|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Cytat:
![]() ![]() My wróciliśmy - bez rewelacji ZOO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2552 |
Raczkowanie
|
kończę psychologię na UAM-ie... w sumie nie mówię o tym ;D zawsze słyszę, że pewnie wiesz kim jestem i wiesz co myślę ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z muzyki to różnie, najchętniej po prostu dobrej muzyki, a nie jakiegoś elektronicznego g.ówna, nie wsiowego disco-polo. Zespołami to nie podam, bo nie znam w zasadzie ![]() A taka moja-moja muzyka to poezja śpiewana-Kaczmarski i Grechuta.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
Lin, ja studiowałam we wro i przez całe studia wybierałam się do tamtejszego ZOO i wybrać się nie mogłam
![]() ![]()
#2555 |
Zakorzenienie
|
FlightlessBird piękna jest ta suknia
![]() tylko do mojego wzrostu nie pasuje coś takiego;/ ale moja wymarzona to jest taka skroma ![]() Jeny ja też bym chciałą do zoo iść ![]()
#2556 |
Zakorzenienie
|
Tak nagadałyście, że w czwartek jedziemy z TŻ do ZOO w Ostravie z jego siostrzenicą
![]() ![]() Teraz czytam zagadnienia na egzamin i zaczynam się bać. Podobno egzamin banalny, bo czasem zdąrzysz powiedzieć 2 słowa po czym profesor przerywa i gada resztę, ale stres mimo to jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
koniecznie!
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Rozeznanie
|
Witam Was dziewczyny
![]() 3 raz się zabieram do pisania do Was i mam nadzieje że wkońcu mi się uda( przed chwilą był u Nas rachmistrz spisowy) aguśliczna sukienka brawo!! warta swojej ceny ![]() FlightlessBirdbardzo ładny fason sukienki Co do filmowania nocy poślubnej nie chciałąbym żeby ktoś obcy kręcił mi się po sypialni.... Dobrze że ja mam swojego TŻ cały czas obok także nie jestem wygłodniała ![]() NAUGHTYxANGEL ale już wszystko ok z TŻ tak? pogodzeni ![]() AleksandraKGu witam Cię ![]() a teraz pochwalę się i poopowiadam jak z weselem ![]() ![]() ![]() p.s. przepraszam że tak się rozpisałam;0
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-06-19 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
Na TVNie zaraz leci Galimatias, czyli kogel-mogel II - widziałam to już ogrom razy, ale mogę bez końca
![]() ![]() Dobrejnocy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam na zdjęcia ![]() ![]() FlightlessBird będę 3mala kciuki ![]() ale tu cisza dziś;p
![]() |
#2561 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tymi lampionami świetny pomysł ![]() ![]()
![]() |
#2563 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję 4! ![]() ![]() Też bym chciała te lampiony... Piękny widok jak tak się wznoszą w górę ![]() Czekamy na zdjęcia z niecierpliwością ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
Ja ostatnio gadałam z tżem na temat oprawy muzycznej i też wolę dja.. Ciężko jest znaleźć fajny, ładnie grający zespół.. Plus do tego często jest tak, że śpiewają pół godziny, potem 15 minut przerwy i tak w kółko.. A dj to puści muzykę i może sobie i tak wtedy jeść.. No i ma się pewność że piosenki nie będą źle zaśpiewane, a z zespołem to nigdy nic nie wiadomo.. Aaa no i dj zagra praktycznie każdą muzykę jaką się chce, a zespół musi się nauczyć utworów i nie zawsze ma w repertuarze to co para chce..
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój Tż też ich bardzo lubi a zwłaszcza Gerchutę ![]() Ja mam bardzo rozbieżne gusta co do muzyki. Jedynie czego nie lubię to metalu, disco polo Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle to witam Was ![]() ![]() Co do egzaminu to był masakryczny stres ale jakoś poszło i jestem dobrej myśli. Wszystko okaże się w środę czy zdałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
oj wiesz dastin to o takiej tam jednej, ale i tak nie będziesz wiedziała o kogo chodzi bo jej nie znasz ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 | |
Zakorzenienie
|
[AleksandraKGu a to teraz już rozumiem
![]() bardzo ładna ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wróciłam przed chwilą od TŻta i już tęsknię... mogłabym nie wracać i nie chodzi tylko o to, że tęsknie.. ale miałam taką awanturę w domu, że ojciec kazał mi się wynosić, bo nie chce mnie widzieć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2567 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no nic ja uciekam, bo mi się strasznie niedobrze przez to wszystko zrobiło ![]() ![]() dobranoc ![]()
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-06-19 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, nie ciekawa sytuacja ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i trzymam kciuki za egzamin ![]() Dziewczyny ja też właśnie się załamałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
od nas właśnie wyszła koleżanka.. pomagałam jej robić ostatnie szlify przy mgr.. zamiast uczyć się na obronę... ![]()
![]() |
#2572 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc nie będzie ciszy. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zbieram się Kobitki na egzamin, miłego dnia ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do tego drugiego to też próbowałam, nieraz ![]() ![]() A co do tej biseksualności, to gdzieś czytałam wypowiedź jakiegoś naukowca, że większość kobiet jest biseksualna, ale wybierają z różnych powodów życie z facetem, ale emocjonalnie też są przystosowane do życia z kobietą... Ciekawe czy to prawda, nie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i są ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Witam nową PM ![]() Dzień Dobry po weekendzie! Faktycznie pogoda się spartoliła... wczoraj byliśmy podpisać umowę z zespołem i utargowaliśmy 400 zł i nie będziemy musieli nic dopłacać, nawet jeśli zdecydujemy się, żeby grali też u TŻ pod domem przy jego wyjściu, więc trochę mi lżej ![]() Zabieram się do nauki ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2574 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() BTW mam nadzieje że to zamknie mojemu tacie buzie... Wiece co mi powiedział i to jeszcze przy łamaniu się opłatkiem? "ucz sie ładnie bo Ci pieniążków za darmo dawał nie bede" ![]() a wracając do Twojej siostry to powinnaś przede wszzystkim pogadac z mamą, albo z samą siostrą, że chyba oczywiste że powinna dokładać kase. W końcu wyprowadziła się z domu i założyła swją rodzinę to chyba teraz nie bdezie na garnuszku u rodziców... Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam za taki długi wywód ale jestem tak podminowana, że mam ochotę coś komuś zrobić. ![]() Co do tekstu Twojego taty mia to też niezły... ![]() Ja też nie moge się doczekać kiedy będę pracować i będę im dawać pieniądze bo źle się z tym czuję... A co do pracy t jeszcze bardziej się wkrzyłąm bo byłam dzisiaj w urzędzie u doradcy ![]() ![]() A tak w ogóle to dzień dobry, pogoda masakryczna. No i już lecę bo jestem umówiona do fryzjera. Musdze podciąć kudły ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() malinka 3maj się;* domyslam się jak się czujesz. Musisz wytrzymać jeszcze te 2 lata. Wiem, ze to długo, ale będzie 3mać Cię myśl, że po ślubie będziesz miałą tylko TŻ dla siebie i z nim będziesz żyła a nie z ojcem... wiem, żę łatwo się pisze, ale musisz być silna ![]() Mój tata jest bardzo kochanym człowiekiem, mama oczywiście też. Ale tata się zmienił, bo jeszcze jakieś 10 lat temu strasznie pił i przepijał całą wypłąte... To był dla nas najgorszy okres w życiu... Ale na szczęście zrozumiał co może stracić i jest teraz całkiem innym człowiekiem. Jestem z niego teraz bardzo dumna. dastin my też chcemy pieniążki i zamiast kwiatów toto lotka;p Myśleliśmy nad czymś do domu dziecka, ale u Nas praltycznie nic nie potrzebują. Koleżanka była się pytać. Co do Twojej siostry to współczuje i uwierz, że wiem jak to jest... W Polsce mamy 3 pokoje. W jednym są rodzice, w drugim spałąm ja z wujkiem!!! Bo z nami mieszka, tzn tata przedzielił ten pokój scianą i są 2 takie malutkie, a w 3 mój brat z żoną i 3 dzieci. Mają tam 2 lóżeczka i 2 łóżka. Nie idzie się ruszyć. I na życie prawie nic nie dokłądają... Mój brat jeździ tirem i jak przyjeżdża do domu to zawsze coś przywiezie, ale mója bratowa jest bardzo chytra i wszystko dla siebie... Jak mój brat jej coś powie to dopiero da co nieco na życie... Szkoda tylko tych kochanych dzieci. Mój bratanek ma 8 lat i nawet nie może przyprowadzić kolegów, bo nie ma nawet swojego pokoju. Na szczęście niedługo się wyprowadzają, fakt że będa mieszkać u nas na podwórku, ale mają swój dom. Teraz tylko brakują im meble do salonu. Ale bardzo dużo zaoszczędzili, bo mój tata im to budował i mój TŻ mu pomagał, za ziemie płacić nie musieli, bo to do nas należało. Centralne też mój tata, a elektryke mój brat. tyle dobrego. Moim rodzicą się nie przelewa, dlatego mój tata wyjechał do anglii do mojej siostry, a mama jest w Polsce... ;/ ale za 2 tygodnie wracają do Polski i przeprowadzą się do niemiec jakies 200 km ode mnie ![]() ![]() A moja bratowa taka chytra, a ostatnio dała w prezencie bez okazji mojej mamie patelnie i garnek. Odrazu wiedziałąm, ze to nie jest bezinteresowne... No i teraz sie okazało dlaczego to dała. W lipcu jadą z moim bratek w góry na 5 dni i mama ma z dzieciakami zostać... Kurde ale się rozpiosałąm! Przepraszam;p
#2577 |
Konto usunięte
|
Chyba nigdy nie zrozumiem skąd się to bierze w ludziach, że tylko wszystko dla siebie... Ze mnie się nabijają, bo gdybym mogła to bym wszystko innym oddała i wszystkim się podzieliła (no może poza moimi mini pamiątkami z okresu niemowlectwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Raczkowanie
|
Witajcie w ten deszczowy i wietrzny dzień...
Czytając Wasze posty jakoś tak mi się głupio zrobiło... Ja nie mam takich problemów... Moi rodzice są kochani, starają się jak mogą aby pomóc mnie i mojej młodszej siostrze.. Moi "przyszli teściowe" też do rany przyłóż... czasami się zastanawiam czym sobie na to zasłużyłam... Mnie zaczyna powoli ogarniać stres "przedobronny" ale M. mnie uspokaja, że to tylko formalność... W sumie to wiem, ale mimo wszystko stres jest... A u nas zaczyna się pakowanie... :/ za 2 tygodnie wyprowadzamy się z Poznania do Kołobrzegu, więc trzeba wszystko popakować... a przez 3 lata <od kiedy mieszkamy w tym mieszkaniu>trochę się tego nazbierało... :/ życzę miłego dnia, Wizażanki Ola
#2579 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() malinka, dastin też nie próbowałam i nie jest mi z tym źle;p Dastin widzę że Twoja siostra nie próźnuje, może czas abyś ją uświadomiła że wspólne mieszkanie oznacze też wspólne rachunki?? masz do tego prawo aby wyrazić swoje zdanie ![]() molise wracaj do zdrówka ![]() _kamea_ zespół wziął 5 tys. za dwa dni z dojazdem z krakowa, było ich 6 osób mieli wodzireja, i grali muzykę na żywo a nie jak te marne podróbki zespołów z pamięci organów, mi to się strasznie podobało bo była i i prekusja , gitary, ajć wszystko co porządny zespół powinien mieć, jak przestawali grać to wodzirej między gośćmi zabawiał wszystkich. U nas też pogoda do :dupa: zimno, szaro ... Ja zamiast kwiatów na swój ślub chciałabym albo wino, albo misie. W tamtym roku jak była u Nas w mieście powódz to jakaś PM z wielkopolski przysłała wielki karton pełen przyporów szkolnych, plecaków, zeszytów, strasznie się wzruszyłam dodali piekny list do tego. a wiecie ile radości miały te dzieci które to dostały?? aaa na razie wrzucam zdjęcia sali ;p a dekoracja na samochodzie była identyczna jak na tym zdjęciu z tym że ja ją zrobiłam za 20 zł (koszt na allegro 120 zł)
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-06-20 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No napewno dzieci się cieszyły ![]() ![]() Kurcze ale pięknie ta sala jest ustrojona... Aż mi łezka się w oku zakręciła ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.