|
|
#2791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
ja mam edp i chyba poleci - siedzi i czeka aż mnie wróci chęć ale za rzadko naszam ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
![]() naleśniora spróbuję widelcem next time - ciekawe jak będzie |
||
|
|
|
#2792 | ||
|
never say no to panda
|
jeśli tylko będę umiała pomóc ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
Cytat:
noł fakin łej
|
|
|
#2793 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to się jeszcze pozastanawiam... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ci koledzy co nie ogarniają niszy?
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba kiedy ejst sie gospodarzem w domu i przyjmuje gości - jakoś tak |
|
|
|
|
#2795 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z myszką nie przesadzaj też mam zakola, ale mi na puciatości nie pomagają ![]() Cytat:
![]() postępów remontowych ![]() Cytat:
Cytat:
imienia brak, takie odczucie wewnętrzne, że nie jest nasz, że odejdzie bo to jednak dzikie zwierzę z instynktem (mam nadzieję)a czy ja Wam mówiłam, że P. wiedział od zeszłego roku że tan dach i pięterko trza rozwalić , tylko bał się mi powiedzieć i czekał, aż architekty z budowlańcami mi to oznajmią czy ja jestem gderliwą zołzą ![]() nic to, betony piwniczne w przygotowaniu (tam nie ma nawet podłóg i tynki gołe na ścianach ) a za dwa tyg. wchodzą młoty itp. lato ekstremalne mnie czeka
|
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Milczy...
Zastanawiam się jeszcze, czy On rzucił tą słuchawką, czy też nie przerwało nam rozmowy- po ucięło po 3/4 słowa- i może On mysli, że to ja rzuciłam słuchawką... ...ale to chyba nie powinno zmienić mojego postępowania- czy powinno? No nie odzywa się... Zabawne, że o Nim pomyślałaś w kontekście pachnienia Cytat:
Na mnie bardzo trwały! I to edt! Ale jak byś puszczała, to daj znać- jutro przetestuję edp
|
|
#2797 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
|
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do zakol, to jeszcze przeżyję ale na środku mam taki idiotyczny szpic , lajk dys
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-20 o 00:05 |
|
|
|
|
#2799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pieterka- ja się P nie dziwię- wszak kawałek twojej podłogi obróci się w pył i kurz- powinna być wynajęta osoba, ktora Ci o tym powie ![]() No dobra, może trochę przesadziłam ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
No chyba, że pieprzyk Marylin Monroe był idiotyczny
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wreszcie czyny - im szybciej tym lepiej ? czyż nie przetrwałaś zimę - przetrwasz i betony - zamkniesz oczy i powiesz sobie na głos mantrę - będzie dodatkowy pokój na pięterku będzie pięknie bedzie tak jak kcem ![]() Ju - no to gratuluję - bo sytuacja na opak - na mnie wszystkie wedle recenzji "nietrwałe" są trwałe - ale moze to był jakiś feralny skórnie dzień albowiem teściłam raz tylko nie chce mi sie iść |
|
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, gratuluję włosów- długie włosy, choćby poza ramiona, są dla mnie pojęciem równie abstrakcyjnym co życie pozagrobowe
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mi się ten "ząbek" podobał u laski ze studiów ![]() to fajne jest!
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-06-20 o 00:23 |
|
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
przegrałam ze sobą - może i nie zasnę ale słaniam się - papaty all
|
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapuszczam już chyba z 3,5 roku (w każdym razie wtedy miałam do ramion )A swego czasu w liceum eksperymentowałam i miałam nawet typowego boba. Pasował mi, ale jako włosowa fetyszystka mam ciągoty do długich ![]() http://myszkamiki015.blox.pl/resourc...usehandred.gif ![]() ale wreszcie mogę sobie grzywę podpiąć i zrobić jakieś "staromodny" fryz do bluzek z żabotami itp (tylko się najpierw muszę takowego nauczyć bo żadnego koka nie umim )![]() pa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-20 o 00:35 |
|
|
|
|
#2805 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ad1.
![]() ad2. to samo pomyślałam Cytat:
ale nie mnie a szpic uroczy , albo pozostałości ![]() Cytat:
po co gadanie , ale pomimo wynajętej osoby ryja i tak wydarłam na niego , tylko jak bym wiedziała , że taki rozpiździel mnie czeka to ta piwnica chociaż kafle i podłogi by miała eeeee lipaCytat:
![]() jest pare "ale" bo np. graty nasze się w piwnicy nie pomieszczą część wywalę, ale bez przesady i nie będę miała się gdzie myć w misce znaczy tylko ![]() a pokój dodatkowy to nic, bo bedę miała większą kuchnię a kuchnia mi robi bardzo, bo poprzednia miała ponad 30 m2 a ta jest malutka Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-06-20 o 00:38 |
||||
|
|
|
#2806 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale nie chodzi o to ze chuop ma byc gdzies daleko..tylko powinien byc naprzeciwko usadzony-fejsem do swej kobity, zeby sie na opce mordy gapic nie musiała poza tym na weselach na ktorych ja byłam goscie sadzali sie sami... widelcem ofkors
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a 10 lat temu to był jednorazowy wypadek, za oblany egzamin, chrtzestny chciał zrobić mi fryzurę, żebym zaczęła wyglądać jak kobieta.... wiem, wiem
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z fajek- moja stylizacja to kurtka parka z dziurawą kieszenią, dres sprany z wypchniętymi kolanami, kapelusik płócienny (nie wiem, jak w nim wyglądam, bo bałam się obejrzeć w lustrze), zapach- Knowing i czarne szpilki Ryłko
![]() Trochę niepewnie bez balkonika, ale jakoś przeszłam bez zachwiań ![]() A teraz już odpadam- i chyba jutro pójdę do fryzjera na poprawienie bryły Dobranoc!!!
|
#2809 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Żart! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Myślałem, że tworzę mega długaśnego posta, a tu zonk Betty, nie daj się ![]() A! Jeszcze sytuacja ubraniowo-kościelna mi się przypomniała, ale trochę żenująca jest Otóż ojciec był wieki temu w Bułgarii, i wspominał kiedyś tam, że go jakaś kobieta z cerkwii przegoniła, bo wybrał się na zwiedzanie w kąpielówkach Flo, zachowanie wiewióra wymiata Ju, zdjęcia z Guciem (szkoda tylko, że malutkie) --- Edit: Sam jednak siedział nie będę, więc dobranoc Co myślicie? Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-06-20 o 02:22 |
||||
|
|
|
#2810 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Raz się przyjedzie, a potem kolejną jazdę się potwierdza na koniec poprzedniej.Cytat:
![]() Cytat:
co do tego,że mam wredny charakterek, to miał się okazję już przekonać. Na wczorajszy wykład spóźnił się ponad 10 minut, i jak podjechał i się wyszczerzony pyta "państwo czekają na wykład" to oczywiście musiało mi się wyrwać "nie, nudziło mi się przy niedzieli w domu, więc sobie przyszłam tu postać" Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kiedy on wie,że ja to ja, bo padło,że będę jeździć z gościem, który prowadzi teorię ![]() Cytat:
![]() No chyba,że nie będzie mi się chciało jechać, to będę dzwonić do skutku ![]() ![]() pyszne i wielkie i bez noża nie da rady
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-06-20 o 10:01 |
|||||||||
|
|
|
#2811 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie strasz naiat, to nie jest żadne płaskostopie, płaskostopie jest wtedy kiedy stopa jest płaska od spodu , jak np stawiasz mokrą stopę na podłodze i odbija sie cała, a naiat chyba ma na myśli że ma stopę niską w podbiciu ![]() no chyba że ja źle zrozumiałam
|
|
#2812 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Typowe.. W sobotę słońce, w niedzielę słońce, w poniedziałek, kiedy zaplanowałam sobie aktywność na zewnątrz w tym szlifowanie i malowanie barierki balkonowej, od rana leje...
nio dobra, w takim razie zmiana planów, nadrabiam Bar
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Przelatuję Was od wczoraj i nie mogę skończyć
chyba w pracy nadrobię jak będę miała czas
|
|
|
|
#2814 |
|
Panaroja
|
Chyba muszę iść się leczyć . Śniło mi się , że ukradłam w sklepiku szkolnym perfumy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2815 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale... zaaaaraz, jakie to perfumy były
|
|
#2816 |
|
Panaroja
|
Hy hy , nieistniejące
nazywały się White Musk Must Flowers i miały flakon jak Must , ale z przezroczystego szkła ze srebrnym zamknięciem i baaardzo ładnie pachniały - słodki subtelny kwiatowy zapach podbity delikatnym piżmem , jak sama nazwa wskazuje
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2817 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Mam doła- opłaty nie porobione, bo musiałabym się skontaktować z W., znów wzrosła mi waga od hormonów (56 i wyglądam, jakbym noc przepłakała) a jeszcze na jutro wieczór mam zrobić jeden obrazek- bardzo niewdzięczny i nie wiem, czy wysłać Wojtkowi papiery dla urzędu skarbowego, o ktore mnie prosił w piątek, bo jutro mogą wezwać Go na casting - ale nie wiadomo. i w ogóle wszędzie syf, na myśl o uporządkowaniu papierów skóra mi cierpnie i w ogole nic się nigdzie nie mieści.
A już parę lat nie miałam dołów rano- teraz wróciło
|
#2819 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale raczej nie ustalisz wszystkich jazd na raz, u nas sie zklepuje tak a kilkudniowym wyprzedzeniem, zresztą jak kto chce, ae nie rzewidzisz ile tygodniowo bedzie ci sie chciało jeźdxic-czy np nie bedziesz mies dosc i zapragniesz 2 tygodni spokoju,albo na odwrót tak ci sie spodoba ze bedziesz chciala jeźdxic codziennie ![]() mnie sie jeźdxi yyyy tak sobie i wszystko okazało sie na odwrót niz myslałam, tzn myslałam ze najgorzej bedzie z obsługą pojazdu i jazdą po wielopasmówkach i duzych skrzyzowaniech..tymczasem z machaniem biegami. lusterkami itp radze sobie od pierwszego razu własciwie, a najgorzej mi sie jeździ po zadupiach . Instruktor mnie troche wkurza, ale to podobno najlepszy z tego osrodka wiec nie bede zmieniac
|
|
|
#2820 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Ju, konie mnie nie kręcą więc się nie zachwycam, ale same zdjęcia bardzo mi się podobają, dużo się w nich dzieje i czuć klimat imprezy
Cytat:
boskie, a Florka we autorskim wydaniu to nagimnastykować się musi dobrze że mnie ustawiłaś po tej właściwej stronie kamery ![]() Cytat:
a z którego roku ta zasada? albo inaczej, jaki wiekowy jest autor zasady? wg mnie już lata temu dżiny przestały być postrzegane jako spodnie robocze..Cytat:
Cytat:
ale, ale, mam pytanie w temacie: jedzenie łyżką jak zamawiam w Green Wayu ryż z sosem jogurtowym i owocami podany w miseczce albo kapustę na gęsto ale z cieknącą wodą, też w miseczce, to jem łyżką bo mi wygodniej no i bo mi się łyżka z miską kojarzy.. pafonuję czy nie? ![]() Cytat:
--- w sobotę wieczór był mega denny.. zaczęło się od tego że zapomniałam że przystanek na którym wsiadam jest na żądanie i jak mnie minęło 136 nie zatrzymując się to zbaraniałam.. nie poczekałam na następne które było za 20 minut - błąd - tylko pojechałam czym innym z przesiadkami, jechałam ponad godzinę i spóźniłam się na kapelę którą zobaczyć chciałam podczas mojego ulubionego kawałka spalił im się piec i oczywiście już go drugi raz go nie zagrali.. wypiłam tylko 1 piwo po którym się pochorowałam podczas występu drugiej kapeli, beznadziejnego zresztą, wyszłam w trakcie i na centralnym się okazało że nocne odchodzą skądś indziej a mój oczywiście z najdalszego punktu i ledwo zdążyłam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-06-20 o 11:07 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

, która nawet nie nadanża oczami za nim wodzić 

Zamiast postarać się zrozumieć, jakoś wczuć w sytuacje, spróbować coś zrobić, jakoś poprawić ci nastrój, to jeszcze oczekuje od Ciebie, że będziesz skakała jak pajacyk w teatrze, tryskała humorem, a widząc, że jestes przygnębiona, wjeżdża ci na psychikę takim textem, no hello! 

....w koncu TZ zagaił "przepraszam czy..."....a kelnerka wypaliła-rozumiem państwo chcą juz iść!

)

i tynki gołe na ścianach 

Raz się przyjedzie, a potem kolejną jazdę się potwierdza na koniec poprzedniej.