Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-19, 12:01   #3751
Mamba_2008
BAN stały

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Ale u mnie hałas Mam stary piekarnik i wlączyłam termoobieg. Piekarnik próbuje na spacer wyjść
Mamba_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 13:04   #3752
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mamba_2008 Pokaż wiadomość
Ale u mnie hałas Mam stary piekarnik i wlączyłam termoobieg. Piekarnik próbuje na spacer wyjść
Smycz mu załóż.

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Dobra powoli zmykam się szykować. Jedziemy nad morze
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 14:51   #3753
Mamba_2008
BAN stały

No jestem po obiedzie. Chcieliśmy sie z mężem wybrać na jarmark średniowieczny na rynek no ale zaczęło jak na złość lać. No ale nie wszystko stracone wieczorkiem wyskoczymy na basen pozrzucać parę kilogramów Coś cisza na forum

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Zasypiam Dziewczyny gdzie jesteście?
Stary 2011-06-19, 15:51   #3754
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Dobra powoli zmykam się szykować. Jedziemy nad morze
Ale fajnie, też bym chciała! Niestety morze mam 800 km stąd.

Cytat:
No jestem po obiedzie. Chcieliśmy sie z mężem wybrać na jarmark średniowieczny na rynek no ale zaczęło jak na złość lać.
Ooo ciekawy jarmark, a to z jakieś okazji go zorganizowali czy zawsze taki jest?

Ja zjadłam trochę makreli i idę robić placki ziemniaczane małżowi. Te z torebki na wypróbowane, przynajmniej mniej roboty, oby były dobre.
Stary 2011-06-19, 18:05   #3755
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość
Ooo ciekawy jarmark, a to z jakieś okazji go zorganizowali czy zawsze taki jest?
Co roku jest organizowany taki średniowieczny jarmark. Na szczęście udało nam się wybrać i właśnie wróciłam. Pooglądaliśmy sobie walki i tańce a potem poszliśmy na deser. Ja zamówiłam Zielono Mi a TŻ Chwile zapomnienia. Było pyszne

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

dobra ja sobie utnę małą drzemkę pojawię się jak będzie nas więcej Buźka
Stary 2011-06-19, 18:22   #3756
Karinio
Zakorzenienie

Wróciłam Wprawdzie niewiedzieliśmy czy pojedziemy przez pogode, ale mąż namawiał, wiec wziełam pupe w troki i pojechaliśmy. Dojechaliśmy to troszke padało, ale za chwile przestało i było dosyć ciepło, minus był wiatr.
Idąc nad morze przechodzimy przez mini lasek, noi mąż znalazł 3 szyszki na jednym patyku tzn złączone i stwierdził że weźmiemy do domu i sobie gdzieś powiesimy. Potem Wam foty pokaze. Nad morze pływali na deskach z takimi hm latawcami al'a batman, też mamy foty to pokaże. Nawdychaliśmy jodu i wróciliśmy i jesteśmy
Stary 2011-06-19, 18:26   #3757
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam Wprawdzie niewiedzieliśmy czy pojedziemy przez pogode, ale mąż namawiał, wiec wziełam pupe w troki i pojechaliśmy. Dojechaliśmy to troszke padało, ale za chwile przestało i było dosyć ciepło, minus był wiatr.
Idąc nad morze przechodzimy przez mini lasek, noi mąż znalazł 3 szyszki na jednym patyku tzn złączone i stwierdził że weźmiemy do domu i sobie gdzieś powiesimy. Potem Wam foty pokaze. Nad morze pływali na deskach z takimi hm latawcami al'a batman, też mamy foty to pokaże. Nawdychaliśmy jodu i wróciliśmy i jesteśmy
fajnie
tez mam szyszki w domu co maja kilka lat
lepiej sie czujesz?
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-19, 18:44   #3758
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
fajnie
tez mam szyszki w domu co maja kilka lat
lepiej sie czujesz?
Nom
O prosze Nasze póki świeże, to pachną.
A ja się źle czułam??? AAaa chyba wiem o co Ci chodzi
Nadal okresu brak ( 35 dzień cyklu ), nad morzem brzuch mnie lekko pobolewał myslałam że dostane, ale narazie nie mam. No, ale dzień się jeszcze nie skończył.

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Co roku jest organizowany taki średniowieczny jarmark. Na szczęście udało nam się wybrać i właśnie wróciłam. Pooglądaliśmy sobie walki i tańce a potem poszliśmy na deser. Ja zamówiłam Zielono Mi a TŻ Chwile zapomnienia. Było pyszne
dobra ja sobie utnę małą drzemkę pojawię się jak będzie nas więcej Buźka
O prosze, to musi być fajnie na takim jarmarku A desery smakowo jakie były?? Miłej drzemki o ile jeszcze drzemiesz.

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Ale fajnie, też bym chciała! Niestety morze mam 800 km stąd.
Ja zjadłam trochę makreli i idę robić placki ziemniaczane małżowi. Te z torebki na wypróbowane, przynajmniej mniej roboty, oby były dobre.
Oj, to kawałek drogi masz nad morze.
Brrr maklere, nie lubie ale placki za to tak. Dawno nie jadłam.
Stary 2011-06-19, 19:05   #3759
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Nom
Nadal okresu brak ( 35 dzień cyklu ), nad morzem brzuch mnie lekko pobolewał myslałam że dostane, ale narazie nie mam. No, ale dzień się jeszcze nie skończył.

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

O prosze, to musi być fajnie na takim jarmarku A desery smakowo jakie były?? Miłej drzemki o ile jeszcze drzemiesz.

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Oj, to kawałek drogi masz nad morze.
Brrr maklere, nie lubie ale placki za to tak. Dawno nie jadłam.
poszlam powachac nasze chyba juz nie pachna ale mam tez katar
wczoraj nas odwiedzili koledzy meza pytali sie kilka razy czy jestem w ciazy no bo pic nie moge az potem popatrzylam na brzuch czy nie przytylam
Stary 2011-06-19, 19:07   #3760
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj nas odwiedzili koledzy meza pytali sie kilka razy czy jestem w ciazy no bo pic nie moge az potem popatrzylam na brzuch czy nie przytylam
Pewnie się fajnie wysuszyły wasze szyszki. Mój mąż mówił na nie sysunie
I co im powiedziałaś???
Stary 2011-06-19, 19:10   #3761
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie się fajnie wysuszyły wasze szyszki. Mój mąż mówił na nie sysunie
I co im powiedziałaś???
prawde, ze nie a oni, ze przyjda na pepkowe i , ze to bedzie ich pierwsze
z bajeczki ta sysunia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-19, 19:14   #3762
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
prawde, ze nie a oni, ze przyjda na pepkowe i , ze to bedzie ich pierwsze
z bajeczki ta sysunia
juz by chcieli na darmową wódke przyjść
No właśnie mówił mi, że to z bajki ale nie pamiętał z której
Stary 2011-06-19, 19:20   #3763
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
juz by chcieli na darmową wódke przyjść
No właśnie mówił mi, że to z bajki ale nie pamiętał z której
z Epoki lodowcowej
no wlasnie chcieli przyniesc swoja
Stary 2011-06-19, 19:22   #3764
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
z Epoki lodowcowej
no wlasnie chcieli przyniesc swoja
Aaaaa, dziękuje Przekazałam dalej tzn mezowi powiedział: aha
Zamulony, bo drzemał jak mamba
Aaa, jesli swoją wódke chcieli przynieść,to już inna sprawa.
Stary 2011-06-19, 19:24   #3765
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaa, dziękuje Przekazałam dalej tzn mezowi powiedział: aha
Zamulony, bo drzemał jak mamba
Aaa, jesli swoją wódke chcieli przynieść,to już inna sprawa.
nie doczekaja sie
to mowil ten leniwiec moj mezus tez wczesniej drzemal pogoda u nas okropna
Stary 2011-06-19, 20:35   #3766
eff8
Zakorzenienie

Ja tylko na chwilkę
Tak pisałyście o tych gołąbkach że aż zrobiłam sobie ochotę i dziś na obiad zjadłam oczywiście nie robiłam tylko byliśmy w barze na obiedzie

Cytat:
Nom
hehe co Ty nam tu za szyfry wysyłasz prawie nie przeczytałam Wyjaśniło się już ?

Cytat:
Napisane przez evelineau
hehe ja pewnie tez pierwsze co popatrzyłabym na brzuch czy mi przypadkiem się nie zwiększył

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 21:27   #3767
Mamba_2008
BAN stały

Hej pisze na półprzytomna Mąż mnie obudził z tej drzemki bo spałabym i spała. Jeszcze chwilkę popisze i zmykam spać. Taki jakiś dzisiaj dzień

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:

Już wstałam a co do deserów ja miałam kiwi z mango i ananasem plus bita śmietana polewa i lody a maż espresso z bitą ś., lodami i ciasteczkami
Stary 2011-06-19, 21:29   #3768
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
Co roku jest organizowany taki średniowieczny jarmark.
To super, chciałabym pójść na taki. U mnie w Gliwicach nic ciekawego się nie dzieje nigdy. Mamba a skąd Ty jesteś jeśli mogę spytać?

Cytat:
Pokaż pokaż foty

A u nas leniwa niedziela, ja przeczytałam w końcu do końca książkę a mąż cały dzień gra na kompie, jak ja tego nie lubię. Nic wtedy dla niego nie istnieje, a ładna pogoda była, ale nie chciał iść na rower. Zresztą ja byłam strasznie śpiąca cały dzień, ale jakby mi się tak nie chciało spać to bym go wykopała na dwór.

A wy lubicie książki?? ja czytam albo przed snem albo rano, albo w weekendy. Chciałabym mieć więcej czasu na czytanie, ale jak czytam to mam wrażenie że dzień marnuję.
Moje preferencje to książki w których akcja dzieje się w krajach orientu np. Indie (przeważnie), albo w Chinach czy Japonii, albo w Egipcie, Tunezji itp, albo takie gdzie ludzie emigrują z takich krajów i muszą sobie poradzić w innym państwie. A najlepiej jeszcze jak się dzieją w dawnych czasach. Może dlatego że ciągnie mnie do takich krajów, chciałabym polecieć do Indii. Kiedyś w Londynie pracowałam u rodziny hinduskiej więc trochę liznęłam ich kultury. Podobała mi się ich muzyka, stroje, piękne rzeczy, materiały, meble, język jakim się posługiwali, kolory, a to była tylko namiastka takiej egzotyki która mnie pociąga.
Połknęłam ostatnio 2 książki Lindy Holeman tj "Ptaszyna" (akcja w Anglii i Indiach) i dziś skończyłam "Księżycową Klatkę" (akcja w Afganistanie, Indiach i w Anglii). W sklepach są jeszcze 2 następne jej książki, ale nie ma ich w bibliotece. :/
Chciałabym mieć biblioteczkę książek moich ulubionych, albo takich które chcę przeczytać ale szkoda mi kasy na ich kupowanie skoro większość z nich jest w bibliotece.

Zmykam się kąpać i biorę następną książkę do czytania.

Edytowane przez Ariena
Czas edycji: 2011-06-19 o 21:34
Ariena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 21:47   #3769
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilkę
Tak pisałyście o tych gołąbkach że aż zrobiłam sobie ochotę i dziś na obiad zjadłam oczywiście nie robiłam tylko byliśmy w barze na obiedzie
Ja miałam dzisiaj na obiad sałatkę Cesar tylko zamiast filetów z kurczaka zrobiłam udka w piekarniku

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
T
A wy lubicie książki?? ja czytam albo przed snem albo rano, albo w weekendy. Chciałabym mieć więcej czasu na czytanie, ale jak czytam to mam wrażenie że dzień marnuję.
Moje preferencje to książki w których akcja dzieje się w krajach orientu np. Indie (przeważnie), albo w Chinach czy Japonii, albo w Egipcie, Tunezji itp, albo takie gdzie ludzie emigrują z takich krajów i muszą sobie poradzić w innym państwie. A najlepiej jeszcze jak się dzieją w dawnych czasach. Może dlatego że ciągnie mnie do takich krajów, chciałabym polecieć do Indii. Kiedyś w Londynie pracowałam u rodziny hinduskiej więc trochę liznęłam ich kultury. Podobała mi się ich muzyka, stroje, piękne rzeczy, materiały, meble, język jakim się posługiwali, kolory, a to była tylko namiastka takiej egzotyki która mnie pociąga.
Połknęłam ostatnio 2 książki Lindy Holeman tj "Ptaszyna" (akcja w Anglii i Indiach) i dziś skończyłam "Księżycową Klatkę" (akcja w Afganistanie, Indiach i w Anglii). W sklepach są jeszcze 2 następne jej książki, ale nie ma ich w bibliotece. :/
Chciałabym mieć biblioteczkę książek moich ulubionych, albo takich które chcę przeczytać ale szkoda mi kasy na ich kupowanie skoro większość z nich jest w bibliotece.

Zmykam się kąpać i biorę następną książkę do czytania.
Ja uwielbima i czytam bardzo dużo i nie mam wrażenia że marnuje czas. To na pewno lepsza forma rozrywki dla mnie niż telewizor. Ostatnio przeczytałam kolejną część sagi o szwedzkim kryptologu z zamiłowania znawcy win który dużo podróżuje i zawsze zostaje wplątany w niesamowite wydarzenia. Dzięki tym ksiązką odświeżyłam wiedzę o pismach starożytnych, o filozofii Pitagorasa czy też o zwyczajach starożytnego Egiptu wraz z jego paletą faraonów i bogów. Czytam przeważnie kryminały bo je uwielbiam.

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:

hehe ja pewnie tez pierwsze co popatrzyłabym na brzuch czy mi przypadkiem się nie zwiększył
Rany ja to już bym miała w głowie śrubkę wkręconą że czas się sobą porządnie zająć. Przyznam się wam do czegoś. Na tej konferencji/impre ezie co byłam miałam robioną analizę całego ciała. Taka specjalna waga gdzie staje sie na boso . Wykazało mi że mam niedowagę i ogólnie bak tłuszczu w organiźmie przez co gromadzę wodę i czuję się taka opuchnięta. Kazał mi jeść 1400 kcal i cały dzień leżeć :glupek: Jak dla mnie awykonalne bo ja jak sie patrzę w lustro to same zwały widzę

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Dobra mi sie znowu oczęta zamykają więc idę na białą salę pośnić o namiętnym seksie To dobrej nocki życzę miłe panie i do jutra

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-19, 23:03   #3770
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
nie doczekaja sie
to mowil ten leniwiec moj mezus tez wczesniej drzemal pogoda u nas okropna
I bardzo dobrze.
AAaaaaa, dobrze wiedzieć. Te chłopy tak mają
U nas też była taka nijaka, niby ciepło ale ten wiatr i momentami deszcz.

Cytat:
Ja tylko na chwilkę
To zazdraszczam tych gołąbków, które zjadłaś. No, ale były dobre??Tak?

Cytat:
hehe co Ty nam tu za szyfry wysyłasz prawie nie przeczytałam Wyjaśniło się już ?
Szprytna jestem Nie Nic się nie wyjaśniło, nadal cisza i brak @.

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Hej pisze na półprzytomna Mąż mnie obudził z tej drzemki bo spałabym i spała. Jeszcze chwilkę popisze i zmykam spać. Taki jakiś dzisiaj dzień
Najwidoczniej ciężki dzisiaj dzień, bo Ty drzemałaś, mój mąż drzemał, evy mąż też. Jak jechaliśmy spowrotem, to też mi się film urywał.

Cytat:
Już wstałam a co do deserów ja miałam kiwi z mango i ananasem plus bita śmietana polewa i lody a maż espresso z bitą ś., lodami i ciasteczkami
Mniam pyszne jedliście desery.

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

O i ariena cały dzień była śpiąca. Wrzuce Wam jutro fotki Obiecuje
A co do książek, kiedyś bardzo lubiłam czytać książki. Wypożyczałam po dwie, trzy. A teraz, zero, nic.

W tv u nas leci właśnie Final Destination 3. Wszystkie częście oglądałam.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-06-19 o 22:55
Stary 2011-06-20, 08:41   #3771
Mamba_2008
BAN stały

Ja tu myślałąm że będę musiała nadrabiać niewiadomo ile a tutaj cisza No cóż czekam na Was dziewczyny
Stary 2011-06-20, 08:58   #3772
eff8
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Rany ja to już bym miała w głowie śrubkę wkręconą że czas się sobą porządnie zająć. Przyznam się wam do czegoś. Na tej konferencji/impre ezie co byłam miałam robioną analizę całego ciała. Taka specjalna waga gdzie staje sie na boso . Wykazało mi że mam niedowagę i ogólnie bak tłuszczu w organiźmie przez co gromadzę wodę i czuję się taka opuchnięta. Kazał mi jeść 1400 kcal i cały dzień leżeć :glupek: Jak dla mnie awykonalne bo ja jak sie patrzę w lustro to same zwały widzę

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Dobra mi sie znowu oczęta zamykają więc idę na białą salę pośnić o namiętnym seksie To dobrej nocki życzę miłe panie i do jutra
może masz jakieś lustro zepsute
No i co śnił Ci się ten namiętny seks?

Cytat:
Napisane przez Karinio
To zazdraszczam tych gołąbków, które zjadłaś. No, ale były dobre??Tak?
dobre ale nie ma jak u mamy

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Ja tu myślałąm że będę musiała nadrabiać niewiadomo ile a tutaj cisza No cóż czekam na Was dziewczyny
No to ja już jestem

Stary 2011-06-20, 09:08   #3773
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Witam

może masz jakieś lustro zepsute
No i co śnił Ci się ten namiętny seks?
No to ja już jestem
oo
Hej
No niestety żaden przystojniak i żaden seks mi się nie śnił nawet nie pamietam swojego snu bo kilka razy mnie ktoś z niego wyrwał. Najpierw budzik, potem śmieciarze trąbiący pod blokiem a na samym końcu Gaja moja kotka Co do zepsucia to nie lustro tylko bardziej moje oczy współpracujące z mózgiem - tak już mam
Stary 2011-06-20, 09:12   #3774
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
oo
Hej
No niestety żaden przystojniak i żaden seks mi się nie śnił nawet nie pamietam swojego snu bo kilka razy mnie ktoś z niego wyrwał. Najpierw budzik, potem śmieciarze trąbiący pod blokiem a na samym końcu Gaja moja kotka Co do zepsucia to nie lustro tylko bardziej moje oczy współpracujące z mózgiem - tak już mam
Ja mam niestety podobnie cały czas czuje że jestem za gruba - a w rzeczywistości każdy mi mówi że jestem chuda i nie widać że byłam w ciąży - a ja to widzę

Stary 2011-06-20, 09:20   #3775
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Ja mam niestety podobnie cały czas czuje że jestem za gruba - a w rzeczywistości każdy mi mówi że jestem chuda i nie widać że byłam w ciąży - a ja to widzę
Takie już nasze głowy Choć czasami niebezpieczne bo ja miałam parę lat temu zaczątki anoreksji, ale moi rodzice szybko zauważyli co się dzieje i zaczęli działać
Stary 2011-06-20, 09:24   #3776
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Takie już nasze głowy Choć czasami niebezpieczne bo ja miałam parę lat temu zaczątki anoreksji, ale moi rodzice szybko zauważyli co się dzieje i zaczęli działać
No to było już dość poważnie dobrze że rodzice wzięli się do roboty

właśnie wcinam paluszki

kurde robi się zimno a ja mam w sobotę wesele siostry

Edytowane przez eff8
Czas edycji: 2011-06-20 o 09:29
Stary 2011-06-20, 09:31   #3777
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Jak patrzę na to z perspektywy czasu to byłam strasznie głupia ale wtedy wydawało mi się że jetem mega gruba

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Kurde mój maż doprowadza mnie czasami do szału Gdzie się rozbierze tam zostawi ciuchy, zjadł śniadanie i nie posprzątał za sobą. Ja nie mam na czole wypisane osobista sprzątaczka.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-20, 09:34   #3778
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Jak patrzę na to z perspektywy czasu to byłam strasznie głupia ale wtedy wydawało mi się że jetem mega gruba

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Kurde mój maż doprowadza mnie czasami do szału Gdzie się rozbierze tam zostawi ciuchy, zjadł śniadanie i nie posprzątał za sobą. Ja nie mam na czole wypisane osobista sprzątaczka.
a ile miałaś wtedy lat??

Nie przejmuj się... Ja to nie przywiązuje aż takiej wagi do takich rzeczy (nie jestem jakąś straszną czyścioszką jeśli chodzi o mieszkanie) i przynajmniej nie potrzebnie się nie denerwuje
Sama rozrzucam ciuchy

Stary 2011-06-20, 09:43   #3779
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

no wlasnie mi sie nie zwiekszyl

Cytat:
I bardzo dobrze.
AAaaaaa, dobrze wiedzieć. Te chłopy tak mają
U nas też była taka nijaka, niby ciepło ale ten wiatr i momentami deszcz.

Szprytna jestem Nie Nic się nie wyjaśniło, nadal cisza i brak @.

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Najwidoczniej ciężki dzisiaj dzień, bo Ty drzemałaś, mój mąż drzemał, evy mąż też. Jak jechaliśmy spowrotem, to też mi się film urywał.

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

O i ariena cały dzień była śpiąca. Wrzuce Wam jutro fotki Obiecuje
ok pamietaj, ze obiecalas
moze dzis sie wyjasni
u mnie wczoraj to caly czas bylo deszczowo i burzowo
Cytat:
oo
Hej
mnie obudzilo walenie mlotkiem i wiertarka przy otwartych drzwiach wiec huk byl na caly blok kiedys sie przejde do tego sasiada bo nie wytrzymam

zrobilam cos czego bede zalowaci uwazam, ze jestem za dobra

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
moi rodzice tez mysla, ze ja mam

Cytat:

właśnie wcinam paluszki

kurde robi się zimno a ja mam w sobotę wesele siostry
do soboty daleko jeszcze wiec pogoda napewno sie zmieni bede sie modlic z Toba o pogode bo jak bedzie padac to bede stac 12h na deszczu przez zbyt dobre serce i w niedziele to samo

Cytat:

nawet nie wiesz jak mnie takie cos tez denerwuje ale ja to nawet okruszki zauwaze
Stary 2011-06-20, 09:43   #3780
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
zrobilam cos czego bede zalowaci uwazam, ze jestem za dobra
hmm co takiego zrobiłaś??
I czemu tak uważasz

A tak w ogóle to cześć

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości