|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 29,51% |
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
13 | 21,31% |
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
6 | 9,84% |
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
6 | 9,84% |
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
1 | 1,64% |
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
6 | 9,84% |
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
0 | 0% |
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
11 | 18,03% |
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
a ja nie mam ani wycieków z sutków ani tej kreski na brzuchu...buuu
![]() ![]() Ale zgadzam się z tym, że schylanie się coraz ciężej już mi wychodzi a nie mam wcale takiego dużego brzucha... nogi mi trochę puchną - kostek czasami nie widzę ani nie czuję ![]() ja jak się schylam żeby założyć buty dziwnie rozszerzam nogi i zginam w kolanach ![]() ![]() wogóle to strasznie dużo się śmieję -a wręcz chichram... najczęściej jak tż jest w domu bo jak sama jestem to tak nie wypada ![]() ![]() ![]() TŻ ostatnio powiedział "Ja nie wiem jak ja to wszystko wytrzymam, jeśli Leoś będzie śmiał się tyle co Ty" ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- a co do wielkości piersi to tŻ mi wczoraj powiedział że bardzo się powiększyły i się nie dziwi że przytyłam już 6kg skoro jedna pierś chyba z ponad kg waży ![]()
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
cukier po kolacji 1h po wyszedł mi 60
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idz idz, moze cos z tym sprzetem jest nie teges?
![]() |
#4894 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przy stopach robie cokolwiek jedynie w rozkroku, zeby brzusio mi miedzy nogi wszedl bo inaczej to nie moge, bo jest mega niewygodnie i prawie nie siegam ![]() No i zaczynam chodzic jak kaczuszka zwlaszcza po dluzszym siedzeniu albo lezeniu dopoki sie "nie rozchodze" ![]() Matko, a to jeszcze prawie 3 mce i najgorsze upaly przede mna ![]() Uciekam spac, bo jednak jutro trzeba sie zwlec rano do pracy ![]()
Totalna fanka oleju arganowego ![]() Edytowane przez Sharifa Czas edycji: 2011-06-19 o 22:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
idź idź lekarz Ci najlepiej wyjaśni co i jak ![]() mamunie ja zmykam do kąpielki i spanku... dobranoc ![]()
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
Ja tez juz lece, dobranoc
![]()
#4897 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrej nocy
![]() |
#4898 |
Rozeznanie
|
Witajcie. Sama nie wiem co napisac, bo jakos dziwnie mi tutaj teraz.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | ||||||
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() pesteczko ![]() Cytat:
![]() kochana nie martw się tak bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak coś to zajrzyj do tego ciązowego w Merkurym i jeszcze zaraz obok tego sklepu są takie sklepy gdzie się wchodzi po schodach do góry ... i tam jak się wejdzie to po prawej jest bielizna pytałam ostatnio tam o te staniki i pani powiedziała że mają duży wybór w rozmiarach ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczny dziękuję Wam bardzo za kciuki ![]() palant nas już nie zwolnił do tego wystawiał oceny jak mu się podobało wcinał się w zdanie i gadał to, co Ty mu chciałaś powiedzieć ![]() ![]() Zmykam poogarniać mieszkanko bo mama wpadnie tak o 9 a aż wstyd ze taki rozgardiasz w domu ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-06-20 o 06:14 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zauważyłam że jeśli mi pocieknie, to pierś przetaje być obolała , sutek też, także chyba tak musi być ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Do tego najlepiej się siedzi, chodzi leży w rozkroku, chociaż raz można sobie rozłożyć nogi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() spadam do roboty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a jaki masz ten glukometr? dobrze sie czułaś, nie było ci słabo? wyciskałaś krew z palca na pasek? nie wolno wyciskać bo wtedy głupoty pokazuje...jak dasz za mało krwi to tez czasem wariuje. Trzeba dać tyle, zeby było na pasku i na palcu jeszcze zostało. mi ta hemoglobina glikozylowana wyszła w dolnej granicy normy a i tak moj organizm nie daje rady ze śniadaniem ![]() mam nadzieje ze mnie ta baba nie opierniczy, że biore insuline tylko do sniadania (kazała tez do obiadu i kolacji) ale mam takie niskie cukry po pozostałych, że sie boje, że po insulinie całkiem by mi spadły.... Cytat:
![]() co do bałaganu też tak mam ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() witam po weekendowej nieobecnosci ![]() wczoraj moja mała strasznie slabo sie ruszała i juz sie zaczynałam martwic ale dzis troszke pofikała i jestem spokojniejsza ![]() lausanne jak tam z tymi skurczami?? uspokoiło sie cos?? mama nadzieje ze wszystko dobrze u ciebie i maluszka ![]() no i pochwale sie wam ze zamowilismy wczoraj z męzem wiekszosc potrzebnych rzeczy (wanienke, butelki, laktator, smoczki i inne takie potrzebne rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() mała rzecz a tak sie ciesze ![]() i mebelki sa w trakcie skrecania wiec mysle ze do srody juz beda gotowe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | ||
Zakorzenienie
|
Mi siara pojawiła się wczoraj - 27t6d, a w pierwszej ciąży szybciej, bo 26t3d
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4905 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Doberek
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratulacje zdanego egzaminu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mi też na dolnej granicy ta hemoglobina wyszła i przy śniadaniu są najwyższe wyniki. A spróbuj przez jeden dzień wziąć insulinę do każdego posiłku i może aż tak nie spadnie ![]() Zmykam narazie, jadę po wyniki do laboratorium. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz co, boje sie tej insuliny brac bo po obiedzie mam od kilku dni około 100, nawet 90 miałam - wiec chyba nie ma potrzeby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zadomowienie
|
witajcie,
ale dziś u mnie brzydka pogoda ![]() dokonałam dziś nie fajnego odkrycia, znalazłam dwu centymetrowe rozstepy na brzuchu, za wcześnie sie cieszyłam ich brakiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Zakorzenienie
|
Hej porannie
![]() Lausanne - mam nadzieję, że się skurcze uspokoiły ![]() Acelinko, Natko - gratuluję 30 tygodnia ![]() ![]() Nadrobiłam już prawie wszystko, ale jakoś sama nie mam o czym pisać. Jestem na posterunku, mogę zakładać nowy wątek, jak zajdzie taka potrzeba, bo raczej się dziś nigdzie nie wybieram ![]() Miałam wczoraj jechać na spotkanie, ale nie byłam w stanie, tak mnie kręgosłup bolał. Jednak rytm - dwa dni (tylko umiarkowanej) aktywności pod rząd to dla mnie za dużo. Kręgosłup po dłuższym (tj, godzina-półtorej) chodzeniu/staniu bardzo daje mi się we znaki, ból promieniuje do nogi, aż mam uczucie jakbym nią pociągała ![]() ![]() Za to schylać się umiem (jak ból kręgosłupa nie utrudnia) i malowanie paznokci, czy ubieranie skarpet/butów dobrze mi idzie ![]()
#4909 | ||
Zakorzenienie
|
Nie najgorsze te wyniki
![]() Cytat:
![]() ![]() Skoro masz takie wyniki to też bym nie brała ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Biedna ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Zakorzenienie
|
Natko tez mam parowar
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Zakorzenienie
|
przypomniałyście mi, że miałam zapytać - mam czasem takiem maleńkie kropeleczki na sutkach, to jest to?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
Zakorzenienie
|
Mmm, muszę rybkę kupić
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Podobne niektóre wrześniowe mamuśki tęskniły za mną ![]() ![]() Bord Ano czy Ty faktycznie chowasz w brzuszku Leosia ![]() Natko ![]() Lausanne co u Ciebie? Czy skurcze minęły? A ja po sobotnim odessaniu. Siniak na prawej ręce, że ho ho ![]() Maluszek kopie jak najęty, jak mi wybrzuszy nóżkę po prawej stronie nad pępkiem, to umieram z bólu (mam wrażenie, że uciska wątrobę ![]() No i powróciła częsta czkawka ![]() Na polu okociła nam się dzika, zupełnie nieznana nam kotka. Najpierw przyniosła jednego malucha (o jak płakał! moje córcie od razu zajęły się nim jak swoim ![]() ![]() ![]() Ale żeby nie było tak kolorowo, to rano w klatce znalazłam martwą zeberkę ![]() ![]() Idę Was troszkę ponadrabiać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Zadomowienie
|
Witam Was =) a Mi dzisiaj nie chciało się wogóle ruszać z łóżka =)))
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() najbardziej ubolewam ze nie mogę nosić ładnych miękkich koronek, ale tak mnie gryza ze po 2 minutach od załozenia musze zdjąć - masakra ![]()
![]() |
#4917 |
Zakorzenienie
|
A ja od 8 na nogach. Już byłam na uczelni i oczywiście informatyk nie dał mi wpisu, muszę pocinać jutro ... znowu
![]() Poza tym znowu jestem nakłuta na dwie ręce, ale dzidziuś kopie aż miło więc przynajmniej na spokojnie... ![]() I oczywiście znowu spięcia z tatą, dzisiaj chyba sobie siądę i poryczę bo za dużo tego wszystkiego na Nie ostatnio. |
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Zadomowienie
|
cotynato wiem co czujesz. U Mnie naszczęście odkąd mieszka narzeczony jest lepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki juz dzis ze mną okey, a przynajmniej o wiele lepiej, dzięki za posty
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Aga juz po wizycie dzisiejszej? napisz co i jak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Zadomowienie
|
Pisałyście o problemach ze schylaniem... Dziś rano zmywałam sobie lakier do paznokci z palców u nóg
![]() ![]() No i wczoraj już drugi raz zdarzyło mi się zasłabnąć w kościele (co te kościoły mają w sobie, że ludzie padają jak muchy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.