|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
wrześniówek chyba więcej jest, jak dobrze pamiętam to blisko 40 czyli większość
|
#4742 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
także jak panikujemy to tylko razem
nie ma co się stresować w samotności ja mam 89dni już tylko... i z każdym dniem coraz bliżej
|
#4743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- ej poszłyście sobie? tak bez pożegnania? to ja też lecę, moze jakis film będzie? dobranoc i buzka
|
|
|
|
|
#4744 |
|
Zadomowienie
|
ja wprawdzie mam co robić bo w nast weekend mam aż 3 zaliczenia no i ten tego...
ale tak baaardzo mi się nie chce... na tvn już podobno leci film "Wredne dziewczyny".. podobno komedia, nie wiem czy warta oglądania
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
|
|
|
#4745 |
|
Rozeznanie
|
Wróciliśmy już ale nie mam czasu nadrobić, bo biorę udział w konkursie na wizażu o wakacyjnych przygodach a na razie napisałam tylko 1/3 a muszę więcej żeby na mnie głosowali ludzie
![]() śmiać mi się chciało bo tam w domu był taki "dzwoneczek na sex" zadzwoniłam i że się nic nie działo mówię że nie działa jakiś czas później tż podszedł zadzwonił i mówi - no, zepsuty |
|
|
|
#4746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a nasze pozostałe dziewczyny namówimy na głosowanie
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
|
#4747 |
|
Zadomowienie
|
pewno że zagłosujemy
a ja zmieniłam żwirek kotom i padam normalnie od tego schylania się .. chyba się położę tż w pracy ma nockę dziś i jutro, byle do 8ej rano :P
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
|
|
|
#4748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż jakbym nie mogła nic dobrego tam zjeść to byłoby mi żal, chyba lepiej zostać w tym roku w domu a wógóle zapomniałam wcześniej pogratulować zakupu autka Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkurza mnie takie ocenianie ludzi ktorych sie tak naprawde nie zna i oczywiscie, ze po porodzie mamy do prawo do wypicia czegos, zjedzenia czegos mniej zdrowego czy po prostu odpoczynku od diety itd, itp-zadna z nas nie jest jakas alkoholiczka i nie zyje w patologiiTez Ci sie nie podobal? ciesze sie ze nie jestesmy sami, bo moi znajomi byli zachwyceni tymi filmami jeszcze jakas czas temu udalo mi sie sciagnac "och karol 2", strasznie chcialam isc na to do kina ale jakos nie wyszlo no i sciagnelam-jak obejrzalam tez bylam rozczarowana pomimo kadry aktorskiej
|
|
|
#4752 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja się staram, opisuję swoje wakacje, wklejam swoje zdjęcia a wygra ktoś kto ma więcej znajomych i mu więcej klikną wysokich głosów a innym zaniżą. Jestem bardzo rozczarowania - tym bardziej że miejsca 4-53 będą przyznawane na podstawie właśnie głosów fakt że na razie jest tyle wątków ile miejsc ale na pewno jeszcze jakieś dojdą, a miałam nadzieję na kartę do rosmanna - miałabym zakup pieluch z głowy zawsze to mniejszy już wydatek zwłaszcza przy naszych dochodach. Ale cóż, może mam za słabą wyobraźnię do takich konkursów Cytat:
|
||
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nawet jeśli ktoś odstawi dziecko po 3 tygodniach z jakiegokolwiek powodu to tylko i wyłącznie jego sprawa - a od mleka modyfikowanego też nic maluchowi nie będzie. Trochę jestem uczulona na "terror laktacyjny" chociaż sama zamierzam karmić a przynajmniej spróbuje. ad 2. ostatnia fajna polska komedia komercyjna to moim zdaniem Lejdis, potem już nic mi się nie podobało. NIezły jest film Skrzydlate świnie, taka trochę czarna komedia
|
|
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawde, ja tez zamierzam karmic ile sie tylko da i mam nadz ze bede mogla, a niektore kobiety musza odstawic w czasie karmienia bo ich pokarm sie nie przyjmuje i tyle co do filmu-Lejdis bylo ostatnia najlesza polska komedia jaka widzialam, naprawde
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
idę do męża bo woła że już leży w łóżeczku
dobry dzień dziś z cukrami, humor w związku z tym zwyżkowy to może jakieś małe przytulanko się wykluje ![]() dobranoc, kolorowych snów
|
|
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie stosunkowo udanej nocy życzę slodkich
|
|
|
#4757 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Pożartować nawet nie można. Tak jak tu któraś napisała o skojarzeniu z niemyciem (tu albo na klubiku) i od razu wszystkie ja zjechały - no się skojarzyło dziewczynie i co nie powód od razu do takich fochów. Jak sobie dajecie klapy czy kopy to żadna się nie unosi, a tez by mogła. Trochę dystansu do siebie i otoczenia. Wiem ze to czasem nie łatwe. Ja tez się dopiero uczę ale nie biorę od razu do siebie tego co ludzie mówią czy piszą. mucka 21 - zmobilizowałaś mnie przejrzałam przeszlo 6000 zdjeć z tego wyjazdu i muszę założyć nową galerię na picassie
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
||
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczytaj jeszcze raz co napisalas a pozniej postaw sie na moim miejscu-szczerze-nie wkurzylabys sie? nawet minimalnie?![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Okis, łotewer, ide sie poprzytulac do TŻ bo o 4 rano jedzie na zawody rybne (trzymac kciukasy za puchar ) i slodkich wam zycze
|
|
|
#4759 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
masakra jakas ten film... ja nie przepadam za cezarym pazurą i ogólnie za polskimi filmami, ale ten film to jest tak przereklamowany, że szkoda gadać... i jeszcze żonkę swoją wcisnął na koniec... makabra
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po grillu, tz robi prezentacje koledze a ja sobie wpadlam poczytac co u was i licytowac moj maly zestaw. Siedze na komputerze tz i zaraz zwariuje. Wylal sok na klawiature i sie nie da pisac
![]() Co do karmienia- także uważam ,że to sprawa indywidualna i każdy zrobi jak uważa i śmieszna jest taka presja otoczenia i takie "koleżanki" które pozwalaja sobie na takie komentarze ![]() Aaaa zaraz zwariuje z ta klawiatura!! |
|
|
|
#4761 |
|
Zadomowienie
|
a co tu tak cichutko?
sobota wieczór to wszystkie balują?
|
#4762 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie przytulanko...
![]() przy skracającej się szyjce jest chyba niewskazane, coo? zresztą niedługo to chyba trzeba będzie całkowicie zaprzestać takowych "przytulanek"? napewno na miesiąc przed terminem, a może nawet i dwa.. podobnie jak z chodzeniem na basen... tak słyszałam
|
|
|
#4763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4765 |
|
Zadomowienie
|
moje miało do tej pory raz albo inaczej ja tylko raz wyczułam, że ma
![]() bo to śmieszne uczucie jak tak rytmicznie puka, ale 3 raz w ciągu dnia... hm... nie wiem, nie znam się... moje za to cały dzień mnie dzisiaj boksuje, mogłabym na palcach policzyć kiedy się nie wierciło... mam nadzieję, że chociaż pospać da w nocy
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4767 |
|
Zadomowienie
|
może dzisiaj maluszek miał dzień leniuszka? poprawi się zobaczysz
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dobra jade do wroclawia |
|
|
|
#4769 |
|
Zadomowienie
|
Od kilku godzin mam wrażenie, że jutro jest poniedziałek
I co do mnie dotrze, że jest niedziela to mama miła niespodziankę Ale zakręcona jestem, to chyba przez to pisanie o wakacjach i wstawianie fotek w dużych ilościach A tak w ogóle to zgłodniałam i idę coś wszamać. ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- dobranoc
|
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to lubię zwięźle i na temat więc pewnie też oceniłabym wyżej wątki w których jest mniej ale ciekawie i zabawnie.Oczywiście nie miej tego za złe, może to będzie dla ciebie jakaś wskazówka i pomniejszenie żalu do wizażanek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

październik jeszcze +100

to ja też lecę, moze jakis film będzie? dobranoc i buzka

17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię 

we wtorek ma upiec 3 blachy na wyjazd - obiecałam mężowi - w co ja się wkopałam

ja się staram, opisuję swoje wakacje, wklejam swoje zdjęcia a wygra ktoś kto ma więcej znajomych i mu więcej klikną wysokich głosów a innym zaniżą. Jestem bardzo rozczarowania - tym bardziej że miejsca 4-53 będą przyznawane na podstawie właśnie głosów
co do filmu-Lejdis bylo ostatnia najlesza polska komedia jaka widzialam, naprawde
slodkich