|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
nie posiadam - ale mniemam ze to nie rzadkość - ino formą i intensywnoscią owa zaborczość sie rożni - stopniem ( sory Flo) odchylenia od nrmy ![]() 2. rozumisz ten typ 3. no za francuski to fakt ale jakby miło było zapoznać i przekonać sie naocznie odmiaan od polskości dobrze robi ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-18 o 21:53 |
|
|
|
|
#2582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro też rób ![]() wszystko od nowa stawiać, bo dach ocieplić trza i wyrównać, bo krzywy, a podparcia i belki przegnite som, pięterko niskie ogólnie jest i bez wykorzystania przestrzeni, czyli podnosimy trochę i jeszcze klatka schodowa zbyt stroma i trza to porozciągać i strop żelbetowy wylać, bo ten drewniany długo już nie pociągnie. Ale zyskam jeden pokój ![]() Cytat:
większe, wyższe, bardziej słoneczne czyli więcej miejsca do spania dla gości to teraz idę się umyć
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fuaśnie, dawno coś Finów nie oglądałam ![]()
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Wypiłem właśnie 2 kieliszki likieru czekoladowego
mhm mm pyszny był
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2585 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ależ one są piękne!!! normalnie żywe dzieło sztuki. Gerard nie ma szans w porównaniu
Cytat:
Jak nie/ Powiedzcie, że macie remont i jak przychodzi niezaproszona to przeszkadza. W ogóle to niespecjalnie grzeczne takie naloty robić Kujcie tynki jak przychodzi
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-18 o 22:00 |
|
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Zachciało mi się fig chyba
Pachne Premier Figuier Extrem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2589 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Flo-czyli Barowiczka z Twojego snu (pewnie ja
) będzie długo żyła Mnie też ostatnio śniła śmierć,mojej Mamy ![]() To może będziemy tańczyć na rurze?Ja potrzebuje kasy Ty też,jeszcze znam taka trzecią,co mnie smsowo do tego własnie namawia
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
![]() brNOC
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pomysł dobry, ale rura może mnie nie wytrzymać za straty nie płacę ![]() ogłoszenia remontowe: mam zlew w kuchni we nowym docelowym miejscu pod oknem , wiecie jakie wkurzające jest bieganie do łazienki z pomidorami
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się pokłóciłam przez tel- bo W mi mówił, jak mam się zachować w kontakcie z moją Mamą, która ciągle zwraca mi uwagę i jako jedyna osoba na świecie uważa, że Gucio jest nieznośny ( bo np nie siedzi spokojnie przy stole), Mama też ciągle mi przerywa i wcale nie słucha- mianowicie On uważa, że powinnam mojej Mamie powiedzieć, że zachowuje się niegrzecznie- a ja uważam, że to błąd, powinnam rzetelnie Ją poinformować, jak Jej zachowanie na mnie wpływa- i nie naciskać, bo akcja wywoła reakcję...a moja Mama jest bardzo krewka
![]() niezależnie od tego, czy mam rację ja, czy Wojtek, działam po swojemu i mam zamiar się tego trzymać, a jak powiedziałam, że nie chcę Jego rad i w ogóle źle na mnie działa, że tak długo mnie przekonuje, to się wściekł, że nie udziela mi rad i rzucił słuchawką. Teraz tylko żeby do Niego nie zadzwonić- chyba pójdę na fajki zostawiąjąc tel- i porządnie się czymś zlewając ![]() Normalnie ostrzał z obu stron
|
#2594 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
10 psików Aromatics Elixiru- oh jeah
|
#2596 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dobra
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2597 |
|
|
Okej, tylko się zagoję po powiekszaniu biustu, z takimi gabarytami nie mam szans w tej branży
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra jesteś
zabijasz chyba otoczenie ja sie chyba tez skusze na AE
|
|
|
#2599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak zróp podejście nr 2. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- wyobraźnia - niebezpieczna rzecz - ja Was wszystkich WIDZĘ!!!!!!! i jesteście świetni i śmiertelne poważni w swoich rolach - Gryx mam jasny, kremowy garniak albowiem jest alfonsem z klasą |
||
|
|
|
#2600 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
chyba szartujesz, na pewno jest niezaspokojony popyt na tanczące 14 stki
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2603 |
|
Mother of Cats
|
Chciałam Was przelecieć od tyłu, ale zobaczyłam, że Gryx ma zostać alfonsem i się wystrachałam
Gryksiu, to kalumnie prawda? ![]() Więc uciekam wciąć jeszcze kawałek weselnego ciasta i zreanimować poobcierane stópy. Ale wrócę
|
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
wróć wróć - czym pachłaś na weselu, jesli można tak bezpardonowo zapytnąć?
|
|
|
|
#2605 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ja! a ja czym bede pachś? mam niecały tydzien na zastanowienie sieu ![]() a propos pachnienia-zupełnie bez sensu ale mi sie przypomniało-wiecie ze uzycie perfum na pogrzeb jest straszliwym pafonem ja nie wiedzialam
|
|
|
#2606 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Współczuję...Zaraz zarzucę nowy temat tylko pójdę się umyć. |
||
|
|
|
#2607 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale mnie też , no to gratuluję wyobraźni ![]() Cytat:
|
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przeszło mi przez myśl no wiesz ? jak możesz pachnieć? choc ja sama na pogrzebach innych chyba nie pachniałam - ale to z nerwów - persen i te sprawy - nie było głowy ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- mało tego, tańczycie we trójkę do numeru "Queen of the Night" gdzie w refrenie jest " hu je , hu jee, huu jeee eeeeee" ee cicho, cicho pomerdałam tytuł z wykonaniem - chodzi mi o te 4 murzynki na wybiegu w 90s dobra mam "Fee Your Mind" ale Whitney Houston Queen of the Night też pasuje mi do wizji ![]() a Kamena nam to wszystko łądnie nakręci na kamerkę Mić dobierze kostiumy i jeszcze numer "Too Funky" George Michaela http://www.youtube.com/watch?v=KXj2TudPCYU- Win robi solówkę - i wygryzam Gryxa z menadżerstwa ( znalazło się tez miejsce na solówkę dla Pini - zwieńczenie teledysku) dla napaleńców coby wycyckać ich do reszty solówka dla Tru - http://www.youtube.com/watch?v=BC-6F...eature=related zaznaczam iż jestem czeźwiuteńka - choć moze lepij było się nie przyznawać ![]() solo dla Florki - nie sugerować się wokalistką ino ubiorem i podkładem muzycznym - reszty dopełni sama tancerka http://www.youtube.com/watch?v=ITuOddPeYoc&feature=fvsr no cheba że wolisz maj dir stopniowe budowanie napięcia http://www.youtube.com/watch?v=KXj2TudPCYU a to jako wisienka na torcie - Florka we autorskim wydaniu http://www.youtube.com/watch?v=y1xUvcGMWBk tak fiem ze wolałabyś Rebell yell - choreografia nabierze jednak tempa
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-19 o 01:16 |
|
|
|
|
#2609 |
|
Nindżopesz
|
Dobra, temat to:
Czy na ślubochrzciny i aligancki łobiad o 16 w sierpniu wypada włożyć obcisłą sukienkę mini z ciemnozielonego aksamitu, bez rękawów i mocno zabudowaną pod szyją? Znaczy - ciemny aksamit w sierpniu? Ujdzie? Poza tym nie mam nic wyjściowego oprócz podomkowatej sukienkotuniki flower power, eleganckiej sukienki, która zdążyła z 15 razy wyjść z mody i czarnych sukman do ziemi. Sukman nie kce, reszta jest za krótka, za długa, zbyt hippisowska, zbyt rockowa lub zbyt babciowata (to ostatnie wg TŻta). Co lepsze nie mam też wyjściowych butów na lato bo wszystkie są sandałami na korkowej platformie. Najwyżej mam jedne czarne sandały na korkowej szpilce, w których nie umiem chodzić. Ale dam rade :P No i czym zakryć ramiona bo nie lubię odsłaniać? W żakiecie nie chcę się kisić, mogłabym coś włożyć pod spód/na wierzch, jakąś bluzkę z rękawem 3/4 albo jakiś szal Ale jaki kolor do ciemnej zieleni i czerni? I czy zapodać długi wisior, bransoletkę czy pasek na biodrach (w talii mi nie pasuje)?
|
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli zielona kieca będzie spoko na Tobie i nie przejmujesz się ugotowaniem - to bier aksamit - żakiet w sierpniu ? szalona? sorri, zapędziłam sie - nie chcesz ale bluzka 3/4 to jeszcze gorszy pomysł - szal szal szal szal se kupisz w pierwszym lepsze sklepie z materiałami ( jkawałek materiału) albo w haemie - tam szalów jak mrówków - czarny do zielelni co do wypada/nie wypada - jak będzie na Tobie wyglądałą wieczorowo - zastanowim się - ale przeca teraz każda koktajlowa to tulipan, bambka - a one zwykle są mini - rzadko przepisowo za kolanko, do pół kolanka - i tak ludzie chadzajom o 14.00 nawet jak bez ramion to widzę wisior do pępka ale każde z akcesorióf jest git - np bransoleta stare złoto - takze foty foty i jeszcze raz foty z propozycjami konkretnymi fogle - Ty się przejmujesz polityczną poprawnością idąc na "ślubochrzciny" Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-19 o 00:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

nie posiadam - ale mniemam ze to nie rzadkość - ino formą i intensywnoscią owa zaborczość sie rożni - stopniem ( sory Flo) odchylenia od nrmy 

i strop żelbetowy wylać, bo ten drewniany długo już nie pociągnie. Ale zyskam jeden pokój 

Kujcie tynki jak przychodzi 

ja sie chyba tez skusze na AE
Gryksiu, to kalumnie prawda?
mam niecały tydzien na zastanowienie sieu