|
|
#1441 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
![]() tez wiecznie pisał i miałam momenty ze mogło sie juz to wszystko skończyć..zrozumiałam ze to nie takie proste..dlatego cie rozumiem..
|
|
#1442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1443 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe jaki ten świat mały ja tez mam dokladnie 30 czerwca a wy?
|
|
#1444 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Nie wiem, czy jeszcze któraś mnie pamięta z całą pewnością "nowe" na tym wątku dziewczyny nie kojarzą![]() U mnie dużo zmian. Chyba na lepsze. Po moim głupim incydencie kiedy to dzwoniłam do eksa z płaczem i błagałam o uczucie, o to żeby się nie rozłączał ( o Boże, normalnie żal to jeszcze role się powoli odwracają. Tylko, że...ja chyba przestaje czuć.Ostatnio zaprosił mnie na ciastko po sesji (jakoś się z tego grzecznie wybroniłam), potem wymyślił, że na pewno coś mi się stało z rowerem i musi przyjechać go naprawić, a w ten weekend dzwonił kiedy byłam gdzieś na mieście, ale nie odebrałam, bo nawet nie czułam wibracji. Niby powinno mnie to cieszyć, tym bardziej, że bardzo chciałam z nim być, ale jak już wspominałam...czuję takie nic. Czyżby stał mi się obojętny? To dla mnie zupełnie nowa sytuacja i nie czuje się z nią ani źle, ani dobrze. No i tak jakoś sobię żyję Obecnie szukam pracy na wakacje hehe Myślę, że w październiku będę mogła w 100 proc powiedzieć, że jestem uleczona!!
|
#1445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam świadomośc, że jeżeli się nie ułoży to będzie to tylko i wyłącznie moja zasługa. Nie chodzi o to, że nie będę miała okazji poznac kogokolwiek... nigdy nie miałam problemu z poznawaniem facetów. Chodzi o widmo eksa nade mną. Znowu będę pewnie szukała kogoś takiego jak on, a nie znajdę.
|
|
|
|
#1447 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1448 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
polecam filmy romantyczne ktore dla niepoprawnych romantyczek i romantyczek pocieszą no i zaleją ![]() -ps.kocham cie - płakałam jak bóbr ten aktor w tym filmie mojego ex przypominał eh! -sex story -pamiętnik -brzydka prawda -zaklęci w czasie -miłość i inne uzywki - przystojniak tam gra ogólnie polecam- plan b - oczy anioła i wiele wiele.. czekam na premiere w kinach , besteller książkowy ,,jeden dzień'' nicholsson, jak któraś lubi książki powinna przeczytać ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- tez tak sobie zadaje,ale wiem ze to mój glupi charakter, może glupi los rządzi, sama nie potrafie odpowiedzieć na pytanie dlaczego innym sie udaje a mi nie...nic nie pozostaje jak wierzyć - tylko to trzyma mi przy życiu życie jest jedno drugiego bym nie przeżyla nie w tym świecie... ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- macie prezentacje aja już w zyciu druga prace napisałam bo lic praca pisemna jeszcze była dwa lata temu a teraz znów pisałam i ledwo ledwo...
|
|
#1449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moim hitem w punkcie użalania się było to: http://www.youtube.com/watch?v=2nnEF...el_video_title Dobrze byłoby, gdyby wyglądało to tak: 1. http://www.youtube.com/watch?v=MLcpX...el_video_title 2. http://www.youtube.com/watch?v=BKaFX...el_video_title Malla, Ty chyba jesteś najbliżej w/w schematu
|
|
|
|
|
#1450 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.stopklatka.pl/film/film.a...16806&sekcja=2 "Samotnosc w sieci" ![]() A co do Sex story-jak dla mnie film byl swietny
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakiego ja mam cholernego pecha
Po kilku latach ( w trakcie, gdy nie byłam z eksem) to ja się do niego odezwałam i wówczas udawał, że nie wie kim jestem Po pewnym czasie przeprowadził się na moje osiedle i pech chciał, że zawsze wpadałam na niego w najmniej odpowiednich momentach, gdy wyglądałam "jak z d*py" ( zwrot mojej znajomej). I dzisiaj oczywiście znowu to samo Może jak teraz jestem na miejscu to sobie spróbuję na niego zapolowac? |
|
|
|
#1453 |
|
Rozeznanie
|
Zaczynam miec etap użalania się nad sobą, że to moja wina. Jestem taka zła na siebie, że wyciągnełam eksa na rozmowe, że nie miałam dobrego humoru na tej imprezie. I na dodatek chce się do niego odezwac, tylko do cholery, po co?
|
|
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EE tak najczesciej jest.. ze jak sie jest w z "d.." to sie kogos spotka ![]() O.0 a widze ze ktos inny sie przewinal przez Twoja mysl niz eks.. i to nawet facet ![]()
|
|
|
#1455 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Dearlie - czasem też się tak czuję, a potem myślę sobie, że ludzie się rozwodzą, zdradzają... a szczęście też się kiedyś do mnie uśmiechnie
I uśmiecha się słodko ![]() Zagadaj do przystojniaka. Jak się zakocha w Tobie w dresie, to przepadnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, macie jeszcze jakieś pomysły na piosenki i filmy porozstaniowe, dające kopa?
|
|
|
#1456 |
|
Rozeznanie
|
Dearlie bardzo dobry objaw. :d
Ja mam dziś dzień, w którym z chęcia wróciłabym do eksa. Po co? Po to żeby się przekonac po raz kolejny, że to nie to. Zeby przechodzić wszystko od początku. Żeby wrócić do tego co było, co jest znajome, a przez to bezpieczne. Zeby być blisko znajomych. Ani słowa o uczuciu, bo takowego nie ma. Więc po co?! Beznadzieja |
|
|
|
#1457 |
|
Raczkowanie
|
A ja k.... dziś przez moje zadatki szpiegowskie wkurzyłam się, na moje miejsce w pracy eks wsadził brata. Nie wiem czemu ale się wkurzyłam. Brakuje mi seksu, złość najlepiej rozładować w łóżku. Właśnie zwierzam się z tego facetowi, który zawsze mnie "pocieszał". Chyba dobrze, prawda
? a tak w ogóle wczoraj przez portal randkowy poznałam faceta, fajny itd, jest na czym oko zawiesić, fajnie pisze ale okazało się, że ma żonę, tzn od 8 miesięcy nie są ze sobą, załatwiają rozwód kościelny, dzieci brak. Kuźwa, a taki fajny się wydawał.
|
|
|
|
#1458 |
|
Nie depcze krokusów
|
LetMeBeYourFantasy_ - chyba jeszcze nie nadszedł czas pisania o braku uczuć...
Flanelka_ - to, że się rozwodzi, skreśla go?
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak spotkałam exa to wyglądałam wlaśnie jak z d**y
hehehe
|
|
|
|
#1460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj zagadac to mi będzie ciężko, aż tak odważna na trzeźwo nie jestem Ale pomyślałam, że poobserwuję go troszkę i może zacznę od jakiś nieśmiałych uśmiechów do niego, bo do tej pory zachowywałam się jak nastolatka i odwracałam wzrok ![]() Cytat:
Mam po raz setny etap, że chcę zerwac kontakt z eksem I zaskoczę Cię jeszcze bardziej Napisałam dzisiaj nawet do pana z imprezy, że w następny weekend będę w Poznaniu Ciekawe czy jeszcze chce się wybrac ze mną na ten spacer...
|
||
|
|
|
#1461 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dearlie - a ten Twój pies to gryzie?
|
|
#1462 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1463 |
|
Raczkowanie
|
I na dodatek mój słownik ograniczył się do słowa "fajnie" ... http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA...mbedded#t=233s
To moja propozycja, daje powera!!!
|
|
|
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe jak Wam to wyjdzie.. no glupi by byl jakby Ci odmowil ![]() A w ogole ja juz przed R juz wystapilam prawie w dresie i bez makijazu.. ![]() No trudno..( mial wpasc do mnie do M we wrocku i wpadl..za wczesnie )Przezyl.. ![]()
|
|
|
#1465 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakby cos hehe) i tez wysprzystojniał tyle ze nie mój gust wole blondynów a' la gerard butler no i ten kumpel tez podkochuje sie we mnie ja tej chemii do niego nie mogę poczuć jest zajęty sobą i mną zainteresowany normalnie nie moge zrozumiec dlaczego on mnie nie pociąga chyba jednak lubie bad boyów ggrrr
|
|
#1466 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Rozeznanie
|
Flanelka poszukaj kogoś z czystym kontem na sam poczatek.
|
|
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha
![]() Cytat:
Jakoś tak mnie do niego nie ciągnie, ale był bardzo sympatyczny, więc zobaczymy, jak ponowi prośbę to pewnie się z nim spotkam ![]() Hehe... ja kiedyś miałam straszne kompleksy, żeby pokazywac się ludziom bez makijażu. Eks mnie z tego wyleczył, bo kiedyś to nawet nie wyszłam bez makijażu wyrzucic śmieci, a teraz nawet całymi dniami w pracy się nie maluję jak mi się nie chce A jak byłam z Gówniarzem to spałam nawet w makijażu, gdyż on raczył mnie takimi komplementami jak np. nazywanie mnie swoim uwaga... PRYSZCZOLKIEM, gdy przed okresem mi coś wyskoczyło I bez oporów zawsze mi wytykał gdzie mi coś wyskoczyło, więc ja jak głupia robiłam sobie tapetę nawet do snu, żeby uniknąc tych poniżeń Jak ja mogłam byc tak głupia... i to jeszcze dla takiego kolesia, masakra
|
|
|
|
|
#1469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiesz flanelka czesto super faceci z neta sa to oszuści,fajnie sie pisze przez internet a dogadywanie w realu porazka ile ja takich randek przeszłam. Z z zonatymi goodbye to tylko rutyna w jego małżeństwie. Chociaz tak nie musi być ale trzeba uwazac.---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Darlie,ja mam trądzik ale na szczęście nikt mi nie wytykał, ale bez makijażu rzadko wychodzę, po domu chodzę bez.
|
|
#1470 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

Jak ono wyglądałoby teraz. Polecam film Mr.Nobody tak swoją drogą, bo to w temacie takich refleksji 

to jeszcze role się powoli odwracają. Tylko, że...ja chyba przestaje czuć.

ale na szczęście nikt mi nie wytykał, ale bez makijażu rzadko wychodzę, po domu chodzę bez.