Sierpniowe Panny Młode cz.III - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-18, 14:26   #871
Almariel
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III

Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość

Muszę się pochwalić, że zdałam egzaminy !
Suuper gratuluję
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 14:57   #872
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
gwiazdeczka, ja chyba zdecyduję się na 4-5 krótkich tub Z białymi i różowymi płatkami (ten róż do niczego mi nie pasuje , ale nie widziałam innych kolorów, były jeszcze tylko bordowe...) Chyba że któraś z Was spotkała się z innymi kolorami??

blueberry, to super, że jesteś zadowolona Myślę, że dobry wybór z zamianą kwiatów na żywe Kolor Ci jednak nie odpowiadał ? Super, że tablica też Wam pasuje

Muszę się pochwalić, że zdałam egzaminy ! I to na ładne ocenki Ale tyle miałam stresu, bo czekałam na wyniki od 12 do 17, siedząc w sali i patrząc, jak kobieta oblewa koleżanki za brzydki charakter pisma albo nieodpowiednie rozmieszczenie tekstu na kartce... W dodatku akurat moja praca się jej zawieruszyła i musiałam czekać na sam koniec, aż poprawi ją przy mnie. Denerwowałam się gorzej niż przed egzaminem.
No i drugi powód do pochwalenia się- oddałam pracę dyplomową do ostatecznego przejrzenia przez promotora Podejrzewam, że nie będzie wielu poprawek, więc niedługo praca znajdzie się w dziekanacie.

A ze ślubnych rzeczy to jutro jedziemy zaprosić mojego brata i jego teściów, a w niedzielę czeka nas całodniowa wycieczka w góry- także z zaproszeniami
Heh, widziałam wczoraj inne kolory płatków - a teraz nie mogę tego znaleźć...
Gratuluję pomyślności na uczelni. Ja właśnie siedzę nad nauką - tragedia
Zazdroszczę wycieczki w góry

A kwiatki jednak słabo wyglądały - głownie dlatego, że są sztuczne... No i kolor zdecydowanie czerwony, a nie bordowy.
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 16:46   #873
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pati1750 Pokaż wiadomość
Fitalasa, Madziares25, Blueberry88, Dhalii, Thea2 dziękuje za wsparcie i gratulację jesteście kochane

a tak przy okazji chciałam napisać że wybieramy się dziś z moim K. na Bieszczady z zaproszeniami a i jeszcze jedno odbyliśmy jedno spotkanie w poradni małżeńskiej a przy okazji pani podbiła nam że odbyliśmy dwa spotkania
Ależ nie ma za co
Zazdraszczam wyprawy w góry, ostatnio byłam tam jak miałam 3 latka
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 16:51   #874
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
ja tylko na chwilę chciałam się pochwalić iż dziś się obroniłam i zostałam Panią Licencjat
Gratulacje.
Jeej licencjat - kiedy to bylo??????Czuje sie staro

Cytat:
Napisane przez martitaw Pokaż wiadomość
Dziwiłam się tym, które miały koszmary ślubne i dopadło dziś też mnie
Śniło mi się, że w biegu ubierałyśmy moją babcię na jakąś mszę, w której to ona grała główną rolę. Na tej mszy cały czas zastanawiałam się, czy zdążę się przebrać na swój ślub, który miał być za chwilę.. Wszystko w ogromnym pośpiechu. Gdy się ubierałam zdałam sobie sprawę, że ślub na który się szykuję odbędzie się o północy i że to przecież NIE TEN DZIEŃ i NIE TA GODZINA, na którą wszystko organizowaliśmy(!) i zastanawiałam się po co te wszystkie przygotowania, skoro nie będzie kamerzysty, fotografa i żadnego z zaproszonych gości... Obudziłam się chwilę po 4tej
Hehe, dokladnie taki pokrecony sen jak moje zawsze. Dziwne to, ze nigdy sie nie sni , ze wszystko jest tak jak powinno byc

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Dekoracja autka przyszła. Jest super - mam nadzieję, że te przyssawki będą się trzymać... A kwiaty na 100% zamienię na żywe. Tablica mi się podoba - pod kolor bukietu idealna
Super, ze sie podoba.
Ja wlasnie zaczelam sie nad swoja dekoracja zastanawiac, czy nie jest za delikatna do tak masywnego samochodu??????

Cytat:
gwiazdeczka, ja chyba zdecyduję się na 4-5 krótkich tub Z białymi i różowymi płatkami (ten róż do niczego mi nie pasuje , ale nie widziałam innych kolorów, były jeszcze tylko bordowe...) Chyba że któraś z Was spotkała się z innymi kolorami??

Muszę się pochwalić, że zdałam egzaminy ! I to na ładne ocenki Ale tyle miałam stresu, bo czekałam na wyniki od 12 do 17, siedząc w sali i patrząc, jak kobieta oblewa koleżanki za brzydki charakter pisma albo nieodpowiednie rozmieszczenie tekstu na kartce... W dodatku akurat moja praca się jej zawieruszyła i musiałam czekać na sam koniec, aż poprawi ją przy mnie. Denerwowałam się gorzej niż przed egzaminem.
No i drugi powód do pochwalenia się- oddałam pracę dyplomową do ostatecznego przejrzenia przez promotora Podejrzewam, że nie będzie wielu poprawek, więc niedługo praca znajdzie się w dziekanacie.
Ja nie widzialam innych kolorow Tylko takie kolorowe serpentynki.

No i gratulacje za zdane egzaminy
Stary 2011-06-18, 17:14   #875
jagoda221
Raczkowanie

Cytat:
Księga Gości to książka na wpisy Gości?? Zastanawiałam się czy nie wykorzystać do tego celu kroniki.. ale to ogromna księga
My zrobiliśmy z albumu na zdjęcia, kilka stron to historia o nas, kilka wspólnych zdjęć i zachęta do wpisu. A potem jak zostanie miejsce to wkleimy zdjęcia ze ślubu. A na pewno zostanie bo nie mamy wielu gości. aż 20 osób odmówiło bo mam urlop, coś mi wypadło lub taka ściema że aż żal powtarzać... przynajmniej zotali tylko Ci szczerzy goście.

13.08.2011 - szczęśliwa żonka
jagoda221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 18:05   #876
martitaw
Raczkowanie

Cytat:
a tak przy okazji chciałam napisać że wybieramy się dziś z moim K. na Bieszczady z zaproszeniami a i jeszcze jedno odbyliśmy jedno spotkanie w poradni małżeńskiej a przy okazji pani podbiła nam że odbyliśmy dwa spotkania
kurczę.. w Bieszczadach to z kolei ja byłam ostatnio w podstawówce - o rany, to aż tak dawno?? Starocie ;oO
gratuluję wpisów z poradni Choć nam się udało bez mojej obecności wszystkie 3 za jednym zamachem podbić - i po co było się zrywać rano do mierzenia temperatury

Cytat:
Napisane przez jagoda221 Pokaż wiadomość
My zrobiliśmy z albumu na zdjęcia, kilka stron to historia o nas, kilka wspólnych zdjęć i zachęta do wpisu. A potem jak zostanie miejsce to wkleimy zdjęcia ze ślubu. A na pewno zostanie bo nie mamy wielu gości. aż 20 osób odmówiło bo mam urlop, coś mi wypadło lub taka ściema że aż żal powtarzać... przynajmniej zotali tylko Ci szczerzy goście.
ooo wykorzystanie wyklejanego albumu na zdjęcia to dobry pomysł zdecydowanie mniejszy niż kronika
odnośnie zaproszeń, to przykro ale tak jak mówisz, zostaną ci Goście, którym zależy na obecności a u was w kieszeni zostanie trochę grosza
My planujemy zacząć wręczania zaproszeń w długi weekend (o ile dotrą do tego czasu) i też się zastanawiam ile osób nam odmówi.

http://allegro.pl/tuba-strzelajaca-o...660905593.html tutaj tuby z niebieskimi, kremowymi, białymi i czerwonymi płatkami
Stary 2011-06-18, 19:55   #877
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cześć

załatwiliśmy dziś kolejną ślubną sprawę, na spontanie kupiliśmy piwo na wesele , bo była promocja w biedronie

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
http://allegro.pl/tuba-strzelajaca-o...660905593.html tutaj tuby z niebieskimi, kremowymi, białymi i czerwonymi płatkami
dzięki za linka

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 20:00   #878
martitaw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć
dzięki za linka
nie ma sprawy - tylko aukcja chyba się kończyła ale można szperać
Stary 2011-06-18, 20:01   #879
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma sprawy - tylko aukcja chyba się kończyła ale można szperać
my już mamy 2 tuby kupione, ale nie pamiętam jaki kolor płatków ale zastanawiam się czy nie kupić jeszcze 2, żeby był lepszy efekt

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-06-18, 20:54   #880
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
ja tylko na chwilę chciałam się pochwalić iż dziś się obroniłam i zostałam Panią Licencjat
gratulacje!!
Cytat:
Śniło mi się, że w biegu ubierałyśmy moją babcię na jakąś mszę, w której to ona grała główną rolę. Na tej mszy cały czas zastanawiałam się, czy zdążę się przebrać na swój ślub, który miał być za chwilę.. Wszystko w ogromnym pośpiechu. Gdy się ubierałam zdałam sobie sprawę, że ślub na który się szykuję odbędzie się o północy i że to przecież NIE TEN DZIEŃ i NIE TA GODZINA, na którą wszystko organizowaliśmy(!) i zastanawiałam się po co te wszystkie przygotowania, skoro nie będzie kamerzysty, fotografa i żadnego z zaproszonych gości... Obudziłam się chwilę po 4tej
oj te koszmary... ja też początkowo się dziwiłam, aż i mnie dopadły..

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość

Dekoracja autka przyszła. Jest super - mam nadzieję, że te przyssawki będą się trzymać... A kwiaty na 100% zamienię na żywe. Tablica mi się podoba - pod kolor bukietu idealna
Super

Cytat:

A ze ślubnych rzeczy to jutro jedziemy zaprosić mojego brata i jego teściów, a w niedzielę czeka nas całodniowa wycieczka w góry- także z zaproszeniami
super, że już sesja za Tobą
ja wczoraj jeden egzamin zdałam , dziś pisalam kolejny i jutro jeszcze ustny i wracam do TŻ
Cytat:
Cześć

załatwiliśmy dziś kolejną ślubną sprawę, na spontanie kupiliśmy piwo na wesele , bo była promocja w biedronie [COLOR="Silver"]
czasem spontaniczne decyzje są najlepsze )

U nas z racji mojego zjazdu egzaminacyjnego wszystko stoi w miejscu...
ale od czwartku ruszamy ostro z zaproszeniami

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

uwielbiam patrzeć na suwaczek, jak te dni ubywają i jeszcze 10 tygodni zostało tylko
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 23:17   #881
paula54
Zakorzenienie

Hej! Dwa dni ledwo nie zaglądałam, a tu znowu tyle postów. Ja tak na szybko, bo jestem wycieńczona. Odwiedziliśmy proboszcza, protokół spisany, tylko mamy donieść świadectwa z religii bo nam zapomniał powiedzieć.
Kupiłyśmy sukienkę dla świadkowej i buty dla świadkowej i mamy i torebkę dla mamy. Uff. sporo tego. Zostają tylko dla mnie butki na poprawiny.
Jutro jadę się pobyczyć na wieś, a w poniedziałek na przymiarkę. Nie mogę się doczekać

Cytat:
A jeśli chodzi o zawody, to ja mojemu powiedziałam, żebyśmy sobie zrobili plener w jego miejscu pracy, mam nadzieję, że nie weźmie tego na poważnie
To gdzie Twój pracuje, jeśli możesz zdradzić?

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Wrzucam moją fryzurkę próbną
Bardzo ładna! Też się nad czymś takim zastanawiałam kiedyś.

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
No wlasnie, wiekszosc Pmek szykuje sie na dzisiusia zaraz po slubie
Ja chcialabym jeszcze poczekac, ale latka leca
Ja też chciałabym poczekać jeszcze ten rok czy dwa. A potem najlepiej od razu dwójkę tak z 2-3 letnią przerwą. I patrzeć jak rosną

Cytat:
brawo!

Cytat:
Teraz to się zacznie. Co raz częściej....

Cytat:
załatwiliśmy dziś kolejną ślubną sprawę, na spontanie kupiliśmy piwo na wesele , bo była promocja w biedronie
Jakie i po ile? Pytam, bo nasze też pochodzi z promocji w biedronie

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
uwielbiam patrzeć na suwaczek, jak te dni ubywają i jeszcze 10 tygodni zostało tylko
Nieźle leci czas. Już niedługo będziemy po.
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 23:56   #882
thea2
Zadomowienie

Almariel, dziękuję

blueberry
, dziękuję powodzenia w nauce

gwiazdeczka, dziękuję

martitaw, dziękuję za linka

Jenny, super, że udało Wam się kupić piwo i to jeszcze na promocji
Wydaje mi się, że jak kupisz 4 tuby to będzie lepszy efekt zawsze lepiej mieć więcej, bo może się zdarzyć, że któraś nie wystrzeli albo fotograf się zagapi i nie uchwyci na zdjęciu- a to ładnie wygląda

jusztyska, gratuluję zdanego egzaminu i trzymam mocno kciuki za kolejne Ale fajnie, że jeszcze tylko 10 tygodni

paula, za załatwione sprawy Jaką wybrałyście sukienkę dla świadkowej? A mój jest operatorem żurawi, dlatego mam nadzieję, że nie założy mi kasku i nie zaproponuje mi, żebym wdrapała się po drabinie na dźwig, bo to kilkadziesiąt metrów nad ziemią A kiedyś mi proponował, że mnie zaprosi na żuraw i powozi na wysięgniku w takim koszu

Oj, ale jestem zmęczona Rozdaliśmy dziś 4 zaproszenia i niestety 4 osoby już nam odmówiły no ale byliśmy na to przygotowani, bo jedni z nich niestety chorują dość poważnie, a drudzy mają wesele w rodzinie w tym samym dniu, więc są w pełni usprawiedliwieni.

Jutro jedziemy w góry, mamy do rozdania 8 zaproszeń, a jeśli zdążymy to może nawet 11 rozdamy

Dziś w lokalu, w którym będziemy mieli wesele było wesele sąsiadki mojego K. i jak wracaliśmy to K. zwolnił, żebym mogła sobie z daleka popatrzeć. Muzykę mieli niefajną, ale wyglądało super Bardzo podobało mi się oświetlenie tarasu- na tarasie będziemy mieli tańce Oni też tak mieli. Już się nie mogę doczekać naszego wesela
Stary 2011-06-19, 20:41   #883
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
Jaką wybrałyście sukienkę dla świadkowej?
Prostą, taką pomarańczowo różową, bez żadnych wielkich zdobień, tylko pod biustem trochę namarszczona (taki jakby pasek), z podniesionym stanem i dołem w tzw. tulipana. Jak mi się ją uda namówić to zrobię zdjęcie i wrzucę

Brawo za zaproszenia. My mamy dylemata czy zapraszać dalej, bo nam się trochę miejsc też pozwalniało

ps. Jak byłam dziś w kościele to rzuciłam okiem na gablotkę i już wisimy z Łosiem szybko się ksiądz uwinął z ogłaszaniem
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 21:00   #884
dhalii
Raczkowanie

Post Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
Brawo za zaproszenia. My mamy dylemata czy zapraszać dalej, bo nam się trochę miejsc też pozwalniało

ps. Jak byłam dziś w kościele to rzuciłam okiem na gablotkę i już wisimy z Łosiem szybko się ksiądz uwinął z ogłaszaniem
Jeśli dużo osób Wam odmówiło, to może warto zaprosić jeszcze jakieś osoby, które nie znalazły się na waszej pierwotnej liście. My mamy takich kilka osób, których już nie zapraszamy. Mieliśmy w planach tylko tych najbliższych i rodzinę, którą wypada zaprosić i zrobiło się 180 osób, ale jak dużo ludzi nam odmówi to w ich miejsce jeszcze kogoś "doprosimy"
My z Grzesiem jeszcze tydzień u mnie w parafii będziemy "wisieć" a do jego parafii mamy się zgłosić za dwa tygodnie.

Za tydzień obrona, a ja im więcej się uczę tym mam wrażenie, że mniej umiem
Jeszcze zestresowałam się dzisiaj jak weszłam na rejestrację na egzamin, jeszcze 4 dni temu na ten termin było 20 osób, a dzisiaj tylko 11 na nic trzeba wracać do książek

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110820040223.html

Dzieciaczki
dhalii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 21:29   #885
sanderek5
Raczkowanie

Co tak mało ostatnio piszecie? Wszyscy powyjeżdżali z zaproszeniami, czy jak?

Znalazłam dziś ciekawą stronkę na necie :P Może komuś się jeszcze przyda, kto nie ma pomysłu na bukiet

http://wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety...bne/index.html

Jak się tam u góry strony kliknie na "ŚLUBY", to przenosi do strony głównej i są też inne rzeczy, nie tylko kwiaty
Stary 2011-06-19, 22:13   #886
dhalii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sanderek5 Pokaż wiadomość

Znalazłam dziś ciekawą stronkę na necie :P Może komuś się jeszcze przyda, kto nie ma pomysłu na bukiet

Jak się tam u góry strony kliknie na "ŚLUBY", to przenosi do strony głównej i są też inne rzeczy, nie tylko kwiaty

Sanderek dzięki , właśnie o coś takiego mi chodziło

Dzieciaczki
Stary 2011-06-19, 22:24   #887
thea2
Zadomowienie

My już po "wycieczce" w góry, jestem tak strasznie zmęczona, że nawet nie mam siły pisać, rozdaliśmy 7 zaproszeń, bo reszty już nie zdążyliśmy, ale zawsze coś
A jutro o 19 idziemy do księdza spisać protokół.

paula,
to fajnie się sukienka zapowiada Moja druhna ma brzoskwiniową, krótką przed kolano, bardzo fajna

Dobranoc
Stary 2011-06-19, 22:25   #888
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Hej! Dwa dni ledwo nie zaglądałam, a tu znowu tyle postów. Ja tak na szybko, bo jestem wycieńczona. Odwiedziliśmy proboszcza, protokół spisany, tylko mamy donieść świadectwa z religii bo nam zapomniał powiedzieć.
Kupiłyśmy sukienkę dla świadkowej i buty dla świadkowej i mamy i torebkę dla mamy. Uff. sporo tego. Zostają tylko dla mnie butki na poprawiny.
Jutro jadę się pobyczyć na wieś, a w poniedziałek na przymiarkę. Nie mogę się doczekać
to pracowity weekend mieliście fajnie, że tyle załatwione!

Cytat:
faktycznie szybciutko się uwinął

u mnie w parafii też będziemy wisieć, ale u TŻ spadniemy z ambony
Cytat:

fajna stronka zaraz sobie oblukam, w sumie bukiet jeszcze konkretny nie zamówiony tylko termin zaklepany

jak dobrze pójdzie, jestem po sesji dzisiejszy egzamin na 5 jeszcze tylko trzeba poczekać na wyniki z wczorajszego pisemnego

w tym tygodniu zaczynamy zapraszać:P w końcu...
no i jeśli będzie dowód TŻ ( a mam głęboką nadzieję, że będzie) to przed Bożym Ciałem do proboszcza się wybieramy

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
My już po "wycieczce" w góry, jestem tak strasznie zmęczona, że nawet nie mam siły pisać, rozdaliśmy 7 zaproszeń, bo reszty już nie zdążyliśmy, ale zawsze coś
to i tak sporo rozdaliście
Stary 2011-06-20, 07:40   #889
dhalii
Raczkowanie

Cytat:

fajna stronka zaraz sobie oblukam, w sumie bukiet jeszcze konkretny nie zamówiony tylko termin zaklepany

jak dobrze pójdzie, jestem po sesji dzisiejszy egzamin na 5 jeszcze tylko trzeba poczekać na wyniki z wczorajszego pisemnego

w tym tygodniu zaczynamy zapraszać:P w końcu...
no i jeśli będzie dowód TŻ ( a mam głęboką nadzieję, że będzie) to przed Bożym Ciałem do proboszcza się wybieramy

Gratuluję sesji Obyście w końcu odebrali ten dowód i mogli dalej załatwiać

Ja się do pracy zbieram :/ ale jeszcze dwa dni i urlop
Miłego dnia Dziewczynki

Dzieciaczki
Stary 2011-06-20, 08:19   #890
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Ja tez sie dopytywalam i wciaz nie moge sie zdecydowac.
Chyba kupie 2 krotkie tuby i 2 dlugie

I to juz beda ostatnie drobiazgi, ktore musze zalatwic

Cytat:
Napisane przez jagoda221 Pokaż wiadomość
Dziś skończyłam robić Księgę gości i Mój TŻ skończył produkcje winetek . Także kolejne sprawy posuwają się do przodu.

Cytat:
Muszę się pochwalić, że zdałam egzaminy !

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ----------

U nas dziś 2 miesiące do ślubu!!!

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-06-20, 08:38   #891
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:

super ale ten czas pędzi ale to dobrze!

a i u nas jest dziś pozytywna wiadomość
TŻ odebrał w koncu dowód i w środę rano w końcu załatwimy sprawy w USC, a w sobotę pójdziemy do proboszcza mojego i potem pojedziemy do proboszcza TŻ z prośbą o zapowiedzi z mojej parafii ufff
Stary 2011-06-20, 08:42   #892
sanderek5
Raczkowanie

Cytat:

U nas też już się nie mogę doczekać a już jutro będzie 1 miesiąc z przodu :P

PS. jusztyska gratuluję dowodu!! Wreszcie! Nie wiem, ile można dowód wydawać...
Stary 2011-06-20, 08:56   #893
jusztyska
Zadomowienie

Sanderek nawet nie wiesz, jaki kamień spadł mi z serca:P bo juz 2 tygodnie temu ten dowód powinien być... no ale grunt, że jest

i Tobie też za 2 miesiące
Stary 2011-06-20, 08:59   #894
sanderek5
Raczkowanie

Cytat:
Sanderek nawet nie wiesz, jaki kamień spadł mi z serca:P bo juz 2 tygodnie temu ten dowód powinien być... no ale grunt, że jest

i Tobie też za 2 miesiące
Mi też by spadł kamień z serca w takiej sytuacji
Dziękuję Za tydzień Ty też będziesz świętowała 2 miesiące

PS. Ciekawe niektóre te bukieciki :P Tak przeglądam sobie z ciekawości katalog "dla odważnych" i mi się rzucił w oczy ten:

http://wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety...ozycja-18.html

bo któraś z Was mówiła, że ma przewodni kolor złoty i nie wie, jaki bukiet do tego :P To mi się wspomniało i wrzucam
Stary 2011-06-20, 09:05   #895
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Mi też by spadł kamień z serca w takiej sytuacji
Dziękuję Za tydzień Ty też będziesz świętowała 2 miesiące

PS. Ciekawe niektóre te bukieciki :P Tak przeglądam sobie z ciekawości katalog "dla odważnych" i mi się rzucił w oczy ten:

http://wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety...ozycja-18.html

bo któraś z Was mówiła, że ma przewodni kolor złoty i nie wie, jaki bukiet do tego :P To mi się wspomniało i wrzucam
jak dla mnie faktycznie odważny bukiet, ale ciekawy
ja też wczoraj przeglądałam te bukieciki i znalazłam bukiet który mi się bardzo spodobał kształtem ja chcę bordowy a tamten był biały ale już sobie wyobraziłam bordo w miejscu bieli i byłby idealny ale pewnie co do kształtu to i tak zadecyduje dopiero jak pojadę się dogadywać z panią kwiaciarką
Stary 2011-06-20, 09:19   #896
sanderek5
Raczkowanie

A
Cytat:
jak dla mnie faktycznie odważny bukiet, ale ciekawy
ja też wczoraj przeglądałam te bukieciki i znalazłam bukiet który mi się bardzo spodobał kształtem ja chcę bordowy a tamten był biały ale już sobie wyobraziłam bordo w miejscu bieli i byłby idealny ale pewnie co do kształtu to i tak zadecyduje dopiero jak pojadę się dogadywać z panią kwiaciarką
A pokaż który ja już dawno mam swój wybrany (w linku w podpisie )
Stary 2011-06-20, 09:22   #897
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
A

A pokaż który ja już dawno mam swój wybrany (w linku w podpisie )
zaraz poszukam i wkleje
zawsze chciałam mieć taki jak Twój w kształcie, tylko bordowy... ale moja siostra stwierdziła, że powinnam mniejszy bukiet mieć, bo sama jestem raczej drobna... sama nie wiem już
Stary 2011-06-20, 09:29   #898
jusztyska
Zadomowienie

zawsze myślałam bukiecie w takim kształcie jak ten czerwony, ale znalazłam wczoraj ten biały i myślę czy by nie zrobić bordowego w takim kształcie i z tymi listkami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8uv4.jpg (28,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 055.jpg (25,4 KB, 15 załadowań)
Stary 2011-06-20, 09:36   #899
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

witajcie
my byliśmy przez weekend w warszawie i okolicach ja rozdałam 6 zaproszeń a mój TŻ 2 ale co najważniejsze kupiłam w końcu buty
Stary 2011-06-20, 09:38   #900
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
witajcie
my byliśmy przez weekend w warszawie i okolicach ja rozdałam 6 zaproszeń a mój TŻ 2 ale co najważniejsze kupiłam w końcu buty
za butki i zaproszenia
jak buty kupiłaś? ;>
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości