanko zjedzone. TŻ pojechał teraz do jakiegoś sklepu - z kablami czy co, nie wiem nie słuchałam jak mówił.

Na obiad pizza (zgodna z dietą oczywiście), a później rower jeśli się pogoda trochę ogarnie. Póki co średnio się może zdecydować czy chce być ładna czy nie.

ijaa aaa jakie Ty masz nogi . Spodenki super ale jakie nogi . Ja mam od paru lat z udami wlasnie problem , chociaz niby tz twierdzi ze nie ale chcialabym bardzo miec taaaakie nogi podziwiam

swoja droga u nas tez pogoda sie zdecydowac nie moze .raz chmury i lekki deszczyk a raz slonce .
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 12:20   #3879
Talullah
Wtajemniczenie

Dzien dobry SPD

Jako ze mam dzis wooolny dzien ale posprzeczalam sie z TZ to ide sobie do szpitala, dzis ostry to moze sie kolezance na cos przydam na dyzurze (niektorzy by powiedzieli ze jestem nienormalna idac za darmo ale ja lubie szpital )

Nie moge Was nadrobic bo mam urwanie glowy wiec tyle ile pamietam:

Aaby - ciesze sie ze z barkiem lepiej, afty znikaja wiec super a ortopeda sie nie martw, ciesz ze nie boli a on juz sobie poradzi

Anastazja - jestes dla mnie WIELKA Podziwiam Cie nieustannie za tyle sily ile w sobie masz Gratulacje za zdanie

I bardzo, bardzo sie ciesze ze przyjelas pomoc i sie przydalysmy

Irenka - czasem trzeba sie wyzalic, poplakac sobie, czlowiekowi robi sie lzej

Ala - ja tez bym napisala potem PW z mailem i poprosila o przepsy, moge?

Punto - gratuluje rybnych bejbikow (bo tak zrozumialam, jezeli zle to prosze o poprawe)

Teacherka - gratuluje wyprowadzki, o wiele lepiej jest mieszkac samemu, wiem to z autopsji wiec Cie bardzo dobrze rozumiem I szkoda ze odchodzisz ale tak jak Kraven mowi - do wrzesnia wiele moze sie zmienic

Nadia - nie mow ze jestes beznadziejna, to nie dziecko okresla wartosc kobiety Bedzie lanie jak jeszcze raz tak napiszesz Trzymam za Ciebie kciuki, bedziesz swietna mama
I fajna ta naklejka na sciane
Co do ubran to ja tez mam malo eleganckich, wiekszosc to dzinsy i koszulki, rozne sweterki. Do pracy i tak zwykle chodze w mundurku a po lubie sie wyluzowac

I tyle pamietam, skleroza nie boli
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 12:23   #3880
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
nadia jak przeczytalam gala boksu ... Sorry ale jedno mialam przed oczami (o ile dobrze pamietam twoje foty slubne )
fajnie
sama bym sie na cos przejechala
w sr albo wt jakis muzyczny dzien u tz-a w miescie wiec pewnie pojdziemy
a tak to 2 dni dentysta to jakis wyjazdow typu do Paryzewa czy nad wode nie zaplanujemy bo wolalabym na caly dzien . Zaraz moze jak sie uda do mamy sie usmiechniemy o auto o ile kobieta niema innych planow .
punto dzieki
powinnismy troche od nich chociaz odsapnac w te 3 tyg o ile wlasciciel nas nie bedzie nawiedzal z jakims malowaniem ale bardziej uciazliwi wspollokatorzy i dzieci niz wlasciciel no ale coz to oni sa glownymi najemcami. Krzycza do siebie i dzieci calymi dniami eh
musze cos z tyn zrobic bo mi odbije
dzieki za zrozumienie i gratuluje porod i te sprawy fajnie oj na rybkach to jest kiedy oko cieszyc

ijaa aaa jakie Ty masz nogi . Spodenki super ale jakie nogi . Ja mam od paru lat z udami wlasnie problem , chociaz niby tz twierdzi ze nie ale chcialabym bardzo miec taaaakie nogi podziwiam

swoja droga u nas tez pogoda sie zdecydowac nie moze .raz chmury i lekki deszczyk a raz slonce .

No ba! trzeba podpatrzeć pare ciosów na żywo Tż już zupełnie nie będzie miał szans

A Wy załatwiajcie co trzeba i wycieczkujcie

Kupiłam czereśnie - nie powaliły mnie

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Dzien dobry SPD

Jako ze mam dzis wooolny dzien ale posprzeczalam sie z TZ to ide sobie do szpitala, dzis ostry to moze sie kolezance na cos przydam na dyzurze (niektorzy by powiedzieli ze jestem nienormalna idac za darmo ale ja lubie szpital )

Nie moge Was nadrobic bo mam urwanie glowy wiec tyle ile pamietam:

Aaby - ciesze sie ze z barkiem lepiej, afty znikaja wiec super a ortopeda sie nie martw, ciesz ze nie boli a on juz sobie poradzi

Anastazja - jestes dla mnie WIELKA Podziwiam Cie nieustannie za tyle sily ile w sobie masz Gratulacje za zdanie

I bardzo, bardzo sie ciesze ze przyjelas pomoc i sie przydalysmy

Irenka - czasem trzeba sie wyzalic, poplakac sobie, czlowiekowi robi sie lzej

Ala - ja tez bym napisala potem PW z mailem i poprosila o przepsy, moge?

Punto - gratuluje rybnych bejbikow (bo tak zrozumialam, jezeli zle to prosze o poprawe)

Teacherka - gratuluje wyprowadzki, o wiele lepiej jest mieszkac samemu, wiem to z autopsji wiec Cie bardzo dobrze rozumiem I szkoda ze odchodzisz ale tak jak Kraven mowi - do wrzesnia wiele moze sie zmienic

Nadia - nie mow ze jestes beznadziejna, to nie dziecko okresla wartosc kobiety Bedzie lanie jak jeszcze raz tak napiszesz Trzymam za Ciebie kciuki, bedziesz swietna mama
I fajna ta naklejka na sciane
Co do ubran to ja tez mam malo eleganckich, wiekszosc to dzinsy i koszulki, rozne sweterki. Do pracy i tak zwykle chodze w mundurku a po lubie sie wyluzowac

I tyle pamietam, skleroza nie boli
Luz swoją drogą - lubię ale czasem chciało by się ubrać tak sexownie bardziej Elegancko i w ogóle. Wystarczy że każdy mi daje lat mniej niż mam więc po co się jeszcze ciuchami odmładzać

Wiecie co mnie rozwaliło ostatnio (coraz cześciej...) - takie małolaty u nas pod blokiem (dziewczynki 15,16 lat) patrzą na mnie hm... z zawiścią ? A tż do mnie: "Tyyy one się na ciebie gapią jakbyś była ich równieśniczką"

Póki co kryzys opanowany (przynajmniej w tym miesiącu) głową muru nie rozwalę - biorę tabletki anty na uśpienie jajników.

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-06-18 o 12:25
Stary 2011-06-18, 12:38   #3881
Talullah
Wtajemniczenie

Nadia - mi tez daja o wiele mniej niz mam i nie ukrywam ze po pracy jest to moze i fajne, wygladac mlodziej (mam rocznikowo 27) ale w pracy bardzo mi to przeszkadza. Nie moge sie ubrac tak wiesz, seksowniej czy elegancko (mowie o oddziale bo pracuje na zabiegowym i pewne normy nas zobowiazuja ), po poludniu juz cos bardziej eleganckiego cos moge zarzucic na siebie.

Czesto mam takie sytuacje jak np ostatnio - wypisuje pacjenta, daje mu wypis, tlumacze co i jak a obok stoi zona ktora sie tak na maksa jakos dziwnie gimnastykuje Sie okazalo ze probowala chylkiem przeczytac moj identyfikator Pacjentowi sie oczywiscie zawsze wczesniej przedstawiam, zeby nie bylo i on mnie dobrze znal, zony przy przyjeciu nie bylo

Albo inna sytuacja - dzwonie do pielegniarek czy dotarl pacjent do przyjecia, okazalo sie ze jest no to ide po niego. Zmierzam do dyzurki juz z daleka go widze, pielegniarka tez mnie dostrzegla i mowi - o pani dr juz jest. Na co pacjent sie rozglada - ale gdzie? Ja juz podeszlam a pani pielegniarka mowi - no tu. A pacjent do pielegniarki probuje szeptem - ale toz to jeszcze dziecko

I zdarza mi sie to tak czesto ze juz mnie raczej irytuje niz cieszy.

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-06-18 o 12:40
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 12:41   #3882
nurek119
Zakorzenienie

dzień dobry ja już w pracy jak narazie jest spoko ale mało ludzi chyba jest w sobote rano w domu więc troche się nudze
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 12:44   #3883
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No ba! trzeba podpatrzeć pare ciosów na żywo Tż już zupełnie nie będzie miał szans

A Wy załatwiajcie co trzeba i wycieczkujcie

Kupiłam czereśnie - nie powaliły mnie

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Luz swoją drogą - lubię ale czasem chciało by się ubrać tak sexownie bardziej Elegancko i w ogóle. Wystarczy że każdy mi daje lat mniej niż mam więc po co się jeszcze ciuchami odmładzać

Wiecie co mnie rozwaliło ostatnio (coraz cześciej...) - takie małolaty u nas pod blokiem (dziewczynki 15,16 lat) patrzą na mnie hm... z zawiścią ? A tż do mnie: "Tyyy one się na ciebie gapią jakbyś była ich równieśniczką"
oj chyba sie nie nawycieczkujemy siedzi mi tza to z bolem szczeki a to zmeczony i chwilami mam ochote wsiasc w jakis pociag i sama gdzies pojechac ale kurde bez jezyka francuskiego to se moge
zreszta on sie obwinia ze to przez niego urlop mam zrabany
wiadomo spodziewalam sie ze przez tego dentyste bedzie poslizg np z paryzewem ale teraz juz wymysla ze moze mozemy pojechac w pt bo w sr siostrzeniec u jego mamy bedzie ( wiem tez bym sama nawet z malym chciala spedzic troche wiecej czasu ) ale juz mu w zlosci powiedzialam ze owszem mozemy w piatek a nawet mozemy w niedziele jak na lotnisko bedziemy jechac . Nieno moze cos mu sie polepszy i chociaz nad wode pojwdziemy bo chwilami mam dosc . Ja po prostu eiem ze jak ten wyjazd przelozymy na pt to znow cos wypadnie a sob to on nie chce jechac bo za duze tlumy . Wszystko rozumiem ale byc na urlopie 2 tyg , miec jakies 40 min pociagiem do paryzewa i znow byc tam tylko na 2 godz to jak tak bedzie to strzele focha ... Albo sama sobie pojade . Wspolczuje mu tyle tych zebow rwac swoja droga .

Dudi a jak u Ciebie?

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-06-18 o 12:47
Stary 2011-06-18, 13:03   #3884
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry

Ale jesteś chudziutka !

Teraz mam większą motywację by przejść na dietę

Szkoda, że mam siedzącą pracę ...
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 13:11   #3885
kraven
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj na dyżurze. Jesteśmy na nowym oddziale i jest całkiem całkiem.

Ijaa jakie nogi

Talu ja CIę rozumie. Ja też czasem przychodze na dyżury chociaż nie są moje

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 14:14   #3886
irenkaaa
Zakorzenienie

no to chyba sobie nie pojedziemy ... tz-owi po wyrwaniu osemki dziwnie sie goi a raczej nie goi mysll zeby isc do lekarza i mu chociaz pokazac ale w sluchawce echo

tez tak mialam po dlutowaniu osemki to mi cos wkladali

wogole sie sfochowal i pytal mnie czzy nastepny urlop chce sama jechac
kurde nie o to mi chodzilo tylko zeby to wszystko jakos poukladac
on to jest taki ze wszystko na ostatnia chwile zalatwi czy zostawi a ja lubie miec zaplanowane ale widac do niczego dobrego to planowanie nie prowadzi
niewiem moze sie tam przejdziemy moze ten lekarz jest tylko pielegniarka moze byla zajeta eh
Stary 2011-06-18, 14:35   #3887
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość

dodaja pozwoliłam sobie wysłac do Ciebie maila (mam nadzieję że dobrze adres pokojarzyłam )bo widziałam jak pytałaś się iję o przepisy z diety SB, może coś Ci sie przyda
Strasznie dziękuje
Tż chyba się nakręca na SB

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość

Zaraz zmykam na zakupce z mama. Moze mi cos fundnie
milego dnia
I jak zakupce?

Cytat:
O matko boska!!!! Jakie nogi ! I widze, że żadne boczki nie wychodzą i brzuszek też ładny ! Jesteś moim guru !

Hej

Pospalismy dziś do ... 11 Potem śniadanko na balkonie i oglądanie meczu baseballowego Małe sprzątanko, teraz relax i na 16 grill
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 14:45   #3888
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Strasznie dziękuje

I jak zakupce?

O matko boska!!!! Jakie nogi ! I widze, że żadne boczki nie wychodzą i brzuszek też ładny ! Jesteś moim guru !

Hej

Pospalismy dziś do ... 11 Potem śniadanko na balkonie i oglądanie meczu baseballowego Małe sprzątanko, teraz relax i na 16 grill

Dobrze, że właśnie zjadłam obiad i jestem peeeełna. Bo w przeciwnym razie zaśliniłabym monitor na myśl o kiełbaskach z grilla

Sukces!! Już wiem co ubiorę na wieczór Nawet sprawnie poszło
Tż już się łapie za głowę że ZNÓW nie mam co na siebie włożyć

Stary 2011-06-18, 14:46   #3889
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Dobrze, że właśnie zjadłam obiad i jestem peeeełna. Bo w przeciwnym razie zaśliniłabym monitor na myśl o kiełbaskach z grilla

S
Nie moja działka, ale zapraszam Kiełbaski, mięsko, sałatka
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 15:12   #3890
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Nie moja działka, ale zapraszam Kiełbaski, mięsko, sałatka

Do tego zimne piwko ... Ahh

Stary 2011-06-18, 15:50   #3891
marta1986222
Zakorzenienie

Dzień Doberek

Ijaa boskie nogi

Anastazja za egzamin i zorganizowanie.

Nadia ja też powoli kupuję troszkę eleganckich rzeczy w orsayu są fajne bluzki.

Dodaja wez mnie ze sobą na grilla

My byliśmy dzisiaj po panele
Mężul przemalował drugi raz sypialnię

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Mam nadzieję że nowa sypialnia podziała na nas twórczo

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 16:04   #3892
irenkaaa
Zakorzenienie

dodaja czyzby tz nakrecal sie ma sb jak zobaczyl ta fotke ijji w spodenkach ? dla takich nog warto dietkowac
Stary 2011-06-18, 16:36   #3893
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martita88 Pokaż wiadomość
Ale jesteś chudziutka !
Gdzie ja chudzinka. Na górze mam więcej.

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość

Ijaa jakie nogi
Dziękuje

Cytat:

Oooo matko Kochana, nie przesadzaj z tym guru.

Razem z TŻem będziecie dietować? Mówię Ci, super sprawa tak wspólnie.
Służę radą i pomocą w razie potrzeby.

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Ijaa boskie nogi
Dziękuję

Gratuluję paneli. Wiem, jak takie rzeczy cieszą.

Uf, ale porządziłam w kuchni.
Zrobiłam sernik (oczywiście trochę opadł), ale mam to w głębokim poważaniu.
Mam nadzieję, że będzie doby - to mój pierwszy raz z tym SBowy przepisem.

W piekarniku siedzi właśnie pizza - również SBowa. Zaraz będziemy wcinać.

Zrobiłam jeszcze sałatkę na wieczór.

Zaraz wstawię pranie i tyle z dzisiejszej aktywności. Resztę dnia przeznaczam na zamienianie tlenu w dwutlenek węgla - i nic poza tym.

Możliwe, że jednak dzisiaj wybędziemy - czekamy na info od znajomych.

Stary 2011-06-18, 16:40   #3894
irenkaaa
Zakorzenienie

ijaa czym sie rozni sb-owa pizza? Pelna maka?
Stary 2011-06-18, 16:47   #3895
marta1986222
Zakorzenienie

Ijaa prawdziwa SPD.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Edytowane przez marta1986222
Czas edycji: 2011-06-18 o 16:48
marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 17:24   #3896
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
witam
ja w szkole siedzę, miałam ostatni egzamin zdane uwielbiam ustne egzaminy, zawsze wbijam się pierwsza żeby jak najszybciej mieć wolne
czekam na koleżankę która już weszła i zaraz jedziemy do domu, także ok 9 już będę u rodziców
za egzamin i również się cieszę, że nasza pomoc się przydała

Cytat:
Nie, bardziej chcę na nim oszczędzać. Mam konto na którym kasa leży ale oprocentowanie bardzo marne.
w takim razie mozesz smiało zakładać:0 jakbyś miała jakieś pytania to pisz na pw

Cytat:
.
narazie jest bardzo okey i dziś miałam być do 16 ale że dużo stanowisk jest wolnych to zostałam 1,5h dłużej i wychodze za 4min

Cytat:
też jestem bardzo ciekawa

dziewczyny jak mnie dziś wkurzyła moja współlokatorka! dobrze, że jeszcze tylko dwa tyg będę z nią mieszkać, jest 4:15 nad ranem i dzwoni mój tel(sama byłam w domu) a tu Iwonka i się pyta jaki jest kod do naszego domofonu to jej powiedziałam cała zaspana a za chwilę ona wchodzi z 3 znajomych i zaczynają się gadki/śmiechy wszyscy mocno wstawieni) jakoś zasnełam a tu o 6 znowu coś mnie budzi RZYGANIE jednego z kolegów Iwonki no poprostu myslałąm ze tam zwariuje!! już ja sobie z nią dziś pogadam bo to nie poważne! dodam, że chwilę później rzygał drugi i to przy otwartych drzwiach
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 17:28   #3897
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie. Mąka pełnoziarnista (tylko szklanka) i mniej oliwy. Pizza wychodzi cienka.

Zastanawialiśmy się nad nią, nie byliśmy do końca przekonanie do tej ciemnej mąki, ale... była pyszna. Bardzoooooo nam smakowała.

Stary 2011-06-18, 17:32   #3898
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Korekta: mam 5 przecinków
Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
w takim razie mozesz smiało zakładać:0 jakbyś miała jakieś pytania to pisz na pw
Ok, dzięki

Korzystałyście kiedyś z Gruponu/a albo Grupera?
Jest fajna oferta na usługi fryzjerskie w Wawie i się trochę cykam

Stary 2011-06-18, 17:44   #3899
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Korekta: mam 5 przecinków
Ok, dzięki

Korzystałyście kiedyś z Gruponu/a albo Grupera?
Jest fajna oferta na usługi fryzjerskie w Wawie i się trochę cykam
ja korzystałam i powiem Ci, że z fryzjera nie byłam zadowolona fatalnie mnie obcieła .. nawet nie chodzi o kształt fryzury, ale włosy są teraz takie postrzępione , i generalnie teraz boję się korzystać z fryzjera z grouponu ...

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 17:48   #3900
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
ja korzystałam i powiem Ci, że z fryzjera nie byłam zadowolona fatalnie mnie obcieła .. nawet nie chodzi o kształt fryzury, ale włosy są teraz takie postrzępione , i generalnie teraz boję się korzystać z fryzjera z grouponu ...
A w jakim salonie byłaś?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości