Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-18, 22:34   #1381
OtTakaJa
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
O My jak zwykle podobnie
Ano jakoś tak się składa

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 22:39   #1382
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Flanelka_ Pokaż wiadomość
Powiedzmy... impreza
Żeś pojechała konkretem

Imprezy są różne - klub, domówka, koncert w pubie, impreza otwarta, och bosz

Zależnie od możliwości, łapiesz kontakt wzrokowy i się uśmiechasz, ewentualnie podtańcowujesz i też się uśmiechasz, w pubie przy barze zawsze można zagadać o czymkolwiek i się stuknąć do kielona
Stary 2011-06-18, 22:44   #1383
Flanelka_
Raczkowanie

Cytat:
Żeś pojechała konkretem

Imprezy są różne - klub, domówka, koncert w pubie, impreza otwarta, och bosz

Zależnie od możliwości, łapiesz kontakt wzrokowy i się uśmiechasz, ewentualnie podtańcowujesz i też się uśmiechasz, w pubie przy barze zawsze można zagadać o czymkolwiek i się stuknąć do kielona
Wczoraj probowalam tej taktyki na dicho i odnioslam wrazenie ze tredowata jestem.
Flanelka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 22:46   #1384
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Wczoraj probowalam tej taktyki na dicho i odnioslam wrazenie ze tredowata jestem.
A chciałaś kogoś wyrwać, czy chciałaś zapomnieć o eksie?
Stary 2011-06-18, 22:52   #1385
Flanelka_
Raczkowanie

Myślę o byłym, sama widzisz po moich postach ale... Chcę kogoś poznać bo chcę kogoś obdarzyć sobą, nie chcę gierek, chcę poznać kogoś a później kto wie...
Stary 2011-06-18, 23:00   #1386
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Myślę o byłym, sama widzisz po moich postach ale... Chcę kogoś poznać bo chcę kogoś obdarzyć sobą, nie chcę gierek, chcę poznać kogoś a później kto wie...
Bo wiesz, w takich typowo klubowych klimatach łapie się głównie na beztroskę i ogólne wdupiemanie problemów tego świata...a po kobiecie cierpiącej świeżo po rozstaniu, która rozgląda się niby, ale w głowie ma eksa...nie widać radosnego oczekiwania na nowe.

Facet jak pies, wyczuje która się nadaje do tego, żeby do niej podejść.
Stary 2011-06-18, 23:02   #1387
Flanelka_
Raczkowanie

To żeś mi pojechała... ciekawe jak oni to wyczuwają... banda debili.
Stary 2011-06-18, 23:05   #1388
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Przynajmniej ja tak wnioskuję ze swoich doświadczeń Największe powodzenie mam jak nie idę na podryw, minimalne odpicowanie i totalna głupawka na parkiecie

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
To żeś mi pojechała... ciekawe jak oni to wyczuwają... banda debili.
To się widzi. Jeśli ja jestem w stanie stwierdzić że jedna z drugą przyszły na siłę kogoś wyrwać, a najchętniej by się rozpłakały za eksem, to faceci tym bardziej.

Po facetach też widać który przyszedł się nawalić na smutno

Feromony, czy jaka cholera

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

A już jak podchodzisz do chłopa z nastawieniem, że to jest przedstawiciel bandy debili, który na bank skrzywdzi i w ogóle jest tylko do skopania...to nie dziw się, że nie lecą z piskiem po autograf :P
Stary 2011-06-19, 07:08   #1389
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Hej
Wpadłam tylko przeprosić,ze mnie nie było ost...Nauka daj mi ostro po kościach.Jutro ost.egzamin który zawaliłam w ubiegły weekend i spokój.
Dziś historia filozofii (nie wiem jakim cudem) zaliczona na 4+

Moje na wyjeździe integracyjnym,babcia po poznaniu go oszalała na jego punkcie a mama kombinuje już zaproszenie go na obiad żeby tylko móc go poznać...

Ogolnie dziwne rzeczy się ost. dzieją mój telefon dzisiaj (chyba w ramach poinformowania mnie,że czas zacząć nowe życie) spierdzielił się przed egzaminem kasując przy okazji calutką skrzynkę wiadomości...
Chyba faktycznie już czas na nowy początek a nie życie przeszłością a to jest najlepszy znak ku temu...

Więc oficjalnie (obym wytrzymała w tym postanowieniu) koniec z bocznymi znajomościami,rozmyślanie m o eksiątkach i innych niewypalonych przygodach...

Zaczynam wszystko od nowa...krok po kroku...I pierwszy raz w życiu nie przeraża mnie to nawet w minimalnym stopniu chociaż nowy wykazuje dziwne zapędy ale to chyba kwestia czasu i dotarcia

I love it xD

Spadam dalej zakuwać
Miłego wieczoru kochane
PiĘknie kochana Gratuluję ocenki Ja wczoraj wciągnęłam diskotrzaski na girki i poszłam na balety. Dziś ledwo chodzę ale było warto. Pokaż kawałek nogi w szpilce i wszyscy twoi he he A teraz uciekam na siłownię.

A tak poza wszystkim to znów bawię się bez alkoholu Jest super
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 08:58   #1390
pika87
Rozeznanie

cześc dziewczyny, witam was po oblanym piątkowym egzaminie (najprawdopodobniej, ehhh jak pech to pech) oraz piątkowo- sobotnich eskapdach, które zakończyły się 3godzinnym siedzeniem na pogotowiu z całkowitym, ogromnym kacem, co z kolei zaowocowało nogąw gipsie już nawet nie wiem czy śmiać się z tej sytuacji czy płakać z powodu uziemienia w domu przez bajbliższe TYGODNIE. tak naprawdę mam nadzieję, że zaszła ogromna pomyłka i okaze się, że nie muszę nosić gipsu, albo chociaż jakiś mniejszy!!! także jedyne czym mogę się pochwalić to fakt przedniej zabawy w nocy z piątku na sobotę.
jeśli chodzi o eksów i ich wchodzenie w nowe związki zaraz po rozstaniu to chyba są dwie wersje - chęc zapełnienia pustki, lub zwyczajna gotowość do nowego zwiazku bo przeciez to oni z nimi zerwali wię nas nie kochali, to na co mają czekać?

Edytowane przez pika87
Czas edycji: 2011-06-19 o 09:00
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 09:08   #1391
asvr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
cześc dziewczyny, witam was po oblanym piątkowym egzaminie (najprawdopodobniej, ehhh jak pech to pech) oraz piątkowo- sobotnich eskapdach, które zakończyły się 3godzinnym siedzeniem na pogotowiu z całkowitym, ogromnym kacem, co z kolei zaowocowało nogąw gipsie już nawet nie wiem czy śmiać się z tej sytuacji czy płakać z powodu uziemienia w domu przez bajbliższe TYGODNIE. tak naprawdę mam nadzieję, że zaszła ogromna pomyłka i okaze się, że nie muszę nosić gipsu, albo chociaż jakiś mniejszy!!! także jedyne czym mogę się pochwalić to fakt przedniej zabawy w nocy z piątku na sobotę.
jeśli chodzi o eksów i ich wchodzenie w nowe związki zaraz po rozstaniu to chyba są dwie wersje - chęc zapełnienia pustki, lub zwyczajna gotowość do nowego zwiazku bo przeciez to oni z nimi zerwali wię nas nie kochali, to na co mają czekać?
a później sie po paru miesiącach okazuje ze z tą nową to jst dużo gorzej i chcą wrócić do poprzedniej.
od paru miesięcy zauważam, że cieżko znaleźć kogoś tak naprawdę pasującego, każdy ma jakieś dziwne wady :/ a z eks po dwóch latach przerwy ciężko znowu patrzeć na świat razem.
Cholera chyba zostane sama na dlugo :/

"Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy:
z nich zaś największa jest miłość."

asvr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 09:20   #1392
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Ja po imprezie
i czuje sie, to już klasyczne, rozwalona.
Pogadałam z eksem, nie wiem po co, ciągle to samo, "jesteś taka ekstra, mam nadzieję, że ci się ułozy, chce byc twoim przyjacielem " blablabla
Przytulił mnie, nic nie poczułam.

To dlaczego teraz mi źle?
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 09:59   #1393
enjoy89
Zakorzenienie

Dziewczyny zabijcie mnie. Boże jaka idiotka ze mnie. Chcę umrzeć
Stary 2011-06-19, 10:03   #1394
Flanelka_
Raczkowanie

znów któraś pisze o powrotach... znów miałam piękny sen... Idę zapalić!
Stary 2011-06-19, 10:07   #1395
sylllvia89
Wtajemniczenie

kupil mi roze czerowne w piatek,
wczoraj byl na imprezie i juz sie nie odzywa,
nie wiem o co mu chodzi
tak mi miesza w glowie

chore to wszystko

POMÓŻ http://☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/?ref=7683eef
sylllvia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 10:11   #1396
ricca166
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zabijcie mnie. Boże jaka idiotka ze mnie. Chcę umrzeć
co się stało?
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 11:16   #1397
asvr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylllvia89 Pokaż wiadomość
nie wiem o co mu chodzi
tak mi miesza w glowie

chore to wszystko
faceci to sami nie wiedzą czego chcą ;/

Stary 2011-06-19, 11:19   #1398
Flanelka_
Raczkowanie

Mam ochotę nie żyć...
Stary 2011-06-19, 11:54   #1399
impressive20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asvr Pokaż wiadomość
a później sie po paru miesiącach okazuje ze z tą nową to jst dużo gorzej i chcą wrócić do poprzedniej.
od paru miesięcy zauważam, że cieżko znaleźć kogoś tak naprawdę pasującego, każdy ma jakieś dziwne wady :/ a z eks po dwóch latach przerwy ciężko znowu patrzeć na świat razem.
Cholera chyba zostane sama na dlugo :/

dziewczyny bo tak jest z facetami! oni szybko chcą wypełnic pustke i nudę a moze nawet...wstyd! (bo kumple maja dziewczyny ja co?)-wypowiedz pewnego faceta! faceci sa słabi w porównaniu do nas..im faceci sa sami gorzej sie czuja i wychodza z kumplami na imprezy zeby zachlac a najlepiej zaprosic byle jaka dziewczynę oczywiście ładną do życia a potem sie okazuje ze to pomyłka...szlag mnie trafia jak zaczynają się niewinne sygnałki i smski po 3 m-cach czasu ,,co u ciebie słychać?'' ja po rozstaniu usuwam numery telefonów i w znajomych na fejsie a na co mi monitorowanie życia, moich byłych? To moje życie jest ważniejsze od nich . Prosze bardzo łatwo ci było odejść , to potem za mną nie lataj, finito. Dziewczyny, prawda jest taka ze jak rzuci was pierwsza miłość to potem czas leczy zlamane serce i zaczniecie życ inaczej staniecie sie silne i już takich akcji nie bedzie..przynajmniej tak u mnie jest teraz facetów leję, nie zakochuje sie od razu, nie uznaje miłości od pierwszego wejrzenia bo to fikcja, fascynacja trwa kilka miesiecy a potem pojawia sie prawdziwe oblicze związku...co niestety kończy się nienawiścią. Na miłosc przyjdzie czas,ale dajcie czasuTez czekam na miłosć, ale nie szukam jej, żyje chwila i to każdej tutaj życzę.A tak pozatym życie singla jest spokojniejsze

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Mam ochotę nie żyć...
nie mów tak, przyjdą lepsze dni będzie dobrze uwierz w siebie

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
nie wiem o co mu chodzi
tak mi miesza w glowie

chore to wszystko
on cos kręci,czy przypadkiem nie ma jakies innej?a róże nie sa symbolem miłości, dziewczyny to ..faceci sa POPIERD............!!Czeg o to kuźwa nie wykombinuja aby kobietę przyciągnąć jakimiś głupimi kwiatkami!

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Ja po imprezie
i czuje sie, to już klasyczne, rozwalona.
Pogadałam z eksem, nie wiem po co, ciągle to samo, "jesteś taka ekstra, mam nadzieję, że ci się ułozy, chce byc twoim przyjacielem " blablabla
Przytulił mnie, nic nie poczułam.

To dlaczego teraz mi źle?
znowu jakieś tanie teksty faceta faceci sa mistrzami w kłamstwach!

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Ja niestety nie dołączę ani do czerwonokrwistych, ani różowych, bo moje paznokcie u stóp są niebiesko-białe
Eeeh, czy mówiłam już kiedyś, że nienawidzę weekendów?

ja tez nie na szczęście niedługo ide do nowej pracy

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Napisane przez jasmine23 Pokaż wiadomość
Mam tak samo chciałabym zacząć od nowa, poznac kogoś i tez być szczęśliwa, tylko jak? Skoro myśli o byłym zabijają moje poczucie jakiejkolwiek wartości i chęć do życia. Zastanawiam się tylko kiedy to wszystko przestanie mnie ruszać? Ciekawią mnie nowi ludzie i nowe znajomości.... których niestety brak
Chciałabym już zamknąć rozdział z eksem i zacząć żyć tylko dla siebie. To co zrobił i jak się zachowuje pokazuje, ze jest bardzo niedojrzały i ze rzeczywiście lepiej, że to ja z nim nie jestem, niech się ta nowa martwi, bo prędzej czy później odkryje jego grzeszki (a może i nie i będą żyć długo i szczęśliwie ;( ) ehhh... Kiedy w końcu ktoś mnie dostrzeże, kiedy ktoś będzie zabiegał o mnie, kiedy on zrozumie co stracił i co spieprzył? Za sto lat chyba

dziewczyny jak facet był niedojrzałym pustakiem to do samego końca nim będzie to napewno nowa ,,dziewczyna'' go nie zmieni idealizujecie niepotrzebnie, ale w takich chwilach to o czym myśleć prawda? ból daje we znaki. Ja byłym facetom raczej życzę szczęścia, wole by pamiętali mnie jako fajna dziewczynę przy której takiej drugiej nie ma jednego czego zycze źle moim byłym żeby poczuli ten sam ból kiedy traci sie ukochana osobe,bo niestety sa faceci z znieczulicą gdzie ich taki stan uczuc nie rusza,ale chciałabym myśleć że sie mylę..

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Tylko, że facetowi łatwiej jest znaleźć kogoś niż kobiecie. Kobieta nie będzie podchodziła do każdego w miarę interesującego faceta z byle tekstem żeby nawiązać znajomość.

faceci sa mysliwymi, poluja byleby upolowac jakaś kobietę,ale dzieki bogu ze w większości źle trafiają
Stary 2011-06-19, 12:00   #1400
asvr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez impressive20 Pokaż wiadomość
dziewczyny bo tak jest z facetami! oni szybko chcą wypełnic pustke i nudę a moze nawet...wstyd! (bo kumple maja dziewczyny ja co?)-wypowiedz pewnego faceta! faceci sa słabi w porównaniu do nas..im faceci sa sami gorzej sie czuja i wychodza z kumplami na imprezy zeby zachlac a najlepiej zaprosic byle jaka dziewczynę oczywiście ładną do życia a potem sie okazuje ze to pomyłka...szlag mnie trafia jak zaczynają się niewinne sygnałki i smski po 3 m-cach czasu ,,co u ciebie słychać?'' ja po rozstaniu usuwam numery telefonów i w znajomych na fejsie a na co mi monitorowanie życia, moich byłych? To moje życie jest ważniejsze od nich . Prosze bardzo łatwo ci było odejść , to potem za mną nie lataj, finito. Dziewczyny, prawda jest taka ze jak rzuci was pierwsza miłość to potem czas leczy zlamane serce i zaczniecie życ inaczej staniecie sie silne i już takich akcji nie bedzie..przynajmniej tak u mnie jest teraz facetów leję, nie zakochuje sie od razu, nie uznaje miłości od pierwszego wejrzenia bo to fikcja, fascynacja trwa kilka miesiecy a potem pojawia sie prawdziwe oblicze związku...co niestety kończy się nienawiścią. Na miłosc przyjdzie czas,ale dajcie czasuTez czekam na miłosć, ale nie szukam jej, żyje chwila i to każdej tutaj życzę.A tak pozatym życie singla jest spokojniejsze

no właśnie po kilku miesiącach nagle mądrzeje i w ogóle. tragedia.
ja po puierwszym wlasciwie chyba jedynym powaznym związku jak chlopak mnie zostawil po 4 latach to przez rok nie moglam dojsc do siebie, dopiero po roku poszlam na jakąś randke i spotkalam fajnego nowego chlopaka ale wszystko spieprzylam bo myslalam o tamtym.
a teraz juz nie pozwalam sobie sie zakochać i nie mam pozniej z niczym problemu, coś się konczy to nic.
A w ogole wolisz widze nie miec w ogole kontaktu z byłymi?
Mi się podoba, że ja mogę z chłopakami z którymi się spotykalam umówić się na kawe i normalnie porozmawiać, nawet przyjemne to mi sie wydaje mimo ze wiem ze nic nie będzie bo przecież lubimy się, a Wy juz po zerwaniu od razu nie?

Życie singla jest spokojniejsze to prawda i nawet da się przyzwyczaić, ale jak się czasem spotkam z tym moim jedynym na poważnie to zapominamy ze nie jesteśmy razem, dzieje sie co sie dzieje a później jest mi glupio :/

Stary 2011-06-19, 12:19   #1401
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Tylko, że facetowi łatwiej jest znaleźć kogoś niż kobiecie. Kobieta nie będzie podchodziła do każdego w miarę interesującego faceta z byle tekstem żeby nawiązać znajomość.
No, ale od Ciebie też zależy, czy podejdzie, czy nie.
Przyjemne zdarzenia w życiu trzeba prowokować

Cytat:
A ja chyba odechciewam.

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Mi tu.
Hej! Proszę mnie tu nie zniechęcać!
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 12:31   #1402
impressive20
Raczkowanie

Cytat:
no właśnie po kilku miesiącach nagle mądrzeje i w ogóle. tragedia.
ja po puierwszym wlasciwie chyba jedynym powaznym związku jak chlopak mnie zostawil po 4 latach to przez rok nie moglam dojsc do siebie, dopiero po roku poszlam na jakąś randke i spotkalam fajnego nowego chlopaka ale wszystko spieprzylam bo myslalam o tamtym.
a teraz juz nie pozwalam sobie sie zakochać i nie mam pozniej z niczym problemu, coś się konczy to nic.
A w ogole wolisz widze nie miec w ogole kontaktu z byłymi?
Mi się podoba, że ja mogę z chłopakami z którymi się spotykalam umówić się na kawe i normalnie porozmawiać, nawet przyjemne to mi sie wydaje mimo ze wiem ze nic nie będzie bo przecież lubimy się, a Wy juz po zerwaniu od razu nie?

Życie singla jest spokojniejsze to prawda i nawet da się przyzwyczaić, ale jak się czasem spotkam z tym moim jedynym na poważnie to zapominamy ze nie jesteśmy razem, dzieje sie co sie dzieje a później jest mi glupio :/

wiesz ja z moim ..byłym byłam 5 lat temu( nie wierze ze to tyle czasu) nie bylismy długo ze sobą ale wyglądając na to ze bylismy przeznaczeni tak mi sie wydawało, pasowaliśmy do siebie, potem będąc przyjaciółmi chyba do seksu bo na ogół nie chciał sie pokazywać ukrywaliśmy się u mnie w domu a jeszcze wcześniej u niego, tyle ze potem nie było jak..nie przeszkadzało nam to, choc czulismy sie w momentach niezrecznie bo mielismy kogoś,ale moj eks sie zmienił, zaczal kobiety zmieniać jak rekawiczki, podejrzewam ze sie fatalnie z nimi dogadywał bo to ,,milczący klamczuch'', nie ukrywał ze kocha ,,kobiety'', mi potem powiedział ze na mnie nie zalezalo ale nie mogł wybaczyc ze mielismy sie nie znać widziałam po nim jakiś sentyment do mnie, a ja nie mogłam mu wybaczyc ze nie mozemy sprobowac jeszcze raz byc razem on nie chcial,od rozstania postanowilam ze szukam faceta z którym bede szczesliwa a nie na łapac pierwszego lepszego i użalac sie nad sobą bo jestem nieszczesliwa..bo nie chce tak życ...wniosek z tego ze normalnego faceta to ze swieczka szukać,a le grunt to nie tracić nadziei bo życie lubi zaskakiwać. W chwili obecnej byłego sie pozbylam bo i tak postanowiłam by sobie kogos znalazł i ulozył z kims zycie i mysle ze jest na dobrej drodze, z nadzieja ze da mi spokój chodzi mi oto ze faceci miewaja hustawki nastrojów i sa niezdecydowani! Boze po co ty takiego głupka a nie mężczyznę stworzyłeś?
Stary 2011-06-19, 12:50   #1403
zielonejabluszko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
nie pielęgnuję tego w sobie, chciałabym się tego wyzbyć ale to nie jest takie proste bo on mnie naprawde baaardzo zawiódł, strasznie mnie to zabolało, wim, że nikogo do miłości się nie zmusi, ale chyba mógł to jakoś inaczej rozegrać - np.zerwać ze mną wcześniej. ja generalnie jestem bardzo ufna w stosunku do osób mi bliskiech, bardzo się przywiązuję, a w chwili w której zostaję oszukana, a tej sytuacji wyrwana z mojego świata, dotychczasowego życia, to trudno jest mi się z tym pogodzić, bo to zwyczajnie boli. zawsze wtedy męczy mnie sumienie, że dałam się zrobić w h***. myślę, że tak naprawdę i całkowicie zapomnę, kiedy spotkam kogoś innego.
Mam teraz dokładnie te same przemyślenia i to uczucie, że dało się nabrać na piękne słówka...jak ja w ogóle mogłam nie zauważyć tego że coś się zmieniło, a to jest dziwne bo niby zawsze 3małam rękę na pulsie. Chociaż może nie chciałam tego tak naprawdę widzieć? wolałam żyć złudzeniami i wierzyć w coś co nie było prawdziwe? echh

