|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
w Krakowie ma być impreza w stylu Skinsów w jednym z klubów, jak się przebierzesz za klauna albo misia to wchodzisz tylko za 5 ma być bita śmietana( ), mnóstwo atrakcji i w ogóle, ale akurat dzień przed mam osiemnastkę znajomego i ja już sama nie wiem, ale kusi mnie strasznie, bo pomysł świetny, a i klub bardzo sympatyczny
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Kochane Moje Ale jestem na bieżąco - starałam się Was czytać troszkę i dziś resztę nadrobiłam ![]() U mnie ostatnio czasu brak - najpierw był remont, który zajął wraz ze sprzątaniem 2 tygodnie (po prostu 2 tyg. wyjęte z życiorysu ), potem się rozchorowałam - zatoki, gardło a następnie oskrzela - i trzyma mnie jeszcze do dziś kaszel a tydzień temu zachorował mój mopsik Ale już jest OK - tylko strasznie się denerwowałam - jechaliśmy w niedzielę o 20 do lekarza, bo miał gorączkę i trząsł się strasznie i przewracał się o własne nogi - po prostu koszmar przeżyłam ... ale leki pomogły i już jest w pełni sobą Teraz będę coś na bieżąco pisać - bo widzę, że wątek "siadł" trochę Coraz nas mniej ... torebki do bani i te wszystkie zmiany z reklamacjami i z zabieraniem rabatu Na szczęście torebek teraz mi nie trzeba ale chętnie pooglądam Wasze ![]() A teraz idę zająć się praniem i sprzątaniem w szafie ![]() I na powitanie dla wszystkich pyszna kawka
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
Co tam u Was? Kupujecie torebki? Ja na razie nic dziękuję za skorzystanie z mojego kodu wczoraj
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak w ogole, wyczytalam,ze zmienil sie regulamin reklamacji, moze mi ktos w skrocie powiedziec o co chodzi?
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Łodzi Kaliskiej będzie taka impreza, tu można o tym poczytać i dowiedzieć się więcej: http://www.facebook.com/event.php?eid=138039856270833
|
|
#66 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odmeldowywuję się i ja ....
a już myślałam że foch jakiś poszedł i nic nie piszecie bo mi wątek z subskrypcji zniknął Cytat:
Cytat:
w środę w nocy np wracałam z dobre 5-6 przystanków z buta ... bo koleżanka była tak napruta że wolałam ją do windy aż odprowadzić ... a potem na autobus za długo bym musiała czekać zawsze jakaś lekka obawa jest ... ale życia przez to marnować nie będę
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2011-06-18 o 16:53 |
||
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy używacie rajstop w sprayu?
Jak to się sprawdza?? http://allegro.pl/sally-hansen-airbr...668157436.html
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Kochane
widzę że nowy wątek więc się melduję;]jestem już totalnie zmordowana w ogóle mi wiedza do głowy nie wchodzi, ale we wtorek mam najgorszy egzamin i staram się nie poddawać chociaż szczerze to nie wiem jak go zdam![]() Buziaki i do usłyszenia niedługo
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#71 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam dzisiaj i niestety nie mają jeszcze wyprzedaży... także nic tam nie kupiłam ![]() Cytat:
![]() uważajcie na siebie nocne spacerowiczki ![]() ja to na starość bardziej boję się nocą wychodzić, ale zawsze tak miałam, że bardziej bałam się grupki 13-nastolatków, niż grupy 30latków, bezwzględne pokolenie wychowane na grach komputerowych słuchajcie zostawiłam dziś kurde chcę torebkę bardzo a nie umiem się na żadną zdecydować
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam i znikam
no naprawdę chyba się upiłam- i to na 4 urodzinach chrzesniaka- wstyd Cytat:
wszystkich serdecznie całuję i do jutra ojojojoj! o i renia!!!! przetrzeźwieje i zajrzę później może..................... .................... Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-06-18 o 21:37 |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
myslalam,ze bede miala sporo do nadrobienia, a tu co?
co z Wami?
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cały dzień zleciał a na wątku cisza ![]() Wpadłam Was nadrobić, ale nie ma za bardzo co ![]() Tak więc lecę spać Dziewczyny |
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, melduję się i życzę Wam dobrej nocy
![]() Ja obecnie choruję, więc nie dzieje się u mnie nic ciekawego... :/
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no coś mało ostatnio postów ale etorebka nas wkurza , nic sie nie dzieje tylko reklamacje i nowe zasady , mnóstwo wadliwych toreb co wejdę na wątek to jakieś złe wiadomości - fatum ...? ja już wolę na targu kupić sobie david jonsa albo w Sh fajne angielskie torby - czasami nowe się trafiają , ogólnie wiele mi trzeba co do torebek , jakaś trwałość minimalna i fason w miarę nie wieśniacki a nie lubię sytuacji kiedy ide sobie z torebką i mi pasek się urywa , jedynie starsze modele etorebki kocham , bo te co mam są naprawdę porządne np saphire albo mabel ,nie rozumiem tego - sprowadzali dobre torebki , z Francji pewnie i coś im się dostawca popsuł już nie od ostatniej dostawy tylko wcześniej ale nie chce się im poszukać innego a oni sprzedają drogo bo jadą na tym że są to "znane" torebki więc z założenia i tak się będą sprzedawać ale w dzisiejszych czasach jak już się wydaje kasę to nie po to aby się bawić w reklamacje , odsyłania i zabawy że jakaś tam norma co do ciężaru jaki można nosić w torebce
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
A ja sobie właśnie kliknęłam torebkę, ale nie jest opłacona jeszcze. Wybrałam coś, co już kiedyś miałam, ale nowszą wersję
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
hello
kliknęłam wczoraj czarną torebkę na all Cytat:
hej ![]() sigrid czy vivien? a moze madarę? witam 2 zagubione poza wątkiem Maggie i Renia
http://cozazapach.blogspot.com/ Edytowane przez ankhax1 Czas edycji: 2011-06-19 o 13:14 |
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
jak tu cicho... jak nie na naszym wątku, aż dziwnie
|
#80 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mam już taką w innym kolorze... Kolor, który teraz kliknęłam kiedyś miałam, ale pozbyłam się ze względu na niedoróbki, które później się zmieniły ![]() Zgaduj dalej
|
|
|
|
|
#81 |
|
BAN stały
|
Charlie, nie, nie oglądam Skinsów
. szczerze powiedziawszy nie mam czasu na te wszystkie seriale... teraz mam dużo wolnego czasu, to zaczęłam oglądać VD . i mam zamiar trochę nadrobić zaległości filmowe a pomysł imprezy super! ![]() Renia
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
![]() Wszystko ładnie pięknie kobitki ale gdzie jest tytuł ja się pytam
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
jakaś niedorobiona dzisiaj jestem
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
halo
przychodzi kolejna zakochana w etorebkach mam maly dylemat i chcialam sie poradzic strasznie mnie kusi Kristy II w kolorze chabrowym i fuksji- oczywiscie w fuksji sie zakochalam po zobaczeniu jej zdjec w katalogu i teraz nie wiem czy brac srednia czy duza? niby nie jest to jakis straszny dylemat, ale mimo wszystko zdecydowac sie wogole nie moge a chce juz kupic! a pozniej z 5 nastepnych....
|
|
#86 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ide klikac ta fuksje i rozowa vivke ![]() w ramach podziekowan uzylam Twojego kodu
Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2011-06-19 o 15:21 |
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki mam obie te torebki niech Ci dobrze służą a płacisz przedpłatą czy bierzesz za pobraniem?
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam nad tym za pobraniem, ale u mnie ciezko kogos zlapac w domu w godzinach jak kurier jezdzi wiec bylby z tym problem no ta rozowa jest dla kolezanki mi sie podobaja te inne vivienki- szara podoba mi sie jeszcze czarna z cwiekami ta chabrowa i taka bialo-czarno-brazowa ale trzeba powoli sie rozkrecac
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

. super
), mnóstwo atrakcji i w ogóle, ale akurat dzień przed mam osiemnastkę znajomego i ja już sama nie wiem, ale kusi mnie strasznie, bo pomysł świetny, a i klub bardzo sympatyczny 

a tydzień temu zachorował mój mopsik
Coraz nas mniej ... torebki do bani

A ja myslalam, ze szczytem skapstwa bylo zachowanie mojej kolezanki z liceum ale bylam w bledzie... Dziwie sie dziewczynom, ze spotykaja sie z takimi dusigroszami

widzę że nowy wątek

co z Wami?

co wejdę na wątek to jakieś złe wiadomości - fatum ...?
albo w Sh fajne angielskie torby - czasami nowe się trafiają , ogólnie wiele mi trzeba co do torebek , jakaś trwałość minimalna i fason w miarę nie wieśniacki a nie lubię sytuacji kiedy ide sobie z torebką i mi pasek się urywa , jedynie starsze modele etorebki kocham , bo te co mam są naprawdę porządne np saphire albo mabel ,