|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia
Ok. Ramp it up zrobione - jak narazie ćwiczenia mi się podobają. Tak wogóle ta część podoba mi się bardziej niż Start it up.
Krobka jak ci idzie Ramp it up
|
|
|
|
|
#2942 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje. |
|
|
|
|
|
#2943 |
|
Raczkowanie
|
To jeszcze raz ja. Czy ktoras z dziewczyn podpowie mi jak moge sciagane tu filmiki,np Pumps in up,zgrac na dvd albo na CD-RW( 700 MB ),napewno trzeba zmniejszyc rozmiar?
Zajmuja mi wiele miejsca i niektore wolalabym miec na dvd,zreszta w pokoju gdzie stoi komp mam zamalo miejsca do wywijania nogami Pzr Edytowane przez schmetterling Czas edycji: 2006-09-20 o 19:05 |
|
|
|
|
#2944 |
|
Raczkowanie
|
Jak już ściągniesz wszystkie części to musisz je scalić w Total Commanderze. "Kurs" obejmuje trzy filmy, niestety nie ma demonstracji całego tańca.
|
|
#2945 |
|
Raczkowanie
|
Ektoria,dzieki za odpowiedz,tak tez myslalam. Moje drugie pytanie,odnosnie mozliwosci zgrywania na plytke,pisalam juz wyzej,moze ktos cos doradzi?
|
|
|
|
|
#2946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli masz,ten filmik w całości to cóż musisz go najpierw podzielić na dwie częsci najlepiej za pomocą VirtualDub |
|
|
|
|
|
#2947 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki,jutro bede probowac
|
|
|
|
|
#2948 |
|
Raczkowanie
|
"New York City Ballet Workout
http://www.sendspace.com/file/lz96kf http://www.sendspace.com/file/p7v3n3 http://www.sendspace.com/file/0h7o7m http://www.sendspace.com/file/acnqz7" Czy ktoś ma jeszcze 4 część bo ja chyba nie zdążyłam jej już ściągnąć, plisssss
|
|
#2949 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba mam jakiś spadek formy, wczoraj ćwiczyłam dopiero wieczorem i byłam kompletnie padnięta, nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby sobie coś dołożyć jak zwykle Masz rację, że Ramp it up jest lepsze od pierwszej części, jak dla mnie jest to wyzwanie, mimo, że przed Slimami ćwiczyłam dość intensywnie Poza tym planuję kupić hantelki jednak ![]() Pozdro! |
|
|
|
|
|
#2950 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
- Hotpants Workout - 3 - Rush.avi - Hotpants Workout - 4 - Groove.avi - Hotpants Workout - 5 - Two Step.avi ...resztę udało mi się ściagnąć ![]() Z góry dziękuję! |
|
|
|
|
|
#2951 |
|
Przyczajenie
|
Takie info... Wczoraj udało mi się kupić "Ćwicz razem z nami"... jeszcze nie przeglądałem płyty, ale z tylnej okładki płyty wnioskuję, że to jest jakaś część z "Carmen Electra - Aerobic Striptease"...
|
|
|
|
|
#2952 |
|
Raczkowanie
|
tak jest to czesc 2 czyli cwiczenie miesni i ponoc nastepne czesci maja byc w nastepnych nr a potem oni wybiara cos z dwoch jakby propozycji co maja.. jakies na miesnie albo cheerleading (chyba tak to sie pisze) bynajmniej tak mi jedna babka kiedys w mailu napisala
|
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak ogóle... ja chyba jestem za głupia na tego megauplouda... Jakiśczas temu dobre duszyczki z tegto forum pisały mi co i jak, ale mi się nic nie udało, a wczoraj ajak próbowałam ściągnąć to tool coś tam to miałam wirusa Co ze mna jest nie tak? Starzeję sięczy co? ;PP Pozdrawiam
|
|
|
#2954 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Czy któraś z Was byłaby tak dobra i pomogła zdobyć mi jakieś fajne ćwiczenia? myśle o The Ultimate Dance Workout By Deanne Berry i Slim in 6 ale mogą być też inne. Mam kiepski net i wogóle nie orientuje sie jak ściągać ćwiczenia z tych linków, które podajecie. Gdybym wysłała płyty z kopertą zwrotną i znaczkami czy nagrałybyście mi cos? Ewentualnie jeśli jest to niemożliwe prosze powiedzcie jak kompletnemu laikowi jak ściągać te ćwiczenia?
Jeśli ja zdobędę coś fajnego postaram się odwdzięczyć. Narazie kupiłam 2 płty pilates ale troche nudzą mnie te ćwiczenia i mam fajna płyte aerolates tylko po dwukrotnym odtworzeniu ani drgnie w dvd nie wiem co sie mogło stać?
|
|
|
|
|
#2955 |
|
Raczkowanie
|
zapomniałam dodać, że mam jeszcze kilka płyt z muzyka do aerobiku
|
|
|
|
|
#2956 |
|
Zadomowienie
|
Droga inaxx i inne nowe wizażanki raczej nie wysyłamy płytek bo wiesz jak wyślę tobie to wszyscy będą chcieli i za chwilę będę miała wytwórnię płyt!
Powtarzam raz jeszcze dla tych które nie przeglądają całego wątku na stronie 93 w poście 2775 K A S I A rewelacyjnie i przystępnie wytłumaczyła jak ściągać z megauploada!!!! Naprawdę warto się tego nauczyć bo tu na wątku jest mnóstwo rewelacyjnych filmików i można je z tego mega ściągnąć nawet przy kiepskim necie. A czy jak się nie znasz na kompie też? TEŻ!!!!!!!!!! Ja przyłączyłam się do tego wątku jak miał 30 stron kompletnie zielona i bez pojęcia jak to robić a teraz...wrzucam ściągam i wszystko bez problemu, no cóż trzeba sie troszk ę namęczyć ale warto!!! ŻYCZĘ POWODZENIA. |
|
|
|
|
#2957 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2958 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#2959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2960 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny interesowała by was ta płytka z cichopkową? Jak tak to może uda mi się ją wrzucić dzisiaj wieczorkiem albo jutro rano
P.S. Tylko musicie mi powiedzieć co i jak zrobić Albo dać namiarki, na których stronkach mniej więcej jest to opisane. Bo wiecie film jest w formacie dvd, więc chyba lepiej go najpierw przerobić na avi (z tym sobie powinnam chyba poradzić). Podzielić też chyba dam radę. Ale gorsza sprawa będzie z wrzuceniem na mega... Powiedzcie mi tylko gdzie wejść i co wcisnąć i powinno być ok. A jakbym jeszcze czegoś nie wiedziała to bedę pisać
|
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musisz wejść na www.megaupload.com Tamw przeglądaj wybrać ten plik co masz wrzucić, wpisac maila swojego w polu "Your email", w polu " Please enter a meaningful file de******ion" wpisać jakąs nazwe dla filmu zaznaczyć I accept i kliknąć SEND i gotowe. Pozostałych pól nie trzeba wypełniać No i trzeba czekać aż będzie upload complete i poda ci linka - na tej stronce ci sie wyświetli i potem prześlą ci też na maila Powodzenia
|
|
|
|
|
|
#2963 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie, w podanym poście wszystko ślicznie krok po kroku opisane ( w sam raz dla mnie;p) , ale .... jak robię to "install toolbar" to już któryśraz z kolei wyskakuje i, że ściągam jakiegoś wirusa... to normalne? teżak miałyście? co z tym fantem zrobic?
|
|
#2964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Możemy spróbować tak to malutki pliczek więc ja ci go prześlę na maila. Podaj mi tylko swój adres tzn wyślij prywatną wiadomość i zobaczymy czy wtedy zadziała, bo ja już dawno go ściągłam może jeszcze wtedy nie miał wirusa
|
|
|
|
|
|
#2965 |
|
Zadomowienie
|
Jak wam idzie SLim in 6? Mam nadzieje że nadal ćwiczymy
![]() Ja właśnie zaliczyłam piąty dzień - pierwszy raz Ramp it up Super było Oby tak dalej
|
|
|
|
|
#2966 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiaj robie 5 dzien ale robie tak: tydzien 1- start it up (plus inne cwiczenia), tydzien 2 i 3 -ramp it up(plus inne), tydzien 4,5, i 6 burn it up(plus inne) .. tylko jakas chora jestem ale sie nie poddam i bede cwiczyc mimo choroby (nie mam goraczki to jakos dam rade heh).. a co d otych innych slimow to ja szukalam i jeszcze niegdzie nie znalazlam.. ale bede dalewj szukac.. a co do cwicz razem z nami -musicie byc cierpliwe to wrzuce hihihi bo mi co chwile przerywa 8-/ nie wiem czemu i musze ciagle na nowo wrzucac i jeszcze nic nie wrzucilo mi ... ale cierpliwosci 8-)
|
|
|
|
|
#2967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2968 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym wrzucić na Megaupload TJ Lower Body Jam, ale nie wiem jak podzielić pliki :/ Mam Total Commandera, więc może coś wykombinuję, ale jesli był tu taki temat, to czy mógłby mi ktoś podrzucić numer strony?
A co do Slimów to wczoraj nie robiłam, ale 3 godziny gonitwy po placu zabaw za dzieckim chyba mnie rozgrzeszają?
|
|
|
|
|
#2969 |
|
Raczkowanie
|
Turbo Jam- Lower Body Jam
1. http://www.megaupload.com/?d=ZKHZLBTQ 2. http://www.megaupload.com/?d=18PL2QUD 3. http://www.megaupload.com/?d=2QO3CNID 4. http://www.megaupload.com/?d=KHQXV3V7 5. http://www.megaupload.com/?d=NDOFENCU Dajcie znać czy działa
Edytowane przez Krobka Czas edycji: 2006-09-22 o 14:14 |
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krobka jesteś wspaniała, dziękuje
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

Masz rację, że Ramp it up jest lepsze od pierwszej części, jak dla mnie jest to wyzwanie, mimo, że przed Slimami ćwiczyłam dość intensywnie

Co ze mna jest nie tak? Starzeję sięczy co? ;PP Pozdrawiam
Albo dać namiarki, na których stronkach mniej więcej jest to opisane. Bo wiecie film jest w formacie dvd, więc chyba lepiej go najpierw przerobić na avi (z tym sobie powinnam chyba poradzić). Podzielić też chyba dam radę. Ale gorsza sprawa będzie z wrzuceniem na mega... Powiedzcie mi tylko gdzie wejść i co wcisnąć i powinno być ok. A jakbym jeszcze czegoś nie wiedziała to bedę pisać