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość
Faceci to dziwne istoty.. prawią o miłości, a zaledwie po kilku miesiącach pocieszają się inną, a ja tak nie umiem, chociażbym chciała to nie potrafię.
Życzyłam mu z całego serca, żeby kiedyś ktoś zranił go tak jak on to zrobił, a widać szykuje się kolejna "wielka" miłość i zamiast niego to ja jestem nieszczęśliwa..
Mój eks pocieszył się od razu po 4,5roku bycia razem. Chociaż też nie jestem pewna tego, że już nie kręcił z tą nową kiedy jeszcze był ze mną
Podobno nie można zbudować szczęścia na czyimś nieszczęściu

Cytat:
Napisane przez jasmine23 Pokaż wiadomość
Mam tak samo chciałabym zacząć od nowa, poznac kogoś i tez być szczęśliwa, tylko jak? Skoro myśli o byłym zabijają moje poczucie jakiejkolwiek wartości i chęć do życia. Zastanawiam się tylko kiedy to wszystko przestanie mnie ruszać? Ciekawią mnie nowi ludzie i nowe znajomości.... których niestety brak
Chciałabym już zamknąć rozdział z eksem i zacząć żyć tylko dla siebie. To co zrobił i jak się zachowuje pokazuje, ze jest bardzo niedojrzały i ze rzeczywiście lepiej, że to ja z nim nie jestem, niech się ta nowa martwi, bo prędzej czy później odkryje jego grzeszki (a może i nie i będą żyć długo i szczęśliwie ;( ) ehhh... Kiedy w końcu ktoś mnie dostrzeże, kiedy ktoś będzie zabiegał o mnie, kiedy on zrozumie co stracił i co spieprzył?Za sto lat chyba
Też chciałabym już przestać to rozpamiętywać, zamknąć to co było i po prostu zacząć normalnie żyć tylko to jest takie ciężkie i trudne

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
"jesteś taka ekstra, mam nadzieję, że ci się ułozy, chce byc twoim przyjacielem " blablabla
Po zerwaniu usłyszałam coś podobnego " na pewno Ci się wszystko ułoży, bo dobra dziewczyna z Ciebie, chcę Cię znać" itd. itd

I dostałam wskazówkę, bo podobno nie dawałam mu w związku wystarczająco uczucia " na pewno sobie ułożysz życie z innym i przynajmniej mu okażesz uczucia nie zmarnuj tego! bo facet też tego potrzebuję"

Cytat:

dziewczyny jak facet był niedojrzałym pustakiem to do samego końca nim będzie to napewno nowa ,,dziewczyna'' go nie zmieni idealizujecie niepotrzebnie, ale w takich chwilach to o czym myśleć prawda? ból daje we znaki. Ja byłym facetom raczej życzę szczęścia, wole by pamiętali mnie jako fajna dziewczynę przy której takiej drugiej nie ma jednego czego zycze źle moim byłym żeby poczuli ten sam ból kiedy traci sie ukochana osobe,bo niestety sa faceci z znieczulicą gdzie ich taki stan uczuc nie rusza,ale chciałabym myśleć że sie mylę..

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

faceci sa mysliwymi, poluja byleby upolowac jakaś kobietę,ale dzieki bogu ze w większości źle trafiają
Bardzo mądrze napisane

Ja strzałkę i smsa podobnej treści dostałam po 2msc, ale nie odpisałam i jest cisza.
Też od razu pozbyłam się eksa ze wszystkich komunikatorów, portali ale od czasu do czasu jeszcze kusiło żeby zajrzeć

Hehe i to jest choć trochę pocieszające

zielonejabluszko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 12:55   #1404
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cytat:
znowu jakieś tanie teksty faceta faceci sa mistrzami w kłamstwach!
Myslę, że nie do konca jest to kłamstwo. Jeśli chodzi o przyjaźń między nami, to takowa była praktycznie od zawsze. Ale ja chyba nie mam siły na zabawe w przyjaźń. Nie rozumiem dlaczego mnie to tak ruszyło, skoro wiem, że nic do niego nie czuje, żadnych motylków, jakiegoś pociągu.
Sentyment?
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 12:59   #1405
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ricca166 Pokaż wiadomość
co się stało?
Wylądowałam w łóżku z eksem.

A miałam go wczoraj nie widzieć w ogóle, ale takie byłyśmy z siostrą pijane, że ona sama zaproponowała pójście do 'naszego' klubu, mimo, że za nim nie przepada. No i stało się był tam... podszedł od razu jak mnie zobaczył.
Stary 2011-06-19, 13:11   #1406
asvr
Zadomowienie

Cytat:

A miałam go wczoraj nie widzieć w ogóle, ale takie byłyśmy z siostrą pijane, że ona sama zaproponowała pójście do 'naszego' klubu, mimo, że za nim nie przepada. No i stało się był tam... podszedł od razu jak mnie zobaczył.
Ja też, i uważasz ze to cos az tak złego?
Warto było?

Stary 2011-06-19, 13:17   #1407
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:

Pamiętaj nigdy więcej

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 13:21   #1408
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329
Konto usunięte

Cytat:
nie wiem o co mu chodzi
tak mi miesza w glowie

chore to wszystko
chyba miałaś inne postanowienia?

Cytat:
Napisane przez zielonejabluszko Pokaż wiadomość
Mój eks pocieszył się od razu po 4,5roku bycia razem. Chociaż też nie jestem pewna tego, że już nie kręcił z tą nową kiedy jeszcze był ze mną
Podobno nie można zbudować szczęścia na czyimś nieszczęściu
ja też w to wierze
pewnie pisałaś, ale już nie pamiętam, on nadal jest z tą nowa?

Cytat:

po pierwsze:
po drugie: co teraz zamierzasz? w ogóle, pogadaliście rano czy jest 'niewiadomoco'?
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 13:22   #1409
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Warto było?
Ja też kiedyś przespałam się już z eks facetem, żałuje strasznie i wiem, że to do niczego nie prowadzi. Szczególnie, że ja coś do niego czułam a On się świetnie bawił potem się szybko ogarnęłam i przestaliśmy się kontaktować, chociaż On chętnie by mnie do swojego łożka wpuścił od czasu do czasu

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 13:26   #1410
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Warto było?
Nie uważałabym tego za coś złego, gdybym się już z niego wyleczyła. Nie wiem czy było warto... napewno nie było to warte tego co będę teraz przeżywać. Od dwóch tygodni się do niego nie odzywałam i on też, tak dobrze mi szło. Ale chociaż przez chwilę był blisko...

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość

Pamiętaj nigdy więcej
Wiem

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27608514]po pierwsze:
po drugie: co teraz zamierzasz? w ogóle, pogadaliście rano czy jest 'niewiadomoco'?[/QUOTE]

Nie gadaliśmy o tym, zachowywaliśmy się jakby to było normalne... on tylko powiedział jak wychodził, żebym pamiętała, co on o mnie myśli, nie zależnie od tego co się stanie. Ja wiem, że nic to nie zmieni. On chce żebym była jego przyjaciółką. Sic!

Teraz mam takie myśli, że wykorzystał to, że mam słabość do niego... on doskonale o tym wie. Ale to w sumie wina nas obojga, oboje byliśmy pijani.

Boże... dziewczyny on mi takie rzeczy mówił, że tęsknił, że myśli o mnie codziennie i nieraz chciał się odezwać, ale ja mu kiedyś powiedziałam, że jak pisze to czuje się tylko gorzej i on nie chciał żebym ja się gorzej czuła. Że wyszedł z nadzieją, że mnie zobaczy. Jednocześnie mówił to wszystko, i oboje wiedzieliśmy, że to i tak nic nie zmieni.
Nie wierzę po prostu. Przytulał mnie, głaskał po głowie, całował, był przy mnie... a ja myślałam, że umrę z tą świadomością, że to już pewnie ostatni raz, że nigdy więcej tak nie będzie.

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2011-06-19 o 13:29
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości