|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
![]() brak związku mnie tesz, na plażę nie chadzam itepe natomiast to ze mnie brzydzi to mój problem i nic mi do tgeo żeby inni se chodzili jak kcom - po prostu nie lubie - nie pacze |
|
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fińskie długopióry ![]() http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6537627_n.jpg (kurka, znóff mam ochotę jakieś ciacho po takich włosach pomolestować
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
Przeżarłem się pierogami ruskimi
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic złego w ramionach i kolanach nie widzę, chyba że chodzi o dekold - ale dokold może być głęboki nawet jak ramiona są zakryte
|
|
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
Flohrans? a przegapiłam zdjecia Rudzielca? kurde opowiedz coś co robi
|
|
|
|
#2736 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
A tak całkiem poważnie - to seks pozamałżeński jest w KK grzechem, no więc... A tu jeszcze smaczek - opinie świętych i Ojców Kościoła o płci pięknej klik Gdy natknęłam się pierwszy raz na tego typu cuda, scyzoryk sam mi się otworzył ![]() Cytat:
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-06-19 o 21:45 |
||
|
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet buzi buzi??????? no ale z grzechów jako i każdemu grzesznikowi przysługuje im spowiedź ehhh, nie kcem drążyć ![]() studnia bez dna
|
|
|
|
|
#2738 |
|
Mother of Cats
|
![]() Ano... |
|
|
|
#2739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tamtej babki- mnie też na to wygląda Będą zdjęcia butów- może i na niodze? Cytat:
![]() Cytat:
No to: koniki 2 001.jpg koniki 2 002.jpg koniki 2 004.jpg koniki 2 005.jpg koniki 2 003.jpg koniki 2 006.jpg koniki 2 piesek 001.jpg koniki 2 piesek 002.jpg
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli mówiąc wprost - to co sobie naużywał zanim został księdzem to jego sprawa, grzechy zostały mu odpuszczone i już. Natomiast przy święceniach ślubuje celibat - czyli to że od tego momentu nie będzie miał żadnych kontaktów cielesnych, nie ma znaczenia czy to jest sex czy buzi buzi. Dorosły człowiek podejmuje dezyzję że od tej chwili żyje w celibacie. |
|
|
|
|
#2741 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oooo no co ty? myślałam ze slubują czystośc o świntuchy z nich![]() Cytat:
Cytat:
z jednej strony ad maja-to sie módl a nie pacz z drugiej strony ad rachell- po to powstał savoir-vivre zeby nikogo nie obrzydzało i to jest główna jego zasada ze nalezy sie zachowywac tak, aby w nikim nie wywoływac niesmaku no i znowu sie wszystko zapętla wolnośc jednostki kontra zasady.... nawet nas pefumoholiczek to bardzo dotyczy bo wiekszosc twierdzi ze perfumuje sie dla siebie i nie obchodzi mnie to co inni myślą, tymcasem z tym pachnieniem to jest tak jak z gołymi ramionami w kościele...
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
posiadaczki prawka i mające styczność z kursami, help
, bo moje pytanie poprzednio zniknęło w gąszczu postów.Czy to norma,że instruktor prosi,żeby zamiast dzwonić, to gdzieś tam podjechać i się z nim oko w oko umówić na jazdy? Przecież przez telefon jest szybciej. Nie wiem czy to norma, czy szczyt lenistwa ze strony tego mojego, i czy przypadkiem nie lecieć zmieniać instruktora jeszcze przed jazdami? Poza tym to gościu jest spoko, wyluzowany, bezstresowy i sympatyczny. Nie wygląda na takiego co będzie warczał jak coś pochrzani mi się w czasie jazdy. Nie wiem co o tym myśleć.
|
#2743 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnego ma... konia ![]() ale co ja poradzeu, żem wzrokowiec przewrażliwiony estetycznie? gdzie indziej - a pal ich licho, niech se chodzą jak chcą, ale w miejscu modlitwy jakieś uszanowanie się należy ![]() Ja też zawsze na wycieczkę, to zakłądam spódnicę do kolan i grzeczną bluzkę bez dużego dekoltu, nawet w upał i duchotę, bo wiem, że skoro jest niedziela, to będziemy w kościele a jak jestem u siebie, to po powrocie ze mszy się przebieram i jużCytat:
W pracy jakoś nikogo by nie zdziwiło, że do biura nie wypada w miniówie itp ![]() edit: a skoro o kościołach mowa - jeja, jak w Niepokalanowie kadzidłem wali już od progu nie wiem, chyba mają tam w niedziele jakieś swoje specjalne nabożeństwa z kadzeniem, bo w jaką niedzielę bym tak nie była, to kadzidłem pachnie cały kościół nawet po południu Ves - może instruktor też taki telefonofob jako i niektórzy w barze... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-19 o 22:19 |
||
|
|
|
#2745 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
powiedz ze nie mozesz przyjechac i popros zeby on do ciebie zadzwonił jak juz nie bedzie na motorze. wiekszośc ludzi tak robi, bo instruktorzy faktycznie całymi dniami jeżdzą, więc dajesz cynk-mozesz zostawic na poczcie wiadomość o odzwonienie w dogodnej porze nie wiem co on wymyslił z tym przyjeżdzaniem..i potem przed kazdą jazdą bedziesz przyjeżdzac osobno zeby sie umówić
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-06-19 o 22:13 |
|
|
|
|
#2746 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Ju - piękne konie!! Skąd masz takie foty?
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-06-19 o 22:23 |
|
|
|
|
#2747 |
|
Panaroja
|
Spróbuj domniemnąć na podstawie załączonych emotków
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o - wreszcie wiem - jak to jest edit: jednak nie, tzn jusz w sumie tak tylko jest inaczej a tak seriou - to ja weżykiem o nich piszę, bo ja kleru nie lubię ogarniać i nie traktuję niestety zbyt poważnie ![]() Cytat:
![]() ja z pachnieniem też mam bardzo jasno sprecyzowane poglądy - wiem ze pachnąc roztaczam wonie w czyjejś przestrzeni osobistej - staram się uważźać - bo atakuję przecież czyjś nos, skazuję go an czucie czegoś co moze wywoływać u niego "conajmniej dyskomfort". jednak tutaj kwestia jest nierozstrzygalna - gdyż nie przewidzimy co dla kogo jest wonią nie do zniesienia. Mojemu ojcu było niedobrze od zapachów perfum -autentycznie niedobrze - no i przeca nie będę bo katować bo "ja tak pachnę i lubię". Granice jednak co gdzie i komu - są płynne. Pisałam już o tym. o włąsnie poczytałabym sobie jakiś book o savoir vivre - oni tam dają takie czasem ciekawostki że głowa mała - fajnie wiedzieć takie cuś Ju - konie zjawiskowe piesek - bombastyczny - jaka mina i fogle - rozbrajają mnie psie miny ( uszolot) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-19 o 22:28 |
||
|
|
|
#2749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Konie Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2750 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nooo...np zeby nie chodzić do koscioła w dzinach
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2752 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to troche bez sensu razcej....bo to skąd on przewidzi ze ona akurat bedzie miala czas na wsadzenie sie w auto na godzine czy dwie .jesli ma takie zapedy to trza go ukrócić na początku bo gosc se pomyśli ze ves to naiwna malolata i se moze z nią robic co chce ![]() od razu sprzedam moj pomysł na wyprowadzenie pana z błędu wiekowego . Na początku pierwszej jazdy pan zapytał:no i jak sie oani czuje? ja westchnęłam znaczaco mówiąc: -ech! nie mogę uwierzyć ze po 16 latach namawiania mnie na prawo jazdy w koncu to zrobiłam ![]() a jaka cisza zalegla ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- taki portal powstał chyba niedawno i sie dosyc rozwija..czekaj
|
|
|
#2753 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2754 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o mam!
http://www.savoir-vivre.com.pl/ ide czytnac o perfumach ![]()
|
|
#2755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślubuje celibat, czyli stan bezżenny, ale nie może również pozostawać w żadnych stosunkach z inną osobą. Nie tylko grzeszy jak osoba świecka, ale grzeszy "podwójnie" również jako ksiądz i może zostać pozbawiny prawa posługi (o czym jest też w linku który podałaś) Cytat:
|
||
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ęteligętnie ![]() Polly - nieładnie, ooj nieładnie w dziale " Co nas kompromituje" - Noszenie sandałów i skarpetek; ![]() ulubione - Krojenie nożem ziemniaków i miękkkich warzyw (np. marchewki); punkt całowanie dłoni przez mężczyznę: nie ślinimy, nie liżemy, nie gryziemy dłoni
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-19 o 22:45 |
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2758 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Domniemuję, ale nie wiem czy dobrze
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2760 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A może se czasnąć jakąś czarną kiecę w nietopeszym stylu (znaczy fason, nie, że w stylu teściowej) z jakimś wyszczałowym rockowym nadrukiem... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

A w kościele, to już fogóle ohyda

będą zdjęcia na własnych kończynach? 

, bo moje pytanie poprzednio zniknęło w gąszczu postów.
nie wiem, chyba mają tam w niedziele jakieś swoje specjalne nabożeństwa z kadzeniem, bo w jaką niedzielę bym tak nie była, to kadzidłem pachnie cały kościół nawet po południu